Beginner’s Guide to IDEX Exchange: Teljes felülvizsgálat

IDEX Review

2018-ban továbbra is megjelenik számos decentralizált csereplatform és IDEX új belépő a piacon, amely már hullámokat vet. Az IDEX egy Ethereum alapú decentralizált intelligens szerződéses tőzsde, amely valós idejű kereskedést tesz lehetővé, és nagy tranzakciós átbocsátással büszkélkedhet. A projekt mögött álló csapat célja, hogy a platform az egyik legfejlettebb Ethereum DEX legyen, és vonzza a kereskedőket, akik az Ethereum hálózaton alapuló sokféle zseton cseréjére törekednek..

Látogasson el az IDEX oldalra

Áttekintés

Az IDEX csere a Hajnal projekt, amely Ethereum alkalmazások és protokollok gyűjteménye, amelyek decentralizált banki és pénzügyi platformot alkotnak. Az Aurora csapatának célja egy fejlett, nyitott és stabil pénzügyi hálózat biztosítása, amely mindenki számára elérhető a világon. Az Aurora az IDEX tőzsdéből, a boreális stabil pénznemből, a Snowglobe decentralizált csereprotokollból és a Decentralized Capitalből áll, amely egy digitális banki megoldás a kriptovaluta közösség számára..

Hajnal

Az Aurorát a kriptovaluta-rajongók egy csoportja és az Aurora Labs S.A. alapította. A vállalat a Panamai Köztársaságban található. Alex Wearn vezérigazgató kettős pénzügyi és üzemeltetési, valamint tervezési és innovációs MS-t szerzett az északnyugati Kellogg Management School-ban, és egy elkötelezett csapatot vezet, amelynek feladata az Aurora és az IDEX létrehozása..

Az Aurora csapata token értékesítést folytatott, amely 2018. január 11-én ért véget és összesen 5411,38 ETH-t gyűjtött. Az IDEX hamarosan működésbe lépett, és gyorsan megkezdte a megalapozását, és jelenleg napi 10 millió dollár értékű forgalmat generál.

Annak ellenére, hogy csak nemrég nyitotta meg platformját, az IDEX jelentős számú felhasználót kezd vonzani, mivel lehetővé teszi az ERC-20 token tulajdonosok számára, hogy gyorsan felsorolják és kereskedhessék kedvenc devizáikat, miközben a webhely kereskedési volumenét jelenleg az érmék frissen uralják Az olyan ICO-k, mint a Dock, a Pundi X, a Tomochain és a BABB. Az IDEX mögött álló csapat profitált az EtherDelta megszűnéséből, és számos olyan kulcsfontosságú funkciót is bevezetett, amelyek lehetővé teszik az IDEX kiemelkedését.

IDEX funkciók

 • Funkcionalitás – Az IDEX platform egyszerű, de jól megtervezett felületet használ, és olyan funkciókat tartalmaz, mint a TradingView diagramok és a titkosított pénztárcák. Az IDEX gyors és felhasználóbarát kereskedési élményt nyújt, és egy láncon kívüli kereskedési motort is felhasznál, amely egy Ethereum intelligens szerződés mellett működik. A láncolaton kívüli struktúra kezeli a kereskedési tapasztalatokat, míg az intelligens szerződés ellenőrzi az alapokat, a kereskedési engedélyeket és a végső elszámolást. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy folyamatosan kereskedjenek anélkül, hogy megvárnák a tranzakciók bányászatát.
 • Biztonság – Az intelligens szerződés, a kereskedési motor és a tranzakciófeldolgozó választottbíró használata lehetővé teszi az összes eszköz megbízhatatlan tárolását a platformon, és minden végrehajtott kereskedelmi elszámolást csak a felhasználó privát kulcsai engedélyezhetnek. Az IDEX emellett teljes magánkulcs-titkosítást is használ, és lehetővé teszi a felhasználók számára a Metamask és a Ledger pénztárcákon keresztüli kereskedelmet is.
 • Vevőszolgálat – Minden támogatási csapat készen áll bármilyen kérdés kezelésére, és a felhasználók a Kapcsolatfelvételi űrlap. Az IDEX csapata nagyon átlátható, és a csoporton keresztül is kapcsolatba léphet velük Twitter-fiók és Távirati csoport. Ezen kívül van egy GYIK szakasz, amely a leggyakoribb kérdésekkel foglalkozik, valamint számos világosan megírt Útmutatók amelyek segítik a felhasználókat a platform eligazodásában.
 • Kereskedési opciók – Az IDEX a kereskedési lehetőségek széles skáláját kínálja, és a felhasználók hozzáférhetnek támogató limit- és piaci megbízásokhoz, gázmentes törlésekhez és képesek sok ügyletet egyszerre kitölteni.
 • Technológia – Bár decentralizált, az IDEX biztosítja a hibrid decentralizált csererendszer összes előnyét, és kezeli az összes felhasználói tranzakciót. Miután a felhasználók bejelentkeztek egy tranzakcióra, a tőzsde továbbítja a tranzakciót az Ethereum blokklánchoz, és valós időben frissíti a számlaegyenleget és a rendelési könyveket. Ennek eredményeként az IDEX egy élvonalbeli hibrid modellt használó központosabb központokhoz vagy platformokhoz hasonló felhasználói élményt nyújt.

Fiók létrehozása az IDEX-en

Amikor először meglátogatja a webhelyet, egy felugró üzenet fogadja, amely lehetőséget ad a webhely “felfedezésére” vagy a “Pénztárca feloldására” lehetőségre. A főoldalon a képernyő jobb felső sarkában fülek találhatók, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a pénztárca feloldását vagy új pénztárca létrehozását..

Oldja fel a Pénztárca zárolását

A tőzsde intelligens szerződésébe történő befizetés érdekében integrálhat egy már meglévő pénztárcát. Az IDEX négy lehetőséget kínál a felhasználóknak a pénztárca feloldásakor a központban:

 • Kulcstároló fájl: Privát kulcsát feltöltheti egy már meglévő Keystore fájl segítségével.
 • Privát kulcs: A létrehozott Ethereum cím eléréséhez megadhatja a magánkulcsát.
 • Metamask: Jelentkezhet a Metamask pénztárcájában, és integrálhatja azt a központba.
 • Ledger Wallet: Használhatja a Ledger Nano S-t a tőzsdén, és átutalásokat hajthat végre közvetlenül onnan és onnan.

A Metamask vagy a Ledger Nano kemény pénztárca használata a legbiztonságosabb lehetőség, mivel a magánkulcsai nincsenek kitéve a webhelyen, és ezért nem hajlamosak a DNS-feltörésekre..

Hozzon létre egy új pénztárcát

Új pénztárca létrehozásához a központon megadhat egy jelszót, és az IDEX létrehoz egy magánkulcsot, és letölthető JSON fájlt állít elő mentés céljából..

Hogyan lehet kereskedni az IDEX-en

Ha beillesztett egy pénztárcát, akkor pénzt kell befizetnie a tőzsde intelligens szerződésébe. Ez biztonságban tartja az alapjait, és lehetővé teszi, hogy a tőzsde tranzakciókat közvetítsen közvetlenül az Ethereum hálózatra. Az oldal tetején található „Mérlegek” fülre kattintva befizetheti és módosíthatja a tranzakciós gáz árát is.

Letét

Miután elküldte ETH-ját vagy DAI-ját a pénztárcájából a tőzsdére, szabadon kereskedhet, és felhasználhatja az összes grafikus funkciót és kereskedési funkciót.

Az IDEX kereskedési párokat kínál ETH-ban vagy DAI-ban, így ha bármelyikbe befizetett pénzt, felkeresheti az „Exchange” kereskedési képernyőt a kereskedés megkezdéséhez. A bal oldali oszlopban láthatja az ETH és a DAI kereskedési párjait, így válassza ki, hogy melyiket szeretné választani, majd ez alatt a kereskedésre rendelkezésre álló tokenek listája található. Ha ezekre kattint, feltölti, és megtekintheti a jobb oldali árdiagramot és mélységi diagramot, valamint egyéb információkat, például az utolsó árat és a 24 órás kereskedési mennyiséget..

Kereskedési képernyő

Kereskedéshez keresse meg a Vásárlás és Eladás négyzeteket a fő diagramok alatt, ahol megadhatja az árát és a kereskedni kívánt összegeket. Alatta látni fogja a megbízási könyvet, amely felsorolja a kéréseket és ajánlatokat, hogy átérezhesse az aktuális kereskedési árakat.

Adás-vétel

Támogatott pénznemek

Ethereum alapú csereként az IDEX kizárólag Ethereum és ERC20 tokenekkel foglalkozik. A jól bevált érmék, például az OMG, a BAT, a REP és az ICX egyaránt támogatottak, valamint az újabb érmék, például az MKR, a TOMO, a CPC és a HAV. Az IDEX továbbra is hozzáférést biztosít a felhasználóknak a tokenek széles skálájához, mivel az Ethereum hálózat kibővül, és hotspot lesz azoknak a tokeneknek is, amelyeket nemrég adtak ki az ICO -juk után..

Az IDEX magában foglalja az AURA tokent is, az a natív valuta, amely arra ösztönzi a felhasználókat, hogy tegyék meg az érmét és támogassák a hálózatot. Az AURA token lehetővé teszi az érintettek számára, hogy az IDEX és más Aurora termékek által generált díjakból részesedjenek. Az AURA megszerzésével a csomópont-üzemeltetőket a százalékos részesedésük arányában jutalmazzák, és a díjak 50% -át elosztották az AURA érdekeltjeinek fizetendő összegként. A kereskedők a Boreal érmét kereskedési díjak befizetéséül vagy stabil alapdevizaként is felhasználhatják.

IDEX díjak

A piaci döntéshozók vagy felhasználók, akik új megrendelést hoznak létre a megbízási könyv számára és javítják a likviditást, 0,1% -os készítői díjat számítanak fel. A vásárlók, vagy bárki, aki megrendelést teljesít a könyvről és elveszi a likviditást, 0,2% -os díjat számít fel. Az ügyfelek felelősek a tranzakciós gázdíjak megfizetéséért is; Az IDEX elmagyarázza a folyamatot GYIK oldal.

Mindegyik kereskedelem körülbelül 140 ezer gázba kerül, és a gázköltségek nagyjából 1,5-szer magasabbak, mint az EtherDelta esetében, de az IDEX felhasználói nem versenyeznek ugyanazon megrendelésekért, és kockáztatják a gázpazarlást. Az IDEX lehetővé teszi a felhasználók számára a kereskedelem törlését gázfizetés nélkül, mivel az IDEX kereskedéseit felár fizetése nélkül törölheti, mivel az összes kereskedést a tőzsde hajtja végre. A tőzsde intelligens szerződése felelős a tranzakciók hálózatba történő továbbításáért, és a tőzsde visszavonhatja a tranzakciót, amíg el nem küldik bányászatra.

Az IDEX a minimális rendelési és kifizetési korlátokat is felhasználja. A készítők minimális rendelési korlátozása 20 USD, a vásárlók számára 10 USD. A minimális kifizetési limit 1 USD.

Az IDEX biztonságos ?

Az IDEX számos protokollt használ, amelyek maximalizálják a platform biztonságát, és a közvetlenül a központon elérhető privát kulcsokat titkosítják és tárolják a böngésző memóriájában, és nem érhetők el az IDEX alkalmazáson kívülről. Ezenkívül a magánkulcsok csak helyileg érhetők el a tranzakciók aláírásához és a felhasználók kijelentkezéséhez; magánkulcsaikat emlékezetből megsemmisítik.

Ezenkívül a tőzsde okos szerződései biztonságosan zárolják a pénzeszközöket, amíg a magánkulcs alá nem ír egy tranzakciót azok átutalására. A felhasználók ezért aggodalom nélkül tarthatják pénzeszközeiket a tőzsdén, mivel az alapokat intelligens szerződésekben tartják az Ethereum blokkláncon, és mindig a felhasználó ellenőrzése alatt állnak. Az IDEX nem képes feldolgozni egyetlen tranzakciót sem anélkül, hogy a felhasználók engedélyt írnának alá annak érdekében, hogy az IDEX elvégezhesse azokat. A csapat tartalmazott egy „menekülési nyílást” is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy meghatározott inaktivitási időszak után közvetlenül elálljanak az intelligens szerződéstől. Ennek eredményeként, még akkor is, ha az IDEX szerverek elérhetetlenné válnának, a felhasználók továbbra is felvehetik pénzüket.

A platform magában foglalja a Metamaskot és a Ledger Nano hardvertárcát is, és ez további kulcsfontosságú biztonsági réteget ad hozzá, mivel mindkét módszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az IDEX-en kereskedjenek anélkül, hogy el kellene adniuk a magánkulcsaikat. Bármely kriptovaluta webhelynél mindig fennáll annak a lehetősége, hogy a domain név szolgáltatója veszélybe kerüljön, vagy az URL-t eltérítsék. Mivel azonban nincs szükség a személyes kulcsok kézi megadására, a veszélyeztetés veszélye jelentősen csökken.

Következtetés

Annak ellenére, hogy csak januárban indult, az IDEX gyorsan beilleszkedett a decentralizált cserék versenypiacára, és jelentős számú korábbi EtherDelta felhasználót vonzott. A tőzsde továbbra is növekszik mind a felhasználói számok, mind a kereskedési volumen tekintetében, és olyan egyedi tranzakció-elszámolási modellt használ, amely lehetővé teszi az IDEX számára, hogy a többi decentralizált tőzsdéhez képest a gördülékenyebb kereskedési tapasztalatokat biztosítsa felhasználóinak..

Az IDEX képes támogatni a valós idejű kereskedést és a nagy tranzakciós áteresztőképességet, valamint a láncon kívüli kereskedési motor és az intelligens szerződés együttesen biztosítja a felhasználók számára a biztonságos és gyors kereskedés-végrehajtási platformot. Az IDEX olyan sebességgel és felhasználói tapasztalattal működik, amely megtalálható a központosítottabb központokban, miközben a decentralizált működés biztonsági előnyeit is biztosítja.

Ennek ellenére számos decentralizált központ működik, amelyek az Ethereum hálózatot szolgálják, és olyan projektek, mint a ForkDelta, a Radar Relay, a Paradex, a Kyber Network és az Ethfinex, mind életképes lehetőségek azok számára, akik az ERC-20 tokenek kereskedelmére vágynak. Az IDEX azonban szilárd platform, jó szintű kereskedési volumennel, és jó helyzetben van ahhoz, hogy versenyt megelőzzen, mivel népszerű célpont az érmék kereskedelmében nemrégiben felszabadított tokenek értékesítéséből.

Ennek eredményeként az IDEX jó lehetőség mindazok számára, akik ERC-20 tokenek vásárlására vágynak, amelyeket más tőzsdéken nehéz lehet megtalálni. A legbiztonságosabb hozzáférés érdekében célszerű a Metamask böngésző kiterjesztését használni, vagy átutalásokat végrehajtani a Ledger hardver pénztárcáján keresztül.

Látogasson el az IDEX oldalra

IDEX

src = “~ images \ kezdők-útmutató-idex-csere-teljes-áttekintés.gif”

alt = “IDEX áttekintés”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.

Egyszerű használat

8.0 / 10

Hírnév

9.0 / 10

Díjak

8.0 / 10

Vevőszolgálat

8.0 / 10

fizetési módok

7.0 / 10

Előnyök

 • Rengeteg Ethereum token
 • Szilárd és érzékeny platform
 • Az intelligens szerződések biztonságos használata
 • Gyors hozzáférés az új pénznemekhez
 • Decentralizált csere

Hátrányok

 • Az Ethereum hálózattól függ
 • Nincsenek Bitcoin vagy nem ERC-20 tokenek
 • Alacsony likviditás
 • New Exchange
 • Nincs Fiat kereskedelem

Látogatás {"@kontextus":"http: \ / \ / schema.org \ /","@típus":"Termék","név":"IDEX","kép":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 05 \ /idex-review.gif","leírás":"2018-ban továbbra is számos decentralizált csereplatform jelenik meg, és az IDEX új belépő a piacon, amely már hullámokat csap. Az IDEX \ u00a0 egy Ethereum alapú decentralizált intelligens szerződéses tőzsde, amely valós idejű kereskedelmet tesz lehetővé és nagy tranzakció-átbocsátással büszkélkedhet. A projekt mögött álló csapat célja a…","ajánlatok": {"@típus":"Ajánlat","ár":"0,00","priceCurrency":"$","eladó": {"@típus":"Személy","név":"Eugene Kem"}},"felülvizsgálat": {"@típus":"Felülvizsgálat","reviewRating": {"@típus":"Értékelés","bestRating":"10.","legrosszabb":"0","ratingValue":"8.00"},"név":"IDEX","reviewBody":"2018-ban továbbra is számos decentralizált csereplatform jelenik meg, és az IDEX új belépő a piacon, amely már hullámokat csap. Az IDEX \ u00a0 egy Ethereum alapú decentralizált intelligens szerződéses tőzsde, amely valós idejű kereskedelmet tesz lehetővé és nagy tranzakció-átbocsátással büszkélkedhet. A projekt mögött álló csapat célja, hogy a platformot az egyik legfejlettebb Ethereum DEX-k közé tegye, és vonzza a kereskedőket, akik az Ethereum hálózaton alapuló sokféle token cseréjére vágynak. \ R \ n \ r \ n \ r \ nLátogasson el az IDEX-re \ n \ r \ nÁttekintés \ r \ nAz IDEX cseréje az Aurora projekt része, amely Ethereum alkalmazások és protokollok gyűjteménye, amelyek decentralizált banki és pénzügyi platformot alkotnak. Az Aurora csapatának célja egy fejlett, nyitott és stabil pénzügyi hálózat biztosítása, amely mindenki számára elérhető a világon. Az Aurora az IDEX tőzsdéből, a boreális stabil pénznemből, a Snowglobe decentralizált csereprotokollból és a Decentralized Capitalből áll, amely egy digitális banki megoldás a kriptovaluta közösség számára. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAurora-t alapították. a kriptovaluta-rajongók egy csoportja és az Aurora Labs SA cége a Panamai Köztársaságban található. Alex Wearn vezérigazgató a Northwestern Kellogg Management School-jából kettős pénzügyi és üzemeltetési, valamint tervezési és innovációs MS-t szerzett, és egy elkötelezett csapatot vezet, amelynek feladata az Aurora és az IDEX létrehozása. \ R \ n \ r \ nAz Aurora csapata token értékesítést végzett amely 2018. január 11-én ért véget és összesen 5411,38 ETH-t emelt. Az IDEX hamarosan működésbe lépett, és gyorsan megkezdte a megalapozását, és jelenleg napi 10 millió dollár feletti értéket termel. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA platformja nemrégiben történt megnyitása ellenére az IDEX elindul jelentős számú felhasználó vonzása, mivel ez lehetővé teszi az ERC-20 token tulajdonosok számára, hogy gyorsan felsorolják és kereskedhessék kedvenc devizáikat, és a webhely kereskedési volumenét jelenleg olyan ICO-kból származó érmék uralják, mint például a Dock, a Pundi X, a Tomochain és BABB. Az IDEX mögött álló csapat profitált az EtherDelta megszűnéséből, és számos olyan kulcsfontosságú funkciót is bevezetett, amelyek lehetővé teszik az IDEX kiemelkedését. \ R \ nIDEX Features \ r \ n \ r \ n \ tFunkcionalitás \ u2013 Az IDEX platform egyszerű de jól megtervezett felület, és olyan funkciókat tartalmaz, mint a TradingView diagramok és a titkosított pénztárcák. Az IDEX gyors és felhasználóbarát kereskedési élményt nyújt, valamint egy láncon kívüli kereskedési motort is felhasznál, amely egy Ethereum intelligens szerződés mellett működik. A láncolaton kívüli struktúra kezeli a kereskedési tapasztalatokat, míg az intelligens szerződés ellenőrzi az alapokat, a kereskedési engedélyeket és a végső elszámolást. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy folyamatosan kereskedjenek anélkül, hogy megvárnák a tranzakciókat. \ R \ n \ tBiztonság \ u2013 Az intelligens szerződés, a kereskedési motor és a tranzakciófeldolgozó választottbíró használata lehetővé teszi az összes eszköz megbízhatatlan tárolását a platformot és az összes végrehajtott kereskedelmi elszámolást csak a felhasználó privát kulcsai engedélyezhetik. Az IDEX emellett teljes magánkulcs-titkosítást is használ, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Metamask és a Ledger pénztárcákon keresztül kereskedjenek. \ R \ n \ tÜgyfélszolgálat \ u2013 Az ügyfélszolgálat készen áll az esetleges problémák kezelésére, és a felhasználók kapcsolatba léphetnek a csapattal a a kapcsolatfelvételi űrlapot. Az IDEX csapata nagyon átlátható, és kapcsolatba léphet velük Twitter-fiókjukon és a Telegram csoporton keresztül is. Ezenkívül van egy GYIK szakasz, amely a leggyakoribb problémákkal foglalkozik, valamint számos egyértelműen megírt útmutató, amelyek segítik a felhasználókat a platformon történő eligazodásban. \ R \ n \ tTradeing Options \ u2013 IDEX a kereskedési lehetőségek széles skáláját kínálja, és a felhasználók hozzáférhetnek támogató limit és piaci megrendelésekhez, gázmentes törlésekhez és képesek sok ügyletet egyszerre kitölteni. \ r \ n \ tTechnológia \ u2013 Bár decentralizált, az IDEX biztosítja a hibrid decentralizált csererendszer összes előnyét, és kezeli az összes felhasználói tranzakció. Miután a felhasználók bejelentkeztek egy tranzakcióra, a tőzsde továbbítja a tranzakciót az Ethereum blokklánchoz, és valós időben frissíti a számlaegyenleget és a rendelési könyveket. Ennek eredményeként az IDEX olyan felhasználói élményt nyújt, mint egy központosított csere vagy egy platform, élvonalbeli hibrid modellt használva. \ R \ n \ r \ n \ r \ nFiók létrehozása az IDEX-en \ r \ n \ r \ nA webhely első meglátogatásakor felugró üzenet fogadja Önt, amely lehetőséget ad a webhely felfedezésére vagy a Wallet feloldására \ u201d lehetőségre. A főoldalnak a képernyő jobb felső sarkában vannak olyan fülek is, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a pénztárca feloldását vagy új pénztárca létrehozását. \ R \ n \ r \ n \ r \ nTárca feloldása \ r \ nA pénzeszközök befizetéséhez a intelligens szerződés cseréjével integrálhat egy már meglévő pénztárcát. Az IDEX négy lehetőséget kínál a felhasználóknak a pénztárca feloldásakor a központban: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tKeystore File: \ u00a0A privát kulcsot feltöltheti egy már meglévő Keystore fájlon keresztül. \ r \ n \ tPrivátkulcs: \ u00a0A privát kulcsot megadhatja az Ön által létrehozott Ethereum-cím eléréséhez. \ r \ n \ tMetamask: \ u00a0Bejelentkezhet a Metamask pénztárcájában, és integrálhatja azt a központba. \ r \ n \ tLedger Wallet: \ u00a0A Ledger Nano S \ u00a0t használhatja a cserében, és átutalásokat hajthat végre közvetlenül onnan és onnan. \ r \ n \ r \ nA Metamask vagy a Ledger Nano kemény pénztárca használata a legbiztonságosabb lehetőség, mivel a magánkulcsai nincs kitéve a webhelynek, és ezért nem érzékeny a DNS-feltörésekre. \ r \ nLétrehozhat egy új pénztárcát \ r \ n \ r \ n \ r \ nAz új pénztárca létrehozásához a központon megadhat egy jelszót, és az IDEX generál egy magánkulcsot, és készítsen egy letölthető JSON-fájlt a mentéshez. \ r \ nHogyan lehet kereskedni az IDEX-en \ r \ nHa integrált egy pénztárcát, akkor pénzt kell befizetnie a tőzsdére \ u2019 s okos szerződés. Ez biztonságban tartja az alapjait, és lehetővé teszi, hogy a tőzsde tranzakciókat közvetítsen közvetlenül az Ethereum hálózatra. A \ gombra kattintva"Egyenlegek \" az oldal tetején található fülön befizethet és beállíthatja a tranzakciós gáz árát is. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHa elküldte ETH-ját vagy DAI-ját pénztárcájából a tőzsdére, akkor szabad kereskedéshez, valamint az összes diagramkészítési funkció és kereskedési funkció hasznosításához. \ r \ n \ r \ nIDEX az ETH-ban vagy a DAI-ban kereskedési párokat kínál, így ha bármelyikben befizetett pénzt, látogasson el a \"Csere\" kereskedési képernyő a kereskedés megkezdéséhez. A bal oldali oszlopban látni fogja az ETH és a DAI kereskedési párjait, így válassza ki, melyiket szeretné választani, majd ez alatt a kereskedésre rendelkezésre álló tokenek listája található. Ha ezekre kattint, feltölti, és a jobb oldalon megtekintheti az árdiagramot és a mélységi diagramot, valamint egyéb információkat, például az utolsó árat és a 24 órás kereskedési mennyiséget. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKereskedelemhez keresse meg a fő diagramok alatti Vásárlás és Eladás négyzeteket, ahol megadhatja az árát és a kereskedni kívánt összegeket. Alatta látni fogja a megbízási könyvet, amely felsorolja a kéréseket és az ajánlatokat, hogy áttekinthesse az aktuális kereskedési árakat. \ R \ n \ r \ n \ r \ nTámogatott valuták \ r \ n Ethereum alapú tőzsdeként az IDEX kizárólag az Ethereumban foglalkozik. és ERC20 tokenek. A jól bevált érmék, például az OMG, a BAT, a REP és az ICX egyaránt támogatottak, valamint az újabb érmék, például az MKR, a TOMO, a CPC és a HAV. Az IDEX továbbra is hozzáférést biztosít a felhasználóknak a tokenek széles skálájához, mivel az Ethereum hálózat kibővül, és hotspot lesz azoknak a tokeneknek is, amelyeket az ICO-juk után adtak ki. \ R \ n \ r \ nIDEX az AURA tokent is tartalmazza, a natív pénznem, amely arra ösztönzi a felhasználókat, hogy tegyék meg az érmét, és segítsék a hálózat támogatását. Az AURA-token lehetővé teszi az érintettek számára, hogy az IDEX és más Aurora \ u00a0products által generált díjakból részesedjenek. . A kereskedők felhasználhatják a Boreal érmét a kereskedési díjak befizetésére vagy stabil alapvalutaként. \ R \ nIDEX Díjak \ r \ nAzok a piaci döntéshozók vagy felhasználók, akik új megrendelést hoznak létre a megbízási könyv számára és javítják a likviditást, 0,1% -os gyártói díjat számolt fel. A vásárlók, vagy bárki, aki megrendelést teljesít a könyvről és elveszi a likviditást, 0,2% -os díjat számít fel. Az átvevők felelősek a tranzakciós gázdíjak megfizetéséért is; Az IDEX a folyamatot a \ u00a0FAQs oldalán ismerteti. \ R \ n \ r \ nMinden kereskedelem körülbelül 140 ezer gázba kerül, és a gázköltségek nagyjából 1,5-szer magasabbak, mint az EtherDelta esetében, de az IDEX felhasználói nem versenyeznek ugyanazon megrendelésekért és kockáztatják a gázpazarlást. . Az \ u00a0IDEX lehetővé teszi a felhasználók számára a kereskedelem törlését gázfizetés nélkül, mivel az IDEX kereskedéseit felár fizetése nélkül törölheti, mert az összes kereskedést a tőzsde hajtja végre. A tőzsde intelligens szerződése felelős a tranzakciók hálózatba továbbításáért, és a tőzsde mindaddig visszavonhatja a tranzakciót, amíg el nem küldik bányászatra. \ R \ n \ r \ nIDEX a minimális megbízási és visszavonási korlátokat is felhasználja. \ u00a0Minden minimális rendelési korlát 20 dollár a gyártóknak, 10 dollár pedig a felvevőknek. A minimális visszavonási limit 1 dollár. \ R \ nAz IDEX Safe? \ R \ nIDIDEX számos protokollt használ, amelyek maximalizálják a platform biztonságát, és a közvetlenül a központon elérhető privát kulcsokat titkosítják és tárolják a böngésző memóriájában, és nem lehet őket az IDEX alkalmazáson kívülről érhető el. Ezenkívül a magánkulcsok csak helyileg érhetők el a tranzakciók aláírásához és a felhasználók kijelentkezéséhez; titkos kulcsaik megsemmisülnek a memóriából. \ r \ n \ r \ nRáadásul a tőzsde intelligens szerződései biztonságosan zárolják a pénzeszközöket, amíg a privát kulcs nem ír alá tranzakciót az átutalásuk érdekében. A felhasználók ezért aggodalmak nélkül tarthatják pénzeszközeiket a tőzsdén, mivel az alapokat intelligens szerződésekben tartják az Ethereum blokkláncon, és mindig a felhasználó ellenőrzése alatt állnak. Az IDEX nem képes feldolgozni egyetlen tranzakciót sem anélkül, hogy a felhasználók engedélyt írnának alá annak érdekében, hogy az IDEX elvégezhesse azokat. A csapat tartalmaz egy \ u201cescape sraffozást \ u201d is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy meghatározott inaktivitási időszak után közvetlenül elálljanak az intelligens szerződéstől. Ennek eredményeként, még akkor is, ha az IDEX szerverek elérhetetlenné válnának, a felhasználók továbbra is visszavonhatják pénzeszközeiket. \ R \ n \ r \ nA platform magában foglalja a Metamaskot és a Ledger Nano hardvertárcát is, és ez egy további fontos biztonsági réteget ad hozzá, mivel mindkettő A módszerek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az IDEX-en kereskedjenek anélkül, hogy el kellene adniuk magánkulcsaikat. Bármely kriptovaluta webhelynél mindig fennáll annak a lehetősége, hogy a domain név szolgáltatója veszélybe kerüljön, vagy az URL-t eltérítsék. Mivel azonban nincs szükség a személyes kulcsok kézi megadására, a veszélybe kerülés veszélye nagymértékben csökken. \ R \ nKövetkeztetés \ r \ nAzért, hogy csak januárban indult, az IDEX gyorsan beilleszkedett a decentralizált cserék versenypiacára és vonzotta jelentős számú volt EtherDelta felhasználó. A tőzsde mind a felhasználói számok, mind a kereskedelem mennyisége tekintetében folyamatosan növekszik, és olyan egyedi tranzakció-elszámolási modellt használ, amely lehetővé teszi az IDEX számára, hogy a többi decentralizált tőzsdéhez képest az egyik gördülékenyebb kereskedési élményt nyújtsa felhasználóinak. \ R \ n \ r \ nIDEX \ u00a0 képes támogatni a valós idejű kereskedést és a nagy tranzakciós áteresztőképességet, valamint a láncon kívüli kereskedési motor és az intelligens szerződés együttesen biztosítja a felhasználók számára a biztonságos és gyors kereskedés-végrehajtási platformot. Az IDEX a sebesség és a felhasználói élmény szintjén működik, amely megtalálható a centralizáltabb központokon, ugyanakkor biztosítja a decentralizált működés biztonsági előnyeit is. \ R \ n \ r \ nEnnek ellenére számos decentralizált központ működik, amelyek az Ethereum hálózatot szolgálják fel. és olyan projektek, mint a ForkDelta, a Radar Relay, a Paradex, a Kyber Network és az Ethfinex, mind életképes lehetőségek azok számára, akik ERC-20 tokenek kereskedelmére vágynak. Az IDEX azonban szilárd platform, jó szintű kereskedési volumennel, és jó helyzetben van ahhoz, hogy versenyt megelőzzen, mivel népszerű célpont az érmék kereskedelmének nemrégiben elengedett zsetonértékesítéséből. \ R \ n \ r \ nEz eredményeként , Az IDEX jó választás mindazok számára, akik ERC-20 tokeneket szeretnének vásárolni, amelyeket más tőzsdéken nehéz találni. A legbiztonságosabb hozzáférés érdekében a böngészőhöz bölcs dolog a Metamask böngésző kiterjesztését használni, vagy átutalásokat végrehajtani a Ledger hardver pénztárcáján keresztül. \ R \ nLátogasson el az IDEX oldalra","szerző": {"@típus":"Személy","név":"Eugene Kem"},"datePublished":"2018-05-02"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me