Bybit Review: Kriptopénz-derivatívák kereskedési platformja

ByBit Review

Bybit egy feltörekvő Peer to Peer (P2P) kriptovaluta-derivatívák tőzsdéje, amely a növekvő kriptográfiai / tőkeáttételi kereskedési szektorban kíván megtelepedni. Annak ellenére, hogy csak 2018 márciusában alapították, a Bybit bebizonyosodott, hogy népszerű a kriptovaluta-kereskedelem körében, és lenyűgöző ütemben vonja be az ügyfeleket..

A tőzsde lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy szerte a világon tőkeáttételes kereskedést folytassanak a kriptotermékek kiválasztott tartományában, és olyan digitális eszközökkel, mint a BTC, ETH, EOS és XRP, akár 100-szoros tőkeáttétellel lehet kereskedni..

Szingapúri székhellyel a Bybit szigorúan a kriptográfia kriptoként működik, nem követeli meg a felhasználóktól a szigorú KYC-ellenőrzést, és jelenleg napi közel 1 milliárd dollár értékű kereskedést generál.

Bybit HonlapBybit Honlap

A Bybit emellett csúcstechnológiát, szilárd biztonsági protokollokat és dedikált ügyfélszolgálatot is magában foglal, amelynek célja, hogy a tőzsde riválisa legyen a piac vezető derivatív kereskedési szolgáltatóinak..

Látogasson el a Bybit oldalára

Ki áll a ByBit mögött?

Bybit 2018 márciusában alapította Ben Zhou, aki korábban az XM kínai körzeti vezérigazgatójaként hét éven keresztül dolgozott a Fintech világában..

Az XM a közvetítői szolgáltatások vezető szolgáltatója, és a Bybit alapvető csapata a befektetési banki és a Forex iparágból származik, valamint korai blokklánc-átvevő.

A tőzsde bejegyzett a Brit Virgin-szigeteken, székhelye Szingapúrban, kiegészítő irodáival együtt Hong Kongban és Tajvanon található.

Míg a Bybit a Bybit Fintech Limited hivatalos cégnevén van, a nyilvántartási szám és az alapítás részletei jelenleg nem nyilvánosak, azonban a csapat központi címet tart fenn a 6 Shenton Way, # 12-11 / 11A, Szingapúr, Szingapúr 068809, SG címen..

Bybit csapat vázlata

A csapat nyilvánosan elérhető LinkedIn oldalának részleteit is megadja, és Ben Zhou mellett a prominens tagok között szerepel a Latica Qiu is, aki szintén tapasztalattal rendelkezik az XM-nél, míg a technológiai csapat olyan személyeket tartalmaz, akik tapasztalattal rendelkeznek olyan vezető vállalatoknál, mint a Morgan Stanley, Tencent, Ping’an Bank és Nuoya Fortune.

Bybit LinkedIn

Körülbelül 50 nyilvános profilú Bybit alkalmazott dolgozik a LinkedIn-ben, és bárki átnézheti a csapatprofilokat, hogy jobban megértsék a csere mögött álló embereket..

A Bybit főbb jellemzői

P2P kripto-kriptográf származék kereskedési platformként a Bybit lehetővé teszi a különböző országok kereskedőinek, hogy akár 100-szoros tőkeáttétellel vegyenek részt a kereskedésben..

A legkülönbözőbb országokból (az Egyesült Államokat kivéve) kereskedőket látják el, és a Bybit számos kulcsfontosságú funkciót tartalmaz, hogy hatékony és érzékeny kriptográfiai élményt nyújtson felhasználóinak..

ByBit funkciók

Ide tartozik az ügyfélszolgálat, amely magában foglalja az élő csevegési funkciót, és egy szürke kiadási funkció, amely biztosítja, hogy a platform karbantartása útközben történjen, ami minimális leállást eredményez, és éjjel-nappal fenntartja az élő kereskedéshez való hozzáférést.

A P2P szolgáltatás egy árazási mechanizmust is alkalmaz, amelynek célja a tisztességes és átlátható kereskedelmi környezet biztosítása, valamint a Bybit integrálódik a TradingView-val is, átfogó API-eszközöket biztosít, és teljesen működőképes IOS és Android mobilalkalmazásokon keresztül érhető el..

További főbb jellemzők:

 • 1 Kattintson az Érme csere elemre – A felhasználók könnyedén válthatnak a támogatott kriptovaluták között a fiókjukon belül
 • 100 000 TPS szerződésenként – Ami az ipar átlagának tízszerese, és nem eredményez túlterhelést
 • Akár 100-szoros tőkeáttétel – A Bybit nagyvonalú tőkeáttételi rendszere megnöveli a profitpotenciált
 • Hideg pénztárca tárolása / kézi kivonások – A Bybit hűtőtárolókat alkalmaz, és napi három kézi kivonást végez a biztonság megerősítése érdekében
 • Korlátlan visszavonások – A platform felhasználói gyakorlatilag korlátlan kereskedést és kivonást tehetnek
 • Nincs KYC– A számlákat csak e-mail címmel és felhasználónévvel lehet megnyitni és fenntartani

A ByBit jelenleg a tőkeáttételes kereskedelemre és az örökös szerződésekre specializálódott, és lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy hosszú és rövid pozíciókat egyaránt elfoglaljanak kiválasztott számú kriptovalutában..

A szerződéseknek nincs meghatározott lejárati idejük, amelyen automatikusan kiegyenlítik őket, és ami a legfontosabb, fontos megjegyezni, hogy derivatív kereskedési platformként a ByBit-en a vevők és az eladók között nem zajlanak fizikai átutalások..

Főbb jellemzők

A szerződéseket minden mögöttes eszközben rendezik, az árakat / mennyiségeket a vezető fiat devizák tartományában jegyzik.

Bybit számlák típusai és korlátai

A Bybit-felhasználók a számla nyitása után mind ugyanazon funkciókhoz férnek hozzá, és az USD-hez viszonyítva örök kriptoszármazék-szerződésekkel kereskedhetnek Bitcoin, Ethereum, EOS és Ripple között..

Minden felhasználó kereskedést folytat azáltal, hogy P2P módon megállapodást köt az eladóval az adott eszköz jövőbeli áráról.

A Bybit a következő tőkeáttételes kereskedési párokat támogatja:

 • BTC / USD: 1: 100
 • ETH / USD: 1:50
 • EOS / USD: 1:50
 • XRP / USD: 1:50

Tisztán kriptográfia-kriptográfiaként a Bybit az egyik könnyebben indítható platform, és csak e-mail címet használva hozhat létre fiókot.

Lehetőség van mobilszámmal történő regisztrációra, és ehhez meg kell adnia az országot, a telefonszámot és a jelszót.

Hogyan nyithat számlát a Bybit-en

Kezdheti a „Regisztráció” fülre kattintva az oldal jobb felső sarkában. Itt kiválaszthatja az E-mail vagy a Mobil regisztráció lehetőséget, és megadhatja a szükséges részleteket.

Bybit regisztráció

Az e-mail címmel történő regisztráció kiválasztása során egyedi ellenőrző kódot kapunk, amely lehetővé teszi az új fiókhoz való hozzáférést..

Új számlabónuszok

Jelenleg bárki, aki regisztrál, $ 5 bónuszt szerezhet ≥0.05BTC első befizetésével, míg az első 0.5BTC vagy annál magasabb befizetés 50 $ bónuszt keres.

Bybit számla beállítása

Innen navigálhat a „Fiókjához & Biztonság ”beállítások a kétfaktoros hitelesítés (2FA) mellett a fiók felhasználónevének beállításához.

Miután befejezte a fiókbeállítások konfigurálását, elkezdheti a támogatott pénznemek egyikének befizetését az „Eszközök / Saját eszközeim” gombra kattintva.

Betétek készítése

Ön már teljes hozzáféréssel rendelkezik a platformhoz, és megkezdheti a kereskedést, miután letétbe helyezte a pénzeszközöket és átváltotta azokat az eszközre, amelyet kereskedni szeretne.

Bybit Trading Screen

Bybit Trading Arena

Amikor teszteltük a kereskedési aréna Magunk számára az volt a kezdeti benyomásunk, hogy az elrendezés rendkívül tiszta. A platform sötét hátteret alkalmaz, kissé minimalista megjelenéssel, a kereskedési képernyő minden szegmense világosan és szépen rendezett.

Csere

Ez magában foglalja a fő diagramterületet, amely zöld és rózsaszín gyertyákat jelenít meg, a rendelési könyv és a legutóbbi kereskedelmi szegmensek csak jobbra vannak felsorolva. A jobb oldalon megadhatja a kereskedési paramétereket, amelyeket megtehet a limit, a piaci és a feltételes megbízásokon.

A kereskedés végrehajtása előtt a Bybit bemutatja a megrendelés teljes részletezését. Ez különösen hasznos, figyelembe véve a származékos szerződések összetettségét.

A diagramelemzés szempontjából a Bybit lehetővé teszi a kereskedési képernyő teljes testreszabását. A diagram gyertya mozgását 1, 3, 5 és 10 perc között lehet beállítani, egészen 1 hónapig.

Módosíthatja a diagram méretarányát is. Felvehet például olyan mutatókat, mint a bal és a jobb tengely, a százalékok, a mutatócímkék és a naplóskálák. Testreszabhatja a diagram elrendezését, beleértve a színeket és a kívánt időzónát is.

Kereskedési nézet

Mindent összevetve, míg a kereskedési aréna felhasználóbarát platformot kínál a származékos termékek kereskedelmére, a Bybit biztosította, hogy alkalmas legyen kezdő és nagy tapasztalattal rendelkező kereskedők számára egyaránt.

Tehát most, hogy lefedtük a fő kereskedési képernyőt, a Bybit áttekintésünk következő részében a betéteket és a felvételeket fogjuk megvizsgálni.

Támogatott pénznemek

A Bybit jelenleg csak a korlátozott számú digitális pénznem beleértve a BTC-t, az ETH-t, az EOS-t, az XRP-t és az USDT-t. Mindegyik valuta letétbe helyezhető és fel is vehető, de a Bybit jelenleg nem támogat egyetlen fiat devizát sem.

Az alapok azonban a következő pénznemekben jeleníthetők meg:

 • angol font
 • EUR
 • usadollár
 • AUD
 • CAD
 • CNY
 • CHF
 • HKD
 • jen
 • KRW

Betétek / visszavonások

Nincs minimális betéti követelmény; a Bybit azonban a következő minimális összegeket érvényesíti.

Érme Minimális

Letét

Minimális

Visszavonás

Bányászdíj
BTC Nincs minimum 0,002BTC 0,0005BTC
ETH Nincs minimum 0,02ETH 0,01ETH
EOS Nincs minimum 0.2EOS 0.1EOS
XRP Nincs minimum 20XRP 0,25XRP

A Bybit naponta háromszor manuálisan dolgozza fel a visszavonásokat 0800, 1600 és 2400 (UTC) órakor, és a visszavonások határideje 30 perccel a tervezett visszavonási feldolgozási idő előtt van. Minden kivételt a pénztárcáján jóváírunk az ellenőrzés után 1-2 órával.

ByBit-díjak

A Bybit nem számít fel befizetési vagy kifizetési díjat, bár a bányász díja minden transzferre vonatkozik. A befizetéskor módosíthatja a díjakat, azonban a kifizetésekkel; a következő fix bányászdíjak kerülnek alkalmazásra, kivonási összegtől függetlenül.

     Érmék BTC ETH XRP EOS USDT
Bányászati ​​díjak 0,0005 0,01 0,25 0.1 5.

A Bybit minden végrehajtott megbízása kereskedési díjat von maga után, amelyet levonnak a számlaegyenlegből, bár ez nem befolyásolja a megbízás kezdeti fedezetét. Ezenkívül a likviditást biztosító és a megbízási könyv piaci mélységét növelő piaci döntéshozók negatív kereskedési díj formájában ösztönzést kapnak, míg az ellenkezőjét elkövető piaci szereplők pozitív kereskedési díjat számítanak fel..

Kereskedési díj = Pozíció értéke x Kereskedelmi díj mértéke

Örökös szerződések A legnagyobb tőkeáttétel Maker visszatérítés Vevői díj
BTC / USD 100x -0,025% 0,075%
ETH / USD 50x -0,025% 0,075%
XRP / USD 50x -0,025% 0,075%
EOS / USD 50x -0,025% 0,075%

Ha például az A kereskedő 10 000 BTC / USD szerződést vásárol piaci megbízáson keresztül, a B kereskedő pedig 10 000 BTC / USD szerződést értékesít limit megbízás alapján, ha a végrehajtási ár 8 000 USD, akkor a következő igaz:

A kereskedő felvételi díja = 10 000/8 000 x 0,075% = 0,0009375 BTC

Készítői engedmény a B kereskedő esetében = 10 000/8 000 x -0,025% = -0 0003125 BTC

Ezért a teljesítéskor az A kereskedő 0.0009375 BTC-t fizet a Taker díjból, B kereskedő pedig 0.0003125 BTC-t kap a Maker engedményből..

Finanszírozási díj

Pozíció finanszírozási díjat is alkalmaznak a platformon, amelyet a hosszú és a rövid pozíciók cserélnek. A finanszírozási díj annak biztosítására szolgál, hogy a tőzsdei árak rögzítve maradjanak a globális azonnali árhoz, és a finanszírozás 8 óránként közvetlenül cserélődjön a vevők és az eladók között.

Pozitív finanszírozási ráta szerint a hosszú pozíciók rövid pozíciókat fizetnek, és ha ez negatívvá válik, a rövid pozíciók birtokosai fizetnek a hosszú pozíciók tulajdonosainak. Nem számítunk fel díjat, ha bezárja pozícióját a finanszírozási intervallum előtt.

A finanszírozási díjat a következőképpen számolják: finanszírozási díj = pozíció értéke * finanszírozási ráta. Pozícióérték = a szerződés mennyisége / márkaár. Ha például UTC 8: 00-kor 10 000 BTC / USD szerződés hosszú pozíciót tölt be, és a márka ára 4000 USD. Feltéve, hogy a finanszírozási ráta 0,02%, a pozíció értéke 10 000/4000 = 2,5 BTC lesz, a finanszírozási díj pedig 2,5 BTC * 0,02% = 0,0005BTC.

Bybit rendelés típusok

A Bybit számos megbízástípust tartalmaz, beleértve a szokásos piaci megbízásokat is, amelyek lehetővé teszik a kereskedések feldolgozását, amint megnyomják a gombot az aktuális piaci árfolyamon. A limit megrendelések lehetővé teszik, hogy kiválassza az árat, amelyen megrendelését teljesíteni kívánja, és nagyobb rugalmasságot biztosít Önnek. A „Vásárlás / Hosszú” vagy „Eladás / Rövid” lehet bármelyik rendeléstípus használatával a Bybit-en.

Feltételes megrendelések

A feltételes megrendelések akkor teljesülnek, ha egy előre meghatározott esemény bekövetkezik, amely magában foglalhatja egy adott árszint elérését, és egy feltételes megbízás konfigurálásakor a Bybit a következő kiegészítő rendelési lehetőségeket biztosítja.

 • Csak utólagos – Itt csak készítői díjat kell fizetnie, mivel akkor is, ha a limitár likviditást von le a könyvektől, akkor is gyártói megrendelésként kezeljük.
 • Close On Trigger – Ez az opció biztosítja, hogy a stop loss csökkenti a pozícióját, függetlenül a többi nyitott megrendeléstől.

Feltételes megrendelések

 • GoodTillCancelled – A megrendelés eredményei nyitva maradnak, amíg meg nem töltik, vagy lemondja.
 • ImmediateOrCancel – Ez az opció lehetővé teszi, hogy a megrendelés azonnal teljesüljön, és ha nem, automatikusan törli.
 • FillOrKill – Megrendelését töröljük, ha nem egy kereskedéssel van feltöltve.

A feltételes megrendeléseket a Feltételes megrendelések lapon állíthatjuk be, és ha a négyzet be van jelölve, válasszuk az alul található lehetőségek közül.

Bybit tőkeáttétel

Ha valamivel nagyobb a kockázatvállalási hajlandósága, akkor örömmel fogja tudni, hogy a Bybit platform támogatja a tőkeáttételes kereskedést. A felajánlott tőkeáttétel összege attól a származtatott ügylettől függ, amelyet kereskedni kíván.

Például, ha BTC / USD vagy ETH / USD kereskedik, akkor legfeljebb 100x-os kereskedést engedélyezhet. Másrészt az EOS / USD és az XRP / USD felső határa 25x, bár ez még mindig jelentős összegű tőkeáttétellel kell kereskedni. Mint ilyen, győződjön meg róla, hogy alaposan átlátja a tőkeáttétel működését, mielőtt felhasználná, a valóságnak megfelelően – elveszítheti teljes egyensúlyát.

Ezenkívül a Bybit négy származtatott ügyletére is meghatározta a kockázati határértékeket. Ennek azonban valójában nem lenne hatása rád, hacsak nem intézményi szintű befektető vagy, mivel akár 100 BTC-vel vagy 300 ETH-val is kereskedhetsz 100-szoros szinten, mielőtt a limitjeid csökkentenék.

A finanszírozási költségeket tekintve ezt két fő területen terhelik. Különösen ide tartozik a kamatláb és az esetleges prémium / diszkont tényezők. A finanszírozás nyolc óránként történik.

Támogatott országok

A Bybit jelenleg a következő országokból fogadja a felhasználókat:

 • Egyesült Királyság
 • Németország
 • Franciaország
 • Ausztrália
 • Kanada
 • Olaszország
 • Spanyolország
 • Brazília
 • Kína
 • Japán
 • India
 • Portugália
 • Norvégia
 • Svédország
 • Hollandia
 • Ausztria
 • Svájc
 • Peru
 • Argentína
 • Ukrajna
 • Írország
 • Románia
 • Lengyelország
 • Belgium

Jelenleg a platform nem érhető el a következő helyek lakói számára:

 • Amerikai egyesült államok
 • Québec
 • Szingapúr
 • Kuba
 • Krím
 • Szevasztopol
 • Irán
 • Szíria
 • Észak Kórea
 • Szudán

Mennyire alkalmas a Bybit kezdőknek?

Rögtön fontos megjegyezni, hogy a Bybit nem alkalmas kezdőknek. A tőkeáttételes kereskedelem gyakorlata az első várakozásoknál magasabb veszteségeket eredményezhet, és a határidős piacok ingatag jellege miatt azok a kriptográfiai szektor részei, amelyek a tapasztaltabb kereskedők számára hagyhatók a navigáláshoz.

Ennek ellenére a Bybit számos olyan forrást biztosít, amelyek lehetővé teszik a tapasztalt kereskedők számára, hogy tovább fejlesszék képességeiket és javítsák kereskedési ismereteiket. Ide tartozik a Bybit testnet és a demo kereskedési szolgáltatás, valamint a Támogatási Központ, amely egy kiterjedt GYIK részt tartalmaz, amely a felhasználók által feltett általános kérdéseket tartalmazza..

Nagyon fontos, hogy a ByBit élő chat funkciókat és dedikált e-maileket is kínál az ügyfél / informatikai támogatáshoz. A csapat gondoskodik arról is, hogy a közösségi média csatornáinak széles skáláját fenntartsa, beleértve a Telegram csoportot és a Facebook oldalt, amely megkönnyíti azok elérhetőségét.

Bybit Támogató Központ

További praktikus funkciók: a TradingView-val integrált átfogó kereskedési diagramok, az IOS és az Android készülékekhez egyaránt elérhető mobilalkalmazás, valamint az API-eszközök, amelyek lehetővé teszik a kereskedési botok vagy más olyan alkalmazások csatlakoztatását, amelyekhez adatok szükségesek a Bybit-től..

Ezenkívül a kereskedési korlátok hiánya, a magas likviditási szint és a megbízási típusok széles választékának beépítése a tapasztaltabb gyakorlók számára megfelel, és a platformot úgy tervezték, hogy képes legyen kiszolgálni a magas frekvenciájú kereskedők követelményeit..

Aktívabb kereskedőket is érdekelhet a Bybit Referral Program, amely szerint 10 dolláros bónuszt fizetnek annak, aki barátot utal a platformra, aki legalább 0,02 BTC-t fizet be.

Bybit ajánlási programja

Utolsó megjegyzésként azt is érdemes megemlíteni, hogy a Bybit lehetőséget kínál a felhasználóknak, hogy referálási bónuszokat keressenek. Minden új tagért, akire hivatkozhat, megkapja a Bitcoin egyenértékű 10 USD-t.

Az Ön által hivatkozott felhasználónak legalább 0,02 BTC-t kell befizetnie. Az írás idején a referencia bónusz csak azok számára áll rendelkezésre, akik a BTC-nél számlájukat finanszírozzák, vagyis az ETH, XRP és EOS betétek nem teszik lehetővé a bónusz igénylését.

Mennyire biztonságos a Bybit?

A cserének sikerült ellenállónak lennie az esetleges feltörésekkel szemben, de viszonylagos fiatalsága miatt ez várható. A Bybit mögött álló csapat számos biztonsági protokollt alkalmaz, amelyek teljes SSL-titkosítást tartalmaznak a webhelyen az összes személyes adat védelme érdekében.

A felhasználói fiókokat kétfaktoros hitelesítés (2FA) is védi, amely lehet e-mail, SMS vagy külső alkalmazásellenőrzés..

A Bybit azt is fenntartja, hogy az ügyfelek pénzének 100% -át determinisztikus hideg pénztárca rendszerrel tárolják, és csak kis összegeket tartanak forró pénztárcákban, hogy lehetővé tegyék az azonnali felvételt.

A többjegyű hideg pénztárca rendszer használata növeli a platform biztonságát, és a csapat napi háromszor manuálisan is feldolgozza a kivonásokat annak érdekében, hogy korlátozza a hackerek forráshoz jutásának lehetőségét.

A csapat kifejlesztette a Grey kiadási frissítési rendszerét is, amely a platform karbantartását „útközben” végzi, amely minimális leállást eredményez, és a kereskedők számára folyamatos hozzáférést biztosít az élő kereskedéshez, korlátozva ezzel az „elveszett” kereskedések lehetőségét. A zökkenőmentes és hatékony kereskedelem biztosítása érdekében a Bybit három tőzsde, nevezetesen a Coinbase Pro, a Bitstamp és a Kraken (egyenként 33,3%) adatainak levonásával származtatja indexárait, és olyan biztosítási alapot is igénybe vesz, amely akkor is védi a felhasználók pénzeszközeit, ha számos kedvezőtlen helyzet történt.

Biztosítási Alap

Az alapot úgy tervezték, hogy csökkentse az automatikus tőkeáttétel lehetőségét, és amikor egy felszámolt megbízást a csődnél rosszabb áron zárnak be, a Bybit a Biztosítási Alap egyenlegét használja fel a hiány pótlására. Itt az automatikus leépítés csak akkor indul, ha a Biztosítási Alap nem elegendő.

A felszámolás során a Biztosítási Alap egyenlege növekszik és csökken, az egyes felszámolt pozíciók végső likvidációs ára és csődára közötti árkülönbségtől függően. Ennek eredményeként:

 • Amikor a felszámolásokat a piacon a csődárnál kedvezőbb áron lehet végrehajtani, a fennmaradó fedezet hozzáadódik a Biztosítási Alaphoz.
 • Ezzel szemben, ha a végső végrehajtási ár rosszabb, mint a csődár, a szerződéses veszteséget a Biztosítási Alap fedezi.

Például egy kereskedő, akinek hosszú pozíciója van a BTC / USD-n, a felszámolási ár 7 000 USD, a csődár pedig 6 950 USD, ezt a pozíciót felszámolja, amint a Mark Price eléri a 7 000 USD-t. Ha ezt a pozíciót fel lehet számolni 6 950 USD-nál magasabb áron, akkor a BTC fennmaradó fedezetét a Biztosítási Alapnak ajánlják fel. Továbbá, ha a végső végrehajtási ár alacsonyabb, mint 6 950 USD, akkor a biztosítási alapot kell felhasználni a szerződéses veszteség fedezésére.

Abban az esetben, ha a Biztosítási Alap nem elegendő a végső végrehajtási ár és a csődár közötti különbség fedezésére, a teljes felszámolást egy automatikus leépítési rendszer veszi át. A Bybit felhasználók nyomon követhetik a Biztosítási Alap aktuális egyenlegét az Napi Biztosítási Alap egyenleg.

Következtetés

2018 márciusában alakult, Bybit még mindig viszonylag új szolgáltató a kriptovaluta derivatívák kereskedelme szempontjából, de komoly alternatívaként jelent meg olyan megalapozottabb platformok mellett, mint a BitMEX.

Bár alkalmas a kereskedők széles körére, és értékes erőforrásokat biztosít, mint például a tesztnet, amely lehetővé teszi a széleskörű demo kereskedelmet, a Bybit ragyog a tapasztaltabb nagy volumenű / frekvenciájú kereskedők vendéglátásának tekintetében..

A KYC követelmények hiánya azon túl, hogy a platformon nem valósítottak meg valódi kereskedési vagy betéti / kifizetési korlátokat, megfelel mindazoknak, akik névtelenül szeretnének nagy mennyiségben kereskedni, és az állandóan magas likviditási szint azoknak is megfelel, akik a hirtelen piaci ingadozások előnyeit kihasználják gyors betétek az emelvényre.

Annak ellenére, hogy továbbra is platformként fejlődik, a Bybit szilárd technikai, biztonsági és kereskedelmi funkciókat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy az egyre növekvő verseny közepette megalapozódhasson, miközben az egyre több kriptotőzsde dobja kalapját a határidős kereskedelembe. gyűrű.

Összességében a Bybit megfelel bárkinek, aki kriptográfiai kereskedéssel foglalkozik, és életképes alternatívát nyújt azoknak a szolgáltatásoknak, amelyeket már olyan tőzsdék kínálnak, mint a BitMEX, a PrimeXBT, a Huobi és a Deribit.

Ismételten, mivel a margin kereskedelem nem igazán alkalmas kevésbé tapasztalt kereskedők vagy bárki számára, aki a kereskedés kezdete közelében van, valószínűleg jó ötlet létrehozni egy testnet fiókot, és jelentős időt tölteni demo kereskedések lebonyolításával testnet alapokkal annak érdekében, hogy határozza meg, hogy a margin kereskedés és / vagy a Bybit a keresett megoldás.

Látogasson el a Bybit oldalára

Bybit

src = “~ images \ bybit-review-cryptocurrency-deratives-trading-platform.jpg”

alt = “Bybit”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.6

Egyszerű használat

8.0 / 10

Hírnév

8.0 / 10

Díjak

9.0 / 10

Vevőszolgálat

9.0 / 10

fizetési módok

9.0 / 10

Előnyök

 • Alacsony díjak
 • Névtelen számlák
 • Szilárd ügyfélszolgálat
 • Jó likviditási szintek
 • Fejlett technológia

Hátrányok

 • Az eszközök kis köre
 • Viszonylag új tőzsde
 • USA nem támogatott

Látogatás {"@kontextus":"http: \ / \ / schema.org \ /","@típus":"Termék","név":"Bybit","kép":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 07 \ /bybit-review.jpg","leírás":"A Bybit egy feltörekvő Peer to Peer (P2P) kriptovaluta származékos tőzsde, amely a növekvő kriptográfiai árrés \ / tőkeáttétel-kereskedelem szektorában kíván megalapozódni. Annak ellenére, hogy csak 2018 márciusában alapították, a Bybit bebizonyosodott, hogy népszerű a kriptovaluta-kereskedelem körében, és lenyűgöző ütemben vonja be az ügyfeleket. A tőzsde körülengedi a kereskedőket…","ajánlatok": {"@típus":"Ajánlat","ár":"0,00","priceCurrency":"$","eladó": {"@típus":"Személy","név":"Eugene Kem"}},"felülvizsgálat": {"@típus":"Felülvizsgálat","reviewRating": {"@típus":"Értékelés","bestRating":"10.","legrosszabb":"0","ratingValue":"8.60"},"név":"Bybit","reviewBody":"A Bybit egy feltörekvő Peer to Peer (P2P) kriptovaluta származékos tőzsde, amely a növekvő kriptográfiai árrés \ / tőkeáttétel-kereskedelem szektorában kíván megalapozódni. Annak ellenére, hogy csak 2018 márciusában alapították, a Bybit bebizonyosodott, hogy népszerű a kriptovaluta-kereskedelem körében, és lenyűgöző ütemben vonja be az ügyfeleket. \ R \ n \ r \ nA tőzsde lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy szerte a világon tőkeáttétellel kereskedjenek válasszon kriptotermékeket, és olyan digitális eszközökkel, mint a BTC, ETH, EOS és XRP, akár 100-szoros tőkeáttétellel lehet kereskedni. \ r \ n \ r \ nA szingapúri székhellyel a Bybit szigorúan kriptográfként működik a kriptográfia számára , nem követeli meg a felhasználóitól, hogy szigorú KYC-ellenőrzést végezzenek, és jelenleg napi 1 milliárd dollár értékű bevételt generál. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBybit csúcstechnológiájú, szilárd biztonsági protokollokat is tartalmaz , és egy dedikált ügyfélszolgálat, amelynek célja, hogy a tőzsde riválisa legyen a piac vezető derivatív kereskedési szolgáltatóinak. \ r \ nLátogasson el a Bybit oldalára \ r \ n \ r \ nKi áll a ByBit mögött? \ r \ nBybit márciusban alakult 2018-ban Ben Zhou, és korábban megalapozta magát a Fintec világában h azáltal, hogy hét éven át az XM kínai körzeti vezérigazgatójaként dolgozott. \ r \ n \ r \ n Az XM a brókerszolgáltatások vezető szolgáltatója, és a Bybit központi csapata a befektetési bankokból és a Forex iparból származik, valamint korai blokklánc-alkalmazók. \ r \ n \ r \ nA tőzsde bejegyzett a Brit Virgin-szigeteken, székhelye Szingapúrban található, kiegészítő irodáival együtt Hongkongban és Tajvanon. \ r \ n \ r \ nMíg a Bybit megy a hivatalos társaságnál A Bybit Fintech Limited neve, bejegyzési száma és bejegyzési adatai jelenleg nem nyilvánosak, azonban a csapat központi címet tart fenn: \ u00a0 6 Shenton Way, # 12-11 \ / 11A, Szingapúr, Szingapúr 068809, SG. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA csapat megadja a nyilvánosan elérhető LinkedIn oldaluk részleteit is, és Ben Zhou mellett a prominens tagok között szerepel a Latica Qiu is, akinek szintén tapasztalata van az XM-nél, míg a technikai csapat magánszemélyeket tartalmaz tapasztalattal rendelkezik olyan vezető vállalatoknál, mint a Morgan S tanley, Tencent, Ping’an Bank és Nuoya Fortune. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA LinkedIn-ben körülbelül 50 Bybit alkalmazott van nyilvános profilokkal, és bárki átmehet a csapatprofilokba a tőzsde mögött álló emberek jobb megértése. \ r \ nBybit \ u2019s főbb jellemzői \ r \ nP2P kriptográf-kriptográf származék kereskedési platformként a Bybit lehetővé teszi a különböző országok kereskedőinek részvételét a kereskedésben, akár 100-szoros tőkeáttétellel. \ r \ n \ r \ nA legkülönbözőbb országok (az Egyesült Államok kivételével) kereskedőit ellátják, és a Bybit számos kulcsfontosságú funkciót tartalmaz, hogy hatékony és érzékeny kriptográfiai élményt nyújtson felhasználóinak. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEzek közé tartozik egy ügyfélszolgálat, amely magában foglalja az élő csevegés funkciót, és egy szürke kiadási funkció, amely biztosítja a platform karbantartását a menet közben, ami minimális leállást eredményez, és éjjel-nappal fenntartja a hozzáférést a élő kereskedés. \ r \ n \ r \ nA P2P szolgáltatás árazási mechanizmusokat is használ A tisztességes és átlátható kereskedelmi környezet biztosítása volt a célja, és a Bybit integrálódik a TradingView-val is, átfogó API-eszközöket biztosít, és teljesen működőképes IOS és Android mobilalkalmazásokon keresztül érhető el. \ r \ n \ r \ nEgyéb fontosabb jellemzők: \ n \ r \ n \ t1 Kattintson a Pénzérmék cseréje lehetőségre \ u2013 A felhasználók könnyedén válthatnak a támogatott kriptovaluták között a számlájukon belül \ r \ n \ 100 000 TPS szerződésenként \ u2013 ami tízszerese az iparági átlagnak és nem eredményez túlterhelést \ r \ n \ tA százszoros tőkeáttétel \ u2013 A Bybit \ u2019s nagylelkű tőkeáttételi rendszere megnöveli a profitpotenciált \ r \ n \ tHideg pénztárca tárolása \ / Kézi kivonások \ u2013 A Bybit hűtőtárolókat alkalmaz, és napi három kézi kivonást végez a biztonság megerősítése érdekében \ r \ n \ tKorlátlan visszavonások \ u2013 A platform felhasználói gyakorlatilag korlátlan kereskedést és kivételt tehetnek \ r \ n \ tNincs KYC \ u2013 A fiókokat csak e-mail címmel és felhasználónévvel lehet megnyitni és fenntartani \ r \ n \ r \ nByBit tőkeáttételes kereskedelemre és pe végleges szerződések, és lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy hosszú és rövid pozíciókat is elfoglaljanak a kiválasztott számú kriptovalutában. \ r \ n \ r \ nA szerződéseknek nincs meghatározott lejárati dátumuk, amelyen automatikusan kiegyenlítik őket, és ami a legfontosabb, ez a kulcs hogy ne feledjük, hogy derivatívák kereskedési platformjaként a Bitcoin nem kerül fizikai átruházásra a vevők és az eladók között a ByBit-en. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA szerződéseket minden mögöttes eszközben rendezik, árakkal \ / mennyiségek a vezető fiat pénznemek tartományában vannak feltüntetve. \ r \ nBybit számlák típusai és korlátai \ r \ nBybit felhasználók mind ugyanazokhoz a funkciókhoz férnek hozzá a számlák megnyitása után, és örökös kriptográf származtatott ügyletekkel kereskedhetnek Bitcoin, Ethereum, Az EOS és a Ripple az USD-hez viszonyítva. \ R \ n \ r \ nMinden felhasználó kereskedést folytat azáltal, hogy P2P módon megállapodást köt az eladóval az adott eszköz jövőbeli áráról. \ R \ n \ r \ nBybit támogatja a következő tőkeáttételes kereskedési párok: \ r \ n \ r \ n \ tBTC \ / USD: 1: 100 \ r \ n \ tETH \ / USD: 1: 50 \ r \ n \ tEO S \ / USD: 1: 50 \ r \ n \ tXRP \ / USD: 1: 50 \ r \ n \ r \ nPusztán kriptográf-kriptográfia formájában a Bybit az egyik könnyebben indítható platform, és Ön csak e-mail címet használva hozhat létre fiókot. \ r \ n \ r \ nLehet regisztrálni egy mobilszámmal, és ehhez meg kell adnia az országot, a telefonszámot és a jelszót. \ r \ nHogyan lehet Fiók megnyitása a Bybit-en \ r \ nKezdheti úgy, hogy rákattint az oldal jobb felső sarkában található \ u201cRegister \ u201d fülre. Itt kiválaszthatja az E-mail vagy a Mobil regisztráció lehetőséget, és megadhatja a szükséges részleteket. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEgy e-mail címmel történő regisztráció mellett egyedi ellenőrző kódot kap, amely lehetővé teszi, hogy hozzáférjen új fiókjához. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPillanatnyilag bárki, aki regisztrál, 5 dolláros bónuszt kereshet, ha első befizetésével első befizetését teljesíti, és első befizetését. A 0,5BTC vagy annál nagyobb 50 dolláros bónuszt keres. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Innen navigálhat a \ u201cFiókjához. & Biztonsági beállítások annak érdekében, hogy a kétfaktoros hitelesítés (2FA) mellett beállítsa fiókjának felhasználónévét. \ R \ n \ r \ nMikor befejezte a fiókbeállítások konfigurálását, akkor a \ u201cTulajdonok \ / Saját eszközeim \ u201d. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMár teljes hozzáféréssel rendelkezik a platformhoz, és elkezdheti a kereskedelmet, miután befizette pénzeszközeit és átváltotta azokat az eszközre, amelyet Ön kereskedni szeretne. \ r \ n \ r \ n \ r \ nBybit Trading Arena \ r \ nMikor kipróbáltuk magunknak a kereskedési arénát, kezdeti benyomásunk az volt, hogy az elrendezés rendkívül tiszta. A platform kissé minimalista módon sötét hátteret használ, a kereskedési képernyő egyes szegmensei világosan és szépen vannak rendezve. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEbbe a fő diagramterület tartozik, amely zöld és rózsaszín színnel jelenik meg. gyertyák, a jobb oldalon felsorolva a rendelési könyvet és a legújabb kereskedelmi szegmenseket. A jobb oldalon megadhatja a kereskedési paramétereket, amelyeket limit, piaci és feltételes megbízásokon keresztül is megtehet. \ R \ n \ r \ nA kereskedelem végrehajtása előtt a Bybit bemutatja az Ön teljes rendelés. Ez különösen hasznos, figyelembe véve a származékos szerződésekkel járó bonyolultságokat. \ R \ n \ r \ nA diagramelemzés szempontjából a Bybit lehetővé teszi a kereskedési képernyő teljes testreszabását. A diagram gyertya mozgása 1, 3, 5 és 10 perc között állítható be, egészen 1 hónapig. \ R \ n \ r \ nA diagram méretarányán is változtathat. Felvehet például olyan mutatókat, mint a bal és a jobb tengely, a százalékok, a mutatócímkék és a naplóskálák. Testreszabhatja a diagram elrendezését, beleértve a színeket és a kívánt időzónát is. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMinden mindent, míg a kereskedési aréna felhasználóbarát platformot kínál a derivatívák kereskedelme érdekében a Bybit biztosította, hogy alkalmas legyen mind kezdő, mind nagy tapasztalattal rendelkező kereskedők számára. \ r \ n \ r \ nMost, hogy áttekintettük a fő kereskedési képernyőt, a Bybit áttekintésünk következő részében nézze meg a betéteket és a felvételeket. \ r \ nTámogatott pénznemek \ r \ nBybit jelenleg csak korlátozott számú digitális valutát fogad el, beleértve a BTC, ETH, EOS, XRP és USDT pénznemeket. Mindegyik valuta lehet letétbe helyezhető és visszavonható, de a Bybit jelenleg nem támogat egyetlen fiat devizát sem. \ R \ n \ r \ nAz alapok azonban a következő pénznemekben jeleníthetők meg: \ r \ n \ r \ n \ tGBP \ r \ n \ tEUR \ r \ n \ tUSD \ r \ n \ tAUD \ r \ n \ tCAD \ r \ n \ tCNY \ r \ n \ tCHF \ r \ n \ tHKD \ r \ n \ tJPY \ r \ n \ tKRW \ r \ n \ r \ nBetétek \ / Visszavonások \ r \ nNincs minimális betéti követelmény; a Bybit azonban a következő minimális kifizetési összegeket hajtja végre. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCoin \ r \ nMinimális \ r \ nBetét \ r \ nMinimális \ r \ nKivonás \ r \ nMiner Díj \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTC \ r \ nNincs minimális \ r \ n0.002BTC \ r \ n0.0005BTC \ r \ n \ r \ n \ r \ nETH \ r \ nNincs minimális \ r \ n0.02ETH \ r \ n0.01ETH \ r \ n \ r \ n \ r \ nEOS \ r \ nNincs minimális \ r \ n0.2EOS \ r \ n0.1EOS \ r \ n \ r \ n \ r \ nXRP \ r \ nNincs minimális \ r \ n20XRP \ r \ n0.25XRP \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBybit naponta háromszor manuálisan dolgozza fel a visszavonásokat 0800, 1600 és 2400 órakor. (UTC), és a visszavonások határideje 30 perc a tervezett visszavonási feldolgozási idő előtt. Az összes kifizetést a pénztárcáján jóváírjuk az ellenőrzés után 1-2 órával. \ R \ nBitBit díjak és díjak \ r \ nBybit nem számít fel befizetési vagy kifizetési díjat, bár a bányász díja minden átutalásra vonatkozik. A díjakat a betét befizetésekor módosíthatja, azonban a felvételeknél; a következő fix bányászok díját számolják fel a felvételi összegtől függetlenül. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0Coinok \ r \ nBTC \ r \ nETH \ r \ nXRP \ r \ nEOS \ r \ nUSDT \ r \ n \ r \ n \ r \ nBányászat \ u00a0Díjak \ r \ n0.0005 \ r \ n0.01 \ r \ n0.25 \ r \ n0.1 \ r \ n5 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA Bybit minden végrehajtott megbízása kereskedési díjat von maga után, amelyet levonnak a számlaegyenlegből, bár ez nem befolyásolja a megbízás kezdeti fedezetét . Ezenkívül a piacképzők \ u00a0, akik likviditást nyújtanak és növelik az ajánlati könyv piaci mélységét, negatív kereskedési díj formájában ösztönzést kapnak, míg az ellenkezője \ u00a0, akik ennek ellenkezőjét teszik, pozitív kereskedési díjat számítanak fel. \ R \ n \ r \ nKereskedelmi díj = Pozíció értéke x Kereskedési díj mértéke \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nÖrökös szerződések \ r \ nLegnagyobb tőkeáttétel \ r \ nMaker visszatérítés \ r \ nTaker díj \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTC \ / USD \ r \ n100x \ r \ n-0,025% \ r \ n0,075% \ r \ n \ r \ n \ r \ nETH \ / USD \ r \ n50x \ r \ n-0,025 % \ r \ n0.075% \ r \ n \ r \ n \ r \ nXRP \ / USD \ r \ n50x \ r \ n-0.025% \ r \ n0.075% \ r \ n \ r \ n \ r \ nEOS \ / USD \ r \ n50x \ r \ n-0.025% \ r \ n0.075% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHa például , Az A kereskedő 10 000 BTC \ / USD szerződést vásárol piaci megbízáson keresztül, a B kereskedő pedig 10 000 BTC \ / USD szerződést értékesít limit megbízás alapján, ha a végrehajtási ár 8 000 USD, akkor a következő igaz: \ r \ n \ r \ nTaker díj A kereskedő esetén = 10 000 \ / 8 000 x 0,075% = 0,0009375 BTC \ r \ nMaker engedmény a B kereskedő számára = 10 000 \ / 8 000 x -0,025% = -0 0003125 BTC \ r \ n \ r \ n Ezért a végrehajtáskor az A kereskedő fizet 0.0 A Taker díj 009375 BTC-je és a B kereskedő 0,0003125 BTC a Maker engedményt kapja. \ R \ nFinanszírozási díj \ r \ nA pozíció finanszírozási díjat is alkalmazni kell a platformon, amelyet a hosszú és a rövid pozíciók között cserélnek. A finanszírozási díj annak biztosítására szolgál, hogy a tőzsdei árak rögzítve maradjanak a globális azonnali árnál, és a finanszírozást 8 óránként közvetlenül cseréljék a vevők és az eladók. \ R \ n \ r \ nA pozitív finanszírozási ráta szerint a hosszú pozíciók rövid pozíciókat fizetnek, és amikor negatívvá válik, a rövid pozíció birtokosai fizetnek a hosszú pozíció tulajdonosainak. Nem számítunk fel díjat, amikor bezárja pozícióját a finanszírozási intervallum előtt. \ R \ n \ r \ nA finanszírozási díj kiszámítása a következőképpen történik: finanszírozási díj \ u00a0 = pozíció értéke * finanszírozási ráta. Pozíció értéke = a szerződés mennyisége / ár megjelölése. Ha például UTC 8: 00-kor 10 000 BTC \ / USD szerződés hosszú pozíciót tölt be, és a márka ára 4000 USD. Ha a finanszírozási ráta 0,02%, akkor a pozíció értéke 10 000 \ / 4 000 = 2,5 BTC lesz, és a finanszírozási díj = 2,5 BTC * 0,02% = 0,0005 BTC. \ R \ nBybit megbízástípusok \ r \ nBybit tartalmaz számos megbízástípus, ideértve a szokásos piaci megbízásokat is, amelyek lehetővé teszik a kereskedések feldolgozását, amint megnyomják a gombot az aktuális piaci árfolyamon. A limit megrendelések lehetővé teszik, hogy kiválassza az árat, amelyen megrendelését teljesíteni kívánja, és nagyobb rugalmasságot biztosít Önnek. Bármelyik rendeléstípust használhatja a Bybit-en \ u201cBuy \ / Long \ u201d vagy \ u201cSell \ / Short \ u201d. \ R \ nFeltételes megrendelések \ r \ nFeltételes megrendelések teljesülnek, ha egy előre megadott esemény bekövetkezik, amely magában foglalhatja egy adott elérését. árszint, és a feltételes megrendelés konfigurálásakor a Bybit a következő kiegészítő rendelési lehetőségeket kínálja. \ r \ n \ r \ n \ t Csak postán – Itt csak készítői díjat kell fizetnie, még akkor is, ha a limitár likviditást von le a könyvből , akkor is készítői megrendelésként kerül feldolgozásra. \ r \ n \ tAz eseményindító bezárása \ u2013 Ez az opció biztosítja, hogy a stop loss csökkenti a pozícióját bármely más nyitott megrendeléstől függetlenül. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tGoodTillCancelled \ u2013A rendelés eredményei nyitva maradnak, amíg be nem töltik vagy lemondják. \ r \ n \ tImmediateOrCancel – Ez az opció lehetővé teszi a megrendelésének azonnali teljesítését, és ha nem, automatikusan törli. \ r \ n \ tFillOrKill \ u2013 Megrendelését törlik, ha nem egy kereskedéssel van feltöltve. \ r \ n \ r \ nA feltételes megbízások mind beállíthatók felfelé a Feltételes megrendelések lapról, és az alul található lehetőségek közül választhat, ha a négyzet be van jelölve. \ r \ nBybit tőkeáttétel \ r \ nHa valamivel nagyobb az étvágya a kockázatra, akkor örömmel tudja, hogy a Bybit platform támogatja a tőkeáttételt kereskedés. A felajánlott tőkeáttétel összege attól a származtatott ügylettől függ, amelyet forgalmazni tervez. \ R \ n \ r \ nPéldául, ha BTC \ / USD vagy ETH \ / USD kereskedik, akkor legfeljebb 100x. Másrészről az EOS \ / USD és az XRP \ / USD felső határa 25x, bár ez még mindig jelentős összegű tőkeáttétellel kell kereskedni. Mint ilyen, győződjön meg róla, hogy alaposan átlátja a tőkeáttétel működését, mielőtt felhasználná, mivel a valóság az – elveszítheti teljes egyenlegét. \ R \ n \ r \ nRáadásul a Bybit mindegyikre telepítette a kockázati határértékeket is. négy derivatív szerződéséből. Ennek azonban csak akkor kellene rád hatással lennie, ha intézményi szintű befektető vagy, hiszen akár 100 BTC-vel vagy 300 ETH-val is kereskedhetsz 100-szoros szinten, mielőtt a korlátodat csökkentenék. \ R \ n \ r \ n finanszírozási költségek fedezésére, ezt két fő területen terhelik. Különösen ide tartozik a kamatláb és az esetleges prémium \ / diszkont tényezők. A finanszírozás nyolc óránként zajlik. \ R \ nTámogatott országok \ r \ nBybit jelenleg a következő országokból veszi fel a felhasználókat: \ r \ n \ r \ n \ tEgyesült Királyság \ r \ n \ tGermánia \ r \ n \ tFranciaország \ r \ n \ tAusztrália \ r \ n \ tKanada \ r \ n \ tItalia \ r \ n \ tSpanyolország \ r \ n \ tBrazil \ r \ n \ tChina \ r \ n \ tJapán \ r \ n \ tIndia \ r \ n \ tPortugália \ r \ n \ tNorvégia \ r \ n \ t Svédország \ r \ n \ tHollandia \ r \ n \ tAusztria \ r \ n \ tSvájc \ n \ tPeru \ r \ n \ tArgentina \ r \ n \ tUkrajna \ r \ n \ tIrland \ r \ n \ tRománia \ r \ n \ tLengyelország \ r \ n \ tBelgium \ r \ n \ r \ nEbben a pillanatban a platform nem érhető el a következő helyek lakói számára: \ n \ r \ n \ tAmerikai Egyesült Államok \ r \ n \ tQu \ u00e9bec \ r \ n \ tSingapore \ r \ n \ tKuba \ r \ n \ tCrimea \ r \ n \ tSevasztopol \ r \ n \ tIran \ r \ n \ tSzíria \ r \ n \ tÉszak-Korea \ r \ n \ tSudan \ r \ n \ r \ nHogyan alkalmas a Bybit kezdőknek? \ r \ nSzabadon a denevérről, fontos megjegyezni, hogy a Bybit nem \ u2019t kezdőknek megfelelő. A tőkeáttételes kereskedelem gyakorlata az első várakozásoknál magasabb veszteségeket eredményezhet, és a határidős piacok ingatag jellege miatt azok a kriptográfiai szektor részei lesznek, amelyeket a tapasztaltabb kereskedők számára hagynak a navigációra. \ R \ n \ r \ nMondva ezt, Bybit számos olyan forrást biztosít, amelyek lehetővé teszik a tapasztalt kereskedők számára, hogy tovább fejlesszék képességeiket és javítsák kereskedési ismereteiket. Ide tartozik a Bybit testnet és a demo kereskedési funkció, valamint a Támogatási Központ, amely tartalmaz egy kiterjedt GYIK részt, amely a felhasználók által felvetett gyakori kérdéseket tartalmazza. \ R \ n \ r \ nElég fontos, hogy a ByBit élő csevegési funkciókat és dedikált e-maileket is kínál az ügyfeleknek. \/IT támogatás. A csapat emellett gondoskodik a közösségi média csatornák széles körének fenntartásáról, beleértve a Telegram csoportot és a Facebook oldalt, amelyek segítenek azok könnyen elérhető elérésében. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMás praktikus funkciók közé tartozik az átfogó kereskedelem diagramok integrációja révén a TradingView-val, az IOS és az Android készülékekhez egyaránt elérhető mobilalkalmazással, valamint az API-eszközökkel, amelyek lehetővé teszik a kereskedési botok vagy más olyan alkalmazások csatlakoztatását, amelyekhez adatok szükségesek a Bybit-től. \ r \ n \ r \ n Ezen felül a kereskedési limitek, magas likviditási szint és a megbízástípusok széles választékának beépítése a tapasztaltabb gyakorlók számára megfelel, és a platformot úgy tervezték, hogy képes legyen kielégíteni a magas frekvenciájú kereskedők követelményeit. \ r \ n \ r \ nTovábbi aktív kereskedők érdeklődjön a Bybit Referral Program iránt is, amely szerint 10 dollár bónuszt fizetnek annak, aki barátját utalja a platformra, aki legalább 0,02 BTC-t fizet be. \ r \ nBybit Referral Programja \ r \ nZáró megjegyzésként azt is érdemes megemlíteni, hogy a Bybit kínál u lehetőséget nyújt beutalási bónuszok megszerzésére. Minden új tagért, akire hivatkozhat, megkapja a Bitcoin 10 USD-os egyensúlyi értékét. \ R \ n \ r \ nAz Ön által hivatkozott felhasználónak legalább 0,02 BTC-t kell befizetnie. Az írás idején az ajánlási bónusz csak azok számára áll rendelkezésre, akik a BTC-nél számlájukat finanszírozzák, vagyis az ETH, XRP és EOS betétek nem teszik lehetővé a bónusz igénylését. \ R \ nHogyan biztonságos a Bybit? \ R \ nA csere sikerült ellenállónak maradnia az esetleges feltörésekkel kapcsolatban, de viszonylagos fiatalsága miatt ez várható. A Bybit mögött álló csapat számos biztonsági protokollt alkalmaz, amelyek teljes SSL titkosítást tartalmaznak a webhelyen az összes személyes adat védelme érdekében. \ R \ n \ r \ nA felhasználói fiókokat kétfaktoros hitelesítés (2FA) is védi, amelyek e-mail, SMS vagy külső alkalmazásellenőrzés formájában. \ r \ n \ r \ nBybit azt is fenntartja, hogy az ügyfelek pénzének 100% -át egy Deterministic Cold Wallet System segítségével tárolják, és csak kis összegeket tartanak forró pénztárcákban az azonnali visszavonás lehetővé tétele érdekében. \ r \ n \ r \ nA több aláírást tartalmazó hideg pénztárca rendszer használata fokozza a platform biztonságát, és a csapat napi háromszor manuálisan is feldolgozza a visszavonásokat annak érdekében, hogy korlátozza a hackerek forráshoz jutásának lehetőségét. . \ r \ n \ r \ nA csapat kifejlesztette a Grey release frissítési rendszerét is, amely úgy látja, hogy a platform karbantartása folyamatban van, ami minimális állásidőt eredményez, és a kereskedők számára folyamatos hozzáférést biztosít az élő kereskedéshez, korlátozva ezzel a kereskedés lehetőségét. \ u201klost \ u 201d kereskedések. A zökkenőmentes és hatékony kereskedelem biztosítása érdekében a Bybit három tőzsde, nevezetesen a Coinbase Pro, a Bitstamp és a Kraken (egyenként 33,3%) adatainak levonásával származtatja indexárait, és olyan biztosítási alapot is igénybe vesz, amely akkor is védi a felhasználókat, ha számos kedvezőtlen helyzet állt elő. \ r \ nBiztosítási Alap \ r \ nAz alapot úgy tervezték, hogy csökkentse az automatikus tőkeáttétel lehetőségét, és amikor egy felszámolt megbízást a csődnél rosszabb áron zárnak le, a Bybit felhasználja a a Biztosítási Alap a hiány pótlására. Itt az automatikus tőkeáttétel csak akkor indul el, ha a Biztosítási Alap nem elegendő. \ R \ n \ r \ nA felszámolások során a \ u00a0Biztosítási Alap egyenlege növekszik és csökken, a végső felszámolási ár és a csődárak közötti árkülönbségtől függően. felszámolt pozíció. \ u00a0Eredmény: \ r \ n \ r \ n \ tMikor a felszámolásokat a piacon a csődárnál kedvezőbb áron lehet végrehajtani, a fennmaradó fedezet hozzáadódik a \ u00a0biztosítási alaphoz. \ r \ n \ tViszont, ha a végső végrehajtási ár rosszabb, mint a csődár, akkor a szerződéses veszteséget \ u00a0 fedezi \ u00a0 a Biztosító Pénztár. \ r \ n \ r \ nPéldául egy kereskedő, aki hosszú pozícióval rendelkezik a BTC-n \ / USD mivel a felszámolási ár 7 000 USD és a csődár 6 950 USD lesz, ezt a pozíciót felszámolják, amint a Mark Price eléri a 7000 USD-t. Ha ezt a pozíciót fel lehet számolni bármilyen áron, amely meghaladja a 6 950 \ u00a0USD-t, akkor a BTC fennmaradó árrését a Biztosítási Alapnak ajánlják fel. Továbbá, ha a végső végrehajtási ár alacsonyabb, mint 6 950 USD, akkor a biztosítási alapot kell használni a szerződéses veszteség fedezésére. \ R \ n \ r \ nAmennyiben a Biztosítási Alap nem elegendő a végső végrehajtás közötti rés fedezésére az ár és a csődár, a teljes felszámolást egy Auto-Deleveraging System veszi át. A Bybit felhasználói nyomon követhetik a Biztosítási Alap aktuális egyenlegét a napi biztosítási alap egyenlegének ellenőrzésével. \ R \ nKövetkeztetés \ r \ nA 2018 márciusában alapított Bybit még mindig viszonylag új szolgáltató a kriptovaluta derivatívák kereskedelme szempontjából, de mint komolyabb alternatíva jelent meg az olyan megalapozottabb platformok mellett, mint a BitMEX. \ r \ n \ r \ nMíg sok kereskedõ számára alkalmas, és értékes erõforrásokat nyújt, mint például a testnet, amely lehetõvé teszi a kiterjedt bemutató kereskedelmet, a Bybit ragyog a tapasztaltabb nagy volumenű \ / frekvenciájú kereskedők étkeztetése tekintetében. \ r \ n \ r \ nA platformon nem valósítottak meg valódi kereskedési vagy betéti \ / visszavonási korlátokat, a KYC követelmények hiánya mindenkinek megfelel. összegek névtelenül, és az állandóan magas likviditási szint azoknak is megfelel, akik a hirtelen piaci ingadozások előnyeit szeretnék kihasználni azáltal, hogy gyors betéteket helyeznek el a platformon. \ r \ n \ r \ n annak ellenére, hogy továbbra is platformként fejlődik, a Bybit inco olyan műszaki, biztonsági és kereskedelmi funkciók széles skáláját alkalmazza, amelyek lehetővé teszik, hogy az egyre növekvő verseny közepette megalapozódhasson, miközben az egyre több kriptográfia tőzsde dobja kalapját a határidős kereskedési körbe. \ r \ n \ r \ nÖsszességében a Bybit megfelel bárkinek, aki kriptográfiai kereskedéssel foglalkozik, és életképes alternatívát kínál azoknak a szolgáltatásoknak, amelyeket már olyan tőzsdék kínálnak, mint a BitMEX, a PrimeXBT, a Huobi és a Deribit. \ r \ n \ r \ nMég egyszer, mint árrés A kereskedelem nem igazán alkalmas kevésbé tapasztalt kereskedők vagy bárki számára, aki a kereskedés kezdete közelében van, valószínűleg jó ötlet létrehozni egy testnet fiókot, és jelentős időt tölteni demo kereskedések lebonyolításával testnet alapokkal annak megállapítása érdekében, hogy a fedezet A kereskedés és a \ / vagy a Bybit a keresett megoldás. \ r \ nLátogasson el a Bybit oldalára","szerző": {"@típus":"Személy","név":"Eugene Kem"},"datePublished":"2021-01-03"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me