A legfontosabb kriptovaluta-tőzsdék kereskedési képernyőinek összehasonlítása

Mivel a kriptovalutákba történő befektetések népszerűsége folyamatosan növekszik, egyre több új és meglévő kereskedő látogatja rendszeresen a legfőbb tőzsdéket, hogy kereskedhessenek kedvenc érmeikkel. Akárcsak maguk a devizák, a tőzsdék széles választéka közül lehet választani, és minden platform gyakran saját egyedi élményt nyújt. Ennek eredményeként megnézzük hat legfontosabb kriptovaluta tőzsde kereskedési képernyőjét, és összehasonlítjuk azok különböző kereskedési funkcióit.

A kriptovaluta tőzsdei kereskedési képernyők

Binance

Binance a jelenlegi iparági vezető, és kereskedelmi felületének két változatát kínálja. Az Basic és az Advanced verzió egyaránt lehetővé teszi a különböző készségekkel és tapasztalatokkal rendelkező kereskedők számára, hogy bizalommal kereskedjenek az igényeikhez szabott platformon. A Binance remek felhasználói felületekkel rendelkezik a kereskedéshez, és az egyik leginkább reagáló platform ma működik. A két változat a következő:

Alapvető mód

Ez a verzió kezdőbarát és minimális navigációt igényel, és az összes legfontosabb funkció könnyen elérhető a főoldalról. Az interfész jól van bemutatva, a központi diagramok és a rendelési doboz központi helyen vannak. A rendelési mező lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a limit, a piac és a limit megbízásokat meglehetősen egyszerűen leállítsák.

A jobb oldalon található a BTC, ETH, BNB vagy USDT piacok listája, amelyekkel a felhasználók kereskedhetnek, míg a képernyő bal oldalán naprakész árlista jelenik meg az adásvételhez. Az Alap mód általában élvezetes, és az érmék széles választékát kínáló platformok egyik legkönnyebben használható felülete.

Haladó szint

Itt a dolgok kissé eltérően helyezkednek el, amikor a diagram a képernyő bal oldalát veszi fel, míg az árak és a rendelési mező a jobb oldalon található. Összességében a fő műszerfal tartalmazza a rendelési könyveket, a gyertyatartó táblázatot és a kereskedelem előzményeit. Ezen kívül van egy mélységi diagram is a megrendelésekről, amelyeket a gyertyatartó diagram külön lapján lehet megtekinteni.

Bár a grafikoncsomag kifinomultabb, nincs nagy különbség a két nézet között, és az alapnézet sok-sok kulcsfontosságú információt nyújt a tapasztaltabb kereskedők számára is. Mindkét nézet hozzáférést biztosít a korábbi adatokhoz, trendvonalakhoz, rendelési könyvekhez, konverziós arányokhoz és összehasonlítási táblázatokhoz. A fejlett nézet azonban lehetővé teszi az analitikusabb ábrázolást, és sokkal részletesebb technikai elemzést tesz lehetővé, és biztosítja az összes szükséges eszközt, mutatót és MACD-t .

A Binance egy szép, könnyen használható platform, amely kezdőknek, középhaladóknak és haladó felhasználóknak is gondoskodik, miközben Windows és Mac Desktop klienst, valamint mobilalkalmazást biztosít mind az iOS, mind az Android felhasználók számára..

Látogasson el a Binance oldalra Olvassa el a teljes áttekintést

GDAX

A GDAX a Coinbase valamivel összetettebb alternatívájaként működik, és ennek eredményeként fejlettebb kereskedési élményt kínál. A GDAX lehetővé teszi a margin kereskedést és a bonyolultabb megbízástípusokat, és az interfész félelmetesnek tűnhet az új befektetők számára a képernyőn megjelenő vételi / eladási megbízások állandó mozgása miatt. A felület azonban jól megtervezett és intuitív elrendezést használ, amely mind a középhaladó, mind a haladó felhasználók számára vonzó.

A GDAX grafikus eszközöket és kereskedési előzményeket, valamint valós idejű piaci adatokat biztosít a felhasználók számára a legfrissebb kriptográfiai árakkal. A platform tartalmaz egy rugalmas API-t is, amely lehetővé teszi az automatizált kereskedési botokat, és ez a szolgáltatás mind az intézményi, mind a szakmai befektetők vonzását segíti.

A GDAX sokféle fiat és kriptovaluta párhoz hozzáférést biztosít, és a felhasználók BTC / USD, ETH / USD, ETH / BTC, BTC / GBP és BTC / EUR, valamint mások között kereskedhetnek. A csere egy kicsit más felületet is használ, mivel a rendelési mező a képernyő bal szélén helyezkedik el; ezt követi a rendelési könyv, míg az árdiagram és a nyitott rendelési diagram a képernyő túlnyomó részét lefedi. A mélységi diagram a képernyő tetején található fülre kattintva is elérhető, és a GDAX lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a stop veszteségek felhasználása mellett piaci és limit vásárlásokat is végezzenek. A fejlettebb kereskedők számára azonban jelentős plusz az árrés-kereskedelemben való részvétel képessége, és a kereskedési pártól függően 2x vagy 3x tőkeáttétel van..

A platform használata általában egyszerű, bár a fejlett felhasználói élmény és a platform funkcionalitása tekintetében kissé elmarad egy olyan helytől, mint a Kraken. A GDAX a legalkalmasabb azoknak a Coinbase felhasználóknak, akik további funkciókat keresnek, vagy tapasztaltabb kereskedőknek, akik ismerik a kriptopénz kereskedési képernyők navigálását.

Látogasson el a GDAX oldalra Olvassa el a teljes áttekintést

Bittrex

A Bittrex a legkülönfélébb érmék széles választékát kínálja, az oldalon jelenleg elérhető több mint 250 kereskedési párral, és mind a USD, mind a Bitcoin piacok elérhetők a platformon. A Bittrex célja egy következő generációs kriptovaluta-csere; azonban még mindig van tennivalója annak érdekében, hogy a kezelőfelülete az üzleti világ egyik legjobbja legyen.

A Bittrex egy webalapú platformot kínál, amely meglehetősen könnyen használható, azonban a felület nem annyira intuitív, mint egy olyan webhely, mint a Kraken, és érmék vásárlásához vagy eladásához a felhasználók rákattinthatnak a piac nevére a kezdőlapon, vagy meglátogathatják a pénztárca oldalát, és kattintson az érme nevére.

A megrendelési könyv meglehetősen intuitív, és mind a licit, mind az ask táblák belső oldalán van egy csillag oszlop, amely csillaggal van feltöltve, miután megrendelés érkezett. Ez megkönnyíti az árszintek nyomon követését és annak felismerését, hogy melyik pillanatban hajlandó vásárolni vagy eladni.

Számos diagram található a piac oldalán, ezek tartalmazzák a megbízási könyvet és az árak ütemtervét, amelyek a megrendelések beviteli mezője felett találhatók. Ennek eredményeként az érmék könnyen elemezhetők a megrendelés előtt, de a teljes grafikoncsomag némileg átlagos, néhány kereskedő úgy érzi, hogy a biztosított felület meglehetősen nehézkes. Ennek ellenére számos technikai mutató áll rendelkezésre, a Diagram, Tanulmányok és a Kiválasztó eszköz fülek hozzáférést biztosítanak a technikai elemzés összes legfontosabb szempontjához.

A Bittrex életképes lehetőség mindazok számára, akik sokféle érmével szeretnének kereskedni, és az interfész funkcionális és viszonylag könnyen használható anélkül, hogy különösebben inspiráló lenne más platformokhoz képest.

Látogassa meg a Bittrex-et Olvassa el a teljes áttekintést

Bitfinex

A Bitfinex az egyik legnagyobb Bitcoin-tőzsde, volumenét tekintve, és fedezeti kereskedést is biztosít. A tőzsde lehetővé teszi mind a tőzsdei kereskedést, mind a kriptopénzek short eladását, a maximális tőkeáttételi arány 1: 3. Ennek eredményeként a Bitfinex tapasztaltabb kereskedőkhöz fordul, és a tőzsde webalapú platformot és mobilalkalmazást biztosít..

Van egy peer to peer fedezeti finanszírozási lehetőség is, és a platform a kereskedőknek átfogó választékot kínál a különböző megbízási típusokból, például limit, market, stop megbízások, a stop stop, fill or kill, jéghegy, OCO és csak megbízások feladása mellett..

A Bitfinex kezelőfelülete kissé lehengerlő lehet, mivel a fő irányítópulton számos lehetőség és fül található, amelyek megzavarhatják az újabb kereskedőket. Azonban a Bitfinex integrálta a TradingView diagramokat, a sand komplett eszköztárat kínál a diagramok rajzolásához, jegyzeteléséhez, letöltéséhez és megosztásához..

A kereskedési felület számos elemzési információt és legfontosabb technikai elemzési eszközöket jelenít meg, például gyertyatartó diagramot, grafikus megbízási könyvet és a legfrissebb kereskedési adatokat. Emellett olyan funkciók is elérhetők, mint a trendmutatók, a Fibonacci eszközök és a trendvonalak.

A fejlett diagrameszközök grafikus kereskedési élményt nyújtanak a felhasználók számára, és a kereskedések közvetlenül a Bitfinex diagramokból hajthatók végre, mivel a felhasználók vizualizálhatják megrendeléseiket, pozícióikat és árriasztásaikat, valamint manipulálhatják a diagramokat az árak és a rendelési tulajdonságok módosítása érdekében..

A Bitfinex megrendelési könyve teljesen átlátható, és a platform meglehetősen átfogó a többi tőzsdéhez képest. A rendelkezésre álló megbízási típusok széles skálájával, a Trading View grafikonok mellett és az árrésszel való kereskedelem mellett a Bitfinex olyan webhely, amely a legalkalmasabb a nagyobb volumenű kereskedők számára, akik képesek navigálni a webhelyen, és a lehető legjobban kihasználják az összes elérhető funkciók.

Látogasson el a Bitfinex oldalra Olvassa el a teljes áttekintést

Kraken

A Kraken három különböző módot kínál a kriptovaluták adásvételére; Egyszerű, középhaladó és haladó. Az Egyszerű fül használatával a felhasználók piacra adhatnak és korlátozhatnak megbízásokat, emellett fejlett megbízástípusok, például stop-loss megbízások és automatizált kereskedés is elérhetők.

A Bitcoin és az Ethereum a készpénzpiacokon kívül az altcoinok is jó választékot kínálnak, és a Kraken lehetővé teszi a Bitcoin margin kereskedését is, legfeljebb 5x tőkeáttételes kereskedéssel, az oldalon elérhető shortolással..

A Kraken egy intuitív kezelőfelületet használ, és a TradingView-ra is támaszkodik a diagramok készítéséhez; részletes hozzáférés áll rendelkezésre a rövid távú piaci dinamikához, és a szalag tartalmaz egy korábbi vételi / eladási diagramot.

Az árdiagramok és a piaci diagramok mélysége jól bemutatott és könnyen érthető a felhasználók minden szintjén.

A TradingView által rendelkezésre bocsátott diagramok nagyszerű eszközt jelentenek mindazoknak, akiket érdekel a technikai elemzés. Kis külső ablakként jelennek meg, amelyet áthelyezhet és átméretezhet, és a műszerlista melletti gombra kattintva elérhetővé válik..

A Kraken egy alapvető felületet nyújt a kezdőknek, valamint a fejlettebb kereskedőkhöz kapcsolódó diagramokat és elemző eszközöket. A kriptovaluták világának fiat-átjárójaként Kraken versenyez mind a Gemini, mind a GDAX között, és platformja jó lehetőség a kereskedők számára minden szinten. A tőzsdén van egy iOS mobilalkalmazás is, amely számos platformon könnyen elérhetővé teszi a platformot.

Látogasson el Krakenbe Olvassa el a teljes áttekintést

Poloniex

A Poloniex közismerten hozzáférhető az altcoinok széles választékához, és elsődleges célpontja volt azoknak a kereskedőknek, akik alternatív érméket kerestek, még a Binance oldalak megjelenése előtt..

A Poloniex emellett margin-kereskedelmet is biztosít, maximális tőkeáttételi aránya 1 és 2,5 között van; ez a sok olyan szolgáltatás egyike, amely a tapasztalt kereskedőket vonzza. Számos hatékony adatelemző eszköz és részletes diagramok állnak rendelkezésre, amelyek megkönnyítik a mély technikai elemzést.

A webes platform biztosítja a magas szintű kereskedelem minden szükséges elemét. Az oldal azonban meglehetősen funkcionális, és néha meglehetősen nehézkesnek érezheti magát. A platform nem a legérzékenyebb, és a diagramokat nem lehet áthelyezni, átméretezni vagy nagyítani teljes képernyősre. Szintén nehéz görgetni és nagyítani a diagramokat, és a kereskedési volumenek a diagram nagy részét elfoglalják. A mutatók a Bollinger sávokra, a mozgó átlagokra és a MACD-re is korlátozódnak, és a platform kissé elmarad a Binance, a Bitfinex és a Kraken által nyújtott lehetőségektől.

A rendelési könyv és az ártáblázatok könnyen navigálhatók, és a dolgokat általában úgy mutatják be, hogy a legtöbb kereskedő megértse. A tapasztalt nagy kereskedési volumen és az árrés-kereskedelem ellenére a platform nem a legérzékenyebb, és ez kulcsfontosságú mindazok számára, akik időbeli kritikus ügyleteket kívánnak lebonyolítani.

Látogassa meg a Poloniex-et Olvassa el a teljes áttekintést

Következtetés

Az összes webhely alkalmas a középhaladóbb és tapasztaltabb felhasználók számára, mivel ezek mindegyike magában foglalja a kriptovaluta kereskedők által megkövetelt legfontosabb funkciókat. A Binance és a Kraken azonban rendelkezik olyan funkciókkal, amelyeket kifejezetten a kezdők számára nyújtanak. A Binance által használt Alapmód kezdőbarát és minimális navigációt igényel, és az összes legfontosabb funkció könnyen elérhető, mivel az elrendezés elég egyszerű és meglehetősen intuitív. A Kraken alapvető kezelőfelületet nyújt a kezdőknek, és egyszerű lehetősége a kriptovaluták adásvételére a piac új belépőinek számára készült.

A fejlettebb lehetőségeket kereső kereskedők számára a Binance, a Bitfinex és a Kraken a fejlett funkciók jó skáláját kínálja. A Binance továbbra is rendkívül érzékeny csere, és az egyik leggyorsabb a megbízások végrehajtása szempontjából; a tőzsde emellett egy fejlett verziót is kínál, amely tapasztalt kereskedőknek szól. A Bitfinex magában foglalja a TradingView diagramokat, és átfogó funkciókat tartalmaz, beleértve a technikai eszközöket, a megbízástípusokat és a fedezeti kereskedést. A Kraken platformjának fejlett verzióját kínálja, amely bonyolult megbízástípusokat és automatizált kereskedést tesz lehetővé. A Bitfinexhez hasonlóan a Kraken is TradingView grafikonokat használ, és átfogó szolgáltatásokat kínál, beleértve a fejlett technikai eszközöket és az árrés kereskedést.

Mindig az a legjobb, ha számos webhellyel kísérletezel, mivel a különböző kereskedők különböző tapasztalatokról számolnak be a különböző tőzsdék használatakor. Míg egyesek az egyszerűbb és intuitívabb elrendezést kedvelik, mások a nagyon érzékeny, fejlettebb szolgáltatásokkal rendelkező webhelyeket részesítik előnyben.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me