Az Innova INN bányászata: Teljes útmutató kezdőknek

Hogyan lehet enyém Innova

Az Innova egy Dash alapú érme, sok egyedi vonással. Az Innova a Dash ugyanazokkal a népszerű jellemzőivel rendelkezik, és célja, hogy biztonságos és azonnali kriptopénz legyen, a POW és a POS bányászat keverékével, Masternodes segítségével. Az Innova azt tervezi, hogy 2018 harmadik negyedévében teljes POS-ra vált. Innova a NeoScrypt algoritmust használja, amely ASIC-rezisztens.

Hogyan lehet enyém Innova

Most, hogy tudjuk az Innova részleteit, térjünk rá az INN bányászatára!

Néhány általános bányászati ​​tipp

Tehát mielőtt elkezdenénk ezt az oktatóanyagot, két tippem van arra, hogy a lehető legjobban kihasználhassam bányászati ​​tapasztalatait. Először ellenőrizze, hogy rendelkezik-e a GPU legújabb illesztőprogramjaival. Másodszor, a legtöbb bányászati ​​szoftvert vírusként jelölik meg a víruskeresők. Emiatt, ha a bányászata a mindennapi használat során, vagy egy játékszámítógépén, amelyre vírusirtó telepítve van, akkor ki akarja zárni a bányászati ​​szoftvert az antivírusból. Szeretem csinálni, hogy készítek egy mappát, majd az összes bányászati ​​szoftveremet almappákba teszem. Ezután kizárom a legfelső szintű mappát az antivírusból, és ez kizárja az összes bányászati ​​szoftvert.

NeoScrypt bányászati ​​hőmérséklet

Egy dologra szeretnék rámutatni, mielőtt nekilátnánk ennek az oktatóanyagnak, az a tény, hogy a NeoScrypt algoritmus sokkal melegebben fut, mint a legtöbb bányászati ​​algoritmus. Például, ha megnézi a Bitcoin Private (equihash érme) bányászatáról szóló oktatóanyagomat a https://blockonomi.com/how-to-mine-mine-bitcoin-private/ oldalon, akkor láthatja, hogy az AMD bányászati ​​képemen a hőmérsékletem 47 Celsius körüli értéket mutat (órákig tartó futás után általában 52 Celsius fokon éri el a maximumot). Ehhez az oktatóanyaghoz 10 percig futottam a bányászon, és a hőmérséklet 70 Celsius körül volt (néhány órás futás után még melegebb lett)

A hőmérséklet-különbségek természetesen mindenkinek eltérőek lesznek, még ugyanazzal a szoftveres és hardveres beállítással is, mint nekem. Pedig csak erre akartam rámutatni.

Bányászati ​​medencék

Az első dolog, amire szükségünk van, egy bányászati ​​medence. Önállóan bányászhat, de a kifizetések hónapokat vehetnek igénybe, attól függően, hogy milyen erős a bányászgépe, és a bányászati ​​medencék általában nagyon kis díjat számítanak fel (1% vagy kevesebb). A pool használata lehetővé teszi, hogy következetes kifizetéseket kapjon, naponta többször.

Ehhez az oktatóanyaghoz használjuk https://www.unimining.net. Ezt a medencét választottam, mert a medencének alacsony díjai vannak (0,9%), és úgy tűnik, hogy egy jól ismert NeoScrypt bányászati ​​medence.

Ami a jellemzőiket illeti, ott van egy közepes méretű medence, sok különféle érmével.

Egy egyedülálló dolog ebben a medencében az, hogy náluk van a legtöbb neoscrypt érme. Sok más érméjük is van, különböző algoritmusokon is.

Most, hogy van egy medencénk, megkezdhetjük a bányászatot!

CPU bányászat

Nem fogunk a CPU bányászatra összpontosítani, mivel ez nem nyereséges, összehasonlítva a GPU bányászatával.

GPU bányászat – Nvidia

A GPU bányászatához sok program van az Nvidia számára, de amit a legjobbnak találtam, az a CCminer. A bányásznak nincs Dev díja. Ez a bányászati ​​szoftver kompatibilis a Windows és a Linux rendszerekkel, azonban a Windows számára csak előre lefordított bináris fájlok állnak rendelkezésre.

A hivatalos oldalt és a letöltési linket itt találja https://github.com/tpruvot/ccminer/releases

A letöltés után valóban egyszerű használni.

Csak hozzon létre egy új kötegelt fájlt (vagy szkript fájlt, ha linuxot használ) a bányász mappájába, és illessze be ezt a kötegelt fájlba

ccminer-x64.exe -a algoritmus -o réteg + tcp: //bányászati_medence: port -u pénztárca_public_key -p c =érme_szimbólum

Cserélje az „algoritmust” a használni kívánt algoritmusra. Ebben az esetben „neoscrypt” -et kell használnunk

Cserélje a „mining_pool” szót az eu1.unimining.net kifejezésre

Cserélje ki a „port” szöveget 4235-re

Cserélje ki a „wallet_public_key” szót a pénztárca címére.

Cserélje ki az „coin_symbol” szót INN-re

Például a beállításom:

ccminer-x64.exe -a neoscrypt -o réteg + tcp: //eu1.unimining.net: 4235 -u i5WVvqS2cM2MFUKrCg5VXsT8cMhMkyTFWY -p c = INN

Kattintson duplán a kötegelt fájlra a bányász futtatásához, és látnia kell valami ilyesmit

A piros nyíl azt a GPU-t jelzi, amelyet a rendszerben észlelt.

A kék nyíl a GPU-k teljes sebességét jelzi.

A zöld nyíl a GPU órajelét, wattonkénti hash-okat, teljes energiafelhasználást, hőmérsékletet és a ventilátor sebességét jelzi.

GPU bányászat – AMD

A GPU bányászatához sok program kínál AMD-t, de a legjobbnak találtam a Claymore NeoScrypt AMD GPU Miner készülékét. A bányásznak 2% -os Dev díja van. Ez a bányászati ​​szoftver csak a Windows rendszerrel kompatibilis.

A hivatalos oldalt és a letöltési linket itt találja https://bitcointalk.org/index.php?topic=3012600.0

A letöltés után valóban egyszerű használni.

Csak hozzon létre egy új kötegelt fájlt (vagy szkript fájlt, ha Linuxot használ) a bányász mappájába, és illessze be ezt a kötegelt fájlba

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1

setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100

setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100

setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

NeoScryptMiner.exe -pool bányászati_medence: port -wal pénztárca_public_key -psw érme_szimbólum

Ha Linuxot használ, távolítsa el az összes setx parancsot.

Cserélje a „mining_pool” szót az eu1.unimining.net kifejezésre

Cserélje ki a „port” szöveget 4235-re

Cserélje ki a „wallet_public_key” szót a pénztárca címére.

Cserélje ki az „coin_symbol” szót INN-re

Például a beállításom:

NeoScryptMiner.exe -pool eu1.unimining.net:4235 -wal i5WVvqS2cM2MFUKrCg5VXsT8cMhMkyTFWY -psw c = INN

Ha nagyméretű GPU-kat használ (GPU-nként 1 GB vagy több memória, ugorjon le a probléma részben található utolsó részre, még akkor is, ha a bányászati ​​szoftver működik)

Kattintson duplán a kötegelt fájlra a bányász futtatásához, és látnia kell valami ilyesmit

Az első kép azt mutatja, hogy a bányásznak fel kell vennie a rendszer összes GPU-ját (példámban a 3 Vega GPU-t)

A piros nyíl a GPU sebességét és a teljes sebességet, valamint a teljes bányászati ​​időt jelöli.

A kék nyíl az egyes GPU-k GPU-hőmérsékletét és ventilátorsebességét jelzi.

Ha problémák merülnek fel, előfordulhat, hogy nincs elég virtuális memória. Szükség lehet 16 GB virtuális memóriára (a Vega GPU-khoz több kell, mint 16 GB / GPU) ennek megváltoztatásához lépjen a Vezérlőpultra -> Rendszer és biztonság -> Kattintson a bal oldali Speciális rendszerbeállítások elemre. Innen kattintson a Speciális fül alatti beállításokra. Ezután kattintson a Módosítás gombra, majd a harmadik képernyőn törölje az automatikus kezelés jelölőnégyzetét, válassza ki az egyéni méretet, és írja be a méretet (MB-ban) mindkét szövegmezőhöz. Ezután nyomja meg a set gombot, majd az ok gombot.

Általános hibaelhárítás

Egy dolog, amit figyelni kell, az elavult vagy elutasított részvények. Ha sok elavult megosztást lát, érdemes egy olyan kiszolgálót kipróbálni, amely közelebb van hozzád. Ha sok elutasított részvényt lát, próbálja csökkenteni a bányász intenzitását, ha rendelkezésre áll.

Mennyit keresek INN-en naponta?

Ezt kitalálva elmennél http://whattomine.com és használja a számológépüket. A kalkulátor durva becslést nyújt, így magasabb vagy alacsonyabb összeget kaphat, mint amit a számológép valójában mond. Ebben az esetben az INN számológép a címen található https://whattomine.com/coins/229-inn-neoscrypt A kalkulátor durva becslést nyújt, így magasabb vagy alacsonyabb összeget kaphat, mint amit a számológép valójában mond.

Az értékek többsége már helyesen van megadva, és csak néhány értéket kell szerkesztenie.

Hash arány: Adja meg az összes bányászati ​​számítógép teljes sebességét (kilohash / másodpercben). Ez lenne a „teljes sebesség” értéke a bányászati ​​szoftverében. Ügyeljen arra, hogy összesítse az Innova bányászatához használt összes számítógépet.

Erő: Adja meg a bányászállomás által használt teljes teljesítménymennyiséget (wattban). Néhány bányászati ​​szoftver ezt mérni fogja az Ön számára. Speciális szoftverrel vagy kilowattmérővel mérheti a számítógép teljes energiafogyasztását is. Inkább egy kilowattmérőt használok, mert azt tartom a legpontosabbnak. Ügyeljen arra, hogy összesítse az Innova bányászatához használt összes számítógépet.

Költség: Adja meg a villamosenergia-társaságnak fizetett kilowattóránkénti költséget. Megtaláltam ezeket az információkat a havi számlámban, valamint a weboldalukon.

Medence díja: Adja meg a medence díját + a bányász szoftver fejlesztési díját. Például, ha az Nvidia bányászatánál megadná a 0.9 + 0 = 0.9 értéket, ha az AMD-n bányászna, akkor 0.9 + 2 = 2.9

Hardver költség: Adja meg az összes hardver teljes költségét.

Például az AMD Vega rendszeremet használva megmutatom, hogyan kell olvasni az adatokat. A fenti képen valóban 3 dolog van, amit keresek.

# 1 Nézd meg a Nehézség 24 óra és a Nehézség 7 nap. Azt akarjuk, hogy ezek közel azonosak legyenek, amelyek nem különböznek olyan rosszul. Ez azt mondja nekünk, hogy a számítások, amelyeket az alábbi második képen nézünk meg, napokig pontosak lesznek, mindaddig, amíg az ár nem ingatag.

# 2 Nézd meg a VOLT. térfogat 24 óra és a Market Cap. Általában minél nagyobbak, annál kevésbé ingatag az ár. Azt akarjuk, hogy az ár ne legyen ingadozó, így számításaink a következő napokban pontosak lesznek. Ebben a példában a piaci korlát alacsony, ezért az ár napról napra sokat változhat.

# 3 Nézd meg a Hozzon létre 1 BTC-t és a Betörni. Mindig érdekes látni, hogy mennyi időbe telik a bányászgépe 1 BTC elkészítéséhez. Az egyenletes fedezet megmutatja, hogy egy adott érme kitermelésével mennyi időbe telik a bányászati ​​felszerelésének kifizetése. Ezt nagyszerű használni, mielőtt megépítené a bányászati ​​fúrótornyot, hogy lássa, mennyi időbe telik, amíg meglátja a profitot.

Ezen a képen gyorsan láthatjuk, hogy hány érmét és USD értéket fogunk előállítani bizonyos időkeretek között. Meg szeretné nézni a Nyereség oszlopot, mivel ez az érték az áramfogyasztás megfizetése után. Általában csak a napi kifizetésre koncentrálok USD-ben. Ha csak erre a számra összpontosít, futtathatja a számológépet néhány különféle érméhez, és gyorsan megnézheti, melyik érme a legjövedelmezőbb a bányászati ​​fúrótorony beállításához. Ne feledje, hogy a napi kifizetést a piaci sapkával is meg akarja mérni. Az alacsony piaci sapkás érmék egyszer valóban nyereségesek lehetnek, és akkor holnap a kifizetések fele lehet.

Ez az. Most Innovát kellene bányásznia! A statisztikák nyomon követése érdekében feltétlenül írja be nyilvános kulcsát a bányászati ​​medence irányítópultjába.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me