Binance vs Bittrex: Melyik a legjobb kriptovaluta-tőzsde?

Binance vs Bittrex Review

Azoknál a kereskedőknél, akik 2017-ben a kriptoverse-ben voltak, egyértelmű volt, hogy a Bittrex kriptovaluta-tőzsde domináns volt az év első felében, míg a Binance versenytőzsde az év második felében a csomag elejére emelkedett..

Most arra törekszik, hogy bárki labdajátékának számítson arra, hogy ki tudja megörökíteni a mainstream adoptálók közelgő állományának legnagyobb szeletét, amelyek már a kriptotérbe áradnak. De mind a Bittrexnek, mind a Binance-nek vannak árnyalatai, és előfordulhat, hogy sokkal jobban tetszik neked, mint a másik.

Binance vs Bittrex Review

Ma gyorsan összehasonlítjuk a két cserét, hogy jobban átérezhesse őket.

Látogasson el a Binance oldalra Látogassa meg a Bittrex-et

Tőzsdei áttekintések

A két csere a világ különböző pontjairól származik. A Binance székhelye jelenleg Japánon kívül található, míg a Bittrex székhelye az Egyesült Államokban található Las Vegasból származik. Sőt, egyik tőzsde sem kínál fiat-crypto vételi vagy eladási lehetőségeket. A tőzsdék szigorúan a kriptográfia-kriptográf kereskedelemre vonatkoznak, legalábbis jelenleg.

Binance webhely

Itt olvassa el a teljes Binance Review-t.

És egyik kereskedési platform sem feltétlenül a kezdők számára szól, mint például a népszerű amerikai tőzsde, a Coinbase. Tehát egy kis tapasztalattal kell rendelkeznie a pénztárcák használatában és a kriptotranzakciók megkönnyítésében, hogy finoman szóljon, ha a Binance vagy a Bittrex biztonságos és hatékony használatáról van szó..

Bittrex webhely

Olvassa el a teljes Bittrex áttekintést itt.

Támogatott kriptovaluták

A kriptovaluták mennyisége és szélessége, amelyet a szóban forgó tőzsdék támogatnak, a legfontosabb eladási pontjaik közé tartozik. A Bittrex egyrészt csaknem 200 különféle kriptoprojektet támogat a sajtóidőszakban történő kereskedéshez, így egyablakos platform lesz, amikor a legtöbb kriptovaluta-kereskedő igényére kerül sor..

A Binance sokféle kereskedési projektet is támogat, bár nem annyira, mint a Bittrex. Ami a Binance-t illeti ezen az arénán, valójában az, hogy bizonyos jelzőket és kriptovalutákat jóval azelőtt felsorol, hogy más cserék, például a Bittrex megtennék. Valójában a Binance jellemzően az első a legfontosabb kriptovaluta-tőzsdék között, amely manapság adott projektet ad hozzá.

Hívja “Binance Bump” -nak, ha szeretné. A kereskedők azért érkeznek a tőzsdére, hogy az ICO után újonnan bevezetett érméket vásárolják.

A Binance rendelkezik saját tokennel, a Bittrex nem

A Binance egyik fő előnye a Bittrex felett? Saját natív kriptovaluta, amelynek saját juttatásai vannak.

Binance érme (BNB) a Binance által kifejlesztett token, amelyet kereskedési párként kínálnak fel a tőzsdén más főbb kriptók, például a bitcoin (BTC) és (ETH) ellen. A BNB erre a célra történő felhasználásának előnye, hogy a kereskedők jelentős összegeket takarítanak meg, szemben azzal, ha az ETH-t vagy a BTC-t használták kereskedési alapként.

Továbbá, ahogy a BNB maga értékeli, a token hodlerei így is felhalmozódhatnak. Semmi sem akadályozza meg a Bittrex-et abban, hogy saját jelzőt indítson egy ICO-n keresztül, de egyelőre ezen a fronton semmi nem történik a Las Vegas-i tőzsdén.

A Binance nyilvánvalóan erősebb vezetéssel rendelkezik

Míg a többé-kevésbé arctalan Bittrex jelenleg a megválaszolatlan ügyfélszolgálati problémák lavinájában van, a Binance vezetése ezzel ellentétben lenyűgözően alakult az elmúlt hetekben.

Például Zhao Changpeng, a Binance vezérigazgatója későn jelent meg a CNBC-n és a Bloombergen, magabiztos és határozott a vezetés arca a közösség számára. Az átláthatóság frissül, és minden bizonnyal vonzó azok számára a lebegő kereskedők számára, akik megbízható platformot akarnak találni az ökoszisztéma boltjának felállításához.

Zhao Changpeng

Zhao Changpen, Kép Bloomberg.

Regisztrálj

Tehát a Binance és a Bittrex tagságra való feliratkozás kb. Ugyanolyan egyszerű és ismerős, amennyire csak lehet. Az már teljesen más kérdés, hogy bármikor nyitottak-e regisztrációkat ezeken a tőzsdéken.

Ez azért van, mert mindkét csere későn átmenetileg felfüggesztette az új regisztrációkat annak érdekében, hogy kezelni tudja a felhasználói bázisuk túlzott növekedését.

Ezen a dinamikán túl azonban mind a Binance, mind a Bittrex esetében a folyamat gyakorlatilag ugyanaz: beírja e-mailjét és egyéb profiladatait, elküldi azokat, és várja a regisztráció megerősítő e-mailt. Akkor bent leszel.

Interfészek

Vegyes válaszokat fog kapni ezen a fronton, attól függően, hogy kit kérdez és melyik cserét részesíti előnyben. De összességében úgy tűnik, hogy egyetértés mutatkozik abban, hogy bár a Bittrex és a Binance kereskedelmi interfészei elvégzik a munkát, kissé ügyetlenek és kegyetlenek – két olyan jellemző, amely minden bizonnyal kedvezőtlen az újonnan érkezők számára.

Binance

A Bittrex kereskedési felület

Ebben a kategóriában azonban egyértelműen a Bittrex a nyerő, mivel a kereskedők számára a Binance komplexebb chart-képességeket kínál felhasználásra és elemzésre.

A nap végén mind a Binance, mind a Bittrex felhasználói felület megkapta a kezdő és haladó kriptográf kereskedők számára az alapvető dolgokat. Vannak rendelési könyvek, diagramgyertyák, vételi és eladási árak, mennyiségi statisztikák és 24 órás áradatok.

Binance Trading nézet

A Binance Trading Interface

Betétek és visszavonások

Amint azt korábban említettük, sem a Bittrex, sem a Binance nem támogatja a fiat betéteket vagy a fiat pénztárcákat a visszavonásokhoz, így ez itt nem szempont.

Alternatív megoldásként azonban mindkét csere azonos módon működik, amikor a kriptopénzek letétbe helyezéséről és visszavonásáról van szó. Vagyis mindkét tőzsde rengeteg kriptovaluta pénztárcát kínál, amelyekbe befizetheti pénzét kereskedés céljából. Később ugyanazokat a pénztárcákat használva visszavonhatja a kívánt kriptovalutákat a kívánt címekre.

Ebben az értelemben a Binance és a Bittrex határozottan kötődik ehhez az arénához. Itt nincs egyértelmű nyertes, közel vannak az élmények.

Növekvő fájdalmak

A Coinbase-hez és más vezető tőzsdékhez hasonlóan, amelyek az elmúlt hónapokban új felhasználók robbanását tapasztalják, a Bittrex és a Binance sem volt immunis az ennek megfelelően növekvő fájdalmakkal szemben.

A Binance az elmúlt hetekben számos alkalommal összeomlott nagy kereskedelmi volumenű időszakokban, pl. amikor népszerű új kriptoprojektek kerülnek a tőzsdére. Ez frusztrálta a kereskedőket, de a felhasználók többnyire türelmesek voltak a japán központú cserében.

A Bittrex viszont most egy kis lázadás előtt áll a közösségben. Jelenleg látszólag bővelkednek azok a jelentések, amelyek szerint a felhasználók fiókjait sokféle magyarázat vagy segítség nélkül zárták le. A Bittrex-nek az elkövetkező hetekben és hónapokban össze kell fognia cselekedeteivel, ha továbbra is az egyik erőművi kriptovaluta-tőzsde marad.

Díjak

A Bittrex kereskedési díja sok felhasználó bánatára elég magas, 0,25 százalékos. Nem a legnagyobb, igaz. A Binance valamivel jobban jár, mivel a kereskedési díjai 0,05 és 0,1 százalék között mozognak.

Biztonság és ügyfélszolgálat

Egyik tőzsde sem kínál olyan pénztárca-szolgáltatásokat, mint például a Coinbase, ami elsődleges biztonsági lehetőség a csere felhasználói számára.

De mind a Binance, mind a Bittrex megkönnyíti az e-mailes visszaigazolást, a kétfaktoros hitelesítést és más alapvető biztonsági intézkedéseket, amelyeknek a legtöbb felhasználónak jól kell lennie.

Az ügyfélszolgálat szempontjából egyelőre meglehetősen kevés mindkét csere esetében. A Bittrex e-mailen keresztül kezeli a támogatást, míg a Binance e-mailen és közösségi médián keresztül.

Következtetés

A Bittrex és a Binance is jó okból jelentős napi mennyiséget hajt végre a globális kriptopiacokon: vannak olyan platformjaik, amelyek előremozdítják a kriptográfiát.

Lehet, hogy jobban tetszik neked a Bittrex tapasztalata, vagy talán a Binance az Ön számára. Mindkettő árnyalja előnyeit és hátrányait, de nem kérdés, hogy a Binance jelenleg a két tőzsde forróbbnak tűnik. A Bittrexnek van egy kis utolérése, ha vissza akarja venni a vezetést a Binance-től.

Látogasson el a Binance oldalra Látogassa meg a Bittrex-et

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me