Kezdő útmutató a CoinSwitchhez: Teljes áttekintés

CoinSwitch Review

CoinSwitch a kriptovaluta-információval kapcsolatos információk összesítője, amely adatokat gyűjt, például a világ minden táján található vezető tőzsdék árfolyamait. A platform azt hirdeti, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a legjobb árfolyammal konvertálják kriptovalutáikat a tőzsdéken, hasonlóan a Changelly és a Shapeshift működéséhez. Felhasználóbarát, intuitívan használható felülettel rendelkezik, és kriptovaluta-párok széles választékát kínálja.

CoinSwitch Review

A tőzsde rámutat, hogy a legszélesebb kriptovaluta kínálattal rendelkezik, több mint 250 különböző érme közül választhat. Ezen felül több mint 6000 kriptovaluta-pár támogat. A CoinSwitch büszke továbbá a tranzakciók egyszerűségére, az egységes platformra, amely hozzáférést biztosít a több cseréből származó információkhoz, és megbízható támogatáshoz.

CoinSwitch webhely

Tőzsdei összesítőként a CoinSwitch sok időt takarít meg a felhasználóknak azáltal, hogy automatikusan összehasonlítja a választott kriptovaluta-pár árfolyamát a leggyakrabban használt tőzsdék között. Ily módon a felhasználóknak nem kell több cserét ellenőrizniük annak megerősítésére, hogy a legjobb árat érik el. Bónuszként az a képesség, hogy az árfolyamokat könnyedén összehasonlíthatják a tőzsdéken, növeli annak esélyét, hogy a felhasználók jobb árfolyamot kapjanak, és tőzsdén felül kerüljenek ki, maximalizálva a kriptográfiai eszközeik értékét az idő múlásával..

Látogasson el a CoinSwitch oldalra

Milyen érméket és párokat támogat a CoinSwitch?

Nem lehet tömören felsorolni az összes kriptovaluta érmét vagy párot, amelyet a CoinSwitch támogat puszta mennyiségük miatt. Mint említettük, több mint 250 kriptovaluta és több mint 6000 lehetséges pár létezik. Folyamatos listát vezet a weboldalon támogatott kriptovalutákról, így másodpercek alatt könnyedén ellenőrizheti, hogy a választott kriptovaluták rendelkeznek-e támogatással. A pénznemek öt oldalra oszlanak, és többnyire ábécé sorrendben vannak. A kényelmes keresési funkció azonban megkönnyíti a kereskedelemhez szükséges pénznem felismerését.

Támogatott érmék

Támogatja-e a CoinSwitch a Fiat pénznemeket?

A CoinSwitch nem támogat egyetlen fiat devizát sem, ami előnyök és hátrányok szempontjából kompromisszumot jelent. Ez azt jelenti, hogy a CoinSwitch használatához kriptovalutával kell rendelkeznie, és nem tud bankkártyával vagy banki átutalással befizetni. Mivel a CoinSwitch nem támogatja a fiat pénznemeket, kevesebb szabályozás van érvényben, vagy egyáltalán nem vonatkozik rá, attól függően, hogy melyik országban él. Ez nagyobb névtelenséget tesz lehetővé. Ez azonban azt is jelenti, hogy a platform kevesebb szabványnak felel meg, így a felhasználók ellenőrizhetik a véleményeket, hogy megerősítsék a CoinSwitch hírnevét.

Milyen cseréket jelenít meg a CoinSwitch?

Annak érdekében, hogy az adott pillanatban a lehető legjobb árfolyamot érje el, a CoinSwitch több vezető kriptovaluta-cserével működik. Megtalálja a Bittrex, maga a CoinSwitch, a Changelly, a Changer, a Cryptopia, az Evercoin és a ShapeShift kínálatát. A CoinSwitch összesített adatcseréinek nagy száma miatt nagyobb valószínűséggel találja meg a kívánt kriptopénz-párokat, így több mint 6000 párosítást tud kínálni. Ha egy tőzsdén nincs az egyik kiválasztott kriptovaluta, akkor a CoinSwitch oldalon található ajánlatok azt mondják, hogy ez a tőzsde nem támogatja a párost.

Hogyan kereskedjen a CoinSwitch-szel?

A CoinSwitch használatával többféle módon lehet kereskedni. A kiválasztott kriptovalutát a fent említett támogatott érmék listáján találja meg. Miután megtalálta a szóban forgó pénznemet, egyszerűen kattintson a mellette lévő „Kereskedelem” gombra. Innen a CoinSwitch egy olyan oldalra vezet, ahol beállíthatja a pár másik kriptovalutáját, amellyel vagy ahonnan kereskedni szeretne..

Kihagyhatja ennek a folyamatnak a nagy részét, és egyszerűen beírhatja a két pénznemet, amelyek között cserélni szeretne a kezdőlapon, majd kattintson az „Összes ajánlat megtekintése” gombra. A legördülő menüben felsorolt ​​pénznemek beállításakor észreveszi, hogy az „Összes ajánlat megtekintése” alatt a keresési űrlapon megjelenő ajánlat mellett megjelenik az elérhető ajánlatok száma is..

Cserék

Függetlenül attól, hogy melyik oldalon kezdi, az ajánlatokkal ellátott oldalra kerül. Görgessen lefelé, hogy megtekinthesse mindet, amely több tőzsdei választást is tartalmaz. Észre fogja venni, hogy egyes ajánlatok rögzített áron szerepelnek 10 percig, míg mások csak az aktuális árfolyamok. A kriptopénz magas volatilitása miatt választania kell, hogy a legjobb árfolyamot szeretné-e kihasználni, vagy inkább a lezárt árfolyamot választja, így számíthat rá.

Miután kiválasztotta a pénzváltót, adja meg a pénztárca címét, megerősítve, hogy az adatok helyesek. Olvassa el a feltételeket, és nyomja meg a „Tovább” gombot. Látni fogja a csere címét, amelyre titkosítást küld. Amint a csere megkapja az Ön kriptovalutáját, megkezdik az átváltást.

Hogyan kereskedjünk

Hogyan használható a Platform?

Összességében a CoinSwitch platform használata rendkívül intuitív. A főoldal legördülő menüi megkönnyítik az olyan kriptovaluták keresését, amelyeken egyértelmű felirat található: „Ön ___-t küld” és „Ön ___-t kap”, így nyilvánvaló, hogy melyik titkosítást kell megadnia bármelyik menüben. Még akkor is, ha Ön teljesen új a kriptovaluta és általában a tőzsdék előtt, képesnek kell lennie a CoinSwitch gyors kitalálására. Azok számára, akiknek további segítségre van szükségük, a GYIK szakasz lépésről lépésre található.

Míg a platform használata intuitív felhasználói felülettel egyszerű, funkciók hiányoznak. Van elég az alkalmi kereskedőnek vagy valakinek, akinek csak alkalmanként cserére van szüksége, de a tapasztalt kereskedőknek további kutatásokat kell elvégezniük. Nem talál kereskedési előzményeket, megbízási könyveket vagy árdiagramokat a CoinSwitch-en, olyan eszközökön, amelyek más tőzsdéken általában megtalálhatók. Ennek azonban az lehet az oka, hogy a CoinSwitch elsősorban csere-aggregátor.

CoinSwitch vásárlói vélemények

Az online vélemények nagyrészt pozitívak a CoinSwitch kapcsán, mivel a TrustPilot “nagyszerű” minősítést kapott, amely az íráskor 70 értékelés összesített értékelése..

Vásárlói vélemények

Van néhány negatív értékelés arról, hogy az egyes tranzakciók lassúak vagy nem érkeznek meg, maga a CoinSwitch válaszolt ezekre a véleményekre a probléma megoldásával, amelyet jó látni.

Hogyan követheti nyomon kereskedéseit?

A CoinSwitch lehetővé teszi a cserék könnyű nyomon követését is. A főoldalon van egy „Track” fül, így nyomon követheti tranzakcióit. A folyamat előrehaladtával észreveheti, hogy olyan lépéseken megy keresztül, mint a „blokklánc ellenőrzése”, „kicserélés”, „kezdeményezés a pénztárcába” és „nyomon követés”. A böngésző lapját bármikor bezárhatja, és később visszatérhet arra, hogy megerősítse a tranzakció állapotát. Csak győződjön meg róla, hogy rendelkezik rendelési azonosítójával, mivel ez szükséges a tranzakció nyomon követéséhez.

Mennyi ideig tartanak a tranzakciók?

A legtöbb esetben egy CoinSwitch tranzakció feldolgozása 15-30 percet vesz igénybe. A nagyobb tranzakciók feldolgozása hosszabb időt vehet igénybe a blokklánc kapacitása és a tranzakció mérete alapján. Ezek a „nagy” tranzakciók általában körülbelül egy BTC-nél kezdődnek. Az is lehetséges, hogy egy tranzakció hosszabb ideig tart egy túlterhelt blokklánc miatt, ami bármilyen blokkláncra hatással lehet. Mivel a CoinSwitch nem tudja ellenőrizni ezeket a késéseket, az egyetlen lehetőség ebben a helyzetben a várakozás. A CoinSwitch felhasználói rendszeresen megerősítik a tranzakciók gyors ütemét, ezért általában gyors cserét kell tapasztalnia.

CoinSwitch díjak

A CoinSwitch díjakat számol fel attól a cserétől függően, amelyen a cserét végzi. Ez nem tartalmazza az Ön által választott tőzsdét a tranzakcióért, ezért ismernie kell ezeket a díjakat. A Changelly, a Changer, a Blocktrades, az EverCoin vagy a ShapeShift használatának megválasztása nem jelent díjat a CoinSwitch-től. A Bittrex vagy a Cryptopia választása 0,5 százalékos díjat jelent, a CoinSwitch használata pedig 0,6 százalékos díjat eredményez.

ExchangeFees
Changelly 0%
Alakváltás 0%
Váltó 0%
EverCoin 0%
KuCoin 0,25% -0,59%
Bittrex 0,25% -0,98%
Cryptopia 0,25% -0,98%
Mások 0,25% -0,98%

Ezek a díjak nagyon minimálisak azért a szolgáltatásért, amelyet a CoinSwitch nyújt Önnek az összes adat összehasonlításában, hogy a legjobb árat érje el. Ha a megfelelő cserét választja, akkor is pénzt takarít meg a CoinSwitch használatával az összehasonlításhoz, még a díj elszámolásához is.

Rendelkezik-e a CoinSwitch mennyiségi korlátozással?

Maga a CoinSwitch nem korlátozza sem a minimumot, sem a maximumot az átváltandó összeg tekintetében, de vannak fenntartások. A CoinSwitch-en keresztül használt cserék némelyikének maximális korlátja van. Ezenkívül meg kell győződnie arról, hogy bármilyen összeg fedezi-e a blokklánc által felvett összes hálózati díjat. Más szavakkal, az elküldött összegnek, valamint a kapott mennyiségnek fedeznie kell mind a kimeneti, mind az input hálózati díjakat, amelyeket egy blokklánc vesz. Üzenetet kell kapnia, ha nem vált elég pénzt ezen díjak fedezésére.

Ne feledje, hogy ha mégis küld tranzakciót, és nincs elegendő hálózati díj, akkor az kudarcot vall, és elveszítheti a pénzét. Ezeket a hálózati díjakat meg kell fizetni, mivel a kriptovaluta alapú blokklánc automatikusan díjat számít fel.

Mi az a társult program?

Ösztönzőket kínál a CoinSwitch felhasználói számára, hogy megosszák a platformot másokkal, társult programot kínál. Egyedi társult linket kap, amelyet megtekintheti, amikor bejelentkezik fiókjába. Használja ezt a linket, hogy az embereket a CoinSwitchre irányítsa. Amikor a CoinSwitch segítségével cserét hajtanak végre, akkor 50% -os bónusz bevételi részesedést kap, amely előny örökké hirdetett. Így megoszthatja a kapcsolatot csak egy vagy két emberrel, akik rendszeresen használják a cserét és kapnak egy kis passzív jövedelmet.

CoinSwitch ügyfélszolgálat

A CoinSwitch hajlamos pozitív értékeléseket kapni az ügyféltámogatásra, különös tekintettel a válaszadás sebességére. Azonnal reagál a problémákra, és a CoinSwitch webhelye szerint általában 12 órán belül válaszol az e-mailekre. Összességében elmondható, hogy a CoinSwitch magas besorolással rendelkezik a felhasználók körében. Úgy tűnik, hogy az ügyfélszolgálatot a platformon feltüntetett e-mail címmel látják el, amely nem ideális, jobb lenne egy jegyrendszer vagy telefonos támogatás, de a csere jelenleg meglehetősen kicsinek tűnik, így talán ezek a lehetőségek hozzáadódnak a növekedéshez.

A CoinSwitch biztonságos ?

Mivel a CoinSwitch csak kriptovalutákkal foglalkozik, és nem fiat pénznemekkel, ezért nem kötik azokat a korlátozásokat, amelyek a fiatval lennének. Ez lehetővé teszi a magas szintű névtelenséget, amit a felhasználók általában keresnek, különösen a kriptopénz világában.

Valójában a CoinSwitch olyan magas szintű névtelenséget biztosít, hogy a platform cseréjéhez való használatához nincs szükség fiók létrehozására. Csak meg kell adnia a helyes adatokat, beleértve a pénztárca címét is. A számlák hiánya nem jelenti az ellopott információk vagy más szabadságvesztés kockázatát. Természetesen a tranzakciókat továbbra is rögzítik, de nem lehet megmondani, hogy ki melyik tranzakciót hajtotta végre.

Mivel a CoinSwitch nem határozza meg kifejezetten biztonsági intézkedéseit, nincs mód arra, hogy a biztonságát elfogulatlanul értékelje. Ennek ellenére az a tény, hogy nincs szükség privát információk megadására, minden bizonnyal sokféle csalást segít megelőzni. Ezenkívül a platform legtöbb véleménye pozitív. A CoinSwitch egy ideje létezik, és azt állítja, hogy a világ legmegbízhatóbb cseréi közé tartozik.

Ne feledje, hogy a blokklánc bármely más tranzakciójához hasonlóan a CoinSwitch-en keresztül végzett tranzakciók is véglegesek. Ez azt jelenti, hogy ha véletlenül helytelen címre küld pénzt, akkor sem saját maga, sem a CoinSwitch segítségével nem tudja visszaszerezni azokat.

A CoinSwitch szabályozott?

Míg sokan előnynek tekintik a CoinSwitch azon képességét, hogy névtelenséget nyújtson, a szabályozás feláldozásával jár. Mivel kizárólag a kriptovalutákkal foglalkozik, a legtöbb ország még nem állt elő törvényekkel és követelményekkel az ilyen típusú cserékre. Azonban a CoinSwitch erős ügyfél-értékelése és véleménye segíthet a felhasználók bizonyos aggályainak enyhítésében. Fontos megjegyezni azt is, hogy nagyon kevés olyan tőzsde van szabályozva, mint a CoinSwitch, így ez nem szokatlan.

Következtetés

A CoinSwitch kriptovaluta-csere aggregátorként működik, és a legnépszerűbb tőzsdékről gyűjti az adatokat. Ily módon időt és energiát takarít meg a felhasználóknak, amelyekre a különböző tőzsdék árfolyamainak összehasonlításához lenne szükségük. Attól függően, hogy a CoinSwitch-en keresztül választja-e a cserét, előfordulhat, hogy az összesítő nem számít fel külön díjat, és a díjak alacsonyak. A platform használata intuitív, de sokan örülnének a további funkcióknak.

Nagyobb átláthatóságot szeretnénk elérni azzal kapcsolatban, hogy ki üzemelteti a webhelyet, mivel a weboldalon jelenleg nincs egyértelmű jelzés. Ez azonban nem nagy probléma, mivel a tőzsde nincs központosítva, ezért nem támaszkodik a tőzsde bizalmára a tranzakciók befejezéséhez.

Összességében elmondható, hogy a CoinSwitch jó választás azok számára, akik a kriptovaluta cseréjére és a legjobb árfolyam elérésére törekednek, különösen, ha nincs szükségük további elemzési vagy előzményi eszközökre.

Látogasson el a CoinSwitch oldalra

CoinSwitch

src = “~ images \ kezdők-útmutató-érmekapcsoló-teljes-áttekintés.gif”

alt = “CoinSwitch áttekintés”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.4

Egyszerű használat

9.0 / 10

Hírnév

9.0 / 10

Díjak

9.0 / 10

Vevőszolgálat

7.0 / 10

fizetési módok

8.0 / 10

Előnyök

  • Sok kriptovaluta
  • Könnyen kezelhető
  • Névtelen tranzakciók
  • Átlátszó díjak

Hátrányok

  • Több támogatási lehetőségre van szüksége
  • Nincs Fiat fizetési lehetőség
  • A csapat nem túl átlátszó

Látogatás {"@kontextus":"http: \ / \ / schema.org \ /","@típus":"Termék","név":"CoinSwitch","kép":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 04 \ / coinswitch-review.gif","leírás":"A CoinSwitch a kriptovaluta-cserével kapcsolatos információk összesítője, amely adatokat gyűjt, például a világ minden táján található vezető tőzsdék árfolyamait. A platform azt hirdeti, hogy a felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy a legjobb árfolyammal konvertálják kriptovalutáikat a tőzsdéken, hasonlóan a Changelly és a Shapeshift működéséhez. \ U00a0 Felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amelyet intuitív használni….","ajánlatok": {"@típus":"Ajánlat","ár":"0,00","priceCurrency":"$","eladó": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"}},"felülvizsgálat": {"@típus":"Felülvizsgálat","reviewRating": {"@típus":"Értékelés","bestRating":"10.","legrosszabb":"0","ratingValue":"8.40"},"név":"CoinSwitch","reviewBody":"A CoinSwitch a kriptovaluta-cserével kapcsolatos információk összesítője, amely adatokat gyűjt, például a világ minden táján található vezető tőzsdék árfolyamait. A platform azt hirdeti, hogy a felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy a legjobb árfolyammal konvertálják kriptovalutáikat tőzsdéken, hasonlóan a Changelly és az Alakváltás funkciókhoz. \ U00a0 Felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, amelynek használata intuitív, és kriptovaluta-párok széles választékát kínálja. \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA tőzsde rámutat, hogy a legszélesebb körű kriptovalutát kínálja, több mint 250 különböző érme közül választhat. Ezen felül több mint 6000 kriptovaluta-pár támogat. A CoinSwitch büszke a tranzakciók egyszerűségére, az egységes platformra, amely több információcseréből származó információkhoz fér hozzá, és megbízható támogatással rendelkezik. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTőzsdei összesítőként a CoinSwitch sokat megtakarít a felhasználók számára azáltal, hogy automatikusan összehasonlítja a választott kriptovaluta-pár árfolyamát a leggyakrabban használt tőzsdéken. Ily módon a felhasználóknak nem kell több cserét ellenőrizniük annak megerősítésére, hogy a legjobb árat érik el. Bónuszként az a képesség, hogy az árfolyamokat könnyedén összehasonlíthatják a tőzsdék között, növeli annak esélyét, hogy a felhasználók jobb árfolyamot kapjanak, és tőzsdén felül kerüljenek ki, maximalizálva titkosítási eszközeik értékét az idő múlásával. \ R \ nLátogasson el a CoinSwitch \ r \ oldalra n \ r \ nMilyen érméket és párokat támogat a CoinSwitch? \ r \ nNem lehet tömören felsorolni a CoinSwitch által támogatott összes kriptovaluta-érmét vagy -párt puszta mennyiségük miatt. Mint említettük, több mint 250 kriptovaluta és több mint 6000 lehetséges pár létezik. Folyamatos listát vezet a weboldalon támogatott kriptovalutákról, így másodpercek alatt könnyedén ellenőrizheti, hogy a választott kriptovaluták rendelkeznek-e támogatással. A pénznemek öt oldalra oszlanak, és többnyire ábécé sorrendben vannak. A kényelmes keresési funkció azonban megkönnyíti a kereskedéshez szükséges pénznem felismerését. \ R \ n \ r \ n \ r \ nTámogatja-e a CoinSwitch a Fiat pénznemeket? \ R \ nCoinSwitch nem támogat egyetlen fiat devizát sem, ami kereskedelem az előnyök és hátrányok szempontjából. Ez azt jelenti, hogy a CoinSwitch használatához kriptovalutával kell rendelkeznie, és nem tud bankkártyával vagy banki átutalással befizetni. Mivel a CoinSwitch nem támogatja a fiat pénznemeket, kevesebb szabályozás van érvényben, vagy egyáltalán nem vonatkozik rá, attól függően, hogy melyik országban él. Ez nagyobb névtelenséget tesz lehetővé. Ez azonban azt is jelenti, hogy a platform kevesebb szabványnak felel meg, így a felhasználók ellenőrizhetik a véleményeket a CoinSwitch hírnevének megerősítése érdekében. \ R \ nMilyen cseréket jelenít meg a CoinSwitch? \ R \ nAz adott pillanatban a lehető legjobb arány elérése érdekében A CoinSwitch több vezető kriptovaluta-cserével működik. Megtalálja a Bittrex, maga a CoinSwitch, a Changelly, a Changer, a Cryptopia, az Evercoin és a ShapeShift kínálatát. A CoinSwitch összesített adatcseréinek nagy száma miatt nagyobb valószínűséggel találja meg a kívánt kriptopénz-párokat, így több mint 6000 párosítást tud kínálni. Ha egy tőzsdén nincs az egyik kiválasztott kriptovaluta, akkor a CoinSwitch oldalon található ajánlatok azt mondják, hogy ez a tőzsde nem támogatja a párost. \ R \ nHogyan kereskedik a CoinSwitch-szel? \ R \ nA kereskedelemnek többféle módja van a CoinSwitch használatával. A kiválasztott kriptovalutát a fent említett támogatott érmék listáján találja meg. Miután megtalálta a szóban forgó pénznemet, egyszerűen kattintson a mellette lévő \ u201cTrade \ u201d gombra. Innen a CoinSwitch egy olyan oldalra vezet, ahol beállíthatja a pár másik kriptovalutáját, amelyre vagy ahonnan kereskedni szeretne. \ R \ n \ r \ nEnnek a folyamatnak a nagy részét kihagyhatja, és egyszerűen megadhatja a két pénznemet. a kezdőlapon szeretne váltani, majd kattintson a \ u201cAz összes ajánlat megtekintése lehetőségre. \ u201d A legördülő menüben felsorolt ​​pénznemek beállításakor észreveszi, hogy a \ u201cÖsszes ajánlat megtekintése felett megjelenik, hogy hány ajánlat található elérhető, a keresési űrlapon belüli mellett. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFüggetlenül attól, hogy melyik oldalon kezd el, az ajánlatokkal ellátott oldalra kerül. Görgessen lefelé, hogy megtekinthesse mindet, amely több tőzsdei választást is tartalmaz. Észre fogja venni, hogy egyes ajánlatok rögzített áron szerepelnek 10 percig, míg mások csak az aktuális árfolyamok. A kriptovaluta nagy volatilitása miatt meg kell választania, hogy a legjobb árfolyamot szeretné-e kihasználni, vagy inkább a lezárt árfolyamot választja, így számíthat rá. \ R \ n \ r \ nEgyszer kiválasztja a cserét, megadja a pénztárca címét, megerősítve, hogy az adatok helyesek. Olvassa el a feltételeket, és nyomja meg a \ u201cKövetkező gombot. \ U201d Megjelenik annak a cserének a címe, amelyre titkosítást küld. Amint a csere megkapja az Ön kriptovalutáját, megkezdik az átalakítást. \ R \ n \ r \ n \ r \ nMilyen a platform használata? \ R \ nÖsszességében a CoinSwitch platform használata nagyon intuitív. A főoldal legördülő menüi megkönnyítik az olyan kriptovaluták keresését, amelyeken egyértelmű feliratok vannak, amelyek azt írják: \ u201c_Küld ___ \ u201d és \ u201cfogad ___, \ u201d, így nyilvánvaló, hogy melyik kriptot kell megadnod bármelyik menüben. Még akkor is, ha Ön teljesen új a kriptovaluta és általában a tőzsdék előtt, képesnek kell lennie a CoinSwitch gyors kitalálására. Azok számára, akiknek további segítségre van szükségük, a GYIK részben részletes utasítások találhatók. \ R \ n \ r \ nMíg a platform egyszerűen használható egy intuitív felhasználói felülettel, hiányoznak a funkciók. Van elég az alkalmi kereskedőnek vagy valakinek, akinek csak alkalmanként cserére van szüksége, de a tapasztalt kereskedőknek további kutatásokat kell elvégezniük. Nem talál kereskedési előzményeket, megbízási könyveket vagy árdiagramokat a CoinSwitch-en, olyan eszközökön, amelyek más tőzsdéken általában megtalálhatók. Ennek oka azonban lehet, hogy a CoinSwitch elsősorban egy csere-összesítő. \ R \ nCoinSwitch vásárlói vélemények \ r \ nAz online vélemények nagyrészt pozitívak abban, hogy a CoinSwitch \"nagy\" értékelés a TrustPilot-on, amely az íráskor 70 értékelés összesített értékelése. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVan néhány negatív vélemény, amelyek arról szólnak, hogy az egyes tranzakciók lassúak vagy nem érkeznek meg, CoinSwitch maga válaszolt ezekre a véleményekre a probléma megoldásával, amelyet jó látni. \ r \ nHogyan követheti ügyleteit? \ r \ nA CoinSwitch lehetővé teszi a cserék könnyű nyomon követését is. A főoldalon van egy \ u201cTrack \ u201d fül, így nyomon követheti tranzakcióit. A folyamat előrehaladtával észreveheti, hogy olyan lépéseken megy keresztül, mint a blokklánc ellenőrzése, a csere, a váltás kezdeményezése a pénztárcájába, az ugrás és a törzs átvitele. \ U201d A lapot mindig bezárhatja. böngészőt, és térjen vissza később a tranzakció állapotának megerősítéséhez. Csak győződjön meg róla, hogy rendelkezik rendelési azonosítójával, mivel erre a tranzakció nyomon követésére van szükség. \ R \ nMennyi ideig tartanak általában a tranzakciók? \ R \ nA legtöbb esetben a CoinSwitch tranzakció feldolgozása 15-30 percet vesz igénybe. A nagyobb tranzakciók feldolgozása hosszabb időt vehet igénybe a blokklánc kapacitása és a tranzakció mérete alapján. Ezek a tranzakciók általában körülbelül egy BTC-n kezdődnek. Az is lehetséges, hogy egy tranzakció hosszabb ideig tart egy túlterhelt blokklánc miatt, ami bármilyen blokkláncra hatással lehet. Mivel a CoinSwitch nem tudja ellenőrizni ezeket a késéseket, az egyetlen lehetőség ebben a helyzetben a várakozás. A CoinSwitch felhasználói rendszeresen megerősítik a tranzakciók gyors ütemét, ezért általában gyors cserét kell tapasztalnia. \ R \ nCoinSwitch díjak \ r \ nCoinSwitch díjakat számol fel attól a cserétől függően, amelyen cserét választ. Ez nem tartalmazza az Ön által választott tőzsdét a tranzakcióért, ezért ismernie kell ezeket a díjakat. A Changelly, a Changer, a Blocktrades, az EverCoin vagy a ShapeShift használatának megválasztása nem jelent díjat a CoinSwitch-től. A Bittrex vagy a Cryptopia választása 0,5 százalékos díjat jelent, a CoinSwitch használata pedig 0,6 százalékos díjat eredményez. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nExchange \ r \ nDíjak \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nChangelly \ r \ n0% \ r \ n \ r \ n \ r \ nAlkalmazás \ r \ n0% \ r \ n \ r \ n \ r \ nChanger \ r \ n0% \ r \ n \ r \ n \ r \ nEverCoin \ r \ n0% \ r \ n \ r \ n \ r \ nKuCoin \ r \ n0,25% -0,59% \ r \ n \ r \ n \ r \ nBittrex \ r \ n0,25% -0,98% \ r \ n \ r \ n \ r \ nCryptopia \ r \ n0,25% -0,98% \ r \ n \ r \ n \ r \ nMások \ r \ n0.25% -0.98% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEzek a díjak nagyon minimálisak a CoinSwitch által nyújtott szolgáltatások összevetésekor adatok az Ön számára, hogy a legjobb árat érje el. Ha a megfelelő cserét választja, akkor is pénzt takarít meg a CoinSwitch használatával az összehasonlításhoz, még a díj elszámolásához is. \ R \ nA CoinSwitch rendelkezik-e összegkorlátozással? \ R \ nA CoinSwitch maga sem korlátozza a cserét, sem minimum, sem maximum, de vannak figyelmeztetések. A CoinSwitch-en keresztül használt cserék némelyikének maximális korlátja van. Ezenkívül meg kell győződnie arról, hogy bármilyen összeg fedezi-e a blokklánc által felvett összes hálózati díjat. Más szavakkal, az elküldött összegnek, valamint a kapott mennyiségnek fedeznie kell mind a kimeneti, mind az input hálózati díjakat, amelyeket egy blokklánc vesz. Üzenetet kell kapnia, ha nem vált elég pénzt ezen díjak fedezésére. \ R \ n \ r \ nNe feledje, hogy ha mégis küld tranzakciót, és nincs elegendő hálózati díj, akkor az kudarcot vall, és elveszítheti pénz. Ezeket a hálózati díjakat meg kell fizetni, mivel a kriptovaluta blokklánca automatikusan díjat számít fel. \ R \ nMi az a társprogram? \ R \ nA CoinSwitch felhasználói ösztönzésére, hogy megosszák másokkal a platformot, társult programot kínál. Egyedi társult linket kap, amelyet megtekintheti, amikor bejelentkezik fiókjába. Használja ezt a linket, hogy az embereket a CoinSwitchre irányítsa. Amikor a CoinSwitch segítségével cserét hajtanak végre, akkor 50% -os bónusz bevételi részesedést kap, amely előny örökké hirdetett. Ily módon csak egy vagy két olyan emberrel oszthatja meg a kapcsolatot, akik rendszeresen használják a cserét, és kis passzív jövedelemhez jutnak. \ R \ nCoinSwitch ügyfélszolgálat \ r \ nCoinSwitch általában pozitív értékeléseket kap az ügyfélszolgálatról, különös tekintettel a sebességre. válasza. Azonnal reagál a problémákra, és a CoinSwitch webhelye szerint általában 12 órán belül válaszol az e-mailekre. Összességében elmondható, hogy a CoinSwitch magas besorolással rendelkezik a felhasználók körében. Úgy tűnik, hogy az ügyfélszolgálatot a platformon feltüntetett e-mail címmel látják el, amely nem ideális, jobb lenne egy jegyrendszer vagy telefonos támogatás, de a csere jelenleg meglehetősen kicsinek tűnik, így talán ezek a lehetőségek hozzáadódnak a növekedéshez. \ nA CoinSwitch biztonságos? \ r \ nMivel a CoinSwitch csak kriptovalutákkal és nem fiat pénznemekkel foglalkozik, nem kötik azokat a korlátozásokat, amelyek a fiatval lennének. Ez lehetővé teszi a magas szintű névtelenséget, amit általában a felhasználók keresnek, különösen a kriptopénz világában. \ R \ n \ r \ nValójában a CoinSwitch olyan magas szintű névtelenséget biztosít, amelyet nem kell létrehoznia fiókot a platform cserékhez való használatához. Csak meg kell adnia a helyes adatokat, beleértve a pénztárca címét is. A számlák hiánya nem jelenti az ellopott információk vagy más szabadságvesztés kockázatát. Természetesen a tranzakciókat továbbra is rögzítik, de nincs mód megmondani, hogy ki melyik tranzakciót hajtotta végre. \ R \ n \ r \ nMivel a CoinSwitch nem határozza meg kifejezetten a biztonsági intézkedéseit, nincs mód a biztonság elfogulatlan értékelésére. Ennek ellenére az a tény, hogy nincs szükség privát információk megadására, minden bizonnyal sokféle csalást segít megelőzni. Ezenkívül a platform legtöbb véleménye pozitív. A CoinSwitch már egy ideje létezik, és azt állítja, hogy a világ legmegbízhatóbb tőzsdéi közé tartozik. \ R \ n \ r \ n Tartsuk szem előtt, hogy a blockchain bármely más tranzakciójához hasonlóan a CoinSwitch-en keresztül végrehajtott tranzakciók is véglegesek. Ez azt jelenti, hogy ha véletlenül helytelen címre küld pénzt, akkor sem saját maga, sem a CoinSwitch segítségével nem fogja tudni visszaszerezni őket. előnyként a szabályozás feláldozásával jár. Mivel kizárólag a kriptovalutákkal foglalkozik, a legtöbb ország még nem állt elő törvényekkel és követelményekkel az ilyen típusú cserékre. Azonban a CoinSwitch erős ügyfél-értékelése és véleménye segíthet a felhasználók bizonyos aggályainak enyhítésében. Fontos megjegyezni azt is, hogy nagyon kevés olyan tőzsde van szabályozva, mint a CoinSwitch, így ez nem szokatlan. \ R \ nConklúzió \ r \ nCoinSwitch kriptovaluta-csere aggregátorként működik, összegyűjtve a legnépszerűbb tőzsdék adatait. Ily módon időt és energiát takarít meg a felhasználóknak, amelyekre a különböző tőzsdék árfolyamainak összehasonlításához lenne szükségük. Attól függően, hogy a CoinSwitch-en keresztül választja-e a cserét, előfordulhat, hogy az összesítő nem számít fel külön díjat, és a díjak alacsonyak. A platform használata intuitív, de sokan örülnének a további funkcióknak. \ R \ n \ r \ nSzeretnénk nagyobb átláthatóságot elérni azzal kapcsolatban, hogy ki üzemelteti a webhelyet, mivel jelenleg nincs egyértelmű jelzés a webhelyen. Ez nem egy óriási probléma, mivel a tőzsde nincs központosítva, ezért nem támaszkodik a tőzsde bizalmára a tranzakciók befejezéséhez. \ R \ n \ r \ nÖsszességében a CoinSwitch szilárd választás azok számára, akik kriptovalutát szeretnének cserélni és megszerezni a legjobb arány ennek során, különösen, ha nincs szükségük további elemző vagy előzményi eszközökre. \ r \ nLátogasson el a CoinSwitch oldalra","szerző": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"},"datePublished":"2018-04-03"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me