A Bitcoin elutasítása után 9 500 dolláros csúcson zuhan: Az elemzők továbbra is bullishak maradnak

Bitcoin Price

A Bitcoin volatilis volt az elmúlt 48 órában.

Miután kedden meghaladta a 7800 dollárt, a kriptopénz magasabbra emelkedett, és egy meredek emelkedési trendbe lépett, amely nem látott komoly hátrányt. A Bitcoin olyan gyorsan mozgott, hogy csak néhány órával a Blockonomi tegnapi piaci frissítése után a BTC 8800 dollárra csúszott. Néhány órával ezután már meghaladta a 9000 dollárt, és kora reggel elérte a 9 500 dolláros árat.

Amilyen gyorsan a Bitcoin gyűlt össze, megfordult. Miután nem sikerült megtörnie a 9500 dollárt, a kriptopénz pontosan 10% -ról 8550 dollárra emelkedett, miközben az eladók végül beléptek. De a Bitcoin azóta néhány száz pontot visszanyert, hogy konszolidációs mintát adjon 8800 dollárra.

Ez a lépés nagyrészt elakarta a kereskedőket, a Skew.com kriptográf származtatott oldala arról számolt be, hogy 40 millió dollár értékű BitMEX hosszú pozíciót számoltak fel a helyi csúcsok e csökkenése során..

Az elemzők továbbra is bullishak, azt állítva, hogy a Bitcoin technikai és alapvető kilátásai továbbra is bullishek a csepp után.

Még több Upside van a kártyákban

A visszaesésre reagálva Alex Krüger – közgazdász és befektető, aki szorosan nyomon követi a kriptopiacokat – magyarázta hogy „a reggeli baleset ellenére a BTC lépés nagyon bullish volt.”

A reggeli baleset ellenére a $ BTC lépés nagyon bullish volt. A finanszírozás alig növekedett, az összesített OI nem nőtt sokat, a Bitmex OI pedig csökkent. Ez inkább az azonnali vásárlók által hajtott lépésről szól, mint a túlzott tőkeáttételről. Az 50% -os visszahúzás örömmel fogadta a 24 órás + 20% -ot.

– Alex (@classicmacro) 2020. április 30

Krüger a derivatívák piaci információit idézte ennek az érzésnek az alátámasztására, rámutatva a határidős tőzsdék alacsony finanszírozási rátájára, a Bitcoin határidős szerződések összesített nyitott kamatára és a BitMEX szerződéseinek csökkenő nyitott kamatára.

Ez – magyarázta – arra utal, hogy a Bitcoin lépését „azonnali vevők hajtották, nem pedig a túlzott tőkeáttétel”. A túlzott tőkeáttételnek természetesen végleg le kell lazulnia, miközben az azonnali vásárlók addig tarthatják érméiket, ameddig csak akarják..

A Cantering Clark mellett haladó kereskedő megerősítette, ki magyarázta hogy az a tény, hogy a BitMEX nyitott érdeklődése e lépés során ténylegesen csökken, a kártyák további fejlõdését jelzi:

Még mindig lehet egy nagy csorda lendület, amikor az elhagyott játékosok utolérik. A résztvevők kezdeti késleltetett válasza, még jobb a nagyon nem hatékony piacokon. A nem határidős jövedelem iránti érdeklődés rengeteg teret enged a BTC futásának, ha látjuk, hogy néhány nagy ütő elkezd halmozni.

A befektetők megbotlottak egymáson, hogy Bitcoinot vásároljanak

Az adatok azt mutatják, hogy hatalmas mennyiségű tevékenység folyt az azonnali piacon, ahogy Krüger is javasolta.

Bár ez véletlen lehet, mivel a Bitcoin tegnap látszólag néhány percenként 100 dollárt gyűjtött, a Coinbase (a Coinbase kiskereskedelmi és professzionális platformjai) ideiglenesen leesett oly módon, hogy sokakat emlékeztetett a 2017-es rallyra, amikor a szolgáltatás folyamatosan összeomlott és lassú volt egy felhasználók beáramlása.

A Binance hasonló tendenciát mutatott. Bár nem csökkent, a tőzsde több mint 15 milliárd dollár értékű teljes csereszámláról számolt be 24 órás időkereten belül. A volumen nagy része a cég Bitcoin és Ethereum kereskedési párjait fedezte a Tether USDT-jével szemben, ami erős vásárlási aktivitásra utal.

Ezt követte a Bitcoin növekvő népszerűsége a közösségi média csatornáin.

Samson Mow szerint, A Blockstream CSO-ja, a „BTC” (比特 币) kínai kifejezés nemrégiben népszerűvé vált a Weibón. Ez nem sokkal azután következik be, hogy a kínai „Bitcoin felezés” kifejezés hasonló kezelést tapasztalt a múlt héten, ami a kriptovaluta nagyobb hype-ciklusára utal.

#Bitcoin a kínai Twitter első 20 helyezettje. &# 128293;&# 128293;&# 128293; pic.twitter.com/xtB9dpZpjD

– Samson Mow (@Excellion) 2020. április 30

Április 29-én a keresési kifejezés a 19. legnépszerűbb kifejezés volt a felkapott oldalon, több százezer hozzászólást regisztrálva az ügyről a közösségi platformot gyakran használó több mint 400 millió felhasználó részéről..

A tendencia globálisabb volt, mint Kína. Anekdotikus szinten nőtt a barátaim és családtagjaim hívásainak és üzeneteinek növekedése a Bitcoin kapcsán, beleértve a nagyapámat is (másodszor).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me