Kezdő útmutató a Coinbase Pro programhoz: Teljes áttekintés

Coinbase Pro Review

A Coinbase Pro hosszú múltra tekint vissza a kriptovaluta-tőzsdék világában, bár a közelmúltig GDAX néven futott. Ahogy a jelenlegi név is mutatja, a Coinbase Pro a Coinbase verziója, amely olyan funkciókkal rendelkezik, amelyeket a haladó kereskedők értékelni fognak, beleértve a részletesebb diagramokat és grafikonokat, valamint a kereskedési opciókat.

A Coinbase Pro büszke arra, hogy a legmegbízhatóbb platform a kriptovaluta kereskedelmére, mivel egy nagy és jól megalapozott vállalat támogatja, amelynek biztosítása a FDIC biztosítás a Coinbase USD pénztárcájukig, legfeljebb 250 000 dollárig, és szintén regisztrálva van a FinCEN mint pénzszolgáltatási vállalkozás.

Coinbase Pro Review

Mivel a Coinbase Pro a Coinbase professzionális kereskedők számára tervezett része, ez a fejlettebb platform ugyanolyan jó hírű, mint a szokásos Coinbase tőzsde. A Coinbase-t 2012 júniusában alapították digitális pénznem pénztárcaként, valamint platformként a fogyasztók és kereskedők számára, hogy tranzakciókat hajtsanak végre az akkor új digitális pénznemek, például a Bitcoin, a Litecoin és az Ethereum segítségével. A Coinbase székhelye a kaliforniai San Franciscóban található, és több mint 20 millió felhasználóval rendelkezik, több mint 150 milliárd dollár értékű kereskedéssel.

Regisztráció a Coinbase-re

Ki a Coinbase Pro célja?

A Coinbase Pro célja a haladóbb kereskedők vonzereje, akik nemcsak a kriptovaluta-párokkal kapcsolatos piaci ingadozások alapjairól szeretnének többet megtudni. Valós idejű rendelési könyvek, kereskedelem előzmények és diagramkészítő eszközök vannak. Ugyanakkor a Coinbase Pro kezelőfelülete rendkívül intuitív, lehetővé téve a kereskedők számára, hogy azonnal elkezdjék használni a platformot.

Ki használhatja a Coinbase Pro-t?

A Coinbase Pro egyéni kereskedőknek szól, nem intézményeknek. Ha a Coinbase Pro által támogatott földrajzi területek valamelyikén tartózkodik, akkor egyszerűen regisztrálhat fiókot. A meglévő Coinbase-fiókját gyorsan frissítheti Coinbase Pro-ra is. Kanadában, Szingapúrban és Ausztráliában élők a Coinbase Pro segítségével hozzáférhetnek a kriptovalutákhoz, a fiathoz való hozzáférés nélkül.

Az Egyesült Királyságban, Európában és az Egyesült Államokban élők támogatják a fiat pénznemeket is. Az egyetlen kivétel, hogy a wyomingi és a hawaii lakosok nem használhatják a Coinbase Pro-t, mivel a platform még nincs ott engedélyezve.

A támogatott európai országok közé tartozik Svédország, Svájc, Szlovénia, Spanyolország, Szlovákia, San Marino, Lengyelország, Portugália, Norvégia, Hollandia, Málta, Monaco, Lettország, Liechtenstein, Írország, Olaszország, Magyarország, Görögország, Finnország, Franciaország, Dánia, Ciprus , a Cseh Köztársaság, Horvátország, Belgium, Bulgária és Ausztria.

Coinbase őrizet

Az intézmények számára a Coinbase a Coinbase letétkezelést kínálja

Mivel a Coinbase Pro nem intézményi ügyfelek számára készült; külön platform létezik azoknak a csoportoknak. A Coinbase Prime kifejezetten intézményi ügyfelek számára készült, de azonos hozzáféréssel rendelkezik az összes Coinbase termékhez és a diverzifikált likviditási készlethez.

Ez a platform egy elkötelezett csapattal is rendelkezik, New York-i intézményi lefedettséggel foglalkozó szakemberekkel. Egy másik lehetőség a Coinbase Custody, amely digitális intézmények felügyeletét biztosítja az intézmények számára, beleértve a szigorú pénzügyi ellenőrzéseket és a biztonságos tárolást is.

Milyen kriptovalutákat támogat a Coinbase Pro?

A különféle kereskedési párok elérhetősége teljes mértékben az adott ország helyi szabályozásától függ. Míg a Coinbase Pro felhasználói megtekinthetik a kereskedési párral kapcsolatos megbízási könyvet és egyéb információkat, addig csak azokat a párokat kereskedhetik, amelyek megfelelnek a területük helyi szabályozóinak. Kanadában, Ausztráliában és Szingapúrban a rendelkezésre álló kereskedési párok: ETH / BTC, LTC / BTC és BCH / BTC.

Az Egyesült Királyságban lakók kereskedhetnek BTC / GBP, BTC / EUR, ETH / BTC, ETH / EUR, LTC / BTC, LTC / EUR, BCH / BTC vagy BCH / EUR kereskedéssel. Az Európában élők azonos kereskedési párokhoz férhetnek hozzá, a BTC / GBP támogatásán kívül. Az Egyesült Államok kereskedői a Coinbase Pro-t használhatják a BTC / USD, ETH / BTC, ETH / USD, LTC / BTC, LTC / USD, BCH / BTC és BCH / USD kereskedésére..

Coinbase Pro számlaellenőrzés

A Coinbase Pro használatához igazolnia kell számláját, amelyet a kereskedés megkezdése, vagy akár az alapok befizetése előtt végez. Az ellenőrzési folyamat befejezéséhez és a platform használatához fel kell töltenie egy hivatalos dokumentumot. Az egyesült államokbeli ügyfeleknek feltöltenek egy állami azonosítót vagy vezetői engedélyt. Meg kell adnia a Coinbase Pro-nak lakóhelyének címét, valamint társadalombiztosítási számának utolsó négy számjegyét is. Az Egyesült Királyságban lakóknak kormányzati igazolványt, útlevelet vagy vezetői engedélyt kell feltölteniük, és a nemzeti személyi adatbázisok alapján válaszolniuk kell az ellenőrző kérdésekre. A más országokból származó felhasználóknak két személyazonosító okmányt kell feltölteniük, például útlevelet, nemzeti személyi igazolványt és vezetői engedélyt.

Hogyan lehet kereskedni a Coinbase Pro-on

A kereskedési oldal bal felső sarkában található egy legördülő menü, ahol kiválaszthatja a megtekinteni vagy kereskedni kívánt kriptovaluta párokat. Megtekintheti az összes párost, vagy szűkítheti opcióit piaconként. Piacokra osztják őket a BTC, az USD, az EUR és a GBP szerint.

Kereskedési párok

Közvetlenül ettől jobbra, az oldal felső közepén, naprakész információkat láthat a kiválasztott párról. Ez magában foglalja az utolsó kereskedési árat, a 24 órás százalékos változást és a 24 órás kereskedelem volumenét.

A Kereskedelem oldal bal oldalsávján lehetősége van bejelentkezni vagy feliratkozni a tetején (ha még nincs bejelentkezve), a vételi és eladási megrendelőlapokkal közvetlenül ez alatt. Ennek az oszlopnak a jobb oldalán találja a rendelési könyvet, és választhatja a kereskedelem előzményeinek megtekintését. A megbízási könyv oszlopai tartalmazzák a piac méretét, árát és a „Saját méret” felsorolást, és felsorolja az eladási megrendeléseket, az alábbiakban pedig a vételi megbízásokat. A kereskedelem előzményei időrendben vannak felsorolva, minden egyes kereskedelem színkóddal jelzi a vételt vagy eladást. A kereskedés méretére, árára és idejére oszlopok sorakoznak, a másodikig.

Vesz elad

A képernyő jobb oldalán, az oldal szélességének alig több mint a felét elfoglalva, megtalálja az árdiagramot. A jobb oldalon választhatja, hogy ezt mélységdiagrammá változtatja, ha úgy tetszik. Mélységi diagramként láthatja a vételi és eladási mélységeket a vonaldiagramokban, középen a közepes piaci árral. Ha bármely pont fölé viszi az egérmutatót, megmondja a konkrét árat, az adott ponton vásárolható / eladható összeget, és hogy mekkora lenne a teljes összeg az eredeti pénznemben.

Árdiagramok

Ha kiválasztja az árdiagramot, annak jobb felső sarkában látni fogja a nyitott, a magas, az alacsony, a záró és a mennyiségi értékeket minden olyan pontra, amelyen lebeg. Ha egy pont fölé viszi az egérmutatót, akkor a vízszintes tengelyen megjelenik az adott idő és a függőleges tengelyen az adott ár is. Az alapértelmezett diagramtípus egy gyertyatartó diagram, bár tetszés szerint vonaldiagrammá változtathatja.

A gyertyatartó színe zöld és piros / narancs színű, vétel és eladás céljából. A diagram jobb oldalán közvetlenül a diagram típusának, valamint az intervallumoknak a megváltoztatása választható.

Az alapértelmezett öt perc, de a többi lehetőség egy percet, 15 percet, egy órát, hat órát és egy napot tartalmaz. Itt adhat hozzá egy fedvényt, akár EMA12, akár EMA26.

Hogyan adhat le megrendelést a Coinbase Pro segítségével?

Amikor megrendelést végez a Coinbase Pro programmal, akkor közvetlen hozzáférése van a Coinbase Markets likviditásához. A Coinbase Pro megrendelései közvetlenül erre a piacra kerülnek, akárcsak a GDAX-on.

A megrendelés leadása nagyon egyszerű folyamat. Kezdje úgy, hogy a Kereskedelem oldalra lép, és a felső fő navigációs sávon kattintson a „View Exchange” elemre. A képernyő bal oldalán megjelenik a bejelentkezés vagy a fiók létrehozásának lehetősége. Kezdje bejelentkezéssel. Menjen a közvetlenül a fenti legördülő menübe, ahová bejelentkezett, és válassza ki a kereskedni kívánt kriptovaluta-párot.

Ezután szintén a képernyő bal oldalán, de kissé lejjebb menjen a megrendelőlaphoz. A „Vásárlás” és az „Eladás” fülek vannak, amelyek zöld és piros / narancs színkóddal vannak ellátva. Kattintson a megfelelő fülre a kívánt rendeléstípustól függően. Közvetlenül e fülek alatt három fül jelenik meg a választott megbízás típusához: Market, Limit vagy Stop. Mindegyik arra kéri, hogy töltse ki a vásárolni vagy eladni kívánt összeget.

Rendelést leadni

A megrendelés típusától függően további mezőket is kap, amelyeket ki kell töltenie. A Limit megbízásokkal megadhatja a határárat is, és a „Csak postázás” vagy „Elfogadó engedélyezése” végrehajtás közül választhat a hatályos idő speciális beállításával. , amely alapértelmezés szerint Good Til Canceled. Ezt megváltoztathatja Good Til Time, azonnali vagy a Cancel, vagy a Fill vagy Kill értékre. A Stop megbízásoknál kiválaszthatja az összeget, a stop árat és a határárat.

A választott rendeléstípustól függetlenül a fizetendő és a cél kriptovalutában teljes összeget felsoroljuk, és automatikusan frissítjük közvetlenül a gomb felett a „Vételi / eladási megbízás leadása” gombra. Kattintson erre a gombra, ha elégedett a beírt információkkal.

Bármikor megtekintheti a nyitott megrendeléseket közvetlenül az árfolyamdiagramok alatt, ugyanazon oldal közepén.

Betétek és visszavonások a Coinbase Pro-on

Ha digitális valutát szeretne befizetni a Coinbase Pro számlájára, lépjen az „Eszközök”, majd a „Befizetés” részhez. Kiválasztja a befizetni kívánt pénznem típusát, és megad egy címet, ahová az érméket el szeretné küldeni.

Letét

A kriptovaluta felvétele hasonlóan egyszerű. Lépjen az „Eszközök”, majd a „Visszavonás” részhez. Válassza ki a pénznem típusát, és írja be a pénztárcát, ahová el szeretné küldeni a pénznemet.

A fiat valuta befizetése és felvétele az „Eszközök” oldalon és a „Betét” vagy „Visszavonás” opciókon keresztül is megtörténik. USD használatakor ACH átutalást vagy banki átutalást hajthat végre egy amerikai bankszámláról, ugyanazokkal a lehetőségekkel, amelyek a felvételhez rendelkezésre állnak. Az EUR-val történő be- és kifizetés SEPA-átutalásokkal történhet. A brit ügyfelek számára az egyetlen választás a Coinbase Pro-számla finanszírozására szintén SEPA-átutalás, euróval, de ne feledje, hogy bankja konverziós díjat számíthat fel.

Betét Fiat

Lehetőség van azonnali pénzátutalásra is a Coinbase Pro és a Coinbase fiók között. Ez ingyenes, és ugyanazon az „Eszközök” oldalon történik. Csak feltétlenül válassza ki a megfelelő Coinbase vagy Coinbase Pro pénztárcát a „Cél” részben.

Coinbase Pro díjak

A Coinbase Pro a készítő-elvevő modellt használja a díjakért, és a gyártó kereskedőknek egyáltalán nem kell díjat fizetniük. Készítők azok, akik olyan megrendeléseket adnak le, amelyeket nem töltenek fel azonnal egy meglévő megrendeléshez illesztve.

Ezzel szemben a vevői megbízásokat piaci áron hajtják végre és egyszerre töltik ki. A Coinbase Pro díjainak megvizsgálásakor ne feledje, hogy egy megrendelés felosztható több megrendelésre, amelyek tartalmaznak egy gyártói és egy átvevő megrendelést. Ebben az esetben minden külön megrendelésnek felszámítják a megfelelő díjakat, beleértve a készítő részének díját sem.

Árazási szint Vevői díj Készítői díj
10 millió dollárig 0,30% 0%
10–100 millió USD 0,20% 0%
100 millió dollár+ 0,10% 0%

A vevői díjak kihasználják a volumenalapú kedvezményeket, amelyek hihetetlenül alacsony, 0,10 százalékos szintre csökkenthetik a díjakat. A vevői rendelési díjak 0,30 százaléknál kezdődnek 10 millió dollárig terjedő mennyiség esetén. 10 és 100 millió dollár között a díj 0,20 százalékra csökken.

Azok, akiknek a kereskedési volumene meghaladja a 100 millió dollárt, megkapják a 0,10 százalékos díjat. A kereskedési volumen 30 napon alapul, USD-ben. Az USD nélküli könyvekkel végrehajtott tranzakciókat először a mindenkori könyv teljes árának megfelelően konvertálják USD-re, majd a mennyiség kiszámításra kerül..

Coinbase Pro API

A Coinbase Pro része a platform iparágvezető API-ja. WebSocket-hírcsatornája van, amely megkönnyíti a valós idejű piaci adatok megszerzését. Ugyanakkor a kereskedési API segít a felhasználóknak programozott és biztonságos kereskedési botok fejlesztésében. Van egy dedikált oldal az API-hoz és a Coinbase Pro kapcsolódó dokumentációihoz, amelyet a Coinbase Pro webhely bármely oldalának aljáról vagy az oldal tetején található fő navigációs menüből érhet el..

A Coinbase Pro biztonságos?

A Coinbase Pro segítségével a felhasználói források biztonságának növelése érdekében a platform biztosítási védelmet kínál. Minden online tárolt digitális eszköz teljes mértékben biztosított. A Coinbase az ügyfelek digitális pénznemének 98 százalékát hűtőben tárolja. Ezenkívül a számlák összes USD-egyenlege fedezetet élvez az FDIC biztosítással, ügyfelenként legfeljebb 250 000 USD fedezettel.

A Coinbase biztonságos?

A Coinbase biztonsági intézkedéseiről részletesebben foglalkozunk az Is Coinbase Safe című bejegyzésünkben?

Következtetés

A Coinbase Pro a népszerű GDAX tőzsde új neve, a legfelsőbb besorolású Coinbase kriptovaluta tőzsde változata, amelyet haladó kereskedőknek terveztek. A platform használata intuitív, és felajánlja az összes listát és eszközt, amelyet a profi kereskedők kívánnak. A díjak alacsonyak, a piaci döntéshozóknak egyáltalán nincs díj.

A Coinbase a jelenleg elérhető legnagyobb bizalomra érdemes csereprogram a legmagasabb szintű biztonsági intézkedésekkel, amelyek biztosítják az online tárolt ügyfélpénzt, miközben szinte az összes pénzt biztonságos hűtőházban tartják.

A Coinbase Pro használata nagyszerű módja annak, hogy elkerülje a szokásos Coinbase-díjakat, amelyek drágák lehetnek hitel- és betéti kártya vásárlásakor. Ha nem bánja, hogy vár még egy kicsit a vásárlásokra, bekapcsolhatja a fiatot a Coinbase-be, majd vásárolhat a Coinbase Pro-on.

Mint a legtöbb kriptovaluta-csere esetében, az ügyfélszolgálat is lassú lehet – a Coinbase ezen dolgozik az idő múlásával. A hibák elkerülése érdekében ellenőrizze, hogy kétszer is ellenőrzi, hogy a megfelelő kriptot a megfelelő pénztárca címre helyezte-e el. A felvételek és a betétek esetében javasoljuk, hogy minden nagyobb tranzakció végrehajtása előtt küldjön el egy kis tesztösszeget, csak azért, hogy minden előbb rendben legyen.

Regisztráció a Coinbase-re

Coinbase Pro

src = “~ images \ kezdők-útmutató-érme-alap-pro-teljes-áttekintés.gif”

alt = “Coinbase Pro áttekintés”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9

Egyszerű használat

9.0 / 10

Hírnév

9.0 / 10

Díjak

9.0 / 10

Vevőszolgálat

8.0 / 10

fizetési módok

10.0 / 10

Előnyök

  • Vonzó felület
  • Többrétegű biztonság
  • Megbízható társaság
  • Alacsony díjszerkezet
  • Megfelelő és átlátható gyakorlatok

Hátrányok

  • Nem sok kriptovaluta
  • Az ügyfélszolgálat lassú lehet

Látogatás {"@kontextus":"http: \ / \ / schema.org \ /","@típus":"Termék","név":"Coinbase Pro","kép":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 07 \ /coinbase-pro-review.gif","leírás":"A Coinbase Pro hosszú múltra tekint vissza a kriptovaluta-tőzsdék világában, bár a közelmúltig GDAX néven futott. Ahogy a jelenlegi név is utal rá, a Coinbase Pro a Coinbase verziója, amely olyan funkciókkal rendelkezik, amelyeket a haladó kereskedők értékelni fognak, beleértve a részletesebb diagramokat és grafikonokat, valamint a kereskedési opciókat. A Coinbase Pro büszke…","ajánlatok": {"@típus":"Ajánlat","ár":"0,00","priceCurrency":"$","eladó": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"}},"felülvizsgálat": {"@típus":"Felülvizsgálat","reviewRating": {"@típus":"Értékelés","bestRating":"10.","legrosszabb":"0","ratingValue":"9.00"},"név":"Coinbase Pro","reviewBody":"A Coinbase Pro hosszú múltra tekint vissza a kriptovaluta-tőzsdék világában, bár a közelmúltig GDAX néven futott. Ahogy a jelenlegi név is mutatja, a Coinbase Pro a Coinbase verziója, amely olyan funkciókkal rendelkezik, amelyeket a haladó kereskedők értékelni fognak, beleértve a részletesebb diagramokat és grafikonokat, valamint a kereskedési opciókat. \ R \ n \ r \ n A Coinbase Pro büszke arra, hogy a legmegbízhatóbb platform, amelyet megtervezett. kriptovalutával kereskedni, mivel egy nagy és jól megalapozott vállalat áll rendelkezésre, biztosítással, amelyet az FDIC biztosítás nyújt a Coinbase USD-pénztárcájukig, legfeljebb 250 000 dollár értékig, és a FinCEN is pénzszolgáltatási vállalkozásként van bejegyezve. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMivel a Coinbase Pro a Coinbase professzionális kereskedők számára tervezett része, ez a fejlettebb platform ugyanolyan jó hírű, mint a szokásos Coinbase tőzsde. A Coinbase-t 2012 júniusában alapították digitális pénznem pénztárcaként, valamint platformként a fogyasztók és kereskedők számára, hogy tranzakciókat hajtsanak végre az akkor új digitális pénznemek, például a Bitcoin, a Litecoin és az Ethereum segítségével. A Coinbase székhelye a kaliforniai San Francisco-ban található, és több mint 20 millió felhasználóval rendelkezik, több mint 150 milliárd dollár értékű kereskedéssel. \ R \ nA Coinbase feliratkozása \ r \ n \ r \ nKi a Coinbase Pro célja? \ R \ n \ r \ Az nCoinbase Pro célja a haladóbb kereskedők vonzereje, akik nemcsak a kriptovaluta-párokkal kapcsolatos piaci ingadozások alapjairól szeretnének többet megtudni. Valós idejű rendelési könyvek, kereskedelem előzmények és diagramkészítő eszközök vannak. Ugyanakkor a Coinbase Pro interfésze rendkívül intuitív, lehetővé téve a kereskedők számára, hogy azonnal elkezdjék használni a platformot. \ R \ nKi használhatja a Coinbase Pro-t? \ R \ nA Coinbase Pro egyéni kereskedőknek szól, nem intézményeknek. Ha a Coinbase Pro által támogatott földrajzi területek valamelyikén tartózkodik, akkor egyszerűen regisztrálhat fiókot. A meglévő Coinbase-fiókját gyorsan frissítheti Coinbase Pro-ra is. Kanadában, Szingapúrban és Ausztráliában élők használhatják a Coinbase Pro-t a kriptopénzek eléréséhez anélkül, hogy hozzáférnének a fiathoz. \ R \ n \ r \ nAz Egyesült Királyságban, Európában és az Egyesült Államokban élők támogatják a fiat pénznemeket is. Az egyetlen kivétel, hogy a wyomingi és a hawaii lakosok nem használhatják a Coinbase Pro programot, mivel a platform még nincs ott engedélyezve. \ R \ n \ r \ nA támogatott európai országok között szerepel Svédország, Svájc, Szlovénia, Spanyolország, Szlovákia, San Marino, Lengyelország, Portugália, Norvégia, Hollandia, Málta, Monaco, Lettország, Liechtenstein, Írország, Olaszország, Magyarország, Görögország, Finnország, Franciaország, Dánia, Ciprus, a Cseh Köztársaság, Horvátország, Belgium, Bulgária és Ausztria. \ R \ n \ r \ nAz intézmények számára a Coinbase a Coinbase letétkezelést kínálja \ r \ nMivel a Coinbase Pro nem intézményi ügyfeleknek készült; külön platform létezik azoknak a csoportoknak. A Coinbase Prime-ot kifejezetten intézményi ügyfelek számára tervezték, de ugyanolyan hozzáféréssel rendelkezik az összes Coinbase-termékhez és a diverzifikált likviditási készlethez. \ R \ n \ r \ nEz a platform egy elkötelezett csapattal is rendelkezik, amelynek New York-i intézményi lefedettséggel foglalkozó szakemberei vannak. Egy másik lehetőség a Coinbase Custody, amely az intézmények számára digitális vagyonkezelést biztosít, beleértve a szigorú pénzügyi ellenőrzéseket és a biztonságos tárolást is. \ R \ nMilyen kriptovalutákat támogat a Coinbase Pro? \ R \ nA különféle kereskedési párok elérhetősége teljes mértékben az adott helyi szabályozáson múlik. ország. Míg a Coinbase Pro felhasználói megtekinthetik a kereskedési párral kapcsolatos megbízási könyvet és egyéb információkat, addig csak azokat a párokat kereskedhetik, amelyek megfelelnek a területük helyi szabályozóinak. Kanadában, Ausztráliában és Szingapúrban a rendelkezésre álló kereskedési párok az ETH \ / BTC, LTC \ / BTC és a BCH \ / BTC. \ R \ n \ r \ nAz Egyesült Királyságban kereskedők BTC \ / GBP, BTC \ / EUR, ETH \ / BTC, ETH \ / EUR, LTC \ / BTC, LTC \ / EUR, BCH \ / BTC vagy BCH \ / EUR. Az Európában élők azonos kereskedési párokhoz férhetnek hozzá, eltekintve a BTC \ / GBP támogatásától. Az Egyesült Államok kereskedői a Coinbase Pro-t használhatják a BTC \ / USD, ETH \ / BTC, ETH \ / USD, LTC \ / BTC, LTC \ / USD, BCH \ / BTC és BCH \ / USD kereskedésére. \ R \ nCoinbase Pro számlaellenőrzés \ r \ n \ r \ nA Coinbase Pro használatához igazolnia kell számláját, ami megtörténik, mielőtt megkezdi a kereskedést vagy akár pénzt is befizet. Az ellenőrzési folyamat befejezéséhez és a platform használatához fel kell töltenie egy hivatalos dokumentumot. Az egyesült államokbeli ügyfeleknek feltöltenek egy állami azonosítót vagy vezetői engedélyt. Meg kell adnia a Coinbase Pro-nak lakóhelyének címét, valamint társadalombiztosítási számának utolsó négy számjegyét is. Az Egyesült Királyság lakosainak feltölteniük kell a kormányzati igazolványt, az útlevelet vagy a vezetői engedélyt, és a nemzeti személyi adatbázisok alapján válaszolniuk kell az ellenőrző kérdésekre. Más országokból származó felhasználóknak két személyazonosító okmányt kell feltölteniük, például útleveleket, nemzeti személyi igazolványokat és vezetői engedélyeket. \ R \ nHogyan lehet kereskedni a Coinbase Pro-n \ r \ n \ r \ nA kereskedési oldal bal felső sarkában található egy legördülő menü, ahol kiválasztja a megtekinteni vagy kereskedni kívánt kriptovaluta párokat. Megtekintheti az összes párost, vagy szűkítheti opcióit piaconként. BTC, USD, EUR és GBP szerint vannak felosztva piacokra. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKözvetlenül ettől jobbra, az oldal felső közepén, láthatja a -dátum információk a választott párról. Ez magában foglalja az utolsó kereskedési árat, a 24 órán belüli százalékos változást és a 24 órás kereskedési mennyiséget. \ R \ n \ r \ nA Kereskedelem oldal bal oldalsávjának lehetősége van bejelentkezni vagy feliratkozni a tetején (ha még nem vagy bejelentkezve), a vételi és eladási megrendelőlapokkal közvetlenül ez alatt. Ennek az oszlopnak a jobb oldalán találja a rendelési könyvet, és választhatja a kereskedelem előzményeinek megtekintését. A megbízási könyv oszlopai tartalmazzák a piac méretét, árát és a \ Saját méret \ u201d listát, és felsorolja az eladási megrendeléseket, az alábbiakban pedig megrendeléseket. A kereskedelem előzményei időrendben vannak felsorolva, minden egyes kereskedelem színkóddal jelzi a vételt vagy eladást. A kereskedelem méretére, árára és idejére oszlopok sorakoznak, a másodikig. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA képernyő jobb oldalán az oldal alig több mint felét elfoglalják \ u2019s szélessége, megtalálja az árdiagramot. A jobb oldalon választhatja, hogy ezt mélységdiagrammá változtatja, ha úgy tetszik. Mélységi diagramként láthatja a vételi és eladási mélységeket a vonaldiagramokban, középen a közepes piaci árral. Ha bármely pont fölé viszi az egérmutatót, megmondja a konkrét árat, az összeget, amelyet abban a pillanatban vásárolhat / eladhat, és azt, hogy mennyi lenne az eredeti pénznemben. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHa kiválasztja az árdiagramot, annak jobb felső sarkában látni fogja a nyitott, a magas, az alacsony, a záró és a mennyiségi értékeket minden olyan pontra, amelyen lebeg. Ha egy pont fölé viszi az egérmutatót, akkor a vízszintes tengelyen megjelenik az adott idő és a függőleges tengelyen az adott ár is. Az alapértelmezett diagramtípus egy gyertyatartó diagram, bár tetszés szerint vonaldiagrammá változtathatja. \ R \ n \ r \ nA gyertyatartó színe zöld és piros színű / narancssárga. Közvetlenül a diagram jobb oldalán, a diagram típusának, valamint az intervallumoknak a megváltoztatása választható. \ R \ n \ r \ nAz alapértelmezett érték öt perc, de más lehetőségek között szerepel egy perc, 15 perc, egy óra, hat óra , és egy nap. Itt adhat hozzá egy fedvényt, akár EMA12, akár EMA26. \ R \ nHogyan ad le megrendelést a Coinbase Pro programmal? \ R \ nMikor megrendelést végez a Coinbase Pro programmal, közvetlenül hozzáférhet a Coinbase Markets likviditásához. . A Coinbase Pro megrendelései közvetlenül erre a piacra kerülnek, csakúgy, mint a GDAX-on. \ R \ n \ r \ nA megrendelés leadása nagyon egyszerű folyamat. Először lépjen a Kereskedelem oldalra, és kattintson a felső fő navigációs sávra a \ u201cView Exchange \ u201d elemre. A képernyő bal oldalán megjelenik a bejelentkezés vagy a fiók létrehozásának lehetősége. Kezdje a bejelentkezéssel. Menjen a közvetlenül a bejelentkezés előtti legördülő menübe, ahol kiválaszthatja a kereskedni kívánt kriptovaluta párokat. \ R \ n \ r \ nMajd a képernyő bal oldalán, de kissé lejjebb menjen a megrendelőlap. A \ u201cBuy \ u201d és a \ u201cSell fülek vannak, amelyek színekkel jelölt zöld és piros \ / narancssárga színűek. Kattintson a megfelelő fülre a kívánt rendeléstípustól függően. Közvetlenül e fülek alatt három fül jelenik meg a választott megbízás típusához: Market, Limit vagy Stop. Mindegyik arra kéri, hogy töltse ki a vásárolni vagy eladni kívánt összeget. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA rendelés típusától függően további mezőket is kap, amelyeket kitölteni kell. beírja a határárat is, és a \ u201cPostPost \ u201d vagy a \ u201cAllow Taker \ u201d végrehajtása közül választhat a hatályos idő házirendjének speciális beállításával, amely alapértelmezés szerint a Good Til Canceled. Ezt megváltoztathatja Good Til Time, azonnali vagy a Cancel, vagy a Fill vagy Kill értékre. A Stop megbízásoknál kiválaszthatja az összeget, a stop árat és a határárat. \ R \ n \ r \ nFüggetlenül a választott megbízástípustól, a fizetendő díj és a cél kriptovalutában teljes összeg felsorolásra kerül, és automatikusan felül frissül. gomb a \ u201cVásárlás / eladási megbízás elhelyezéséhez. \ u201d Kattintson erre a gombra, ha elégedett a beírt információkkal. \ r \ n \ r \ nBármikor megtekintheti a nyitott megrendeléseket közvetlenül az árdiagramok alatt. ugyanazon az oldal közepén. \ r \ nBetétek és visszavonások a Coinbase Pro-n \ r \ nA digitális pénznem befizetéséhez a Coinbase Pro számlájára lépjen az \ u201cAssets \ u201d, majd a \ u201cDeposit oldalra. \ u201d Kiválasztja a pénznem típusát. betét és megadott cím, ahova az érméket elküldhetik. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA kriptovaluta felvétele hasonlóan egyszerű. Lépjen a \ u201cAssets \ u201d, majd a \ u201cWithdrawal oldalra. \ U201d Válassza ki a pénznem típusát, és írja be a pénztárcát, ahová el szeretné küldeni a pénznemet. és \ u201cDeposit \ u201d vagy \ u201cWithdrawal \ u201d opciót. USD használatakor ACH átutalást vagy banki átutalást hajthat végre egy amerikai bankszámláról, ugyanazokkal a lehetőségekkel, amelyek a felvételhez rendelkezésre állnak. Az EUR-val történő be- és kifizetés SEPA-átutalásokkal történhet. Az Egyesült Királyságbeli ügyfelek számára az egyetlen választás a Coinbase Pro-számla finanszírozására szintén SEPA-átutalás, EUR-val, de ne feledje, hogy bankja konverziós díjat számíthat fel. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOtt az a lehetőség is, hogy azonnal átutalja a pénzt a Coinbase Pro és a Coinbase fiók között. Ez ingyenes, és ugyanazon az \ u201cAssets \ u201d oldalon keresztül történik. Csak a \ u201cDestination alatt válassza ki a megfelelő Coinbase vagy Coinbase Pro pénztárcát. \ U201d \ r \ nCoinbase Pro díjak \ r \ n \ r \ nA Coinbase Pro a készítő-elvevő modellt használja a díjakért, és a gyártó kereskedőknek nem kell fizetniük. bármilyen díjat. A gyártók azok, akik olyan megrendeléseket adnak le, amelyeket nem tölt meg azonnal egy meglévő megrendeléshez illesztéssel. \ R \ n \ r \ nSzerint az átvevő megbízások piaci áron történnek, és azonnal kitöltésre kerülnek. A Coinbase Pro díjainak megvizsgálásakor ne feledje, hogy egy megrendelés felosztható több megrendelésre, amelyek tartalmaznak egy gyártói és egy átvevő megrendelést. Ebben az esetben minden egyes megrendelésnek meg kell fizetnie a megfelelő díjakat, beleértve a készítő részének díját sem. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nÁrzási szint \ r \ nTaker díja \ r \ nMaker díja \ r \ n \ r \ n \ r \ nFeljebb 10 millió dollár \ r \ n0,30% \ r \ n0% \ r \ n \ r \ n \ r \ n 10 millió dollár – 100 millió dollár \ r \ n0,20% \ r \ n0% \ r \ n \ r \ n \ r \ n $ 100m + \ r \ n0.10% \ r \ n0% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA felvételi díjakat fel kell venni a volumenalapú kedvezmények előnye, amelyek hihetetlenül alacsony 0,10 százalékra csökkenthetik a díjakat. A vevői rendelési díjak 0,30 százaléknál kezdődnek 10 millió dollárig terjedő mennyiség esetén. 10 és 100 millió dollár között a díj 0,20 százalékra csökken. \ R \ n \ r \ nAzok, akiknek a kereskedési volumene meghaladja a 100 millió dollárt, megkapják a 0,10 százalékos díjat. A kereskedési volumen 30 napon alapul, USD-ben. Az USD nélküli könyveken végrehajtott tranzakciókat először a megfelelő könyv könyv szerinti teljes ára alapján konvertálják USD-re, majd a mennyiség kiszámításra kerül. \ R \ nCoinbase Pro API \ r \ nA Coinbase Pro része a platform \ u2019s iparágvezető API. WebSocket-hírcsatornája van, amely megkönnyíti a valós idejű piaci adatok megszerzését. Ugyanakkor a kereskedési API segít a felhasználóknak programozott és biztonságos kereskedési botok fejlesztésében. Van egy dedikált oldal az API-hoz és a Coinbase Pro kapcsolódó dokumentációihoz, amelyhez hozzáférhet a Coinbase Pro webhely bármely oldalának aljától, vagy az oldal tetején található fő navigációs menüből. \ R \ nA Coinbase Pro biztonságos? \ r \ nA felhasználói forrás biztonságának növelése érdekében a Coinbase Pro segítségével a platform biztosítási védelmet kínál. Minden online tárolt digitális eszköz teljes mértékben biztosított. A Coinbase az ügyfelek 98% -ának digitális valutáját hűtőben tárolja. Ezenkívül a számlák összes USD-egyenlege fedezi az FDIC biztosítását, ügyfelenként maximum 250 000 USD fedezettel. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA Coinbase biztonsági intézkedéseiről részletesebben foglalkozunk a bejegyzésünkben. , Biztonságos a Coinbase? \ R \ nKövetkeztetés \ r \ nCoinbase Pro a népszerű GDAX tőzsde új neve, a legfelsőbb besorolású Coinbase kriptovaluta tőzsde fejlett kereskedők számára tervezett változata. A platform használata intuitív, és felajánlja az összes listát és eszközt, amelyet a profi kereskedők kívánnak. A díjak alacsonyak, a piaci döntéshozóknak egyáltalán nem kell díjat fizetniük. \ R \ n \ r \ nA coinbase valószínűleg a jelenleg a legmegbízhatóbb csere a rendelkezésre álló legmagasabb szintű biztonsági intézkedésekkel, amely biztosítja az online tárolt ügyfélpénzeket, miközben majdnem megtartja minden pénz biztonságos tárolásra kerül. \ r \ n \ r \ nA Coinbase Pro használata nagyszerű módja annak, hogy elkerülje a rendszeres Coinbase díjakat, amelyek drágák lehetnek hitel- és bankkártyás vásárlásoknál. Ha nem bánja, hogy vár még egy kicsit a vásárlásokra, bekapcsolhatja a fiatot a Coinbase-be, majd vásárolhat a Coinbase Pro-n. \ R \ n \ r \ nA legtöbb kriptovaluta-csere esetében az ügyfélszolgálat is lassú lehet – ez a Coinbase fejlesztésén dolgozik az idő múlásával. A hibák elkerülése érdekében ellenőrizze, hogy kétszer is ellenőrzi, hogy a megfelelő kriptot a megfelelő pénztárca címre helyezte-e el. Felvételek és befizetések esetén azt javasoljuk, hogy minden nagyobb tranzakció végrehajtása előtt küldjön el egy kis tesztösszeget, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben van-e. \ R \ nRegisztrálás a Coinbase-re","szerző": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"},"datePublished":"2019-12-09"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me