Kezdő útmutató a Coinhouse-hoz: Teljes áttekintés

Coinhouse Review

Coinhouse egy olyan tőzsde, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutát vásároljanak hitelkártyájuk segítségével. Kiváló választás azok számára, akik meg akarják kezdeni a befektetéseket a kriptográfiába, és ezért kezdeti cseréjüket fiat pénznemben kell végrehajtaniuk. A Coinhouse hitel- vagy betéti kártyával vagy banki átutalással kínál fizetést, az összes számlázási tranzakció euróban történik. Jó hírű szolgáltatást, alacsony díjakat és azonnali kiszállítást ígér. Ennek a cégnek irodái Párizsban, Franciaországban találhatók.

Coinhouse Review

A Coinhouse legnagyobb előnye sok más kriptovaluta-tőzsdéhez képest, hogy megvásárolhatja Bitcoins-ját vagy Ether-jét a fiat pénznemének felhasználásával. Pontosabban banki átutalást, betéti kártyát vagy hitelkártyát használ. Ez hozzáférhetőbbé teszi a kriptovaluta világát.

Ezenkívül a Coinhouse azonnal szállítja a megvásárolt titkosítást, így nem kell várakoznia a tranzakció befejezéséig. Átlátható, mindig az aktuális piaci áron, euróban adva, hozzáadva a jutalékához, mindkettő egyértelműen szerepel a honlapon.

A Coinhouse hírnevével és megfelelésével is kitűnik. Vásárláshoz igazolnia kell személyazonosító okmányát, ami lehetővé teszi, hogy ez a csere megfeleljen a legtöbb területen érvényes előírásoknak. A csere megfelel a Pénzmosás Elleni (AML) és az Ismerje meg az ügyfelét (KYC) előírásainak. Ezenkívül erős hírnévnek örvend, mivel fizikai fekvése Franciaországban található, a La Maison du Bitcoin.

Látogasson el a Coinhouse-ba

Mi a La Maison du Bitcoin?

La Maison du Bitcoin a Coinhouse mögött található rejtjeltár, valamint fizikai elhelyezkedése. A tranzakciókat ott személyesen, a fent vázolt díjakért hajthatja végre. Ön ott is megbeszélhet tanácsadókat, vagy részt vehet az egyik rendezvényen vagy konferencián. A helyszín a párizsi rue de Caire 35. szám alatt található, és 250 kriptovaluta kereskedését teszi lehetővé percek alatt.

La Maison du Bitcoin

Ki használhatja a Coinhouse-t?

A Coinhouse használatához a SEPA zónán belül kell laknia, vagy francia lakosnak kell lennie, aki francia tartózkodási engedéllyel rendelkezik. Emlékeztetőül: a SEPA zónában 34 ország van, köztük az Egyesült Királyság, Svájc, Svédország, Spanyolország, Szlovénia, Szlovákia, San Marino, Románia, Portugália, Lengyelország, Norvégia, Hollandia, Monaco, Málta, Luxemburg, Litvánia, Liechtenstein , Lettország, Olaszország, Írország, Izland, Magyarország, Görögország, Németország, Franciaország, Finnország, Észtország, Dánia, Csehország, Ciprus, Horvátország, Bulgária, Belgium és Ausztria. Ha Ön a SEPA egyik országának állampolgára, de a zónán kívül él, akkor is csatlakozhat a Coinhouse-hoz, ha bankszámlája van a zónán belül, és csak a Coinhouse-val történő tranzakciókhoz használ átutalást.

Hogyan vásárol és ad el kriptot a Coinhouse-on?

A Bitcoin vagy az Ether vásárlása és eladása a Coinhouse-on nagyon hasonló folyamatokat követ. A választott pénznem megvásárlásához használja a Coinhouse platformot, hogy tranzakciót indítson az értékesítéshez. Adja meg bankja adatait, valamint az eladni kívánt euróban kifejezett összeget. A rendszer automatikusan megjeleníti az egyenértékű összeget ETH-ban vagy BTC-ben. Kattintson a „Megerősítés” gombra, és megjelenik egy QR-kód és egy hosszú alfanumerikus karakterlánc, a pénztárca címe.

Coinhouse webhely

Most kinyithatja a kriptotárcáját, és megnyomhatja a „Küldés” gombot. Telefonpénztárcák esetén beolvashatja a QR-kódot; máskülönben másolja és illessze be a kapott alfanumerikus címet. (E-mailben elküldheti magának a címet a telefonon, hogy biztosan másolja azt). Ha a díjak nem nőnek automatikusan, ne felejtse el megadni azokat. Adja meg a Coinhouse platform által megjelenített mennyiséget, majd nyomja meg a „Küldés” gombot. Amint a cím megkapja az összeget, a Coinhouse elvégzi a SEPA átutalást. Ne feledje, hogy a BTC-t csak a Bitcoin nyilvános címeire, az ETH-t pedig az Ethereum nyilvános címeire kell elküldenie.

Ne feledje, hogy a kriptovaluta tranzakciókat nem lehet visszavonni. Emiatt mindig meg kell erősítenie, hogy pénzt küld a megfelelő címre, mielőtt megnyomja a „Küldés” gombot. Nem lehet helyreállítani azt a kriptot, amelyet véletlenül elküldtek egy címre egy másik típusú kriptopénz fogadásához. Mint ilyen, mindig erősítse meg, hogy kiválasztotta a kriptójának megfelelő címet (ETH vagy BTC), és pontosan másolta és beillesztette.

Coinhouse díjak

A Coinhouse díjat számít fel, függetlenül attól, hogy a kriptopénzét vásárolja-e vagy sem. Ez azonban egyértelműen szerepel a weboldalon. Az írás idején a vételi díj 4,9, az eladási díj pedig 3,9 százalék volt. Lehetőség van a tranzakciók offline lebonyolítására is a La Maison du Bitcoin-ban, ahol további 9,90 € díjat számítanak fel. Azok számára, akik kriptokapcsolót végeznek, a váltott kriptográfia 5 százalékának díját kell fizetniük.

Tranzakció Típusa Online Offline (La Maison du Bitcoin)
megvesz 4,90% 4,90% + 9,90 €
Elad 3,90% 3,90% + 9,90 €

A prémium ügyfeleknek alacsonyabb a díja a legtöbb tranzakcióért. Minden online vagy offline bankkártya-tranzakciónak 3,9 százalékos díjat kell fizetnie. A banki átutalási tranzakciók díja 2–3,9 százalék, az eladásoké pedig 2–2,9 százalék. A banki átutalás díjai tartalmazzák a díj 0,06 százalékos fokozatos csökkentését minden egyes 50 000 euróért összesített tranzakciók esetén. Az értékesítéshez hasonló fokozatos, 0,03 százalékos csökkentés jár minden 50 ezer küszöbért, amelyet teljesít.

Tranzakció Típusa Online Offline (La Maison du Bitcoin)
Vásárlás (bankkártya) 3,9% 3,9%
Vásárlás (SEPA átutalás) 3,9% – 2% * N / A
Elad 2,9% –2% ** 2,9% – 2% **
Crypto-Switch N / A A kriptovaluta 5% -a váltott

Ne feledje, hogy a Bitcoin minden tranzakcióért kisebb díjakat is felszámít, bányászati ​​díjak néven. Ezek a hálózati terheléstől függően változnak, de ezeket a díjakat mindig a Bitcoin díjaknál láthatja. Díja megszerzéséhez szorozza meg a Satoshi webhelyen szereplő bájtonkénti számot a tranzakció súlyával, amelyet látni fog a tranzakció megkezdésekor..

Mik a prémium kliensek?

Ha prémium klienssé akar válni, akkor vagy több mint 30.000 € -t kell fektetnie, vagy ennél többet fektetett be a múltban (ez a szám különféle tranzakciók során kumulálható). Fiókját a Coinhouse megfelelőségi csapatának hitelesítenie kell, és 349 € éves díjat is fizetnie kell.

Prémium kliensként kedvezményes díjakat kap, valamint egy speciális telefonos támogatási vonalat, hozzáférést a kriptográfiai információkhoz és a Coinhouse szakértői csapatának ismeretéhez, a La Maison du Bitcoin találkozók elsőbbségi állapotához, valamint garantált hozzáférést a VIP eseményekhez és privát konferenciákhoz..

Hogyan érheti el a Coinhouse az árakat?

A Coinhouse díjai a tényleges piaci értéken alapulnak, így mindig tisztességes árat kaphat. Az írás idején egy BTC 7535,90 € és egy ETH 579,77 € volt. Ha bankkártyával fizet, az átváltási árfolyam a tranzakció inicializálásakor rögzítetté válik, és 30 percig garantált. Banki átutalások esetén az fix, amikor a Coinhouse bankszámlája megkapja az átutalást. Ez általában az átutalás kiadásától számított 96 órán belül megtörténik.

Mennyi ideig tartanak a tranzakciók?

A legtöbb banki átutaláson alapuló tranzakció három-négy napig tart, amíg eljut a Coinhouse-hoz. Ez tartalmazni fog egy CNHS0000 kódot, amelyet meg kell adnia az átutalás részleteiben. Ha ezt nem tartalmazza, a tranzakció feldolgozási ideje hosszabb lesz. A hitelkártyával történő tranzakcióknak azonnali. Megerősítheti, hogy tranzakciója befejeződött-e, és hogy megkapta-e az összegét. Nézzen meg egy blokklánc-felfedezőt, és csak illessze be a fogadó címet a keresősávba.

Hogyan fizethet a tranzakcióért?

Mint korábban említettük, a Coinhouse fizetőeszközként elfogad betéti és hitelkártyákat, valamint banki átutalásokat. A Mastercard vagy a Visa is elfogadható, feltéve, hogy a 3DS (3D Secure) aktiválva van. A 3DS biztosítja, hogy a fizetések ne legyenek visszafordíthatók, ami megvédi a Coinhouse-t a visszaterheléstől és segít az árak alacsony szinten tartásában. A használt banktól függően előfordulhat, hogy a tranzakció végrehajtásához biztonsági kártyát kell használnia, SMS-t kell kapnia, vagy speciális jelszavát kell használnia. A Coinhouse nem kínál pénztárca szolgáltatásokat, így nem tárolhatja a kriptot a platformon tranzakciókhoz való felhasználáshoz.

Néha észreveheti, hogy nem látja a bankkártyás fizetés lehetőségét. Ebben az esetben a számláját vagy a Coinhouse fizikai pultján végzett tranzakciókra, vagy banki átutalásokra korlátozták. A korlátokat a profil Paraméterek vagy Korlátozások szakaszában távolíthatja el. Ezenkívül megkérheti az ügyfélszolgálatot, hogy segítsen ennek aktiválásában, ehhez további dokumentumok szükségesek.

Fiókellenőrzés & Határértékek

A Coinhouse-nál végzett fiókellenőrzési szintje közvetlenül befolyásolja a napi limitet. A regisztráció során feltöltenie kell legalább egy képet magáról, amelyen rendelkezik személyi igazolvánnyal, valamint be kell szkennelni az igazolványt. A dokumentum minősége és típusa alapján az első ellenőrzést követő napi limit 200 és 5000 euró között lesz.

A bemutatott dokumentumnak tartalmaznia kell teljes születési dátumát és teljes nevét. Ez lehet a francia nemzeti személyi igazolvány elülső és hátsó része, a francia tartózkodási engedély, a francia útlevél vagy a SEPA területén található nemzetközi útlevél. Szüksége van a lakóhely igazolására az elmúlt három hónapban a teljes nevével és születési dátumával, például internettel, telefonszámmal vagy energiaszámlával vagy adómegállapítással. Végül az ön személyazonosító okmányával ellátott fényképének tartalmaznia kell egy „Coinhouse” felirattal ellátott dátumot és a dátumot. A fotón a teljes arcodnak láthatónak kell lennie, szemüveg vagy haj nélkül. A fényképen belül mindennek teljesen láthatónak és olvashatónak kell lennie.

Fiókellenőrzés

A számla érvényesítése akár néhány órát is igénybe vehet, vagy akár három munkanapot is igénybe vehet, a jelentkezők számától függően. Ha a nevével nem rendelkezik a lakcímet igazoló dokumentummal, és azt valaki más üzemelteti, ehelyett megoszthatja a gazdagép vonatkozó dokumentumait. Ez magában foglalja a vendéglátó igazolását az elmúlt három hónapban a lakóhelyéről, személyi igazolványának mindkét oldalát, egy kézzel írt levelet tőlük, amely igazolja, hogy ott élsz, valamint egy fényképet a fogadóról, aki rendelkezik személyi igazolványával és levelével, mindkét dokumentum olvasható és az arca látható.

A Coinhouse biztonságos ?

A Coinhouse-nak nincs saját pénztárcája, ami megóvja számos biztonsági intézkedés szükségességét. Azt javasolja azonban, hogy használja a Ledger Nano S-t. Ennek ellenére ez csak egy ajánlás. A pénztárca hiánya a Coinhouse-nál azt jelenti, hogy semmilyen forrást nem sikerült visszaszerezni a feltörések miatt, ami sebezhetetlenné tette ezt a fenyegetést.

Ezenkívül a Coinhouse szigorú politikát folytat a terrorizmus finanszírozása, a csalás és a KYC ellen, amelyek mind az ügyfelek és a vállalat védelmét szolgálják. Mindig arra törekszik, hogy az illetékes hatóságok számára átlátható, megbízható szolgáltatásokat nyújtson.

A fiók további biztonsága érdekében kétfaktoros hitelesítést használ, ami lehetetlenné teszi a fiók feltörését. Bízhat abban is, hogy az adatai biztonságban vannak. A Coinhouse ugyanis megtiltja az ügyfelek bizalmas információinak kereskedelmi megkeresését, megosztását vagy viszonteladását. Ehelyett titkosítással tisztelettel és biztonsággal tárolja adatait.

Következtetés

A Coinhouse lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy belépjenek a kriptovaluta világába, felajánlva a Bitcoin és az Ether megvásárlásának lehetőségét banki átutalások és hitel- vagy betéti kártyák segítségével euróban. Mivel sok tőzsde nem fogad el fiat valutát, nemhogy hitelkártyákat, ez egy nagyon hasznos szolgáltatás azok számára, akik el akarnak kezdeni befektetni a kriptóba, vagy több fiat megtakarításukat kriptté alakítani..

Az a tény, hogy a Coinhouse rendelkezik fizikai helyszínekkel, ahol kriptovalutát vásárolhat, fontos tényező a vállalat legitimitásának mérlegelésekor. Az alapítók nagyon nyitottak a nyilvánosság elé, és rendszeresen tartanak kriptográfiai eseményeket, ahol megismerkedhet ezzel a technológiával..

Amíg a SEPA zónán belül él, és csak a Bitcoin vagy az Ether érdekli, a Coinhouse mindenképpen megfontolásra érdemes.

Látogasson el a Coinhouse-ba

Coinhouse

src = “~ images \ kezdők-útmutató-érmeház-teljes-áttekintés.gif”

alt = “Coinhouse áttekintés”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.4

Egyszerű használat

9.0 / 10

Hírnév

9.0 / 10

Díjak

7.0 / 10

Vevőszolgálat

8.0 / 10

fizetési módok

9.0 / 10

Előnyök

  • Fiat vásárlások
  • Könnyen kezelhető
  • Fizikai hely
  • Megbízható társaság

Hátrányok

  • Nem sok kriptovaluta
  • Nincs kereskedés
  • Magasabb díjak

Látogatás {"@kontextus":"http: \ / \ / schema.org \ /","@típus":"Termék","név":"Coinhouse","kép":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 04 \ /coinhouse-review.gif","leírás":"A Coinhouse egy olyan tőzsde, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutát vásároljanak hitelkártyájuk segítségével. Kiváló választás azok számára, akik meg akarják kezdeni a befektetéseket a kriptográfiába, és ezért kezdeti cseréjüket fiat pénznemben kell végrehajtaniuk. A Coinhouse hitel- vagy betéti kártyával vagy banki átutalással történő fizetést kínál minden számlázási tranzakcióval…","ajánlatok": {"@típus":"Ajánlat","ár":"0,00","priceCurrency":"$","eladó": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"}},"felülvizsgálat": {"@típus":"Felülvizsgálat","reviewRating": {"@típus":"Értékelés","bestRating":"10.","legrosszabb":"0","ratingValue":"8.40"},"név":"Coinhouse","reviewBody":"A Coinhouse egy olyan tőzsde, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutát vásároljanak hitelkártyájuk segítségével. Kiváló választás azok számára, akik meg akarják kezdeni a befektetéseket a kriptográfiába, és ezért kezdeti cseréjüket fiat pénznemben kell végrehajtaniuk. A Coinhouse hitel- vagy betéti kártyával vagy banki átutalással kínál fizetést, az összes számlázási tranzakció euróban történik. Jó hírű szolgáltatást, alacsony díjakat és azonnali kiszállítást ígér. Ennek a cégnek az irodái Párizsban, Franciaországban találhatók. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA Coinhouse legnagyobb előnye sok más kriptovaluta tőzsdéhez képest, hogy megvásárolhatja Bitcoine-jait vagy Ether-jeit a fiat pénznemével. Pontosabban banki átutalást, betéti kártyát vagy hitelkártyát használ. Ez hozzáférhetőbbé teszi a kriptovaluta világát. \ R \ n \ r \ nRáadásul a Coinhouse azonnal szállítja a megvásárolt kriptot, így nem kell várakoznia a tranzakció befejezéséig. Átlátható, mindig az aktuális piaci áron, euróban, valamint jutalékával értékesíti, mindkettő egyértelműen szerepel a honlapon. \ R \ n \ r \ nA Coinshouse szintén kitűnik hírnevével és megfelelésével. Vásárláshoz igazolnia kell személyazonosító okmányát, ami lehetővé teszi, hogy ez a csere megfeleljen a legtöbb területen érvényes előírásoknak. A csere megfelel a Pénzmosás Elleni (AML) és az Ismerje meg az ügyfelét (KYC) előírásainak. Ezenkívül erős hírnévnek örvend, mivel fizikai fekvése Franciaországban található, a La Maison du Bitcoin. \ R \ nLátogasson el a Coinhouse-ba \ r \ n \ r \ nMi az a La Maison du Bitcoin? \ R \ nLa Maison du Bitcoin a kriptográfia a Coinhouse mögött, valamint annak fizikai elhelyezkedése. A tranzakciókat ott személyesen, a fent vázolt díjakért hajthatja végre. Ön ott is megbeszélhet tanácsadókat, vagy részt vehet az egyik rendezvényen vagy konferencián. A helyszín a párizsi rue de Caire 35. szám alatt található, és percek alatt 250 kriptovaluta kereskedését teszi lehetővé. \ R \ n \ r \ n \ r \ nKi használhatja a Coinhouse-t? \ R \ nA Coinhouse használatához a SEPA zóna, vagy francia illetőségű, aki rendelkezik francia tartózkodási engedéllyel. Emlékeztetőül: a SEPA zónában 34 ország van, köztük az Egyesült Királyság, Svájc, Svédország, Spanyolország, Szlovénia, Szlovákia, San Marino, Románia, Portugália, Lengyelország, Norvégia, Hollandia, Monaco, Málta, Luxemburg, Litvánia, Liechtenstein , Lettország, Olaszország, Írország, Izland, Magyarország, Görögország, Németország, Franciaország, Finnország, Észtország, Dánia, Csehország, Ciprus, Horvátország, Bulgária, Belgium és Ausztria. Ha Ön a SEPA-országok egyikének állampolgára, de a zónán kívül él, akkor is csatlakozhat a Coinhouse-hoz, ha bankszámlája van a zónán belül, és csak elektronikus átutalást használ a Coinhouse-val történő tranzakciókhoz. \ R \ nHogy vásárol és ad el Crypto on Coinhouse? \ R \ nA Bitcoin vagy az Ether megvásárlása és értékesítése a Coinhouse-on nagyon hasonló folyamatokat követ. A választott pénznem megvásárlásához használja a Coinhouse platformot, hogy tranzakciót indítson az értékesítéshez. Adja meg bankja adatait, valamint az eladni kívánt euróban kifejezett összeget. A rendszer automatikusan megjeleníti az egyenértékű összeget ETH-ban vagy BTC-ben. Kattintson a \ u201cMegerősítés \ u201d gombra, és megjelenik egy QR-kód és egy hosszú alfanumerikus karakterlánc, a pénztárca címe. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMost megnyithatja a kriptotárcáját, és megnyomhatja a \ u201cSend gombot. \ u201d Telefonpénztárca esetén beolvashatja a QR-kódot; máskülönben másolja és illessze be a kapott alfanumerikus címet. (E-mailben elküldheti magának a címet a telefonon, hogy biztosan másolja azt). Ha a díjak nem nőnek automatikusan, ne felejtse el megadni azokat. Adja meg a Coinhouse platform által megjelenített mennyiséget, és kattintson a \ u201cSend gombra. \ U201d Amint a cím megkapja az összeget, a Coinhouse elvégzi a SEPA átutalást. Ne feledje, hogy a BTC-t csak a Bitcoin nyilvános címeire, az ETH-t pedig az Ethereum nyilvános címeire kell küldenie. \ R \ n \ r \ n Ne feledje, hogy a kriptovaluta-tranzakciókat nem lehet megfordítani. Emiatt mindig meg kell erősítenie, hogy pénzeket küld a megfelelő címre, mielőtt eltalálja a \ u201cSend gombot. \ U201d Azt sem tudja visszaállítani a kriptográfiát, amelyet véletlenül egy címre küldtek más típusú kriptopénz fogadására. Mint ilyen, mindig erősítse meg, hogy a kriptójának megfelelő címet választotta (ETH vagy BTC), és pontosan lemásolta és beillesztette. \ R \ nCoinhouse díjak \ r \ n \ r \ nA Coinshouse díjat számít fel, függetlenül attól, hogy megvásárolja vagy eladja kriptovaluta. Ez azonban egyértelműen szerepel a weboldalon. Az írás idején a vételi díj 4,9, az eladási díj pedig 3,9 százalék volt. Lehetőség van a tranzakciók offline elvégzésére is a La Maison du Bitcoin-nál, ahol további 9,90 \ u20ac felár fizetendő. Azok számára, akik titkosítási kapcsolót végeznek, a váltott kriptográfia 5 százalékának díját kell fizetniük. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA tranzakció típusa \ r \ nOnline \ r \ nOffline (La Maison du Bitcoin ) \ r \ n \ r \ n \ r \ nVásárlás \ r \ n4,90% \ r \ n4,90% + 9,90 \ u20ac \ r \ n \ r \ n \ r \ nEladás \ r \ n3, 90% \ r \ n3,90% + 9,90 \ u20ac \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA prémium ügyfelek alacsonyabb díjakat fizetnek a legtöbb tranzakcióért. Minden online vagy offline bankkártya-tranzakciónak 3,9 százalékos díjat kell fizetnie. A banki átutalási tranzakciók díja 2–3,9 százalék, az eladásoké pedig 2–2,9 százalék. A banki átutalások díjai tartalmazzák a díjak 0,06 százalékos fokozatos csökkentését minden 50 000 \ u20ac után kumulált tranzakciók esetén. Az értékesítéshez hasonló fokozatos, 0,03 százalékos csökkentés vonatkozik minden 50 000 küszöbértékre, amelyet teljesít. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTranzakció típusa \ r \ nOnline \ r \ nOffline (La Maison du Bitcoin) \ r \ n \ r \ n \ r \ nVásárlás (Bankkártya) \ r \ n3,9% \ r \ n3,9% \ r \ n \ r \ n \ r \ nVásárlás (SEPA átutalás) \ r \ n3,9% – 2% * \ r \ nN \ / A \ r \ n \ r \ n \ r \ nEladás \ r \ n2,9% to2% ** \ r \ n2, 9% -tól 2% -ig ** \ r \ n \ r \ n \ r \ nCrypto-Switch \ r \ nN \ / A \ r \ n A váltott kriptovaluta 5% -a \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNe feledje, hogy a Bitcoin minden tranzakcióért kisebb díjakat is felszámít, bányászati ​​díjak néven. Ezek a hálózati terheléstől függően változnak, de ezeket a díjakat mindig a Bitcoin díjaknál láthatja. Díja megszerzéséhez szorozza meg a Satoshi számára bájtonként felsorolt ​​webhelyen szereplő számot a tranzakció súlyával, amelyet a tranzakció megkezdésekor látni fog. \ R \ nMi a prémium kliens? \ R \ nPrémium klienssé váláshoz meg kell vagy több mint 30.000 \ u20ac befektet, vagy a múltban ennél többet fektetett be (ez a szám különféle tranzakciókkal kumulálható). Fiókját a Coinhouse megfelelőségi csapatának hitelesítenie kell, és 349 \ u20ac éves díjat is fizetnie kell. \ R \ n \ r \ nPrémium ügyfélként csökkentett díjakat kap, valamint egy adott telefonos támogatási vonalat, hozzáférést a Coinhouse szakértői csapatának kriptográfiai információihoz és ismereteihez, a La Maison du Bitcoin találkozók elsőbbségi állapotához, valamint a garantált hozzáféréshez a VIP eseményekhez és privát konferenciákhoz. \ r \ nHogyan éri el a Coinhouse az árakat? \ r \ nA Coinhouse díjai a tényleges piaci értéken alapulnak, így mindig tisztességes árat kaphat. Az írás idején egy BTC 7535,90 \ u20ac és egy ETH 579,77 \ u20ac volt. Ha bankkártyával fizet, az átváltási árfolyam a tranzakció inicializálásakor rögzítetté válik, és 30 percig garantált. Banki átutalások esetén akkor van rögzítve, amikor a Coinhouse bankszámlája megkapja az átutalást. Ez általában az átutalás kiadásától számított 96 órán belül megtörténik. \ R \ nMennyi ideig tartanak a tranzakciók? \ R \ nA legtöbb banki átutaláson alapuló tranzakciónak három-négy napra van szüksége a Coinhouse eléréséhez. Ez tartalmazni fog egy CNHS0000 kódot, amelyet meg kell adnia az átutalás részleteiben. Ha ezt nem tartalmazza, a tranzakció feldolgozási ideje hosszabb lesz. A hitelkártyával történő tranzakcióknak azonnali. Megerősítheti, hogy tranzakciója befejeződött-e, és hogy megkapta-e az alapjait. Nézzen meg egy blokklánc-felfedezőt, és csak illessze be a fogadó címet a keresősávba. \ R \ nHogy fizethet a tranzakciójaért? \ R \ nA korábban említettek szerint a Coinhouse elfogadja a betéti és hitelkártyákat, valamint a banki átutalásokat fizetésre. A Mastercard vagy a Visa is elfogadható, feltéve, hogy a 3DS (3D Secure) aktiválva van. A 3DS biztosítja, hogy a fizetések ne legyenek visszafordíthatók, ami megvédi a Coinhouse-t a visszaterheléstől és segít az árak alacsony szinten tartásában. A használt banktól függően előfordulhat, hogy a tranzakció végrehajtásához biztonsági kártyát kell használnia, SMS-t kell kapnia, vagy speciális jelszavát kell használnia. A Coinhouse nem kínál pénztárca-szolgáltatásokat, ezért nem tárolhatja a kriptot a platformon tranzakciókhoz való felhasználáshoz. \ R \ n \ r \ nNéha előfordulhat, hogy észreveszi, hogy nem látja a bankkártyával történő fizetés lehetőségét. Ebben az esetben a számláját vagy a Coinhouse fizikai pultján végzett tranzakciókra, vagy banki átutalásokra korlátozták. A korlátokat a profil Paraméterek vagy Korlátok szakaszában távolíthatja el. Ezen felül megkérheti az ügyfélszolgálatot, hogy segítsen ennek aktiválásában, amihez további dokumentumok szükségesek. \ R \ nFiókellenőrzés & Korlátok \ r \ n \ r \ nA Coinhouse-n végzett fiókellenőrzés szintje közvetlenül befolyásolja a napi limitet. A regisztráció során feltöltenie kell legalább egy képet magáról, amelyen rendelkezik személyi igazolvánnyal, valamint be kell szkennelni az igazolványt. A dokumentum minősége és típusa alapján az első ellenőrzést követő napi limit 200 \ u20ac és 5000 \ u20ac között lesz. \ R \ n \ r \ nA megjelenített dokumentumnak tartalmaznia kell teljes születési dátumát és teljes nevét. Ez lehet a francia nemzeti személyi igazolvány elülső és hátsó része, a francia tartózkodási engedély, a francia útlevél vagy a SEPA területén található nemzetközi útlevél. Szüksége van a lakóhely igazolására az elmúlt három hónapban a teljes nevével és születési dátumával, például internettel, telefonszámmal vagy energiaszámlával vagy adómegállapítással. Végül az ön személyazonosító okmányával ellátott fényképen tartalmaznia kell egy jegyzetet, amelyben szerepel a \ u201cCoinhouse \ u201d és a dátum. A fotón a teljes arcodnak láthatónak kell lennie, szemüveg vagy haj nélkül. A fotón belül mindennek teljesen láthatónak és olvashatónak kell lennie. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA számlák ellenőrzése akár néhány órát is igénybe vehet, vagy akár három munkanapot is igénybe vehet, a jelentkezők számától függően. . Ha nincs igazolása a címére a nevével, és helyette valaki üzemelteti, ehelyett megoszthatja a gazdagép vonatkozó dokumentumait. Ez magában foglalja vendéglátójának lakóhelyének igazolását az elmúlt három hónapban, személyi igazolványának mindkét oldalát, egy kézzel írott levelet, amely igazolja, hogy ott él, és fényképet a fogadóról, aki rendelkezik személyi igazolványával és levelével, mindkét dokumentum olvashatóan és a személyükön az arc látható. \ r \ nA Coinhouse biztonságos? \ r \ n \ r \ nA Coinhouse nem rendelkezik saját pénztárcával, ami sok biztonsági intézkedést igényel. Azt javasolja azonban, hogy használja a Ledger Nano S-t. Ennek ellenére ez csak egy ajánlás. A pénztárca hiánya a Coinhouse-nál azt jelenti, hogy semmilyen forrást nem sikerült visszaszerezni a feltörések miatt, ami sebezhetetlenné teszi ezt a fenyegetést. amelyek célja az ügyfelek és a vállalat védelme. Mindig arra törekszik, hogy átlátható, megbízható szolgáltatásokat nyújtson az illetékes hatóságoknak. \ R \ n \ r \ nA fiók további biztonsága érdekében kétfaktoros hitelesítést használ, ami lehetetlenné teszi fiókja feltörését. Bízhat abban is, hogy az adatai biztonságban vannak. A Coinhouse ugyanis megtiltja az ügyfelek bizalmas információinak kereskedelmi megkeresését, megosztását vagy viszonteladását. Ehelyett titkosítással, tisztelettel és biztonsággal tárolja az Ön adatait. \ R \ nKövetkeztetés \ r \ nA Coinhouse lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy belépjenek a kriptopénz világába, felajánlva a Bitcoin és az Ether megvásárlásának lehetőségét banki átutalások és hitel- vagy betéti kártyák segítségével euróban. Mivel sok tőzsde nem fogadja el a fiat valutát, nemhogy a hitelkártyákat, ez nagyon hasznos szolgáltatás azok számára, akik meg akarják kezdeni a befektetéseket a kriptóba, vagy több fiat megtakarításukat kriptté alakítják. \ R \ n \ r \ nAz a tény, hogy a Coinhouse van egy fizikai helye, ahová kriptovalutát vásárolhat, fontos tényező a vállalat legitimitásának mérlegelésekor, az alapítók nagyon nyitottak a nyilvánosság elé, és rendszeresen tartanak kriptográfiai eseményeket, ahol megismerkedhet ezzel a technológiával. \ r \ n \ r \ nMíg Ön a SEPA zónán belül él, és csak a Bitcoin vagy az Ether érdekli, a Coinhouse mindenképpen megfontolásra érdemes. \ r \ nLátogasson el a Coinhouse szolgáltatásba","szerző": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"},"datePublished":"2018-04-19"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me