Kezdő útmutató a BitMarthoz: Teljes áttekintés

Bitmart Review

BitMart egy globális kereskedési platform, amelyet kriptopénz-rajongók hoztak létre. A BitMart Alapítvány irodáival világszerte rendelkezik, de a Kajmán-szigeteken vannak bejegyezve. A platform azonnali kereskedést, tőzsdén kívüli kereskedést, határidős kereskedést és egyéb szolgáltatásokat nyújt a digitális eszközök számára. A csapat kiemelt fontosságúnak tekinti a biztonságosabb, gördülékenyebb és gyorsabb kereskedést annak reményében, hogy az egyik legjobb világszínvonalú digitális eszköz kereskedési platform lesz..

Bitmart Review

A BitMart ütemterve 2017 novemberében kezdődött, amikor felépített egy nemzetközi csapatot marketing, műveleti és műszaki osztályokkal. 2018 januárjában kapta meg a befektetési jelzőt, és 2018 februárjában fejezte be a globális roadshow-t, ahol a világ városaiba látogatott el. 2018 márciusában a BitMart hivatalosan elindította azonnali kereskedését. Áprilisban regisztrált az amerikai szabályozóknál és MSB-ként.

Látogasson el a BitMart oldalra

Milyen típusú kereskedéseket támogat a BitMart?

A BitMart kereskedelmének leggyakoribb típusa az azonnali kereskedés, ahol a platform kiváló blokklánc-digitális eszközöket választ. Ezenkívül biztosítja a jövőbeni szerződéses kereskedelmet egyedi eszköztípusokon keresztül. Lesz egy közvetítő szolgáltatási platform is a C2C és B2Btrading módokhoz magánszemélyek és vállalkozások számára.

BitMart funkciók

A BitMart platform világszerte összekapcsolja a főbb kereskedési platformokat, lehetővé téve a határok nélküli tranzakciókat. Ennek a rendszernek lehetővé kell tennie a felhasználók számára, hogy egyetlen kattintással több platformon átívelő tranzakciókat hajtsanak végre.

Végül a BitMart dolgozik egy decentralizált csere fejlesztésén és kiépítésén. Ez a csere a BitMart kulcsfontosságú része, mivel a csapat abból indul ki, hogy garantálni kell a hatékonyságot, a stabilitást és a biztonságot.

Annak érdekében, hogy a BitMart mindenki számára hasznos legyen, a platform minden eszközön elérhető. Hozzáférhet webböngészőjén, a H5 mobilböngészőn, Androidon, iOS-en, Mac OS-en vagy PC-n keresztül.

BitMart regisztráció

A BitMart szolgáltatásra való regisztráció egyszerű, be kell írnia az e-mail címét, majd a folytatás előtt meg kell erősítenie ezt az e-mailt egy kód fogadásával. Ezután egyszerűen írja be a jelszavát és a meghívó kódját, ha van ilyen, akkor hozzáférést kap a tőzsdéhez, és megkezdheti a kereskedést.

BitMart regisztráció

BitMart számlakorlátok

Minden új fiók napi 2BTC egyenértékű összeget vehet fel anélkül, hogy ellenőriznie kellene számláját. Ha ennél többre van szüksége, akkor megkezdheti a fiókellenőrzési folyamatot dokumentumai, például személyi igazolvány, útlevél vagy vezetői engedély másolatának feltöltésével. Miután ez befejeződött, napi 100BTC visszavonásra lesz lehetősége.

Igazolás

BitMart betétek

A BitMart elfogadja a fiat fizetéseket vagy a kriptovalutákat, így a platform használatának megkezdéséhez el kell küldenie néhány kriptovalutát a tőzsdére a betétoldalukon keresztül, vagy vásárolnia kell a rendelkezésre álló fiat opciókkal.

Küldhet bármelyik érmét vagy zsetont, amely a tőzsdén kereskedhető, egyszerűen válassza ki a pénznemet, és kattintson a „Betét” gombra, hogy létrehozzon egy címet, amelyre elküldi..

BitMart betétek

Kereskedés a Bitmart-on

Ha felkeresi a BitMart Exchange oldalát, meglátja azokat az információkat, amelyekre a kriptovaluta kereskedésekor el kell döntenie, valamint egy helyszínt is ehhez. A kereskedési oldal bal oldalán találhatók az összes kriptovaluta-párok, kategóriákra osztva annak alapján, hogy tartalmazzák-e a BTC-t, az ETH-t vagy az USDT-t. Kattintson bármelyik kívánt kereskedési párra, és az oldal automatikusan frissül, hogy információkat jelenítsen meg a pár árképzéséről. A pár ára megjelenik az oldal tetején, valamint a legutóbbi százalékos változás és a 24 órás adatok alacsony, magas és volumenű adatai.

Kereskedési párok

Az oldal közepén található az árképzéssel és a változásokkal kapcsolatos releváns információ. Részletes információkat fog látni, beleértve a nyitó, a legmagasabb, az alacsonyabb és a záró árakat. Van még egy gyertyatartó árdiagram és egy volumendiagram, amelyet a TradingView szolgáltat. Az egérrel a diagramok bármely pontja fölé mutathat, és megtekintheti az adott pont konkrét idejét és adatait. Lehetőség van a diagram intervallumainak beállítására is, egy, 5, 15 vagy 30 perc választással; egy, két vagy négy óra; egy nap; vagy egy hét. Lehetőség van indikátorok hozzáadására is a diagramhoz. Mivel a BitMart még mindig viszonylag új, a diagramok nem ideális módon vannak kirakva, mivel maguk a grafikonok néha átfedik a számokat, így valószínűleg teljes képernyős módban szeretné megtekinteni őket. Megkapja azonban az összes szükséges információt, és ezt a kérdést valamikor meg kell oldani.

Kereskedési diagramok

A diagramok jobb oldalán látni fogja a pár rendelési könyvét, amely felsorolja az árat, az összeget és az összeget eladási és vételi megbízásokra osztva..

Megrendelőkönyv

A diagram alatt található az az űrlap, amely korlátozási sorrendet ad le. Megadhatja az eladni kívánt kriptopénz meghatározott mennyiségét, vagy eladhatja az adott kriptográfia részesedésének egy százalékát (25, 50, 75 vagy 100 százalék). Ez alatt megtekintheti az aktív megrendeléseket. A megrendelőlaptól balra azonnal láthatja a legújabb piaci kereskedéseket.

Vásárlás & amp; Elad

BMX Token

A BMX a BitMart mögött álló jelző. Összesen 1 milliárd tokent tartalmaz, és ez egy ERC20 token. A zsetonok 30 százalékát a nyilvános ajánlattételhez, további 30 százalékát az alapító csapathoz osztották ki, és ezeket a zsetonokat három év alatt bocsátották ki. A korai alkalmazók a zsetonok 10 százalékát kapják meg, míg 20 százalékuk közösségi kiadásokra, 10 százaléka pedig az engedélyezõkbe felvett befektetõkre jut.

Amikor a BMX-et birtokolja, akkor jogosult a kereskedési díjak engedményére, függetlenül attól, hogy a BMX az Ön tranzakciójának egyik pénzneme. Van egy visszavásárlási mechanizmus is a BMX számára, ahol a BitMart csapata a platform kereskedési díjainak 20 százalékát rendszeresen felhasználja a BMX visszavásárlására. A visszavásárolt BMX teljesen megsemmisül. Ez a folyamat addig folytatódik, amíg a csapat el nem pusztítja az 500 millió BMX-et.

Támogatott kriptovaluták

Mint említettük, a BitMart kereskedési párjai fel vannak osztva azokra, amelyek BTC-t, ETH-t és USDT-t tartalmaznak. Az írás idején 13 kereskedési pár volt BTC-vel, 12 ETH-vel (nem számolva az ETH / BTC-t), és négy USDT-vel, összesen 29 kereskedési pár esetében. A BitMart a jövőben további érmék felsorolását tervezi, és űrlapot kínál azok számára, akik szeretnék felsorolni érméiket a platformon, ezzel ösztönözve annak terjeszkedését..

BitMart díjak

A BitMart 0,05% -os díjat számít fel a kereskedésért, nulla díjat a betétekért, és díjak vannak a zsetonok visszavonásáért, valamint minimális kifizetési összegek, de ezek a kriptovalutától függően változnak. A részleteket a „Díjak” oldalon tekintheti meg. A BTC minimális kifizetési összege 0,005 BTC, 0,0005 díjjal. Az ETH minimális visszavonása 0,015 ETH, 0,01 díjjal. Végül a BMX-nek van minimum 30 visszavonása 10 BMX-díjjal.

Elállási díjak

Következtetés

A BitMart a legújabb kriptovaluta-tőzsdék közé tartozik, de a platform használata intuitív és jól elrendezett. Jelenleg nem kínál hatalmas mennyiségű zsetont és érmét kereskedelemre, de ennek az idő múlásával bővülnie kell. A BMX token használata örvendetes kiegészítő, és a Binance által alkalmazott nagyon sikeres modellt követik, ahol pénzt lehet keresni a token tartásáért járó díjakból, és a visszavásárlási modellt is alkalmazták, ahol a tokenek értékének növekedniük kellett időt, ösztönzést nyújtva azok megtartására.

A BitMart rendelkezik potenciállal, de felfelé vívott csatával kell szembenéznie a Binance, a Kucoin és más tőzsdék, valamint a decentralizált tőzsdék növekvő népszerűsége és felhasználói bázisa ellen. A csapat nem említi az oldalon, hogy decentralizált cserét terveznek, és egy későbbi időpontban indul.

A BitMart mögött álló vállalat rendelkezik hivatalosan bejegyzett mint pénzszolgáltatási üzletág (MSB) az amerikai szabályozókkal, a Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) igazgatásával, amely segít bizonyítani a tőzsde mögött álló üzlet legitimitását.

Mint mindig a központosított pénzváltóknál, nem Ön rendelkezik a pénztárca magánkulcsaival, és a telefonközpontra támaszkodva biztonságot nyújt Önnek a hackelés és átverés ellen, ezért javasoljuk, hogy ne tartson nagy egyenleget a tőzsdén, és csak arra használja. kereskedés, visszavonás a pénztárcájába hosszú távú tartásra.

Látogasson el a BitMart oldalra

BitMart

src = “~ images \ kezdők-útmutató-a bitmart-teljes-áttekintés.gif”

alt = “Bitmart áttekintés”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.4

Egyszerű használat

9.0 / 10

Hírnév

8.0 / 10

Díjak

8.0 / 10

Vevőszolgálat

8.0 / 10

fizetési módok

9.0 / 10

Előnyök

  • MSB licenc
  • Jól megtervezett interfész
  • Decentralizált csere útközben
  • BMX Token előnyei
  • Ésszerű díjak

Hátrányok

  • New Exchange
  • Nem annyi pénznem, mint a versenytársak

Látogatás {"@kontextus":"http: \ / \ / schema.org \ /","@típus":"Termék","név":"BitMart","kép":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 06 \ /bitmart-review.gif","leírás":"A BitMart egy globális kereskedési platform, amelyet kriptopénz-rajongók hoztak létre. A BitMart Alapítvány irodáival világszerte rendelkezik, de a Kajmán-szigeteken vannak bejegyezve. A platform azonnali kereskedést, tőzsdén kívüli kereskedést, határidős kereskedést és egyéb szolgáltatásokat nyújt a digitális eszközök számára. A csapat kiemelt fontosságúnak tekinti a biztonságosabb, gördülékenyebb és gyorsabb kereskedést a reményben…","ajánlatok": {"@típus":"Ajánlat","ár":"0,00","priceCurrency":"$","eladó": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"}},"felülvizsgálat": {"@típus":"Felülvizsgálat","reviewRating": {"@típus":"Értékelés","bestRating":"10.","legrosszabb":"0","ratingValue":"8.40"},"név":"BitMart","reviewBody":"A BitMart egy globális kereskedési platform, amelyet kriptopénz-rajongók hoztak létre. A BitMart Alapítvány irodáival világszerte rendelkezik, de a Kajmán-szigeteken vannak bejegyezve. A platform azonnali kereskedést, tőzsdén kívüli kereskedést, határidős kereskedést és egyéb szolgáltatásokat nyújt a digitális eszközök számára. A csapat kiemelt fontosságúnak tekinti a biztonságosabb, gördülékenyebb és gyorsabb kereskedelmet annak reményében, hogy az egyik legjobb világszínvonalú digitális eszköz kereskedési platform lesz. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitMart \ u2019s ütemterve 2017 novemberében kezdődött, amikor nemzetközi csapatot épített marketing, operációs és műszaki osztályokkal. 2018 januárjában kapta meg a befektetési jelzőt, és 2018 februárjában fejezte be a globális roadshow-t, ahol a világ városaiba látogatott el. 2018 márciusában a BitMart hivatalosan elindította azonnali kereskedését. Áprilisban regisztrált az amerikai szabályozóknál és MSB-ként. \ R \ n \ r \ nLátogasson el a BitMart oldalra \ r \ nMilyen típusú kereskedéseket támogat a BitMart? \ R \ nA BitMart kereskedelmének leggyakoribb típusa az azonnali kereskedés, ahol a a platform kiváló blockchain digitális eszközöket választ. Ezenkívül biztosítja a jövőbeni szerződéses kereskedelmet egyedi eszköztípusokon keresztül. Közvetítő szolgáltatási platform is rendelkezésre áll C2C és B2B kereskedési módokhoz magánszemélyek és vállalkozások számára. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA BitMart platform világszerte összekapcsolja a főbb kereskedelmi platformokat is, lehetővé téve a határok nélküli tranzakciókat. . Ennek a rendszernek lehetővé kell tennie a felhasználók számára, hogy egyetlen kattintással több platformon átívelő tranzakciókat hajtsanak végre. \ R \ n \ r \ nVégül a BitMart dolgozik egy decentralizált csere fejlesztésén és kiépítésén. Ez a csere a BitMart kulcsfontosságú része, mivel a csapat abból indul ki, hogy garantálni kell a hatékonyságot, a stabilitást és a biztonságot. \ R \ n \ r \ nA BitMart mindenki számára hasznosvá tétele érdekében a platform minden eszközön elérhető. Hozzáférhet webböngészőjén, a H5 mobilböngészőn, Androidon, iOS-en, Mac OS-en vagy PC-n keresztül. \ R \ nBitMart regisztráció \ r \ nA BitMart regisztrálása egyszerű, meg kell adnia az e-mail címét, majd meg kell erősítenie az e-mailt úgy, hogy megkapja a kódot, mielőtt folytatja. Ezután egyszerűen írja be a jelszavát és a meghívó kódját, ha rendelkezik ilyennel, akkor hozzáférést kap a tőzsdéhez, és megkezdheti a kereskedést. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBitMart számla korlátai \ r \ nMinden új fiók visszavonhatja a 2BTC egyenértékű naponta anélkül, hogy igazolniuk kellene a számlájukat. Ha ennél többre van szüksége, akkor megkezdheti a fiókellenőrzési folyamatot dokumentumai, például személyi igazolvány, útlevél vagy vezetői engedély másolatának feltöltésével. Miután ez befejeződött, naponta 100BTC fizetéshez juthat hozzá. a tőzsdére a betétoldalukon keresztül, vagy vásárolhat a rendelkezésre álló fiat opciók segítségével. \ r \ n \ r \ nKüldheti bármelyik érmét vagy zsetont, amely a tőzsdén kereskedhető, egyszerűen válassza ki a pénznemet, és kattintson a \"Letét\" gombra kattintva generálhat egy címet, amelyre elküldheti. \ r \ n \ r \ n \ r \ nBolt kereskedés a Bitmart-on \ r \ nHa a BitMart Exchange oldalára lép, látni fogja azokat az információkat, amelyekről dönteni kell a kriptovaluta kereskedésekor is. mint egy hely erre. A kereskedési oldal bal oldalán találhatók az összes kriptovaluta-párok, kategóriákra osztva annak alapján, hogy tartalmazzák-e a BTC-t, az ETH-t vagy az USDT-t. Kattintson bármelyik kívánt kereskedési párra, és az oldal automatikusan frissül, hogy információkat jelenítsen meg a pár árképzéséről. A pár ára megjelenik az oldal tetején, a legutóbbi százalékos változással és a 24 órás adatok változásával a mélységek, a csúcsok és a hangerő tekintetében. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAz oldal közepén található az árképzéssel és a változásokkal kapcsolatos lényeges információ. Részletes információkat fog látni, beleértve a nyitó, a legmagasabb, az alacsonyabb és a záró árakat. Van még egy gyertyatartó árdiagram és egy volumendiagram, amelyet a TradingView szolgáltat. Az egérrel a diagramok bármely pontja fölé mutathat, és megtekintheti az adott pont konkrét idejét és adatait. Lehetőség van a diagram intervallumainak beállítására is, egy, 5, 15 vagy 30 perc választással; egy, két vagy négy óra; egy nap; vagy egy hét. Lehetőség van indikátorok hozzáadására is a diagramhoz. Mivel a BitMart még mindig viszonylag új, a diagramok nem ideális módon vannak kirakva, mivel maguk a grafikonok néha átfedik a számokat, így valószínűleg teljes képernyős módban szeretné megtekinteni őket. Azonban megkapja az összes szükséges információt, és ezt a problémát valamikor meg kell oldani. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA diagramok jobb oldalán látni fogja a rendelési könyvet. az árat, összeget és összeget felsoroló pár eladási és vételi megbízásokra tagolva. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA diagram alatt látható a limit megrendelés leadásának formája. Megadhatja az eladni kívánt kriptopénz meghatározott mennyiségét, vagy eladhatja az adott kriptográfia részesedésének egy százalékát (25, 50, 75 vagy 100 százalék). Ez alatt megtekintheti az aktív megrendeléseket. A megrendelőlaptól balra látható a legfrissebb piaci kereskedés. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBMX Token \ r \ nBMX a BitMart mögött álló token. Összesen 1 milliárd tokent tartalmaz, és ez egy ERC20 token. A zsetonok 30 százalékát a nyilvános ajánlattételhez, további 30 százalékát az alapító csapathoz osztották ki, és ezeket a zsetonokat három év alatt bocsátották ki. A korai bevezetők a zsetonok 10 százalékát kapják meg, míg 20 százalékuk közösségi kiadásokhoz, 10 százalékuk pedig az engedélyezőlistán szereplő befektetőkhöz kerül. \ R \ n \ r \ nMikor Ön rendelkezik BMX-szel, akkor jogosult a kereskedési díjak kedvezményére, függetlenül attól, hogy a BMX a tranzakció egyik pénzneme. Van egy visszavásárlási mechanizmus is a BMX számára, ahol a BitMart csapata a platform kereskedési díjainak 20 százalékát rendszeresen felhasználja a BMX visszavásárlására. A visszavásárolt BMX teljesen megsemmisül. Ez a folyamat addig folytatódik, amíg a csapat elpusztít 500 millió BMX-et. \ R \ nTámogatott kriptovaluták \ r \ nAmint említettük, a BitMart-on kereskedési párok fel vannak osztva azokra, amelyek BTC-t, ETH-t és USDT-t tartalmaznak. Az írás idején 13 kereskedési pár volt BTC-vel, 12 ETH-vel (nem számolva az ETH \ / BTC-t), és négy USDT-vel, összesen 29 kereskedési pár esetében. A BitMart a jövőben további érmék felsorolását tervezi, és űrlapot kínál azok számára, akik az érméiket fel akarják tüntetni a platformon, ezzel ösztönözve annak terjeszkedését. \ R \ nBitMart díjak \ r \ nBitMart \ u00a00.05% -os díjakat fizetnek a kereskedésért , nulla díj a betétekért és díjak vannak a zsetonok visszavonásáért, valamint minimális kifizetési összegek, de ezek a kriptovaluta alapján változnak. A részleteket a \ u201cDíjak \ u201d oldalon tekintheti meg. A BTC minimális kifizetési összege 0,005 BTC, 0,0005 díjjal. Az ETH minimális visszavonása 0,015 ETH, 0,01 díjjal. Végül a BMX minimum 30 visszavonással rendelkezik, 10 BMX díjjal. \ R \ n \ r \ n \ r \ nKövetkeztetés \ r \ nA BitMart a legújabb érkező kriptovaluta tőzsdék közé tartozik, de a platform használata intuitív és jól lefektetett ki. Jelenleg nem kínál nagy mennyiségű zsetont és érmét kereskedelemre, de ennek idővel bővülnie kell. A BMX token használata örvendetes kiegészítő, és a Binance által alkalmazott nagyon sikeres modellt követik, ahol pénzt lehet keresni a token tartásáért járó díjakból, és a visszavásárlási modellt is alkalmazták, ahol a tokenek értékének növekedniük kellett idővel, ösztönzést nyújtva azok megtartására. \ r \ n \ r \ nA BitMart rendelkezik potenciállal, de felfelé vívott csatával néz szembe, hogy szilárdabban létrejöjjön a Binance, a Kucoin és más tőzsdék, valamint a növekvő decentralizált tőzsdék száma. népszerűségében és felhasználói bázisában. A csapat nem említi az oldalon, hogy decentralizált cserét terveznek és később indítanak. \ R \ n \ r \ nA BitMart mögött álló cég hivatalosan is pénzszolgáltatási üzletágként (MSB) regisztrálta magát az amerikai szabályozóknál, adminisztrátoruk: a Pénzügyi Bűnözés Elleni Hálózat (FinCEN), amely segít bizonyítani a tőzsde mögött álló üzlet legitimitását. \ r \ n \ r \ nMint mindig a központosított tőzsdék esetében, a pénzváltásra támaszkodva sem a pénztárcájának magánkulcsai vannak. hogy biztonságot nyújtson az Ön hackelésével és átverésével szemben, ezért azt javasoljuk, hogy ne tartson nagy egyenleget a tőzsdén, és csak kereskedelemre használja fel, visszavonva a pénztárcájába a hosszú távú tartásra szánt összegeket. \ r \ n \ r \ nLátogasson el a BitMart oldalra","szerző": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"},"datePublished":"2018-06-21"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me