Kezdő útmutató a Bitfinexhez: Teljes áttekintés

Bitfinex Review

Bitfinex a napi kereskedési volumen tekintetében folyamatosan a legjobb tőzsdék közé tartozik, és az egyik legismertebb ma működő kriptovaluta kereskedési platform..

A tőzsde több közép- és haladó kereskedőnek, valamint intézményeknek gondoskodik, és érmék, kereskedési párosítások és kereskedési lehetőségek széles választékát kínálja. A Bitfinex célja, hogy az egész világon a tapasztalt kriptovaluta kereskedők premier célja legyen.

Bitfinex Review

Látogasson el a Bitfinex oldalára

A Bitfinex egy hongkongi székhelyű kereskedési platform, amelyet 2012-ben alapított Raphael Nicolle. A tőzsde mind az iFinex, Inc. tulajdonában van, mind üzemelteti, és a platformon a kereskedési volumen és a felhasználói aktivitás tekintetében a grafikonok élére jutott..

A Bitfinex az egyik legnagyobb kriptovaluta-kereskedési platform, és általában népszerű a kereskedők körében szerte a világon, azonban a tőzsde mögött álló csapat nemrég úgy döntött, hogy beszünteti szolgáltatásaikat a Amerikai ügyfelek és a világ más részein élő felhasználókra összpontosítson.

A tőzsde jelenleg körülbelül 2 milliárd dollár értékű kereskedést bonyolít naponta, és 24 órás kereskedési mennyiséget rögzít mintegy 600 millió dollár értékben a BTC / USD párosításhoz, és ez a teljes piac körülbelül 6,27% -át teszi ki..

Ez a magas kereskedési volumen annak a következménye, hogy a tőzsde mögött álló csapat arra összpontosított, hogy magas szintű szolgáltatást nyújtson a kereskedők számára, széles érme választékkal, alacsony díjakkal és átfogó kezelőfelülettel..

A tőzsde lehetővé teszi a fiat betéteket is, és különféle kriptovalutákat ad otthont, körülbelül 72 piaci pár aktív a platformon.

A Bitfinex az intézményi befektetőket is vonzza, és a tőzsdén kívüli ügyletekhez nagy értékű OTC pultot működtet. Sikere ellenére a Bitfinex meglehetősen sok vitát váltott ki számos feltörés következtében, és szorosan kapcsolódott a Tether stablecoin-hoz.

A Bitfinex főbb jellemzői

 • Funkcionalitás – A Bitfinex robusztus, átfogó és nagymértékben testreszabható platformfelületet működtet, amely modern és jól megtervezett, de általában tapasztaltabb felhasználók számára is megfelelő. A fő irányítópult számokkal vagy fülekkel és különböző lehetőségekkel mutatja be a felhasználókat, miközben válogatott fejlett diagramkészítő eszközök is rendelkezésre állnak. A platform magában foglalja a Trading View diagramokat is, és olyan mobilalkalmazást biztosít, amely elérhető mind az Android, mind az iOS felhasználók számára.
 • Biztonság – A feltörésekkel kapcsolatos korábbi tapasztalatai miatt a Bitfinex kiemelten kezeli a biztonságot, és a mai vezető tőzsdék által alkalmazott számos biztonsági technikát alkalmaz. A pénzeszközök túlnyomó részét hűtőházban helyezik el, a kriptográfiai eszközöknek csak mintegy 0,5% -a elérhető forró pénztárcában. A webhely adatbázis-titkosítást és sokszorosítást is használ a DDoS-védelem mellett annak biztosítására, hogy a kereskedelmet külső hatás ne állítsa le. Az ügyfélszámlákat a 2FA, a PGP titkosítás és a fejlett ellenőrző eszközök sokasága is megerősíti a fióktevékenység változásainak figyelemmel kísérésére..
 • Vevőszolgálat – A felhasználókat jelenleg egy ügyfélszolgálati csapat szolgálja ki, amely e-mailben elérhető a nap 24 órájában. A csapat célja, hogy 12 órán belül válaszoljon a kérdésekre, de a válaszok sokkal tovább tarthatnak. Ezen felül van még egy Tudásbázis szakasz, amely a legsürgetőbb kérdéseket fedi le a webhelyen elérhető egyéb kérdés- és válaszoldalak mellett.
 • Kereskedési opciók A platformon számos kereskedési lehetőség áll rendelkezésre, beleértve az árrés-kereskedelmet is, mivel a Bitfinex lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 3,3-szoros tőkeáttétellel kereskedjenek a peer to peer margin finanszírozási lehetőségük felhasználásával. Ezen felül a kereskedők számos különböző megbízástípushoz férhetnek hozzá, például limit, piaci és stop megbízásokhoz. Míg a stop, fill vagy kill, a jéghegy, az OCO és a postai utalványok is rendelkezésre állnak.
 • Magas likviditás A Bitfinex továbbra is a BTC / USD kereskedési piacok élén áll, és jelenleg az összes napi kereskedés körülbelül 6% -át teszi ki, 24 órás kereskedési volumene körülbelül 600 millió dollár. A platformon végzett kombinált kereskedési tevékenység megközelítőleg napi 2 milliárd dollár értékű kereskedést jelent, és ez a magas szintű likviditás segíti a felhasználókat abban, hogy magabiztosan kereskedjenek az érmék árstabilitásával a platformon..

Támogatott pénznemek

Körülbelül 72 piaci pár áll rendelkezésre a USD, EUR, BTC és ETH négy alap devizához kapcsolódva..

Amellett, hogy lehetővé teszi a két fő kriptovaluta fiat vásárlását, számos más valuta is forgalmazható, ezek közé tartozik a Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Dash (DASH), Ripple ( XRP), Monero (XMR), EOS (EOS), OmiseGO (OMG), NEO (NEO), Zcash (ZEC) és 0x (ZRX).

Az USDT Tether szintén elérhető a platformon, míg a Bitfinex egyike azon kevés cseréknek, amelyek lehetővé teszik felhasználóik számára az IOTA (MIOTA) vásárlását..

A Bitfinex csapata folyamatosan arra törekszik, hogy növelje az oldalon elérhető érmék számát, és az új kiegészítések gyakran utat törnek a platformra.

Ennek eredményeként egy áttekintés minden érme, amely a tőzsdén elérhető, könnyen elérhető, és célszerű rendszeresen ellenőrizni a webhelyet, hogy megnézzék, mi került hozzá.

Bitfinex regisztráció és bejelentkezés

Fiók létrehozása előtt a Bitfinex mögött álló csapat emlékeztetni kívánja az új felhasználókat arra, hogy szolgáltatásuk professzionálisabb kereskedőknek szól, és bizonyos specifikációkkal rendelkezik.

Ennek eredményeként el kell olvasnia a megjelenő előugró ablakot, és el kell fogadnia a feltételeket. Ezek jelenleg tartalmaznak egy átmeneti minimális 10 000 USD saját tőkét, és az új számlák nem képesek kereskedni vagy platformfunkciókat végrehajtani, amíg el nem érik ezt az összeget.

Ezenkívül a fiat betétekhez és pénzkivételekhez való hozzáférés érdekében a felhasználóknak bele kell egyezniük egy olyan ellenőrzési folyamatba, amely akár 6-8 hétig is eltarthat.

Miután bejelölte az összes szükséges négyzetet, folytathatja a fiók létrehozását.

A fiók létrehozása

Fiókot megnyithat, ha követi a regisztrációs folyamatot, és megadja felhasználónevét, e-mail címét és jelszavát. Szükséges megadni az időzónát és az egyedi captcha szöveget.

Befizetés

Miután ez megtörtént, megkezdheti a számlája finanszírozását, ha először megtalálja a „Befizetés” gombot a jobb felső sarokban.

Erre a gombra kattintva a betétoldalra juthat, és itt kiválaszthatja a Us Dollar, Tether vagy a kriptovaluták listáját a befizetéshez.

Kereskedelem létrehozása

Miután számláját finanszírozták, rákattinthat a „Kereskedés” gombra, és kiválaszthatja a kívánt párosítást.

Itt meghatározhatja a végrehajtani kívánt mennyiség, ár és típus értékét.

Bitfinex Security

A ma működő egyik régebbi tőzsde egyikeként a Bitfinex számos feltörést tapasztalt, az első nagyobb feltöréssel 2015 májusában került sor..

Ebből az alkalomból egy hacker 1500 Bitcoin-t tudott megszerezni a tőzsde által ellenőrzött forró pénztárcából, az elveszett pénzeszközöket gyorsan megtérítette a tőzsde. Egy későbbi támadás azonban problematikusabbnak bizonyult, mivel egy hacker meg tudta kerülni a platform biztonságát és elérhetett 119 756 Bitcoin-ot, amelyek akkoriban hozzávetőlegesen 72 millió dollárt értek.

A hacker képes volt kihasználni a Bitfinex több aláírási rendszerének sebezhetőségét a Bitcoine Bitcoin pénztárca szolgáltató mellett, és a lopás hatására a tőzsde BFX tokenek kibocsátását választotta, amelyeket később ügyfeleinek kellett beváltaniuk..

Minden BFX token értéke 1 dollár volt, és ugyanannyit nyertek, amelyet minden befektető elvesztett. A tokenek kiadása óta a Bitfinex mindegyiket visszavásárolta, és a vásárlásait befejezte 2017. április.

Ezeknek a feltöréseknek köszönhetően a Bitfinex fokozta biztonságát, és jelenleg az ügyfélalapok 99,5% -a offline állapotban tárolódik egy hűtőtároló rendszerben, amely több aláírási funkciót alkalmaz, amely földrajzilag el van osztva több biztonságos helyen.

Az ügyfélfiókok a 2FA és az U2F használatával vannak biztonságban, a PGP e-mail titkosítás mellett. A számlákat a fejlett ellenőrző eszközök segítségével is figyelemmel kísérjük és megerősítjük, amelyek lefedik a fiók tevékenységét. Ezek tartalmazzák:

 • A mentett bejelentkezési adatok elemzése a szokatlan tevékenység kiirtása érdekében.
 • Intelligens rendszer használata, amely észleli az IP-cím változását és megakadályozza a munkamenet-eltérítést.
 • E-mail értesítések, amelyek jelentik a bejelentkezéseket, és tartalmaznak egy linket a fiók azonnali befagyasztására, ha rosszindulatú tevékenység gyanúja merül fel.
 • A fiókhoz való hozzáférés korlátozása az IP-cím alapján.

A Bitfinex emellett úgy dönt, hogy szorosan figyelemmel kíséri a visszavonásokat a támadások elhárítása érdekében; a platform biztonsági rendszere jelenleg figyeli a visszavonásokat IP-címek és egyéb viselkedési minták alapján, amelyek kézi ellenőrzést váltanak ki a szokatlannak tűnő visszavonások esetén.

Az ügyfelek egy címet engedélyezőlistára is tehetnek annak biztosítása érdekében, hogy a kivonásokat csak az adott helyre lehessen küldeni. A Bitfinex azt is állítja, hogy olyan visszavonási megerősítési lépést alkalmaz, amely immunis a rosszindulatú böngésző rosszindulatú programjaival szemben.

Tether kriptovaluta

A Bitfinex a Tether (USDT) stablecoin-t használja, és a webhelyen ellenőrzött felhasználók rendelkeznek a „Tether” finanszírozási lehetőséggel, a „Crypto-Pénznemek” és a „Banki átutalás” mellett a Befizetés és Visszavonás oldalon..

A Tether egy kriptovaluta eszköz, amelyet a Bitcoin blokkláncon bocsátanak ki, és minden USDT egység mögött egy amerikai dollár áll, amelyet a Tether Limited tartalékaiban tartanak..

A Tether tokenek letétbe helyezhetők és más tokenekért cserélhetők a Bitfinex-en és bármely más, a Tether-et támogató csereprogramon. A Tetherben tartott pénzeszközök átutalhatók és tárolhatók bármelyik Bitcoin pénztárcában, ahol a privát kulcsot irányíthatod.

Ami a legfontosabb, hogy az USDT az amerikai dollár árához van kötve vagy „lekötve”, és stabil digitális pénznemként működik, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy stabilabb kriptovalutára ugorjanak rendkívüli volatilitás idején.

Tether webhelyMíg a Tether bevezetése óta mindenhol hasznosnak bizonyult a kereskedők számára, a stablecoin is egyre nagyobb figyelmet kelt.

Minden Tether-et állítólag 1: 1-re támogat egy amerikai dollár, és jelenleg körülbelül 1,65 milliárd USD értékű USDT van forgalomban. Az e nagy összeg érvényességével kapcsolatos kétségek miatt az emberek megvizsgálták a Bitfinex és a Tether kapcsolatát, mivel megosztják az alkalmazottak bizonyos kulcsfontosságú tagjait.

A Bitfinex Phil Pottert használja stratégiai főtisztviselőként, és a Tether igazgatójaként is tevékenykedik, míg Giancarlo Devasinit mindkét vállalat igazgatóként alkalmazza. A Bitfinex megígérte, hogy külső ellenőrzésen esik át annak igazolására, hogy a számlái teljesen rendben vannak, és segítenek tisztázni a vitát, de erre még nem került sor.

Bitfinex díjak

A Bitfinex díjait azok határozzák meg díj ütemezése és az elmúlt 30 nap kereskedési volumene, valamint a készítő vagy felvevő státusza határozza meg.

 • Készítői díjak akkor kerülnek kifizetésre, amikor likviditást ad a megrendelési könyvhöz azzal, hogy limitáras megrendelést ad a vásárlási ár alatt a ticker ár alatt, és meghaladja az eladási jegyárat..
 • Vevői díjak akkor fizetnek, ha az ügyfelek ennek ellenkezőjét teszik, és a rendelési könyvben szereplő megrendelés kitöltésével eltávolítják a likviditást a rendelési könyvből.
 • A készítői díjak 0,1% -tól 0,0% -ig terjednek, míg a készítői díjak 0,2% -tól 0,1% -ig terjednek.
 • A magasabb kamatszintek havi 500 ezer dollárig terjednek, míg az ügyfeleknek havonta 30 millió dollárnál nagyobb összegű ügyleteket kell felhalmozniuk ahhoz, hogy a legalacsonyabb díjakra jogosultak legyenek.

Minden kriptovaluta betét ingyenes, azonban a felvétel nem, és különféle díjak vannak, attól függően, hogy melyik kriptovalutát szeretné felvenni. A banki átutalással befizetett betétek díja 0,1%.

Kereskedési opciók

A kereskedési platform alkalmas mind a középhaladó, mind a haladó felhasználók számára, és különféle kereskedési lehetőségeket kínál. A tőkeáttételes margin kereskedés mellett a Bitfinex a következő típusú megbízásokat is kínálja:

 • Piac
 • Határ
 • Álljon meg
 • Következő megálló
 • Töltsön vagy öljön meg
 • Az egyik törli a másikat (OCO)
 • Csak utáni limit sorrend
 • Rejtett parancs

Mivel a tőzsde nagy mennyiségű ügyletet vonz és magas szintű likviditással rendelkezik, a vételi / eladási és megbízási szám valós időben megoldódik, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a tagoknak a megbízás leadásának legmegfelelőbb időpontjának megválasztásában..

Következtetés

A Bitfinex a mai napon az egyik legmegalapozottabb tőzsde, amely tapasztalt kereskedők és intézményi befektetők számára szabott szolgáltatást nyújt.

Ennek eredményeként a tőzsde magas USD likviditással rendelkezik, miközben kiterjedt megbízásokat és kereskedési opciókat kínál, és a forgalmazott mennyiség szerint a legnagyobb BTC tőzsde..

A Bitfinex azonban számos alkalommal vitatkozott, és nem túl átlátható vállalat, történelmének megismerése után néhány potenciális felhasználót elriaszthat bármilyen biztonsági aggálya, bár a tőzsde visszafizette az összes veszteséget 2016-os hack.

Ezt szem előtt tartva azt javasoljuk, hogy bárki, aki használja a Bitfinex-et, bármikor csak kis mérleget tartson a tőzsdén, ügyeljen arra, hogy a pénznemét saját pénztárcájába vigye vissza, és ügyeljen arra, hogy az oldalon rendelkezésre álló összes biztonsági funkciót használja..

Összességében nem ajánljuk a Bitfinex-et kezdőknek, de a középhaladó és haladó kereskedőknek jó lesz használni.

Látogasson el a Bitfinex oldalra

Bitfinex

src = “~ images \ kezdők-útmutató-a bitfinex-teljes-áttekintés.gif”

alt = “Bitfinex áttekintés”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7.6

Egyszerű használat

8.0 / 10

Hírnév

7.0 / 10

Díjak

9.0 / 10

Vevőszolgálat

7.0 / 10

fizetési módok

7.0 / 10

Előnyök

 • Alacsony díjak
 • Nagy mennyiségű csere
 • Rengeteg kereskedési opció
 • Jó kereskedési felület
 • Jó a haladó kereskedőknek

Hátrányok

 • Aggodalmak az átláthatóság miatt
 • Korábbi hackerek

Látogatás {"@kontextus":"http: \ / \ / schema.org \ /","@típus":"Termék","név":"Bitfinex","kép":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 01 \ /bitfinex-review.gif","leírás":"A Bitfinex \ u00a0 a napi kereskedési volumen tekintetében következetesen a legjobb tőzsdék közé tartozik, és az egyik legismertebb ma működő kriptovaluta-kereskedési platform. A tőzsde több közép- és haladó kereskedőnek, valamint intézményeknek gondoskodik, és érmék, kereskedési párosítások és kereskedési lehetőségek széles választékát kínálja. A Bitfinex célja, hogy az legyen…","ajánlatok": {"@típus":"Ajánlat","ár":"0,00","priceCurrency":"$","eladó": {"@típus":"Személy","név":"Eugene Kem"}},"felülvizsgálat": {"@típus":"Felülvizsgálat","reviewRating": {"@típus":"Értékelés","bestRating":"10.","legrosszabb":"0","ratingValue":"7.60"},"név":"Bitfinex","reviewBody":"A Bitfinex \ u00a0 a napi kereskedési volumen tekintetében következetesen a legjobb tőzsdék közé tartozik, és az egyik legismertebb ma működő kriptovaluta-kereskedési platform. \ R \ n \ r \ nA tőzsde több közép- és haladó kereskedőnek, valamint intézménynek és érmék, kereskedési párosítások és kereskedési opciók széles választékát kínálja. A Bitfinex célja, hogy a tapasztalt kriptovaluta kereskedők premiercélja legyen az egész világon. \ R \ n \ r \ n \ r \ nLátogasson el a Bitfinex \ r \ nBitfinex egy hongkongi székhelyű kereskedési platformra, amelyet 2012-ben alapított \ u00a0Raphael Nicolle. A tőzsde mind az iFinex, Inc. tulajdonában van, mind pedig annak üzemeltetője, és a platformon a kereskedési volumen és a felhasználói aktivitás tekintetében a grafikonok tetejére tudott lépni. \ R \ n \ r \ nA Bitfinex a \ u00a0 legnagyobb kriptovaluta kereskedési platform, és általában népszerű a kereskedők körében szerte a világon, azonban a tőzsde mögött álló csapat nemrégiben úgy döntött, hogy beszünteti szolgáltatásainak nyújtását az amerikai ügyfelek számára, és a világ más részein élő felhasználóira összpontosít. \ r \ n \ r \ nA tőzsde jelenleg napi körülbelül 2 milliárd dollár értékű kereskedést bonyolít le, és a BTC \ / USD párosításhoz 24 órás kereskedési mennyiséget rögzít, mintegy 600 millió dollár értékben, ami a teljes piac körülbelül 6,27% -át teszi ki. \ r \ n \ r \ nEzek a magas kereskedési volumenek a tőzsde mögött álló csapat eredménye, amely arra összpontosít, hogy magas szintű szolgáltatást nyújtson a kereskedők számára, széles érme választék, alacsony díjak és átfogó felület felhasználásával. \ r \ n \ r \ nA tőzsde is lehetővé teszi a fiat betéteket, és különféle kriptovalutákat tartalmaz s körülbelül 72 piaci pár aktív a platformon. \ r \ n \ r \ nBitfinex az intézményi befektetőket is vonzza, és a tőzsdén kívüli ügyletekhez nagy értékű OTC pultot működtet. Sikere ellenére a Bitfinex meglehetősen sok vitát váltott ki számos feltörés következtében, és szorosan kapcsolódott a Tether stablecoinhoz. \ R \ nBitfinex legfontosabb jellemzői \ r \ n \ r \ n \ tFunkcionalitás \ u2013 A Bitfinex robusztus, átfogó és nagymértékben testreszabható platformfelületet működtet, amely modern és jól megtervezett, de általában tapasztaltabb felhasználók számára is megfelelő. A fő irányítópult \ u00a0 a felhasználókat számokkal vagy fülekkel és különböző opciókkal jeleníti meg, miközben válogatott fejlett diagramkészítő eszközök is rendelkezésre állnak. A platform magában foglalja a Trading View diagramokat is, és olyan mobilalkalmazást biztosít, amely mind az Android, mind az iOS felhasználók számára elérhető. \ R \ n \ tBiztonság \ u2013 A hackeléssel kapcsolatos korábbi tapasztalatai miatt a Bitfinex kiemelt fontosságot tulajdonít a biztonságnak, és a biztonság nagy részét alkalmazza. a mai vezető tőzsdék által alkalmazott technikák. A pénzeszközök túlnyomó részét hűtőházban helyezik el, a kriptográfiai eszközöknek csak mintegy 0,5% -a elérhető forró pénztárcában. A webhely adatbázis-titkosítást és másolást is alkalmaz a DDoS-védelem mellett annak biztosítása érdekében, hogy a kereskedelmet külső hatás ne állítsa le. Az ügyfélszámlákat a 2FA, a PGP titkosítás és a fióktevékenység változásainak figyelemmel kísérésére szolgáló fejlett ellenőrző eszközök sokasága is megerősíti. \ R \ n \ tÜgyfélszolgálat \ u2013 A felhasználókat jelenleg egy e-mailben elérhető ügyfélszolgálati csapat szolgálja ki. 24 \ / 7. A csapat célja, hogy 12 órán belül válaszoljon a kérdésekre, de a válaszok sokkal tovább tarthatnak. Ezen felül van egy olyan tudásbázis-rész, amely a legsürgetőbb kérdéseket fedi le a webhelyen elérhető egyéb kérdéseket és válaszokat tartalmazó oldalak mellett. \ R \ n \ tBefizetési opciók \ u2013 A platformon számos kereskedési lehetőség áll rendelkezésre, beleértve az árrést is. A Bitfinex néven történő kereskedés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 3,3-szoros tőkeáttétellel kereskedjenek a peer to peer margin finanszírozási lehetőségük felhasználásával. Ezen felül a kereskedők számos különböző megbízástípushoz férhetnek hozzá, például limit, piaci és stop megbízásokhoz. Míg a stop, fill vagy kill, a jéghegy, az OCO és a postai utalványok is rendelkezésre állnak. \ R \ n \ tNagy likviditás \ u2013 A Bitfinex továbbra is a BTC \ / USD kereskedési piacok élén áll, és jelenleg körülbelül 6 A napi kereskedések százaléka, 24 órás kereskedési volumen mellett, mintegy 600 millió dollár értékben. A platformon végzett kombinált kereskedési tevékenység megközelítőleg napi 2 milliárd dollár értékű kereskedést jelent, és ez a magas szintű likviditás segíti a felhasználókat abban, hogy magabiztosan kereskedjenek az érmék árstabilitásával a platformon. \ R \ n \ r \ n \ r \ nTámogatott pénznemek \ r \ nAz USA, az USD, az EUR, a BTC és az ETH négy alapvalutájához kapcsolódóan megközelítőleg 72 \ u00a0piaci pár jelenleg elérhető az oldalon. \ r \ n \ r \ nA két fő kriptovaluta fiat vásárlása mellett , számos más pénznem is forgalmazható, ezek közé tartozik a Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Dash (DASH), Ripple (XRP), Monero (XMR), EOS (EOS) ), Az OmiseGO (OMG), a NEO (NEO), a Zcash (ZEC) és a 0x (ZRX). \ R \ n \ r \ nUSDT Tether is elérhető a platformon, míg a Bitfinex egyike azon kevés cseréknek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók az IOTA \ u00a0 (MIOTA) megvásárlásához. \ r \ n \ r \ nA Bitfinex csapata folyamatosan arra törekszik, hogy növelje a webhelyen elérhető érmék számát, és az új kiegészítések gyakran utat törnek n a platformra. \ r \ n \ r \ n Ennek eredményeként a tőzsdén elérhető érmék áttekintése \ u00a0 könnyen elérhető, és célszerű rendszeresen ellenőrizni a webhelyet, hogy megnézzék, mi lett hozzáadva. \ r \ nBitfinex regisztráció és bejelentkezés \ r \ n \ r \ nA fiók létrehozása előtt a Bitfinex mögött álló csapat emlékezteti az új felhasználókat arra, hogy szolgáltatásuk profibb kereskedőknek szól, és bizonyos előírásokkal rendelkezik. \ r \ n \ r \ nEbből kifolyólag el kell olvasnia a megjelenő előugró ablakot, és el kell fogadnia a feltételeket. Ezek jelenleg tartalmaznak egy ideiglenes minimális 10 000 USD számlatőkét, és az új számlák nem képesek kereskedni vagy bármilyen platformfunkciót végrehajtani, amíg el nem érik ezt az összeget. \ R \ n \ r \ nAzért is, hogy hozzáférést kapjanak a fiat betétekhez és a kifizetésekhez, a felhasználóknak bele kell egyezniük egy olyan ellenőrzési folyamatba, amelynek végrehajtása akár 6-8 hétig is eltarthat. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMiután bejelölte az összes szükséges négyzetet, folytathatja egy fiókot. \ r \ nFiókja létrehozása \ r \ nFiókot megnyithat, ha követi a regisztrációs folyamatot, és megadja felhasználónevét, e-mail címét és jelszavát. Szükséges megadni az időzónát és egy egyedi captcha szöveget. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBetét készítése \ r \ nMiután ez megtörtént, elkezdheti finanszírozni a számláját úgy, hogy először megtalálja a \ u201cDeposit \ u201d gomb a jobb felső sarokban. \ r \ n \ r \ nEzre a gombra kattintva a betétoldalra juthat, és itt választhatja a dollár, a tether vagy a kriptovaluták listáját a befizetéshez. \ r \ n \ r \ n \ r \ nKereskedelem készítése \ r \ nMikor számláját finanszírozták, lehetősége van kattintani a \ u2018Trading \ u2019 gombra és kiválasztani a kívánt párosítást. \ r \ n \ r \ n Innen határozhatja meg a végrehajtani kívánt mennyiség, az ár és a megrendelés típusát. \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitfinex Security \ r \ nAz egyik régebbi mûködõ tőzsde egyikeként a Bitfinex hackek száma az első nagyobb hackelésre 2015 májusában került sor. \ r \ n \ r \ nEzen alkalommal egy hacker 1500 Bitcoin-t tudott megszerezni a tőzsde által ellenőrzött forró pénztárcából, az elvesztett pénzeszközöket gyorsan megtérítették b y a csere. Egy későbbi támadás azonban problematikusabbnak bizonyult, mivel egy hacker meg tudta kijátszani a platform biztonságát és elérte a 119 756 \ u00a0Bitcoin-ot, amelyek akkoriban hozzávetőlegesen 72 millió dollárt értek. \ R \ n \ r \ nA hacker kiaknázhatja a Bitfinex több aláírási rendszerében található biztonsági rést, amelyet a Bitco Bitcoin pénztárca-szolgáltató mellett alkalmaztak, és a lopás hatására a tőzsde BFX-tokenek kibocsátását választotta, amelyeket később ügyfeleinek kellett beváltaniuk. \ r \ n \ r \ nMinden BFX token értéke 1 dollár volt, és ugyanannyit kaptak, amelyet minden befektető elvesztett. A tokenek kiadása óta a Bitfinex mindegyiket visszavásárolta és 2017. áprilisában befejezte vásárlásaikat. \ R \ n \ r \ nEzek a feltörések eredményeként a Bitfinex fokozta biztonságát, és jelenleg az ügyfélpénzek 99,5% -át tárolják offline állapotban egy hűtőtároló rendszerben, amely több aláírás funkciót alkalmaz, amely földrajzilag elosztva van több biztonságos helyen. \ r \ n \ r \ nAz ügyfelek fiókok a PGP e-mail titkosítás mellett a 2FA és az U2F használatával is biztosítottak. A számlákat a fejlett ellenőrző eszközök segítségével is figyelemmel kísérjük és megerősítjük, amelyek lefedik a fiók tevékenységét. Ezek a következők: \ r \ n \ r \ n \ tA mentett bejelentkezési adatok elemzése a szokatlan tevékenységek kiirtása érdekében. \ R \ n \ tAz intelligens rendszer használata, amely észleli az IP-cím változását és megakadályozza a munkamenet-eltérítést. \ R \ n \ tE-mail értesítések, amelyek jelentik a bejelentkezéseket, és tartalmaznak egy linket a fiók azonnali befagyasztására, ha rosszindulatú tevékenységre gyanakszik. \ r \ n \ tA fiókjához való hozzáférés korlátozása az IP-cím alapján. \ r \ n \ r \ nA Bitfinex úgy dönt, hogy szorosan figyelemmel kíséri a visszavonásokat a annak érdekében, hogy segítsen elhárítani a támadásokat; a platform biztonsági rendszere jelenleg figyeli a visszavonásokat IP-címek és egyéb viselkedési minták alapján, amelyek kézi ellenőrzést váltanak ki a szokatlannak tűnő visszavonások esetén. \ r \ n \ r \ nAz ügyfelek engedélyezhetnek egy címet annak biztosítása érdekében, hogy a visszavonásokat csak a következő címre küldhessék: az a bizonyos hely. A Bitfinex azt is állítja, hogy olyan visszavonási megerősítési lépést használ, amely immunis a rosszindulatú böngésző rosszindulatú programjaival szemben. \ R \ nKapcsolat Cryptocurrency \ r \ nA Bitfinex a Tether (USDT) stablecoin-t használja, és a webhely ellenőrzött felhasználói a a \ u201cCrypto-Pénznemek \ u201d és a \ u201cWire Transfer \ u201d kiegészítés a Betét és Visszavonás oldalakon. \ r \ n \ r \ nTether egy kriptovaluta eszköz, amelyet a Bitcoin blokkláncon bocsátottak ki, és minden USDT egységet egy dollár biztosít a Tether Limited tartaléka. A Tetherben tartott pénzeszközök átutalhatók és tárolhatók bármelyik Bitcoin pénztárcában, ahol a privát kulcsot irányítod. \ R \ n \ r \ nA legfontosabb, hogy az USDT az amerikai dollár árához kapcsolódik vagy kapcsolódik, és egy stabil digitális valuta, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy stabilabb kriptopénzre váltsanak a rendkívüli volatilitás idején. \ r \ n \ r \ nMíg a Tether bevezetése óta mindenhol hasznosnak bizonyult a kereskedők számára, a stablecoin is egyre nagyobb mennyiséget kezd vonzani figyelem. \ r \ n \ r \ nMinden Tethert állítólag 1-től 1-ig egy amerikai dollár támogatja, és jelenleg körülbelül 1,65 milliárd USD értékű USDT van forgalomban. Az e nagy összeg érvényességével kapcsolatos kétségek arra késztették az embereket, hogy megvizsgálják a Bitfinex és a Tether kapcsolatát, mivel megosztják bizonyos kulcsfontosságú munkatársaikat. \ R \ n \ r \ nA Bitfinex Phil Pottert alkalmaz stratégiai főtisztviselőként, és ő igazgatója a Tethernél, míg Giancarlo Devasini mindkét vállalatnál igazgatóként dolgozik. A Bitfinex megígérte, hogy külső ellenőrzésen esik át annak igazolására, hogy számlái teljesen rendben vannak, és segítenek tisztázni a vitákat, de erre még nem került sor. az elmúlt 30 nap kereskedési volumene, valamint a készítő vagy felvevő állapota alapján határozzák meg. \ r \ n \ r \ n \ tMaker \ u00a0 díjat akkor fizetünk, ha likviditást ad az ügyletkönyvhez azáltal, hogy limitáras megbízást tesz a ticker ár alá. vétel és meghaladja az eladási árfolyamot. \ r \ n \ tAz előadói díjakat akkor fizetik, ha az ügyfelek az ellenkezőjét teszik, és a rendeléskönyvből már teljesített megrendelés kitöltésével eltávolítják a likviditást a rendelési könyvből. \ r \ n \ t 0,1% és 0,0% között mozog, míg a vevői díjak 0,2% és 0,1% között mozognak. \ r \ n \ tA magasabb kamatlábak legfeljebb 500 ezer havi kereskedési volumeneket fedeznek, miközben az ügyfeleknek havonta 30 havi dollárnál nagyobb összegű kereskedéseket kell felhalmozniuk. a legalacsonyabb díjtételekre való jogosultság érdekében. \ r \ n \ r \ nMinden kriptovaluta betét ingyenes, azonban visszavonható Wals nem, és különféle díjak vannak, attól függően, hogy melyik kriptovalutát kívánja visszavonni. A \ u00a0bank banki átutalással befizetett betétek 0,1% -os díjat számítanak fel. \ R \ n \ r \ n \ r \ nKereskedési opciók \ r \ nA kereskedési platform alkalmas mind a középhaladó, mind a haladó felhasználók számára, és különféle kereskedési lehetőségeket kínál. A tőkeáttételes kereskedés mellett a Bitfinex a következő típusú megbízásokat is kínálja: \ r \ n \ r \ n \ tMarket \ r \ n \ tLimit \ r \ n \ tStop \ r \ n \ tTrailing stop \ r \ n \ tFill or kill \ r \ n \ tMinden másik lemond (OCO) \ r \ n \ tCsak post-limit sorrend \ r \ n \ tRejtett sorrend \ r \ n \ r \ nMivel a tőzsde nagy mennyiségű ügyletet vonz és egy a magas szintű likviditás, az ajánlat \ / az eladás és a megrendelések száma valós időben oldódik meg, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a tagoknak a megrendelés leadásának legmegfelelőbb időpontjának kiválasztásában. \ r \ n \ r \ n \ r \ nKövetkeztetés \ r \ Az nBitfinex a mai napon az egyik legmegalapozottabb tőzsde, amely tapasztalt kereskedők és intézményi befektetők számára szabott szolgáltatást nyújt. \ r \ n \ r \ nEz eredményeként a tőzsde magas USD likviditással rendelkezik, miközben kiterjedt megbízásokat és kereskedési lehetőségeket kínál. , és ez a legnagyobb BTC-tőzsde forgalmazott mennyiségek szerint. \ r \ n \ r \ nAzonban a Bitfinex számos alkalommal vitatkozott, és nem nagyon átlátható vállalat, miután megismerte a történelmét, némi potenciál Bár az esetleges biztonsági aggályok elriasztják őket, annak ellenére, hogy a tőzsde visszafizette a 2016-os hackeléséből eredő összes veszteséget. \ r \ n \ r \ nEzt szem előtt tartva azt javasoljuk, hogy bárki, aki Bitfinex-et használ, csak egy bármikor egyensúlyozhat a tőzsdén, ügyeljen arra, hogy a pénznemét visszavonja a saját pénztárcájába, és ügyeljen arra, hogy az oldalon rendelkezésre álló összes biztonsági funkciót felhasználja. \ r \ n \ r \ nÖsszességében nem javasoljuk a Bitfinex számára, hogy kezdőknek, de a haladó kereskedőktől középhaladóknak jó lesz használni. \ r \ nLátogasson el a Bitfinex oldalára","szerző": {"@típus":"Személy","név":"Eugene Kem"},"datePublished":"2020-01-12"},"kiegészítőTípus":"határozatlan","Alternatív név":"határozatlan","díj":"határozatlan","díjakat":"határozatlan","márka":"határozatlan","kategória":"határozatlan","szín":"határozatlan","mélység":"határozatlan","disambiguatingDescription":"határozatlan","gtin":"határozatlan","gtin12":"határozatlan","gtin13":"határozatlan","gtin14":"határozatlan","gtin8":"határozatlan","magasság":"határozatlan","azonosító":"határozatlan","logó":"határozatlan","mainEntityOfPage":"határozatlan","anyag":"határozatlan","modell":"határozatlan","mpn":"határozatlan","nsn":"határozatlan","termék azonosító":"határozatlan","gyártási dátum":"határozatlan","Vásárlás időpontja":"határozatlan","kiadási dátum":"határozatlan","ugyanaz, mint a":"határozatlan","sku":"határozatlan","szlogen":"határozatlan","url":"határozatlan","súly":"határozatlan","szélesség":"határozatlan"}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me