Kezdő útmutató a HitBTC-hez: Teljes áttekintés

HitBTC Review

HitBTC a „legfejlettebb Bitcoin tőzsdeként” forgalmazza magát, és hosszú múltra tekint vissza, 2013 óta működik. A HitBTC rendelkezik olyan piacokkal, amelyeken kereskednie kell többek között a Bitcoin, az Ethereum, a Dogecoin, a Litecoin, a Monero és az USDT között. A HIT Solution Ltd. hongkongi székhelyű vállalat működteti a HitBTC-t.

HitBTC Review

A HitBTC fejlesztése tapasztalt kereskedők, pénzügyi szakemberek és szoftverfejlesztők közötti együttműködés eredményeként jött létre, és egy olyan fejlett platformhoz vezetett, amely mindenki igényeinek megfelel. A rendszer alapvető illesztési motorja innovatív funkciókkal rendelkezik, beleértve a fejlett rendelésegyeztetési algoritmusokat és a valós idejű törlést. Dicséretet kapott a magas rendelkezésre állás, az üzemidő és a hibatűrés miatt is.

Látogasson el a HitBTC oldalra

HitBTC jellemzők

A HitBTC számos előnyt kínál a kereskedők számára, beleértve a magas likviditást és a fent említett csúcskategóriás illesztő motortechnológiákat. Alacsony díjak, szigorú biztonsági intézkedések, nincs korlátozás a digitális eszközök betétjeire vagy visszavonására, több mint 150 eszköz közül választhatunk, valamint a legfejlettebb FIX API és REST API.

HitBTC weboldal

Ezenkívül a HitBTC nem igényel regisztrációt, teljes hozzáférést biztosít a kereskedéshez, és korlátlan feltöltéssel rendelkezik az egyenlegéhez.

 • Magas likviditás
 • A legmodernebb illeszkedő motor technológiák
 • Nincs korlátozás a digitális eszközök betétjeire / visszavonására
 • Alacsony díjak
 • Több mint 150 műszer áll rendelkezésre
 • Magas szintű biztonság
 • A legfejlettebb REST API és FIX API

HitBTC kereskedési eszközök

Egyes cserék csak sok információ nélkül engednek kereskedni. A HitBTC azonban átadja a legtöbb információt, amelyről el kell döntenie a kereskedés előtt. Azok, akik gyakorlottabbak a kereskedésben, értékelni fogják a HitBTC által kínált különféle diagramokat és grafikonokat. A kezdők, akik nem biztosak abban, hogy mit tegyenek az információkkal, vagy hogyan folytassák a kriptovaluta kereskedést, értékelni fogják a blogon található információkat, amelyek rengeteg kereskedési tippet tartalmaznak.

HtBTC regisztráció

Új fiók regisztrálása a HitBTC-nél viszonylag egyszerű. Kattintson a weboldal jobb felső sarkában található „Regisztráció” gombra, és töltse ki a szükséges információkat. Szüksége lesz egy e-mail címre és egy jelszó beállításához. Lépjen az e-mailjére, és kattintson a HitBTC üzenetében található linkre a cím megerősítéséhez és a fiók aktiválásához.

HitBTC-fiók regisztráció

HitBTC Betétek

A HitBTC számlájára történő befizetéshez először elő kell állítania egy pénztárca címet. Kattintson a zöld „Befizetés” gombra. Innen válassza ki a befizetni kívánt pénznemnek megfelelő sort, majd kattintson az „Alap” gombra. Most kap egy pénztárca címet, mind a szám-, mind a betűsort, mind a QR-kódot.

HitBTC Betétek

Ne feledje, hogy a fiók minden eszközének megvan a maga egyedi címe. Bizonyos pénznemek tartalmaznak további azonosító mezőket, például az XEM üzenet vagy az XRP célcímke. Érdemes megemlítenie, hogy ezeket mindig vegye fel, amikor kezdeményezi a betétjét. Ha nem, akkor kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálattal. Amint az összeg eljut a HitBTC-re, a fiókok oldalának alján egy függőben lévő tranzakció jelenik meg, és a pénznem hamarosan elérhető lesz.

HitBTC visszavonások

Az érmék felvételéhez lépjen a „Számlák” fülre. Keresse meg a „Visszavonás” oszlopot, amely a fiók minden pénzneméhez tartalmaz egy gombot. A visszavételhez az érméknek a fő számlájukon kell lenniük, ezért szükség esetén hajtsa végre az átutalást a kereskedési számláról. Ezután kattintson a „Visszavonás” gombra.

Válassza ki a visszavonandó mennyiséget, és illessze be a fogadó címre. Mindig ellenőrizze újra a címet, mivel nem tudja visszavonni a tranzakciót. Ne feledje, hogy bizonyos digitális eszközöknek több információra van szükségük egy küldési tranzakcióhoz, ezért fokozott óvatossággal járjon el. Ilyen például az XMR; meg kell adnia a fizetési azonosítót, valamint a pénztárca címét. Az egyetlen minimális kifizetési összeg meghaladja a hálózati díj értékét, amelyet közvetlenül az „Összeg” mező alatt tekinthet meg.

HitBTC visszavonások

A „Visszavonás” kiválasztása után írja be a hitelesítési kódot, feltételezve, hogy engedélyezte a kéttényezős hitelesítést a visszavonásokhoz. Megjelenik egy értesítés arról, hogy e-mailben kell megerősítenie a visszavonást. Lépjen az e-mail címére, és nyissa meg a [email protected] címen található e-mailt, amely „Visszavonási kérelem” feliratú. Kattintson a linkre a megerősítéshez a tranzakció elküldéséhez és visszatéréshez a fiók oldalára.

A visszavonást a „Jelentések – Fizetési előzmények” vagy a „Legutóbbi tranzakciók” részben tekintheti meg. A feldolgozás során három sárga pont lesz. A feldolgozás befejezése után ezek a pontok zöld jellé válnak.

Hogyan kereskedjünk a HitBTC-n

A kereskedés megkezdéséhez először át kell utalnia a pénzeket a Fő HitBTC számlájáról a kereskedési számlára. A „Fiókok” oldalon kattintson a kék nyílra a két fiók között. A rendszer kéri, hogy adja meg az áthelyezendő összeget, majd kattintson az „Átutalás” gombra.

Miután az érmék a számláján vannak, itt az ideje a sorrend beállításának. Menjen a kereskedési képernyőre az „Exchange” gombra kattintva, és válassza ki a kereskedési párját az „Instruments” részben.

HitBTC kereskedési képernyő

Most kiválaszthatja, hogy melyik típusú megrendelést szeretné teljesíteni a Vásárlás és Eladás mezőben. A webhely rövid leírást ad mindegyikről – piac, leállítás, korlátozás és leállási határ -, ha a megfelelő kérdőjelek fölé viszi az egeret.

HitBTC Vásárlás & amp; Elad

Megtekintheti a kereskedések előzményeit egy adott piacon, ha megnézi a „Saját megrendelések és kereskedések” részt. A kereskedéseket a piacokon is kezelheti a „Jelentések” elemre kattintva. Innen lépjen a „Saját megrendelések” oldalra, és megtekintheti a megrendeléseket, megtekintheti azok állapotát, visszavonhatja a megrendeléseket, exportálhatja a kereskedési előzményeket és más feladatokat is elvégezhet.

A kereskedési képernyő alján láthatja a megbízási könyvet, amely megmutatja azokat a legfrissebb eladásokat, piaci mélységeket és árakat, amelyeken az emberek a kiválasztott kriptovalutát adják és adják..

HitBTC megrendelési könyv

A HitBTC által kínált rendeléstípusok

A piaci megrendelések lehetővé teszik az Ön által választott eszköz eladását vagy megvásárlását piaci áron, amely a megrendelés leadásakor elérhető legjobb ár. Az összegek és díjak becslések, mivel ez az ár valós időben változik.

A limit megbízások lehetővé teszik a kereskedés végrehajtását az Ön által megadott vagy jobb áron. Tehát a limit vételi megbízások a limitre vagy egy alacsonyabb összegre vonatkoznak, míg a limit eladási megbízások a limitre vagy egy magasabb összegre vonatkoznak. Ez ideális, ha tudja, milyen áron hajlandó kereskedni. Amikor létrehozza ezt a megrendelést, az összegeket fenntartják a számláján, és megtekintheti azokat; a rendelési könyvben is megjelennek.

A stop megbízások kereskedéseket hajtanak végre meghatározott áron. Ez kissé eltér a limit megbízásoktól, mert amint a piac eljut a stop árhoz, a stop megbízás valóban piaci megbízássá válik. Ezek a megrendelések csak akkor jelennek meg a rendelési könyvben, ha aktiválódnak, és nem igényelnek semmilyen fenntartott összeget.

Végül a stop-limit megbízások lehetővé teszik, hogy egy meghatározott áron limit limit megbízást hajtson végre. Amikor eléri ezt a stop árat, a stop-limit megbízás limit megbízássá válik. Az ilyen típusú megrendelésekkel megadhatja a stop árat és a határárat. A stop ár elérése váltja ki a limit sorrendet a kiválasztott limit ár felhasználásával. A stop megbízásokhoz hasonlóan ez a megrendelés sem jelenik meg a rendelési könyvben az aktiválásig, és nem igényel fenntartott pénzeket.

HitBTC OTC kereskedés

A tőzsdén kívüli kereskedés vagy a tőzsdén kívüli kereskedelem lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagy mennyiségű ügyleteket kössenek a nyilvános rendelési könyvek használata nélkül. Más szavakkal, a befektetők közvetlenül szerződést kötnek partnereikkel, és a token vagy érme piaci árát ez nem érinti. A HitBTC kínál tőzsdén kívüli kereskedést a Trusted Volumes céggel való együttműködésnek köszönhetően. Ez csak a 100 000 USDT (vagy azzal egyenértékű) feletti forgalommal rendelkező ügyletekre vonatkozik, és 0,1% jutalék jár.

OTC kereskedés

A Trusted Volumes jelenlegi havi forgalma meghaladja az 1,5 milliárd dolláros kriptovaluta eszközt, így ha nagy mennyiségű eladási lehetősége van, ez jobb megoldás, mint a tőzsdén történő eladás, mivel a nagy eladások árcsökkenést okozhatnak.

HitBTC díjak

Mint minden kriptovaluta-tőzsdéhez, a HitBTC-nek is valamiféle díjakat kell felszámítania, hogy profitot termeljen és tovább működjön. A HitBTC a készítő-felvevő modellt használja a likviditás maximalizálása érdekében, miközben szűkíti a piaci spread-et. Emlékeztetőül: „felvevők” azok, akik levonják a likviditást a könyvből, és olyan megrendelést adnak le, amely azonnal megfelel a meglévő megrendelések egyikének. A „készítők” azok, akik likviditást nyújtanak azzal, hogy limitáras megbízást hoznak létre a vétel kért ára alatt, vagy meghaladják az eladási legmagasabb ajánlatot.

HitBTC díjak

Vegyünk egy példát, ahol a BTC jelenlegi eladási ára 10 000 USD, hogy szemléltesse a készítők és a felvevők közötti különbséget. Ha ezen az eladási áron, 10 000 USDT ad meg megrendelést, Ön felvevő. Megrendelése azonnal teljesül. Ha azonban egy 9.950 USDT limit vételi megbízást választ, akkor Ön lesz a gyártó.

Az ügyfelek 0,1 százalékos díjat számítanak fel ügyleteikért. A gyártóknak egyáltalán nincs díjuk, ez egy ritka ajánlat a kriptovaluta tőzsdék között, amely előnyt nyújt a HitBTC-nek a versennyel szemben. Valójában a gyártók 0,01 százalékos árengedményt kapnak kereskedelmükből. Ez az árengedmény a likviditás biztosításának jutalmául szolgál.

A HitBTC piacképes szerződései

A piaci döntéshozók további haszna érdekében a HitBTC piacképes (MM) szerződéseket kínál. Ezek havi szerződések, amelyek visszatérítési bónuszokkal és készpénzösztönzőkkel járnak. A piaci döntéshozók napi teljesítményjelentéseket kapnak nagy részletességgel. Minden szerződés csak egyetlen kereskedési párral működik, és a szerződéseknek több kategóriája van. A piaci döntéshozók azonban minden kategóriából csak egy szerződést köthetnek. A szerződés meghatározza az eladási és vételi oldalon a mennyiségi tartományt, valamint a maximális árrést.

Amikor a hónap végén teljesíti a szerződést, visszatérítési bónuszt kap (0,01 és 0,04 százalék között) és 1000–10 000 USDT juttatást. Mivel mindegyik szerződéstípusból lehet egy, lehet akár 0,1 százalékos engedmény is, plusz havi 21 000 USD. További információt kaphat a piacképes szerződésekről, vagy felveheti a HitBTC-vel.

HitBTC API robotok kereskedésére

A HitBTC API robotbarát, így használhatja kereskedési botját, ha van ilyen. Az API-nak alacsony késési adatai vannak, valamint végrehajtási hírcsatornák is vannak.

Bitcoin kereskedési botok

HitBTC Társult Program

A HitBTC társult programot kínál, amely megjutalmazza azokat a felhasználókat, akik új embereket hoznak a HitBTC-be. A leányvállalatok egyedi linkeket kapnak, amelyek segítségével meghívhatják barátaikat, hogy csatlakozzanak a HitBTC-hez és kezdjék meg a kereskedést. Amint a barátod elkezdi a kereskedést, jutalomként akár kereskedési díjuk 75 százalékát is megszerezheted. Ily módon több nyereséget kap, ha több felhasználót hoz be, és nagyobb a kereskedési volumenük. A HitBTC-nek még különféle eszközei is vannak a leányvállalatok számára, hogy nyomon kövessék, melyik link hozza a legtöbb leányvállalatot. Több linket is létrehozhat; nevezze meg mindegyiket annak alapján, hogy hol használja; majd nyomon követheti a feliratkozásokat, az eredményeket és a forgalmat. A jutalmakat visszavonhatja, ha elérte a 0,01 BTC-t, és nem vonhatja le egyszerre a 0,1 BTC-t.

A HitBTC biztonságos?

A HitBTC valóban tapasztalt egy hack még 2015-ben röviddel az indítása után.

Tapasztalt csereként a HitBTC komolyan veszi a biztonságot. Számos stratégiát alkalmaz az információk és a fiók biztonságának megőrzése érdekében. A HitBTC határozottan arra ösztönzi a felhasználókat, hogy használják ki a kétfaktoros hitelesítés előnyeit. Alapjainak nagy részében hűtőtárolót is használ, és fejlett titkosítási technológiára támaszkodik, hogy elrejtse adatait a hackerek elől.

A HitBTC számos ajánlást tesz a felhasználók számára a fiókjuk további védelme érdekében. Azt javasolja, hogy hozzon létre egy erős jelszót, amelyet több hetente cserél. A kétfaktoros ellenőrzést a „Beállítások” „Biztonság” fülén állíthatja be, aktiválhatja a visszavonáshoz, bejelentkezéshez és / vagy a beállítások módosításához. A nagyobb biztonság érdekében a központ e-mail értesítést küld Önnek, amikor fiókjához új IP-címről férnek hozzá.

Lehetőség van az összes munkamenet megszüntetésére, amely automatikusan kijelenti az összes aktív munkamenetet, kivéve azt, amelyet a művelet végrehajtásához használ. A lehetőséget a „Biztonság” fülön találja meg. Egy kapcsolódó megjegyzésben engedélyezheti az automatikus kijelentkezést, amely ismét a „Biztonság” fülön található. Kiválaszthatja, hogy milyen gyakran jelentkezzen ki automatikusan, 30 perc, 1 óra, 8 óra, 1 nap, 7 nap vagy soha.

Ha valaha is kétségei vannak a fiók biztonságával vagy azzal kapcsolatban, hogy feltörték-e, akkor a „Biztonság” lapon is megtekintheti legújabb tevékenységét. Ez magában foglalja az olyan műveleteket, mint a pénzfelvétel, a kétfaktoros ellenőrzés engedélyezése vagy letiltása, a jelszó megváltoztatása és a bejelentkezés.

Következtetés

A HitBTC szinte a kezdetektől fogva a kriptovaluta közösség része volt, rengeteg időt hagyva a tőzsdével kapcsolatos problémák megoldására. Sok hasznos funkcióval is rendelkezik, mint például számos kereskedési lehetőség és tipp, valamint felhasználóbarát felület.

Néhány szem előtt tartandó dolog az a tény, hogy egyes felhasználók lassú visszavonási időt jelentenek, és az ellenőrzési folyamat lassú és nehézkes lehet, ehhez személyes dokumentumok beolvasása és elküldése szükséges. A HitBTC ügyfelei is maradnak néhány online rossz véleményt, amelyek megemlítik az ügyféltámogatás problémáit és a rendkívül hosszú várakozási időket, például a kivonásokat stb..

Összességében a HitBTC-t érdemes megfontolni, ha jól megalapozott, nagy volumenű és likviditású tőzsdére vágyik, vagy hozzáférésre van szüksége egy API-hoz. Az ügyfélszolgálat minden bizonnyal az a terület, ahol hiányzik a csere.

Fontos frissítés: 21/8/18

Egyre több panasz érkezett a számlák felhasználói befagyasztása és a kivételek megakadályozása érdekében. Ezek közül néhányat elolvashat a r / HitBTC subreddit. Amint láthatja, nagyon sok negatív megjegyzés maradt erről a bejegyzésről, amelyet számos felhasználó ellensúlyozott, ezek mind a vfemail.net e-mail fiókokat használják, ami arra enged következtetni, hogy ezek szervezett próbálkozás a HitBTC, hogy ellensúlyozza a negatív érzelmeket a vállalattal kapcsolatban.

Jelenleg nem javasoljuk a felhasználóinknak, hogy kereskedjenek a HitBTC-n, amíg a dolgok egyértelműbbé nem válnak.

Látogasson el a HitBTC oldalra

HitBTC

src = “~ images \ kezdők-útmutató-a-hitbtc-teljes-áttekintés.gif”

alt = “HitBTC”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 5.8

Egyszerű használat

9.0 / 10

Hírnév

2.0 / 10

Díjak

8.0 / 10

Vevőszolgálat

2.0 / 10

fizetési módok

8.0 / 10

Előnyök

 • Piacok köre
 • Jól megtervezett interfész
 • Ésszerű díjak
 • Jól megalapozott
 • Nagy volumen és likviditás

Hátrányok

 • Szegény ügyfélszolgálat
 • Az ellenőrzés lassú lehet
 • Nincs Fiat fizetési lehetőség
 • Botok kereskedése a tőzsdén
 • Lassú visszavonások

Látogatás {"@kontextus":"http: \ / \ / schema.org \ /","@típus":"Termék","név":"HitBTC","kép":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 03 \ /hitbtc-review.gif","leírás":"A HitBTC a legfejlettebb Bitcoin tőzsdeként forgalmazza magát, és hosszú múltra tekint vissza, 2013 óta működik. A HitBTC rendelkezik olyan piacokkal, amelyeken kereskednie kell olyan devizákkal, mint a Bitcoin, az Ethereum, a Dogecoin, a Litecoin, a Monero és az USDT. mások. A hit-kongói székhelyű HIT Solution Ltd. a HitBTC-t működteti. A HitBTC fejlesztése a következménye volt…","ajánlatok": {"@típus":"Ajánlat","ár":"0,00","priceCurrency":"$","eladó": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"}},"felülvizsgálat": {"@típus":"Felülvizsgálat","reviewRating": {"@típus":"Értékelés","bestRating":"10.","legrosszabb":"0","ratingValue":"5.80"},"név":"HitBTC","reviewBody":"A HitBTC a legfejlettebb Bitcoin tőzsdeként forgalmazza magát, és hosszú múltra tekint vissza, 2013 óta működik. A HitBTC rendelkezik olyan piacokkal, amelyeken kereskednie kell olyan devizákkal, mint a Bitcoin, az Ethereum, a Dogecoin, a Litecoin, a Monero és az USDT. mások. A HIT Solution Ltd., egy hongkongi székhelyű vállalat, a HitBTC-t működteti. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA HitBTC fejlesztése tapasztalt kereskedők, pénzügyi szakemberek és szoftverfejlesztők együttműködésének eredménye. , amely olyan fejlett platformhoz vezet, amely mindenki igényeinek megfelel. A rendszer alapvető illesztési motorja innovatív funkciókkal rendelkezik, beleértve a fejlett rendelési illesztési algoritmusokat és a valós idejű törlést. Dicséretet kapott a magas rendelkezésre állás, az üzemidő és a hibatűrés miatt is. \ R \ nLátogasson el a HitBTC-re \ r \ n \ r \ nHitBTC jellemzők \ r \ nHitBTC számos előnyt kínál a kereskedők számára, beleértve a magas likviditást és az élvonalbeli megfelelő motort. a fent említett technológiák. Alacsony díjak, szigorú biztonsági intézkedések, nincsenek korlátozások a digitális eszközök befizetésére vagy visszavonására, több mint 150 eszköz közül választhatunk, valamint a legfejlettebb FIX API és REST API. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nRáadásul a HitBTC nem igényel regisztrációt, teljes hozzáférést biztosít a kereskedéshez, és korlátlan feltöltéssel rendelkezik az egyenlege érdekében. \ r \ n \ r \ n \ tNagy likviditás \ r \ n \ tAz élvonalbeli illeszkedő motor technológiák \ r \ n \ tNincs korlátozás a betétekre \ / digitális eszközök visszavonása \ r \ n \ tAlacsony díjak \ r \ n \ tTöbb mint 150 eszköz áll rendelkezésre \ r \ n \ tMagas szintű biztonság \ r \ n \ tA legfejlettebb REST API és FIX API \ r \ n \ r \ nHitBTC kereskedési eszközök \ r \ nNémely tőzsde csak sok információ nélkül enged kereskedni. A HitBTC azonban átadja a legtöbb információt, amelyről el kell döntenie a kereskedés előtt. Azok, akik gyakorlottabbak a kereskedésben, értékelni fogják a HitBTC által kínált különféle diagramokat és grafikonokat. A kezdők, akik nem biztosak abban, hogy mit tegyenek az információkkal, vagy hogyan folytassák a kriptovaluta kereskedést, értékelni fogják a blogon található információkat, amelyek rengeteg kereskedési tippet tartalmaznak. \ R \ nHtBTC regisztráció \ r \ nAz új fiók regisztrálása a HitBTC-nél viszonylag egyszerű. . Kattintson a webhely jobb felső sarkában található \ u201cRegisztrálás \ u201d elemre, és töltse ki a szükséges információkat. Szüksége lesz egy e-mail címre és egy jelszó beállításához. Lépjen az e-mailjére, és kattintson a HitBTC üzenetében található linkre a cím megerősítéséhez és a fiók aktiválásához. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHitBTC betétek \ r \ nA HitBTC számlájára történő befizetéshez előbb generálnia kell egy pénztárca címet. Kattintson a \ u201cDeposit \ u201d gombra, amely zöld. Innen válassza ki a befizetni kívánt pénznemnek megfelelő sort, majd kattintson az \ u201cFund gombra. \ U201d Mostantól kap egy pénztárca címet, mind a szám-, mind a betű- és QR-kódot. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNe feledje, hogy a fiók minden eszközének megvan a maga egyedi címe. Bizonyos pénznemek tartalmaznak további azonosító mezőket, például az XEM üzenet vagy az XRP célcímke. Érdemes megemlítenie, hogy ezeket mindig vegye fel, amikor kezdeményezi a betétjét. Ha nem, akkor kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálattal. Amint az alapok eljutnak a HitBTC-re, a fiókok oldalának alján egy függőben lévő tranzakció jelenik meg, és a pénznem hamarosan elérhető lesz. \ R \ nHitBTC kivonások \ r \ nAz érmék visszavonásához lépjen a \ u201cFiókok \ u201d fülre. Keresse meg az \ u201cWithdraw \ u201d oszlopot, amely egy gombot tartalmaz a fiók minden pénzneméhez. A visszavételhez az érméknek a fő számlájukon kell lenniük, ezért szükség esetén hajtsa végre az átutalást a kereskedési számláról. Ezután kattintson a \ u201cWithdraw gombra. \ U201d \ r \ n \ r \ nVálassza ki a visszavonandó mennyiséget, és illessze be a fogadó címbe. Mindig ellenőrizze újra a címet, mivel nem tudja visszavonni a tranzakciót. Ne feledje, hogy bizonyos digitális eszközöknek több információra van szükségük egy küldési tranzakcióhoz, ezért fokozott óvatossággal járjon el. Ilyen például az XMR; meg kell adnia a fizetési azonosítót, valamint a pénztárca címét. Az egyetlen minimális kifizetési összeg meghaladja a hálózati díj értékét, amelyet közvetlenül a \ u201cAmount mező alatt tekinthet meg. \ U201d \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA \ u201cWithdown, \ u201d type kiválasztása után a hitelesítési kódot, feltételezve, hogy engedélyezte a kéttényezős hitelesítést a visszavonásokhoz. Megjelenik egy értesítés arról, hogy e-mailben kell megerősítenie a visszavonást. Lépjen az e-mail címére, és nyissa meg a [email protected] e-mail címet, amely \ u201cWithwall request. \ U201d Kattintson a linkre a tranzakció elküldéséhez és a fiók oldalára való visszatéréshez. \ R \ n \ r \ nNézheti a visszavonás a \ u201cReports \ u2013 Fizetési előzmények \ u201d vagy a \ u201cLegújabb tranzakciók részben. \ u201d A feldolgozás során három sárga pont lesz. A feldolgozás befejezése után ezek a pontok zöld jelöléssé válnak. \ R \ nHogyan lehet kereskedni a HitBTC-n \ r \ nA kereskedés megkezdéséhez először át kell utalnia az alapokat a Fő HitBTC-számlájáról a kereskedési számlára. Az \ u201cFiókok \ u003d oldalon kattintson a kék nyílra a két fiók között. A rendszer kéri, hogy adja meg az áthelyezendő összeget, majd kattintson a \ u201cÁtutalás gombra. \ U201d \ r \ n \ r \ nMiután az érmék szerepelnek a fiókjában, ideje beállítani a sorrendet. Nyissa meg a kereskedési képernyőt a \ gombra kattintva"Csere\" és válassza ki a kereskedési párját a \ u201cInstruments \ u201d szakaszból. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMost a vétel és eladás mezőben kiválaszthatja, hogy mely típusú megbízást szeretné teljesíteni. A webhely rövid leírást ad az egyes \ u2013 piacokról, leállásokról, korlátozásokról és leállítási korlátokról \ u2013, ha az egérmutatót a megfelelő kérdőjelek fölé viszi. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nLáthatja a az adott piacon belüli kereskedések története a \ U201cMegbízásaim és kereskedéseim szakasz megtekintésével. A kereskedéseket a piacokon is kezelheti, ha rákattint a \ u201cJelentések gombra. \ U201d Innen lépjen a \ u201cMű megrendeléseim oldalra, ahol megtekintheti a megbízásokat, megtekintheti azok állapotát, törölheti a megrendeléseket, exportálhatja a kereskedelem előzményeit, és egyéb műveleteket hajthat végre. feladatok. \ r \ n \ r \ nA kereskedési képernyő alján megjelenik a megbízási könyv, amely megmutatja azokat a legfrissebb eladásokat, piaci mélységeket és árakat, amelyeken az emberek a kiválasztott kriptovalutát adják. \ r \ n \ r \ n \ r \ nRendelési típusok, amelyeket a HitBTC kínál, \ r \ nA piaci megrendelések lehetővé teszik, hogy az Ön által választott eszközt piaci áron adja el vagy vásárolja meg, amely a megrendelés leadásakor elérhető legjobb ár. Az összegek és díjak becsült összegek, mivel ez az ár valós időben változik. \ R \ n \ r \ nA korlátozott megbízások lehetővé teszik a kereskedés végrehajtását az Ön által megadott vagy jobb áron. Tehát a limit vételi megbízások a limitre vagy egy alacsonyabb összegre vonatkoznak, míg a limit eladási megbízások a limitre vagy egy magasabb összegre vonatkoznak. Ez ideális, ha tudja, milyen áron hajlandó kereskedni. Ennek a megrendelésnek a létrehozásakor az összegeket fenntartják a számláján, és megtekintheti azokat; a megbízási könyvben is megjelennek. \ r \ n \ r \ nA leállított megrendelések kereskedéseket hajtanak végre meghatározott áron. Ez kissé eltér a limit megbízásoktól, mert amint a piac eljut a stop árhoz, a stop megbízás valóban piaci megbízássá válik. Ezek a megrendelések mindaddig nem jelennek meg a rendelési könyvben, amíg aktiválódnak, és nem igényelnek semmilyen fenntartott összeget. \ R \ n \ r \ nVégül a stop-limit megbízások lehetővé teszik, hogy egy meghatározott áron limitáras megrendelést hajtson végre. Amikor eléri ezt a stop árat, a stop-limit megbízás limit megbízássá válik. Az ilyen típusú megrendelésekkel megadhatja a stop árat és a határárat. A stop ár elérése váltja ki a limit sorrendet a kiválasztott limit ár felhasználásával. A stop megbízásokhoz hasonlóan ez a megbízás az aktiválásig nem jelenik meg a megbízási könyvben, és nem igényel semmilyen tartalékot. \ R \ nHitBTC OTC Trading \ r \ nOTC kereskedés vagy tőzsdén kívüli kereskedelem lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy magas kötet kereskedik a közrendkönyvek felhasználása nélkül. Más szavakkal, a befektetők közvetlenül szerződést kötnek partnereikkel, és a token vagy érme piaci árát ez nem érinti. A HitBTC kínál tőzsdén kívüli kereskedést a Trusted Volumes céggel való együttműködésnek köszönhetően. Ez csak a 100 000 USDT (vagy azzal egyenértékű) mennyiség feletti forgalomra vonatkozik, és 0,1% jutalék jár. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBiztonsági kötetek jelenlegi havi forgalma meghaladja az 1,5 USD-t Milliárd kriptovaluta eszköz, tehát ha nagy mennyiségű eladási lehetősége van, ez jobb megoldás, mint a tőzsdén történő értékesítés, mivel a nagy eladások árcsökkenést okozhatnak. hogy profitot termeljen és tovább futhasson. A HitBTC a készítő-felvevő modellt használja a likviditás maximalizálása érdekében, miközben szűkíti a piacok spreadjét. Emlékeztetőül: az ügyfelek azok, akik levonják a likviditást a könyvből, és olyan megrendelést adnak le, amely azonnal megfelel a meglévő megrendelések egyikének. \ u201cgyártók azok, akik likviditást nyújtanak azáltal, hogy limitáras megbízást hoznak létre a vételi ár alatt vagy az eladási legmagasabb ajánlat felett. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVizsgáljon meg egy példát, ahol a BTC rendelkezik a jelenlegi 10 000 USDT eladási ár, hogy szemléltesse a készítők és a felvevők közötti különbséget. Ha ezen az eladási áron, 10 000 USDT ad meg megrendelést, Ön felvevő. Megrendelése azonnal teljesül. Ha azonban egy 9.950 USDT limit vételi megbízást választ, akkor Ön lenne a gyártó. \ R \ n \ r \ nA taktikák 0,1% -os díjat számítanak fel kereskedéseikért. A gyártóknak egyáltalán nincs díjuk, ez egy ritka ajánlat a kriptovaluta tőzsdék között, amely előnyt nyújt a HitBTC-nek a versennyel szemben. Valójában a gyártók 0,01 százalékos árengedményt kapnak kereskedelmükből. Ez az árengedmény a likviditás biztosításának jutalmául szolgál. \ R \ nHitBTC piacképes szerződések \ r \ nA piaci döntéshozók további előnye érdekében a HitBTC piacképes (MM) szerződéseket kínál. Ezek havi szerződések, amelyek visszatérítési bónuszokkal és készpénzösztönzőkkel járnak. A piaci döntéshozók napi teljesítményjelentéseket kapnak nagy részletességgel. Minden szerződés csak egyetlen kereskedési párral működik, és a szerződéseknek több kategóriája van. A piaci döntéshozók azonban minden kategóriából csak egy szerződést köthetnek. A szerződés meghatározza az eladási és a vételi oldalon lévő mennyiségi tartományt, valamint a maximális árrést. \ R \ n \ r \ nAmikor a hónap végén teljesíti a szerződést, visszatérítési bónuszt kap (0,01 és 0,04 százalék között) ) és 1000–10 000 USDT juttatás. Mivel mindegyik szerződéstípusból lehet egy, lehet akár 0,1 százalékos engedmény is, plusz havi 21 000 USD. További információt kaphat a piacképes szerződésekről, vagy felveheti a kapcsolatot a HitBTC-vel. \ R \ nHitBTC API robotok kereskedésére \ r \ nA HitBTC API robotbarát, így használhatja kereskedési botját, ha van ilyen. Az API-nak alacsony késleltetési adatai, valamint végrehajtási hírcsatornái is vannak. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHitBTC társult program \ r \ nHitBTC társult programot kínál, amely megjutalmazza azokat a felhasználókat, akik új embereket hoznak a HitBTC-be. A leányvállalatok egyedi linkeket kapnak, amelyek segítségével meghívhatják barátaikat, hogy csatlakozzanak a HitBTC-hez és kezdjék meg a kereskedést. Amint a barátod elkezdi a kereskedést, jutalomként akár kereskedési díjuk 75 százalékát is megszerezheted. Ily módon több nyereséget kap, ha több felhasználót hoz be, és nagyobb a kereskedési volumenük. A HitBTC-nek még különféle eszközei is vannak a leányvállalatok számára, hogy nyomon kövessék, melyik link hozza a legtöbb leányvállalatot. Több linket is létrehozhat; nevezze meg mindegyiket annak alapján, hogy hol használja; majd nyomon követheti a feliratkozásokat, az eredményeket és a forgalmat. Visszavonhatja a jutalmat, ha eléri a 0,01 BTC-t, és nem vonhatja le egyszerre a 0,1 BTC-t. \ R \ nVagy a HitBTC biztonságos? \ R \ nA HitBTC nem sokkal az indulása után még 2015-ben tapasztalt feltörést. \ R \ n \ r \ nA tapasztalt csereként a HitBTC komolyan veszi a biztonságot. Számos stratégiát alkalmaz az információk és a fiók biztonságának megőrzése érdekében. A HitBTC határozottan arra ösztönzi a felhasználókat, hogy használják ki a kétfaktoros hitelesítés előnyeit. Pénzeszközeinek nagy részében hűtőtárolót is használ, és fejlett titkosítási technológiára támaszkodik, hogy elrejtse adatait a hackerek elől. \ R \ n \ r \ nA HitBTC számos ajánlást tesz a felhasználók számára fiókjuk további védelme érdekében. Azt javasolja, hogy hozzon létre egy erős jelszót, amelyet több hetente cserél. A kétfaktoros ellenőrzést a \ u201cBiztonság \ u201d fülön állíthatja be a \ u201cBeállítások fülön, aktiválhatja a visszavonásokhoz, bejelentkezéshez és \ / vagy módosíthatja a beállításokat. A nagyobb biztonság érdekében az Exchange e-mail értesítést küld, amikor a fiókjához új IP-címről férnek hozzá. \ R \ n \ r \ nAz összes munkamenet megszüntetésére lehetőség van, amely automatikusan kijelenti az összes aktív munkamenetet, kivéve annak, akivel ezt a műveletet végrehajtja. A lehetőséget a \ u201cBiztonság \ u201d lapon találja meg. Egy kapcsolódó megjegyzésben engedélyezheti az automatikus kijelentkezést, amely ismét a \ u201cBiztonság \ u201d lapon található. 30 perc, 1 óra, 8 óra, 1 nap, 7 nap vagy soha nem választhatja ki az automatikus kijelentkezés gyakoriságát. \ R \ n \ r \ nHa valaha is kétségei vannak a fiók biztonságával kapcsolatban, vagy hogy feltörték-e, megtekintheti legújabb tevékenységét a \ u201cBiztonság \ u201d lapon is. Ez magában foglalja az olyan műveleteket, mint a pénzfelvétel, a kétfaktoros ellenőrzés engedélyezése vagy letiltása, a jelszó megváltoztatása és a bejelentkezés. \ R \ nKövetkeztetés \ r \ nHitBTC szinte a kezdetektől fogva a kriptovaluta közösség része volt, így rengeteg idő maradt a vasalja ki a cserével kapcsolatos kérdéseket. Sok hasznos funkcióval is rendelkezik, például számos kereskedési lehetőség és tipp, valamint egy felhasználóbarát felület. \ R \ n \ r \ nNem feledhető néhány dolog, hogy egyes felhasználók lassú visszavonási időkről és az ellenőrzésről számolnak be. A folyamat lassú és nehézkes lehet, ehhez személyes dokumentumok beolvasása és elküldése szükséges. A HitBTC ügyfelei is maradtak néhány online rossz véleményt, amelyek megemlítik az ügyféltámogatás problémáit, rendkívül hosszú várakozási idővel, olyan problémákkal, mint például a kivonások stb. -alapított csere nagy volumenű és likviditású, vagy hozzáférés szükséges az API-hoz. Az ügyfélszolgálat minden bizonnyal az a terület, ahol hiányzik a csere. \ R \ n \ r \ nFontos frissítés: 21 \ / 8 \ / 18 \ r \ n \ r \ nA számlák felhasználói egyre több panaszt fogalmaztak meg befagyasztása és a kivonások megakadályozása. Ezek egy részét elolvashatja az r \ / HitBTC subreddit oldalon. Amint láthatja, nagyon sok negatív megjegyzés maradt erről a bejegyzésről, amelyet számos felhasználó ellensúlyozott, ezek mind a vfemail.net e-mail fiókokat használják, ami arra enged következtetni, hogy ezek szervezett próbálkozás a HitBTC a vállalat online negatív hangulatának ellensúlyozására. \ R \ n \ r \ nNem javasoljuk a felhasználóinknak, hogy kereskedjenek a HitBTC-n, amíg a dolgok egyértelműbbé nem válnak. \ R \ nLátogasson el a HitBTC-re.","szerző": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"},"datePublished":"2018-03-23"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me