ChangeNOW áttekintés: Gyors kriptográfia cseréje őrizet nélkül

ChangeNOW Review

Ha egy zökkenőmentes csere szolgáltatási platformot keres a kriptográfia-kriptográfia cseréjéhez, akkor érdemes lehet megnéznie a ChangeNow-t.

A platform hosszú utat tett meg a 2017 végi indulása óta, és ezt követően több mint 170 különböző digitális tokent támogatott több mint 30 000 kereskedési párban. Ide tartoznak olyan fémjelű érmék, mint a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin, valamint egy sor kevésbé ismert ERC-20 token.

ChangeNOW Review

Ha a ChangeNOW swap szolgáltatási platform használatán gondolkodik, vagy egyszerűen csak meg szeretné tudni, hogy megfelelőek-e Önnek, szánjon egy kis időt, hogy először átolvassa átfogó útmutatónkat.

Látogasson el a ChangeNOW oldalra

Mi a ChangeNOW?

Dióhéjban a ChangeNow egy olyan platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kriptopénzeket zökkenőmentesen felcseréljék más kriptopénzekkel. Például fel kell cserélnie a Bitcoint az Ethereumra, esetleg a Litecoin-t Moneróra? Ezt egy gombnyomásra elérheti a ChangeNOW platformon keresztül.

Míg azonban első ránézésre ez úgy hangzik, mint bármely más csere- vagy csere szolgáltatás, amely a kriptotérben működik, úgy tűnik, hogy a ChangeNOW-nak egyértelmű előnyei vannak.

Először is, a ChangeNOW nem letétkezelő szolgáltatásként nem tárolja és nem tárolja az általuk támogatott digitális tokenek egyikét sem, utólag biztosítva tehát, hogy a felhasználók biztonságos és biztonságos ökoszisztémában cserélhessenek érméket. Ezenkívül a ChangeNOW platform nem követeli meg a felhasználóktól, hogy regisztráljanak egy fiókot a csere szolgáltatásaik használatának megkezdéséhez. Ezáltal a cserefolyamat gyors és tehermentes.

ChangeNOW weboldal

Azoknak, akik emlékeznek a küzdelmeket hogy a vezető cserék a 2017 végi rejtjelezési őrület idején voltak – amennyiben a platformoknak ideiglenesen korlátozniuk kellett az új bejelentkezéseket a rendkívüli keresleti szintek kezelése érdekében, a ChangeNOW nem regisztrációs modellje rendkívül figyelemre méltó.

Ezenkívül a ChangeNow csapatának egyik legfontosabb eladási pontja, hogy nem szabnak korlátokat a cserélhető kriptovaluta mennyiségére. A tőzsdei korlátozások gyakran frusztrálják a kereskedőket, különösen, ha reagálniuk kell egy kulcsfontosságú piaci eseményre.

Ami a sebességet illeti, azt tapasztaltuk, hogy a ChangeNOW csere szolgáltatás az esetek túlnyomó többségében kb. 2 perc alatt képes végrehajtani a titkosításokat. Ritkább esetekben azonban ez akár egy órát is igénybe vehet, a blokklánc idejétől függően.

Fontos megjegyezni azt is, hogy a ChangeNOW ökoszisztéma kulcsfontosságú szempontja, hogy az alapul szolgáló technológiát számos partneri platformon integrálták.

Ez kulcsfontosságú a swap szolgáltatási keretrendszer szempontjából, mivel biztosítja, hogy a felhasználók a lehető legjobb árat tudják megszerezni a tranzakció idején.

Ennek ellenére a következő részben gyors áttekintést nyújtunk a csere szolgáltatás működéséről.

Hogyan működik a csere szolgáltatás a ChangeNOW-nál?

Amint azt fentebb megjegyeztük, amikor a ChangeNOW platformra csere végrehajtása céljából belép, nincs szükség fiók regisztrálására. Mint ilyen, azonnal elkezdheti.

Először ki kell választania a cserélni kívánt két devizát. A „Küldés” gombbal társított legördülő menüben válassza ki a jelenleg birtokában lévő digitális eszközt.

Az írás idején ez bármely, a platform által jelenleg támogatott 170+ kriptovaluta bármelyikéből származhat. Ezután válassza ki a megkapni kívánt kriptovalutát a „Megkapja” legördülő mezőben.

Csere

Ezután meg kell adnia a cserélni kívánt érmék mennyiségét. Miután ezt megtette, a „Megkapja” mező frissül a kapott érmék mennyiségével.

Például, ha jelenleg 1,5 BTC-vel rendelkezik, és fel akarja cserélni az LTC-re, akkor a kapott LTC mennyisége a megfelelő mezőben jelenik meg.

A csere szolgáltatás tranzakciójának következő szakaszában meg kell adnia a fogadó érmék pénztárca címét. Ha nincs pénztárca címe a megkapni kívánt kriptovalutához, akkor a ChangeNOW lehetővé teszi, hogy ezt az egyik partnerszolgáltatásukon keresztül megtehesse.

Erősítse meg a Csere lehetőséget

Ezután ellenőrizze a megadott információkat, és erősítse meg a cserét. A tranzakció ezen a pontján a ChangeNOW megjelenít egy egyedi betéti címet, ahová elküldheti érméit. Amint ezt megkapta, a platform önállóan megtalálja a partnerkapcsolatos tőzsdéken elérhető legjobb árfolyamot, mielőtt véglegesíti a csereügyletet.

Összességében arra kell számítani, hogy a végpontok közötti cserélési folyamat 10-20 perc alatt lezárul. A fenti példa legfontosabb pontja, hogy a folyamathoz nem kellett regisztráció, e-mail vagy jelszó, és nem indítottak semmilyen korlátozást.

MOST Token

A ChangeNOW platform képességeinek további növelése érdekében a projekt nemrégiben kiadta saját digitális tokent. Az úgynevezett Most Token, most szerepel a Binance DEX, valamint az IDEX és az EtherDelta listán. Valójában további kutatások arra utalnak, hogy a NOW token volt az első token, amelyet kiadtak a Binance Chain-en.

Maga a token 50/50 arányban fel van osztva a Binance Chain (BEP2 Standard) és az Ethereum (ERC-20 standard) között. Az írás idején a felhasználók zökkenőmentesen felcserélhetik az ERC-20 tokeneket a BEP2-re, bár a BEP2-et az ERC-20-hoz cserélik a közeljövőben.

Most Token

A NOW token egyik kulcsfontosságú fogalma, hogy rendkívül egyszerű alternatív tokent migrálni az új mainnetjébe. Dióhéjban a ChangeNOW csapata megkönnyítheti a token-mainnet migrációt azáltal, hogy testre szabott munkafolyamatot tervez meg nevében a felhasználó. Ennek során azok, akik rendelkeznek a megfelelő tokennel, akkor egyszerű csereügyleteket hajthatnak végre más digitális pénznemekkel.

Mindazonáltal a NOW token egyszerű birtoklásával a felhasználók a platformon számos kulcselőnyt élvezhetnek. Ez magában foglalja a ChangeNOW csapat fokozott támogatását, a kedvezőbb társult feltételeket (például a megnövekedett bevételi arányt) és még jobb árfolyamokat a tőzsdéken.

A NOW token megszerzéséhez ez elérhető a ChangeNOW Airdrop-ban való részvétellel, vagy alternatív megoldásként, ha megvásárolja őket a fent említett harmadik felek egyikén..

A ChangeNOW bármilyen jelentős partnerséget létrehozott?

Amikor végigvizsgáltuk a folyamatot, nagyon szívesen láttuk, hogy a ChangeNOW platformhoz vannak-e hozzárendelt kriptográfiai szervezetek. Ennyire meglepődve tapasztaltuk, hogy hány fémjelző név integrálta rendszereikbe a ChangeNOW protokollt.

Például rendkívül népszerű kriptovaluta pénztárca Exodus hozzáadott támogatást 2018. szeptemberi ChangeNow-csereügyletekhez. Ez lényegében azt jelenti, hogy az Exodus pénztárcáján pénzeszközöket birtokló személyek kriptográfiai cserét végezhetnek anélkül, hogy el kellene hagyniuk a pénztárca felületét.

Exodus pénztárca

Az Exodus maguk biztosítják a magánkulcsok titkosítását a tranzakciós folyamat során, és ezután megtartják a ChangeNow-nak azt az ígéretüket, hogy nem letétkezelői csere szolgáltatás lesz..

Nevezetesen az Exodus nem egyedül támogatja a ChangeNow protokollt. Más vezető pénztárca-szolgáltatók, mint például a Trezor, a Guarda, a ClassicEtherWallet, a Ledger, az Atomic Wallet és, mint korábban említettük, a Binance, mind belevágtak a ChangeNOW-ba.

Milyen más figyelemre méltó termékeket vagy szolgáltatásokat kínál a ChangeNOW ajánlat?

A felülvizsgálati folyamat lezárása után találkoztunk még néhány további ChangeNOW szolgáltatással, amelyek megemlítését indokoltnak tartottuk. Elsősorban a projekt NOWPayments termékének felfedezésére voltunk kíváncsiak.

Dióhéjban a ChangeNOW lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy elkezdjék elfogadni a kriptovalutát fizetési eszközként. Ide tartoznak a vezető érmék, például a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin, valamint számos stabil pénzérme. Hasonlóan a PayPal integrálásához, a NOWPayments protokoll egyszerű widgeten keresztül hozzáadható a kereskedő webhelyéhez.

Amikor a felhasználók a választott kriptovalutával fizetnek, a NOWPayments protokoll automatikus konverziót hajt végre. Ennek az az oka, hogy elkerüljük a kriptopiacokkal gyakran járó ingadozó ingadozásokat.

Ezenkívül a NOWPayments protokollon keresztül megkönnyített kriptofizetéseket azonnal visszavonják a kereskedő pénztárcájába, ezáltal zökkenőmentessé téve a folyamatot a tranzakcióban részt vevő összes fél számára.

Tudomásul vettük a projektet is LightingNOW szolgáltatás. A LightingNOW szolgáltatás célja a jól összekapcsolt és stabil Lighting csomópont megkönnyítése, ezáltal megkönnyítve a blokklánc-eszközök átadásának folyamatát.

Ez nem csak lehetővé teszi az azonnali fizetéseket, amelyek nem igényelnek megerősítést a láncolatban, de a szolgáltatás nagyon skálázható. Ezenkívül a LightingNOW protokoll megkönnyítheti a láncok közötti automatikus cseréket is.

ChangeNOW Review: Az ítélet?

Összefoglalva, a ChangeNOW csapata hosszú utat tett meg 2017-es megalakulása óta. Alaptermékük – a swap szolgáltatási platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen cseréljék a kriptovalutákat, anélkül, hogy fiókot kellene regisztrálniuk. Ezenkívül a szolgáltatás, amely általában mindössze 2 percet vesz igénybe, nem szab semmilyen korlátozást a cserélhető kriptovaluta tokenek mennyiségére..

Lenyűgözött minket az a jelentős partneri kapcsolat is, amelyet a projekt azóta kialakított. Legyen szó integrációjukról a Ledgerrel, a Trezorral, a Binance-nel vagy az Exodusszal, az ilyen jellegzetes nevekkel való partnerség kialakítása csak további súlyt adhat a projekt legitimitásának.

Végül érdemes figyelni a projekt néhány újítására is, például a NOWPayments és a LightingNOW protokollokra..

Látogasson el a ChangeNOW oldalra

ChangeNOW

src = “~ images \ changenow-review-fast-crypto-swaps-free-of-custody.gif”

alt = “ChangeNOW áttekintés”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.6

Egyszerű használat

9.0 / 10

Hírnév

9.0 / 10

Díjak

8.0 / 10

Vevőszolgálat

9.0 / 10

fizetési módok

8.0 / 10

Előnyök

  • Nem őrizetbe vett
  • Jó felület
  • Pénztárca integrációk
  • Támogatja a sok kriptót
  • Nincsenek határértékek

Hátrányok

  • A sebesség a Blockchain Times-tól függ
  • A kártyás fizetés még nem elérhető

Látogatás {"@kontextus":"http: \ / \ / schema.org \ /","@típus":"Termék","név":"ChangeNOW","kép":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 05 \ /changenow-review.gif","leírás":"Ha zökkenőmentes csere szolgáltatási platformot keres a kriptográfia-kriptográfia cseréjéhez, érdemes lehet megnéznie a ChangeNow oldalt. A platform hosszú utat tett meg a 2017 végi indulása óta, és ezt követően több mint 170 különböző digitális tokent támogatott több mint 30 000 kereskedési párban. Ide tartoznak olyan fémjelű érmék, mint a Bitcoin,…","ajánlatok": {"@típus":"Ajánlat","ár":"0,00","priceCurrency":"$","eladó": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"}},"felülvizsgálat": {"@típus":"Felülvizsgálat","reviewRating": {"@típus":"Értékelés","bestRating":"10.","legrosszabb":"0","ratingValue":"8.60"},"név":"ChangeNOW","reviewBody":"Ha zökkenőmentes csere szolgáltatási platformot keres a kriptográfia-kriptográfia cseréjéhez, akkor érdemes lehet megnéznie a ChangeNow-t. \ R \ n \ r \ nA platform hosszú utat tett meg 2017 végi indítása óta, ezt követően több mint 170 különböző digitális tokent támogat több mint 30.000 kereskedési párban. Ide tartoznak olyan fémjelű érmék, mint a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin, valamint egy sor kevésbé ismert ERC-20 token. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHa a ChangeNOW csere használatára gondolsz szolgáltatási platform, vagy egyszerűen csak meg szeretné tudni, hogy megfelelőek-e az Ön számára, szánjon egy kis időt, hogy először átolvassa átfogó útmutatónkat. \ r \ nLátogasson el a ChangeNOW \ r \ n \ r \ nMi az a ChangeNOW? \ r \ nDióhéjban: A ChangeNow egy olyan platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kriptopénzeket zökkenőmentesen felcseréljék más kriptopénzekkel. Például fel kell cserélnie a Bitcoint az Ethereumra, esetleg a Litecoin-t Moneróra? Ezt egy gombnyomásra elérheti a ChangeNOW platformon keresztül. \ R \ n \ r \ nAzonban első pillantásra ez úgy hangzik, mint bármely más, a kriptotérben működő csere- vagy csere szolgáltatás, a ChangeNOW-nak egyértelmű előnyei vannak. . \ r \ n \ r \ nElőször is, a ChangeNOW, mint nem őrizetbe vett szolgáltatás, nem tárolja és nem tárolja az általuk támogatott digitális tokenek egyikét sem, ezáltal biztosítva, hogy a felhasználók az érméket biztonságos és biztonságos ökoszisztémában cserélhessék fel. Ezenkívül a ChangeNOW platform nem követeli meg a felhasználóktól, hogy regisztráljanak egy fiókot a csere szolgáltatásaik használatának megkezdéséhez. Ezáltal a cserefolyamat gyors és tehermentes. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAkik emlékeznek azokra a küzdelmekre, amelyeket a vezető cserék a 2017 végi titkos őrület idején folytak – amennyiben a platformoknak ideiglenesen kellett korlátozza az új feliratkozásokat az extrém keresleti szintek kezelésére, a ChangeNOW nem regisztrációs modellje rendkívül figyelemre méltó. \ r \ n \ r \ nRáadásul a ChangeNow csapatának egyik legfontosabb eladási pontja, hogy nem szabnak korlátokat a a cserélhető kriptovaluta mennyisége. Az árfolyamkorlátozások gyakran frusztrálják a kereskedőket, különösen akkor, ha reagálniuk kell egy kulcsfontosságú piaci eseményre. \ R \ n \ r \ nAmi a sebességet illeti, azt tapasztaltuk, hogy a ChangeNOW csere szolgáltatás kb. percekig az esetek döntő többségében. Ritkább esetekben azonban ez akár egy órát is igénybe vehet, a blokklánc idejétől függően. \ R \ n \ r \ nSzintén fontos megjegyezni, hogy a ChangeNOW ökoszisztéma kulcsfontosságú szempontja, hogy az alapul szolgáló technológiát integrálták egy tartományba harmadik felek platformjai. \ r \ n \ r \ nEz kulcsfontosságú a csere szolgáltatási keretrendszer szempontjából, mivel biztosítja, hogy a felhasználók a lehető legjobb árat tudják megszerezni a tranzakció idején. \ r \ n \ r \ nAz ennek ellenére a következő szakaszban gyors áttekintést nyújtunk a csere szolgáltatás működéséről. \ r \ nHogy működik a csere szolgáltatás a ChangeNOW-nál? \ r \ nA fentiekben leírtak szerint, amikor a ChangeNOW platformra lép be egy csere esetén nincs szükség regisztráció regisztrálására. Mint ilyen, azonnal elkezdheti. \ R \ n \ r \ nElőször ki kell választania azt a két devizát, amelyet fel akar cserélni. A „Küldés” gombbal társított legördülő menüben válassza ki a jelenleg birtokában lévő digitális eszközt. \ R \ n \ r \ nAz írás idején ez a 170+ kriptovaluta bármelyikéből származhat, amelyet a felület. Ezután válassza ki azt a kriptovalutát, amelyet a \"Kapsz\" legördülő menü. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMajd meg kell adnia a cserélni kívánt érmék mennyiségét. Miután megtette, a \"Kapsz\" mező frissül a kapott érmék mennyiségével. \ r \ n \ r \ nPéldául, ha jelenleg 1,5 BTC-vel rendelkezik, és fel akarja cserélni LTC-re, akkor a kapott LTC mennyisége megjelenik a megfelelő rovat. \ r \ n \ r \ nA swap szolgáltatási tranzakció következő szakaszában meg kell adnia a fogadó érmék pénztárca címét. Ha nincs pénztárca címe a megkapni kívánt kriptovalutához, akkor a ChangeNOW lehetővé teszi, hogy ezt az egyik partnerszolgáltatásukon keresztül megtehesse. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKövetkező, ellenőrizze a megadott információkat, és erősítse meg a cserét. A tranzakció ezen a pontján a ChangeNOW megjelenít egy egyedi betéti címet, ahová elküldheti érméit. Amint ezt megkapta, a platform önállóan fogja megtalálni a partnerei által elérhető tőzsdéken elérhető legjobb árfolyamot, mielőtt véglegesítené a csereügyletet. \ R \ n \ r \ nMinden esetben számolnia kell azzal, hogy a végpontok közötti cserélési folyamat 10 év múlva lezárul. -20 perc. A fenti példa legfontosabb pontja, hogy a folyamathoz nem kellett regisztráció, e-mail vagy jelszó, és nem indítottak semmilyen korlátozást. \ R \ nNOW Token \ r \ nA ChangeNOW platform képességeinek további növelése érdekében a projekt nemrégiben kiadta saját digitális token. A Now Token néven ismert listán szerepel a Binance DEX, valamint az IDEX és az EtherDelta. Valójában további kutatások azt sugallják, hogy a NOW token volt az első token, amelyet kiadtak a Binance Chain-en. \ R \ n \ r \ nMaga a token 50 \ / 50-re oszlik a Binance Chain (BEP2 Standard) és az Ethereum ( ERC-20 szabvány). Az írás idején a felhasználók zökkenőmentesen felcserélhetik az ERC-20 tokenteket a BEP2-re, bár a BEP2-ről az ERC-20-ra cserélni terveznek a közeljövőben. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAz egyik A NOW token kulcsfontosságú fogalma az, hogy rendkívül egyszerű alternatív tokent migrálni az új mainnetjébe. Dióhéjban a ChangeNOW csapata megkönnyítheti a token-mainnet migrációt azáltal, hogy a felhasználó nevében testre szabott munkafolyamatot tervez. . Ennek során a megfelelő jogkivonattal rendelkezők egyszerű csereügyleteket hajthatnak végre más digitális pénznemekkel. \ R \ n \ r \ n Mindazonáltal a NOW token egyszerű birtoklásával a felhasználók a platformon számos kulcselőnyt élvezhetnek. Ez magában foglalja a ChangeNOW csapat fokozott támogatását, a kedvezőbb társult feltételeket (például a megnövekedett bevételi arányt), és még jobb árfolyamokat a tőzsdéken. \ R \ n \ r \ nA NOW token megszerzéséhez ez elérhető a vagy a ChangeNOW Airdrop-ot, vagy alternatívaként, ha megvásárolja őket a fent említett harmadik felek egyikén. \ r \ nVáltozott-e a ChangeNOW bármilyen nevezetes partnerséggel? \ r \ nMikor végigvizsgáltuk a folyamatot, nagyon vártuk nézze meg, hogy társultak-e már létrehozott kriptográfiai szervezetek a ChangeNOW platformhoz Ennyire meglepődve tapasztaltuk, hogy hány fémjelző név integrálta a rendszereikbe a ChangeNOW protokollt. \ R \ n \ r \ nPéldául egy rendkívül népszerű kriptovaluta pénztárca, az Exodus 2018 szeptemberében támogatást adott a ChangeNow csereügyletekhez. Ez lényegében azt jelenti, hogy azok, akik pénzt tartanak az Exodus pénztárcájukban, crypto-crypto cserét végezhetnek anélkül, hogy el kellene hagyniuk a pénztárca felületét. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nExodus maguk biztosítják, hogy a magánkulcsok titkosítva legyenek a tranzakció során folyamatot, később betartva a ChangeNow ígéretét, miszerint nem őrizetbe vett csere szolgáltatás lesz. \ r \ n \ r \ nNemzetes, hogy az Exodus nem egyedül támogatja a ChangeNow protokollt. Más vezető pénztárca-szolgáltatók, mint például a Trezor, a Guarda, a ClassicEtherWallet, a Ledger, az Atomic Wallet és, mint korábban említettük, a Binance, mindannyian belemerültek a ChangeNOW-ba. \ R \ nMilyen más figyelemre méltó terméket vagy szolgáltatást kínál a ChangeNOW? felülvizsgálati folyamat során találkoztunk még néhány további ChangeNOW szolgáltatással, amelyekről úgy véltük, hogy említést érdemelnek. Elsősorban \ u00a0 arra voltunk kíváncsiak, hogy felfedezzük a projekt NOWPayments termékét. \ R \ n \ r \ nDióhéjban a ChangeNOW lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy fizetőeszközként elfogadják a kriptopénzeket. Ide tartoznak a vezető érmék, például a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin, valamint számos stabil pénzérme. A PayPal integrálásához hasonlóan a NOWPayments protokoll egy egyszerű widgeten keresztül hozzáadható a kereskedő webhelyéhez. \ R \ n \ r \ nMikor a felhasználók a választott kriptovalutával fizetnek, a NOWPayments protokoll automatikus konverziót hajt végre. Ennek az az oka, hogy elkerüljük a kriptopiacokhoz gyakran kapcsolódó ingadozó ingadozásokat. \ R \ n \ r \ nRáadásul a NOWPayments protokollon keresztül megkönnyített kriptofizetéseket azonnal visszavonják a kereskedõ pénztárcájába, ezután zökkenőmentessé téve a folyamatot az összes érintett fél számára a tranzakcióban. \ r \ n \ r \ nA tudomásul vettük a projekt LightingNOW szolgáltatását is. A LightingNOW szolgáltatás célja a jól összekapcsolt és stabil Lighting csomópont megkönnyítése, ezt követően a blokklánc-eszközök átadásának folyamatának megkönnyítése. \ R \ n \ r \ n Ez nem csak lehetővé teszi az azonnali fizetéseket, amelyek nem igényelnek megerősítést a láncban , de a szolgáltatás nagyon skálázható. Ezenkívül a LightingNOW protokoll megkönnyítheti a láncok közötti automatikus csereügyleteket is. \ R \ nChangeNOW Review: The Verdict? \ R \ nÖsszefoglalva, a ChangeNOW csapata hosszú utat tett meg 2017 végi megalakulása óta. swap szolgáltatási platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen váltsanak kriptovalutákat, anélkül, hogy fiókot kellene regisztrálniuk. Ezenkívül a szolgáltatás, amely általában mindössze 2 percet vesz igénybe, nem szab semmilyen korlátozást a cserélhető kriptovaluta tokenek mennyiségére. \ R \ n \ r \ nLenyűgözött minket az a jelentős partneri kapcsolat is, amely a projekt azóta kialakult. Legyen szó integrációjukról a Ledgerrel, a Trezorral, a Binance-nel vagy az Exodusszal, az ilyen jellegzetességekkel rendelkező partneri kapcsolatok csak további súlyt adhatnak a projekt legitimitásának. \ R \ n \ r \ nVégül is érdemes figyelni néhányat: A projekt legújabb újításai, például a NOWPayments és a LightingNOW protokollok. \ r \ nLátogasson el a ChangeNOW oldalra","szerző": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"},"datePublished":"2019-05-20"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me