Coinvest: A kriptovaluták decentralizált befektetési kereskedési piaca

Coinvest

A Coinvest egy új, decentralizált tőzsde, amelynek középpontjában a bizalom és az automatizálás áll. A Coinvest célja a kriptovaluta-kereskedelem és a kapcsolódó díjak egyetlen platformon történő konszolidálása, integrálva a saját token COIN-jának pénztárcájával, és végül egy teljes értékű tőzsdével.

“A mi platformunk all-in-one befektetési platform, pénztárca és csere (jövő) lesz” – írta a Coinvest csapata a projekt blogján. “Célunk egyablakos megoldás lenni, amely lehetővé teszi bárki számára, hogy egyszerűen vásároljon, több száz különféle kriptonizált eszközbe fektessen be, és csak egy pénztárca és egy érme felhasználásával költhessen kriptovalutákat.”

A Coinvest pénztárcája egyedülálló abban, hogy beépített befektetési kereskedési piaca van. Testvérprojektjei, a Coinvest Plus és a Coinvest Vault, teljes értékű decentralizált cserét és prémium hardver pénztárcát képviselnek.

Coinvest

Hogyan működik?

A Coinvest csapata valós forgatókönyvet mutat be a projekt elsődleges felhasználási esetére. A befektető végez néhány kezdeti kutatást, és 20 alapérmével számol, amelyek köré portfóliót kíván építeni. A szokásos befektetési szcenárióban ennek a hipotetikus befektetőnek akkor bonyolult – és költséges – lépéseket kell követnie, azzal a lehetőséggel, hogy érzékeny információkat veszítsen el egy-egy hack vagy egy nem biztonságos rendszer közül. A befektetőnek meg kellene találnia azokat a tőzsdéket, amelyek támogatják az általa választott érméket; külön-külön végezze el az ügyfelek ismeretét az egyes cseréknél; tegyen 20 külön ügyletet, egyenként százalékos díjjal; gondoskodik arról, hogy minden érme vagy érmeosztály minden megfelelő pénztárcáját felállítsák és megfelelően rögzítsék; 20 különböző magánkulcs nyomon követése; végül végezzen fiat konverziókat, ha a kereskedési díjak elszámolása után az érmék bármelyikén profitot termel.

Ezzel szemben a Coinvest platformja lehetővé teheti a hipotetikus befektető számára, hogy mind a 20 ügyletet egyetlen okos szerződés részeként, egyetlen alacsony díj ellenében – 4,99 USD – hajtsa végre. Minden műveletet egyetlen, saját tulajdonú pénztárcán keresztül hajtanak végre, az iparág legjobb technikai támogatásával és biztonságával. Valószínűleg a legjobb az, hogy nem kell fiatra váltani, és nem csak további kereskedési díjak, hanem potenciálisan bonyolult adókötelezettségek is felmerülnek. A Coinvest pénztárca beépített betéti kártya támogatással rendelkezik, ami tulajdonképpen a kriptográfia szent szeme – képes arra, hogy közvetlenül költse el a keményen forgalmazott érméket árukra és szolgáltatásokra..

“Ma a piacon a jelenlegi megoldások túl bonyolultak” – magyarázta a Coinvest csapata. “Ezt annyira könnyűvé akarjuk tenni, hogy még a nagymama is használhatja és részt vehessen ebben az új forradalomban.”

Hogyan működik

Mennyire biztonságos a Coinvest?

A Coinvest biztonsági intézkedései és a jogszabályok betartása különösen szigorúak. Ez létfontosságú a rejtjelezési világban, ahol a rengeteg pénz, amelyet az országhatárokon és a szabályozási rendszereken keresztül dobnak át, rengeteg rossz szereplőt, hackert, adathalászot vonz magához..

A Coinvest pénztárca, kereskedési platformja és kialakulóban lévő decentralizált cseréje átlátható, függetlenül ellenőrzött kóddal és a bugvadászat közösségi juttatásával. Teljes mértékben megfelel az összes alkalmazható kormányzati szervnek, beleértve az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletét és a Pénzügyi Ipari Szabályozó Hatóságot is.

Ezenkívül a Coinvest Vault tervezett hardvertárcája páratlan biztonságot kínál mindenféle támogatott valuta számára. A kriptóban közismert tény, hogy a hűtőtároló az egyetlen igazán biztonságos adathordozó, amelyet teljesen leválasztanak az internetről és a benne rejlő veszélyekről. Rendkívül megnyugtató látni, hogy ezt a fajta támogatást már tervezik a Coinvest platform számára, ami egy lépéssel magasabb, mint az összehasonlítható – de hiányzó – platformok felett.

Ki a Coinvest mögött álló csapat?

A Coinvest fő csapattagsági listáján a technikai és a kereskedelmi szektor legjobb szereplőinek, köztük a Microsoftnak, a Wal-Martnak és a Hotels.com tehetségének mély csoportja szerepel. A tanácsadó testület szintén a Mashable, a Microsoft, a Disney és a Republic alapítóival és felső szintű vezetőivel van ellátva.

A Coinvest alapítója és ügyvezető igazgatója Damon Nam. A Coinvest megalapítása előtt Nam 16 évig szolgált a Microsoftnál, legutóbb a vállalat amerikai szolgáltató partner programigazgatójaként. Ebben a szerepben Nam 75 tagszervezettel koordinálta a műveleteket, és közvetlenül felelős volt 90 millió dolláros éves bevételért.

Byron Levels technológiai igazgató önéletrajzában szerepel a céges kreditek listája, korábban a Microsoftnál, az AT-nál szolgált&T és az American Airlines.

A Coinvest kiemelkedik tanácsadó bizottsága miatt is, amelynek élén Tony Cashmore, a Mashable vezérigazgatója és Tony Scott, a Tony Scott Group vezérigazgatója áll..

Hogy néz ki a piac?

A COIN viszonylag új szereplő a kriptográfia területén, és mégis sikerült mintegy 1,68 millió dolláros piaci kapitalizációt felmutatnia, az COIN októberi ára meghaladja a 0,16 dollárt. A COIN teljes ellátása 107 142 857, a keringő ellátás pedig (2018 októberétől) 10 168 177.

Az érme alapjai önmagukért beszélnek. Bár a piaci kapitalizáció még mindig viszonylag alacsony, ez óriási növekedési lehetőséget jelent. A csapat arra számít, hogy 2019 év végi bevétele közelebb lesz a 45 millió dollárhoz.

Érdemes megjegyezni azt is, hogy a COIN viszonylag rövid idő alatt három fő bevételt generáló terméket hozott piacra. Ez önmagában kiemelkedővé teszi a kriptovaluta szférában, mivel sok projekt kiderül, hogy „üres fehér papírok”, szilárd termék nélkül, szoros ellenőrzéssel.

Jelképes

Mi következik az ütemtervben?

A Coinvest meglehetősen rövid időszak alatt hosszú utat tett meg. A csapat már elindította kereskedési platformjának bétaverzióját, amelyet meglátogathat itt. A Coinvest 10 000 COIN-t ad a béta tesztelőknek álmintáknak, hogy kipróbálják a rendszert és azonosítsák, hogy a fejlesztők hogyan javíthatják a projektet. Ez sokkal fontosabb, mint csupán egy tesztháló – hajlandóságot mutat arra, hogy átláthatóan vegyenek részt a fejlesztői közösséggel egy kiváló, közösség által vezérelt termék előállítása érdekében. Ez különösen fontos egy olyan projekt esetében, amelynek célja a következő nagy decentralizált csereprogram.

Az átláthatóság témájában a Coinvest egyértelműen meghatározza a projekt fehér könyvében bemutatott ütemterv következő lépéseit.

2018 végéig a Coinvest azt tervezi, hogy beindul a pénztárca eszközcseréje. Arra számít, hogy hardveres pénztárcájának működő prototípusa is elérhető lesz. 2019 első felére a Coinvest ambiciózus tervei további kereskedési opciókat tartalmaznak, mint például határidős ügyletek és ETF-ek; a hardvertárca bevezetése; biztosított banki engedély; és teljes betéti kártya támogatás.

Következtetés

A Coinvest üzleti tervei ambiciózusak, de a projekt koncepciója és az alapcsapat több mint képes végrehajtani azokat. A Coinvest a biztonságra és az átláthatóságra összpontosít, üdítően hat a potenciálisan rossz szereplőkkel meglehetősen elterjedt piacra, és az egyablakos pénztárca koncepciója nagyban növeli mind a biztonságot, mind őszintén szólva a kriptobefektetésekbe való bekapcsolódás egyszerűségét. Sőt, úgy tűnik, hogy a projekt jövőorientált, szilárd növekedési tervek vannak érvényben mind a pénztárca, mind a decentralizált tőzsdei kereskedelem terén, valamint hosszú távú hűtőtárolók egy teljesen támogatott hardveres pénztárca révén.

A kriptoszféra rengeteg projektje elfogyott a gőzből egy túl ambiciózus fehér könyv után. A Coinvest már nagyon sokat ért el egy viszonylag alacsony piaci tőkehallgatással, ami potenciális kasszasiker a jövőbeli befektetők számára.

Meglátogathatja a projekt honlapját itt, olvassa el a fehér könyvet itt, és próbálja ki a Coinvest béta kereskedési webhelyét itt.

Hasznos Linkek

  1. https://docs.google.com/document/d/1ePI50Vd9MGdkPnH0KdVuhTOOSiqmnE7WteGDtG10GuE/edit
  2. https://coinve.st/
  3. https://beta.coinve.st/
  4. https://coinvesthq.zendesk.com/hc/en-us/articles/360002218994-What-Is-Coinvest-

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me