BQT: P2P társadalmi csere innovatív fedezeti kereskedelem képességekkel

BQT

A kriptók piaca az utóbbi években gyorsan növekedett. BQT egy olyan tőzsde, amely nagyon érdekes lehetőségeket kínál a kriptográfiai kereskedők számára. A kriptográfia és a fedezeti ügylet kereskedelme a kriptográfus tulajdonosai számára egy másik kriptográfia elérésének módja, anélkül, hogy fiat devizával vagy a kriptók közvetlen kereskedelmével foglalkoznának..

A fedezeti ügyletek mellett a BQT a felhasználók számára egy teljes körű szociális kereskedési környezetet is kínál, amely megkönnyíti a nyílt kommunikációt és a peer-to-peer kriptográfia kereskedelmet..

A fiat deviza világa nyomás alatt lehet, és a kriptográf kereskedelem közvetlen megközelítése népszerűbbé válhat, mivel a központi bankok megpróbálják támogatni a globális gazdaságot. Az egyik legnagyobb dolog, ami tartja fenn a kialakult pénzügyi rendszert, a stabilitás felfogása, és ez látszólag változik.

BQT

A BQT a megfelelő időben lép be a piacra

A kriptográfiai boom javában zajlik. Több ezer kriptográfia van, de döntő többségük (70% +) ugyanazt a modellt követi. A legtöbb kriptotőzsde ügyfélalapokat tart és kereskedési közvetítőként működik.

Sok szempontból a legnépszerűbb kriptotőzsdei modell mind a brókert, mind a tőzsdét teszi, ami rengeteg partnerkockázatot jelent ügyfeleik számára. Ha egy tőzsde alatt vagy akár offline lenne, a kereskedők nem férnének hozzá pénzeszközeikhez.

A probléma egyszerű megoldása a peer-to-peer (P2P) cserék. A tőzsde letétkezelőként csupán betölti a közvetítő szerepét, és biztonságos környezetet teremt a kereskedéshez..

Az ügyfelek soha nem veszítik el az irányítást a pénzeszközök felett, ez lehet az egyik legnagyobb oka annak, hogy a P2P kereskedési platformok (például a LocalBitcoins) olyan kereskedési volumenet folytatnak, amely heti szinten eléri a 75 millió dollárt.

Szociális kereskedelem és kapcsolatok létesítése

Könnyű elfelejteni, hogy amikor elindultak a piacok, sok a személy közötti interakció.

Ma, amikor egy vételi / eladási árfolyamot nézünk, néha elfelejtjük, hogy mindkét szám mögött van egy személy vagy kereskedési pult. A közösségi kereskedési platformok lehetővé teszik a kereskedők számára, hogy az emberi elemet visszahozzák a kereskedési tapasztalatokba, és tanuljanak egymástól.

A közösségi kereskedési tapasztalat nagy része a BQT platformjának. Amellett, hogy lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy kapcsolatba lépjenek és beszéljenek a piacokról, a BQT pénztárca lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül kereskedjenek egymással.

Csere

BQT P2P fedezeti platform

A rövid távú fedezeti ügyletek lehetővé teszik a kereskedők számára a kapcsolatot és a kézműves ügyleteket egyedi alapon. A BQT P2P fedezeti platformja jelenleg fejlesztés alatt áll, és lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy egyedi megállapodásokat hozzanak létre, miután az online lesz.

A BQT fedezeti platform hihetetlen képességeket kínál.

Tegyük fel, hogy valamilyen ETH-t szeretne kézbe venni, és a BTC-t tartja. Normális esetben el kell adnia a BTC-t, és meg kell vásárolnia az ETH-t.

A BQT fedezeti platformja rengeteg más lehetőséget kínál.

A BTC eladása helyett felajánlhatja swap-ban, adott ideig, fix megtérülési rátával az ügyfél számára.

Tegyük fel, hogy 2 BTC-t kínál 80 ETH-ért egy hónapra, valamint 2% -os prémiumot, amelyet BTC-ben fizetnek ki, amikor a fedezeti ügylet lejár.

A platform, amelyen a BTQ dolgozik, lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy szinte bármilyen fedezeti ügyletet alkothassanak, a BTQ letéti ügynökként jár el, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nulla partneri kockázat áll fenn.

Ha többet szeretne megtudni erről az innovatív új kereskedési eszközről, nézze meg A BTQ fehérlapja sok további információért.

A Fiat Valuta Rendszer nyomás alatt áll

Lehet, hogy észrevette a Bitcoin árának ugrását az elmúlt egy-két hónapban. A globális központi bankok egy újabb enyhítési ciklus szélén állnak, ami gondokat okozhat a fiat devizának.

A kriptográfia-kriptográf kereskedelemre összpontosító kriptotőzsdék jó helyzetben lehetnek, mivel a fiat valuta értékét egyre több ember kezdi megkérdőjelezni szerte a világon. A kereskedés egyszerűségén túl a kriptográfiai-kriptográfiai tőzsdék megkönnyítik a való kereskedelmet.

Így működik.

Tegyen úgy, mintha kereskedő lenne Venezuelában, és vállalkozása elfogadja a Dash-t az eladott árukért cserébe. Néhány beszállítója hajlandó elfogadni Öntől az ETH-t, ami azt jelenti, hogy a DASH-t ETH-ra kell alakítania a lehető legalacsonyabb áron.

Ebben a helyzetben egy kereskedő a fiat valuta körül is dolgozott, mivel teljes egészében kriptókban képesek üzleti tevékenységet folytatni (legalábbis egyes termékek esetében).

A BTQ egy lépéssel tovább lép

A BTQ fedezeti platformja még több lehetőséget adna annak, akinek több kriptóban kell üzletet folytatnia.

A fenti példában szereplő eladónak nem is kell eladnia DASH-ját a BTQ fedezeti platformjával. Ehelyett felajánlhatnák, hogy egy bizonyos mennyiségű DASH-t felcserélnek az ETH-ra, és fizetnek egy kis díjat az ügyfélnek az ETH használatáért.

Ezután az eladó átveheti a fedezeti ügyleten keresztül kapott ETH-t, és felhasználhatja arra, amire csak akar. Egy hét vagy egy hónap után (bármit is állapodtak meg a fedezeti ügylet megkezdésekor) az eladónak vissza kell adnia az ETH-t az ügyfélnek. A DASH visszatér az eladóhoz, aki technikailag soha nem adta el, hogy hozzáférjen az ETH-hoz.

A fedezeti ügyletek használata nem minden helyzetben lesz megfelelő, de csodálatos eszköz a kereskedők és a kriptográfus felhasználók számára. Különösen a fedezeti ügyletek iránt érdeklődhetnek azok a kereskedők, amelyek tőkenyereséget számítanak fel a kriptók után, mivel más adózási kategóriába tartozhatnak.

A P2P kereskedelem sok értelmet ad

A kriptók lehetővé teszik az emberek számára, hogy közvetlen tulajdonjoggal rendelkezzenek vagyonukkal, ami jelentős elmozdulás a kialakult pénzügyi rendszertől. Sajnos a leglikvidebb kriptográfiai tőzsdék általában letétkezelőként működnek ügyfeleik pénzeszközein, ami sokkal kockázatosabbá teszi a kriptók kereskedését.

Amikor egy személy megengedi, hogy egy másik szervezet letétkezelőként működjön, vállalja az adott partner minden kockázatát. A kriptók már nem az övék, és lényegében egy kriptográfia fedezetlen hitelezői.

A fedezet nélküli hitelezőnek csőd esetén nincs közvetlen követelése vagyonára. Aki nem volt szerencsés ahhoz, hogy utolérjék az Mt. A Gox-fiaskó megérti, hogy milyen kevés joga van a fedezetlen hitelezőknek.

A P2P cserék eltávolítják a közvetítőt és megszüntetik a partnerkockázatot is. A BQT elképzelése a P2P kereskedői közösséggel összhangban van a kriptográfiai forradalmat elindító eszmékkel.

A BTQ token

Sok BT-hez hasonlóan a BTQ is létrehozott egy saját tokent a cseréjéhez. A BTQX tokent kell használni az azonnali ügyletekhez kapcsolódó 1% -os tranzakciós díj és a fedezeti ügyletek 3% -os letéti díjának megfizetéséhez a platformon.

Következtetés

Azoknak a kereskedőknek, akik szeretnének közösségi kapcsolatokat kiépíteni és fenntartani a kriptográfiai eszközök tulajdonjogát, érdemes többet megtudni a BTQ cseréről. A platform érdekes funkciókat kínál, amelyek lehetővé teszik a kereskedők számára, hogy tanuljanak a közösségtől, és ne csak ajánlatként vagy kérésként tegyék meg magukat.

A kriptók világa még fiatal. Valamivel több mint egy évtizeddel ezelőtt megszületett az első kriptográfia, és most a világ legnagyobb vállalatai lépnek be az űrbe. A BTQ nagyszerű időben belépett egy robbanó piacra, és érdemes többet megtudni róla.

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me