Kezdő útmutató a HotBit Exchange szolgáltatáshoz: Teljes áttekintés

HotBit áttekintés

Hotbit egy viszonylag új kriptovaluta-tőzsde, amely készen áll arra, hogy a kriptográfiai befektetők számára lehetővé tegye az érmék hosszú listájának kereskedését. Digitális eszközcsere-platformot kínál, amely jól megtervezett, intuitívan használható és támogatja a főbb kriptovalutákat.

HotBit áttekintés

A Hotbit globális csapatának tapasztalata van a kriptopénziparban, valamint a hagyományos pénzügyi iparban. A csapat vállalkozói tapasztalatának és együttműködési partnereinek számos forrásból kell segíteniük a platformot a likviditás vonzásában.

A Hotbit mögött álló emberek honlapjukon felvázolják, hogy hisznek a blockchain technológia és a Bitcoin alapvető értékeiben. Úgy érzik, hogy ezek az alapelvek, az intelligens szerződések és az elosztott főkönyvek mellett, megváltoztatják az emberek egymásba vetett bizalmát. A csapat úgy érzi, hogy a blokklánc-technológia révén megnő a tranzakciók hatékonysága, kevesebb akadály áll a tranzakciók leállítása előtt, és végül nagy hatással lesz a globális gazdaságra. A Hotbit felvázolja küldetését, hogy biztonságosabb és kényelmesebb eszközcsere szolgáltatást nyújt, miközben világszínvonalú csereplatformot épít és integrálja a vezető blokklánc-eszközöket.

Látogasson el a HotBit oldalra

Hotbit technológia

A tőzsde által használt fejlett technológiák egy része magában foglal egy memóriaalapú nagysebességű kereskedési motort, több gép biztonsági másolatával, offline magánkulcsokat tartalmazó forró pénztárcákkal, hűtőtárolókkal, elosztott tárolókkal, globális szerverterhelés-kiegyenlítéssel és elosztott szerverfürtökkel.

A Hotbit a weboldalán keresztül érhető el, így bármilyen eszközről elérhető a központ. PC-terminálok is rendelkezésre állnak, valamint mobil alkalmazások a könnyebb használat érdekében.

Hotbit számla regisztráció

A Hotbit-on a weboldal szinte bármely oldaláról regisztrálhat, beleértve a kezdőlapot is. A kezdőlapon a „Regisztráció” gomb a jobb felső sarokban található. A rendszer megkéri, hogy adja meg e-mail címét, és fogadja el a feltételeket és irányelveket. Innen tölti ki a fiók adatait. Ekkor meg kell erősítenie a fiókját az e-mailben kapott kulcskóddal. Innentől kezdve kétfaktoros hitelesítésre kerül, a Google Hitelesítő vagy a Mobil szöveges üzenet választásával. A fiók beállításának befejezéséhez írja be a kapott hitelesítési kódot. Most már készen áll a bejelentkezésre és a jövőben a Hotbit használatára.

Hogyan lehet kereskedni a HotBiten

A Hotbit minden kereskedése az „Exchange” oldalon keresztül történik. Kezdje azzal, hogy a képernyő bal oldalán kiválasztja a kereskedni kívánt kriptovalutapárt. Ezután görgessen kissé lefelé a grafikon alatt található vétel / eladás szakaszig.

HotBit kereskedés

A kereskedés limit megbízásokon keresztül zajlik, azzal a lehetőséggel, hogy bal oldalon vásároljon, jobb oldalon pedig eladjon. Például az ETH / BTC pár esetén az Ön választása az „ETH vásárlása” vagy az „ETH eladása” lehet. Mindkét esetben az ár automatikusan piaci szinten kerül kitöltésre, plusz és mínusz gombokkal állíthatja be a számot a választott árhoz. Ezután vagy írja be a vásárolni vagy eladni kívánt kriptovaluta összegét, vagy válassza ki a számlán lévő teljes összeg egy százalékát (25, 50, 75 vagy 100 százalék). A célvalutában szereplő összeg automatikusan frissül.

Milyen információkat nyújt a Hotbit a kereskedőknek?

Ne feledje, hogy a Hotbit minden kereskedési párja magában foglalja az ETH-t vagy a BTC-t, mivel ez a két legnépszerűbb kriptovaluta. Amikor a Hotbit webhely „Exchange” oldalára lép, az alapértelmezett devizapár az ETH / BTC. Ez az oldal teteje közelében jelenik meg, az utolsó ár mellett, mind a kriptopénz, mind a dollár tekintetében. Ettől jobbra látni fogja a 24 órás változást, a 24 órás csúcsot, a 24 órás mélypontot és a 24 órás hangerőt. Az oldal közepén egy grafikon látható, amely megmutatja a pár kriptovalutái közötti kapcsolatot azzal a képességgel, hogy az egérrel mozgathatja a pontos értéket egy adott időpontban..

Ez a diagram számos testreszabási lehetőséggel rendelkezik, többek között oszlopdiagram, gyertyák, üreges gyertyák, Heikin Ashi, vonaldiagram vagy terület kiválasztása. Az alapértelmezett opció a gyertyák. Lehetőség van a megjelenített intervallumok megváltoztatására is, az 1, 5, 15 és 30 perces opciókkal; 1, 2 és 4 óra; és 1 nap. A haladó kereskedők rákattinthatnak egy grafikon szimbólumára, amely közvetlenül a grafikon felett található, és több tucat mutatót találnak, amelyeket meg kell nézni. A grafikont teljesen testre szabhatja a színek, az árvonal vastagsága, a méretarány helye és típusa, a háttér és az időzóna szempontjából is.

HotBit-diagramok

A grafikon jobb oldalán találja a rendelési könyvet, azzal a lehetőséggel, hogy csak a „vétel” megrendeléseket, csak az „eladás” megrendeléseket vagy mindkettőt tekintheti meg, és az ön által választott tizedesjegyek száma öt és nyolc között lehet. A rendelési könyv alatt található a kereskedelem előzményei, beleértve az árat, az összeget, valamint a dátumot és az időt.

HotBit rendelési könyv

A kereskedelem előzményeitől balra és a grafikon alatt megtalálja a megrendelések leadására vonatkozó részt a személyes rendelési előzményekkel és a nyitott megrendelésekkel közvetlenül alatta..

Vásárlás & amp; Elad

Az „Exchange” oldal bal oldalán található az összes kriptovaluta-pár, amelyet a Hotbit támogat. Válassza a BTC vagy az ETH fület, vagy lépjen a kedvenceivel, amelyeket szívvel jelölt meg. Rendezheti a kriptopárokat ár, mennyiség vagy USD szerint, és mindegyiken megjelenik a választott rendezési módszer, mellette a százalékos változás. Lehetőség van egy kriptopár keresésére is, így nem kell végiggörgetnie a kibővülő listát. Ha rákattint bármelyik kriptovaluta párra, ennek megfelelően beállítja az összes diagramot, grafikont és 24 órás információt.

Kereskedési párok

Milyen kriptovalutákat támogat a Hotbit?

A Hotbit folyamatosan dolgozik a csere fejlesztésén, és gyorsan felveszi a kriptovalutákat a listára. Az írás idején 28 támogatott kriptovaluta szerepelt a díjak oldalán: BTC, ETH, ACAT, ATN, BOOL, BOX, BXX, EKO, ELF, EOS, EOSDAC, GVT, HAND, HOT, HTB, ICX, OMG , ONT, QASH, QUN, SPHTX, TCASH, THETA, TNB, TOMO, TRX, WICC és ZIL.

Piacok

A Hotbit bejelentette további kriptovaluták támogatását is, amelyeket még nem vett fel a díjoldalra, beleértve: ENG, LOOM, NEXO, SKM, SS és ZRX. A híroldal alapján egyértelmű, hogy a Hotbit aktívan dolgozik a kriptovaluta-kínálat bővítésén, különösen azért, mert a hozzáadott kriptovalutákról szóló közelmúltbeli bejelentések mind az elmúlt napokban voltak. Mint ilyen, számíthat arra, hogy a listák folyamatosan növekednek.

Az oldal alján a Hotbit tartalmaz egy linket, amelyet alkalmazni kell a listára, beleértve az utasításokat és a jelentkezési űrlapot. Sajnos a link egy kínai oldalra vezet, de maga az űrlapra mutató link angolul található, és az oldal weboldalának fordítása elegendő az alapok megértéséhez. Egyszerűen töltse ki az űrlapot és küldje el e-mailben a felsorolt ​​e-mail címre. A tanúsítási folyamat két munkanapot vesz igénybe. Ezek után egy napon belül visszahallja.

HotBit díjak

A Hotbit-ra történő befizetés gyors és ingyenes, lehetővé téve a befizetést a token mennyiségének csökkenésével kapcsolatos aggodalmak nélkül. Minimális kifizetési díjak vannak, amelyek a kérdéses tokentől függően változnak. A visszavonási díjak megtekintésekor ne feledje, hogy mindegyik szerepel a visszavont kriptovalutában, így nagyobb mennyiségű tokenek díja valójában viszonylag kicsi lehet.

A díjak frissített listáját a Hotbit weboldalon találja meg, az oldal alján található „Díjak” linkre kattintva. Az írás idején a díjak a következők voltak: 1.00E-03 a BTC esetében; 0,01 az ETH esetében; 0,1 ONT esetén; 0,11 a GVT esetében; 0,28 az OMG esetében; 0,5 az EOS esetében; 1 a QASH és az ICX esetében; 1,5 a TOMO esetében; 2 a WICC esetében; 5 az ELF esetében; 7 az ATN esetében; 8 a BKX és az SPHTX esetében; 10 a THETA és az ACAT esetében; 15 a BOX esetében; 20 a TCASH, EKO és TRX esetében; 21 az EOSDAC esetében; 30 a QUN esetében; 50 HTB és TNB esetében; 1700 for HOT; és 40 000 a KÉZért.

A Hotbit tranzakciós díjakon keresztül profitál, és a készítő-elvevő modellt követi. Azoknak a gyártóknak, akik likviditást adnak a piacra, nulla tranzakciós illeték van, ideértve a vételi és eladási ajánlatokat is. A vevők 0,0025 tranzakciós díjat fizetnek, függetlenül attól, hogy vételi vagy eladási megbízásokat fogadnak-e el. A HAND tokenekkel rendelkező korlátozott tizedesjegyek miatt a készítők nem fizetnek tranzakciós díjat ezért a tokenért, és az ügyfelek 0,2 százalékos díjat fizetnek a tranzakció feldolgozásáért.

HotBit díjak

A díjak oldal gyors frissítést nyújt a készítő-felvevő modellről is. A gyártók korlátozott megrendeléseket adnak le, vagy a felsoroltnál alacsonyabb áron kívánnak vásárolni, vagy a felsoroltnál magasabb áron adják el. A likviditás növeléséért járó jutalomként nem kell tranzakciós díjat fizetniük. A kezesek a megrendeléseket célzott megrendeléseket adják le a megrendelési könyvben, vagyis csökkentik a likviditást. Ez tranzakciós díjakhoz vezet. Ne feledje, hogy a rejtett megbízások, valamint a rejtett megbízásokkal egyező limit megbízások továbbra is tranzakciós díjat igényelnek.

Hotbit versenyek

A Hotbit számos versenyt kínál, jellemzően meghirdetve azokat a kezdőlapon és a hírek részben. A tőzsde híroldalát megnézve megérezheti néhány korábbi versenyt. Május elején versenyt rendezett, amelyben a felhasználókat a HAND-t érintő tranzakciók mennyisége alapján rangsorolták, majd a rangsor szerinti elhelyezés alapján 300 millió jutalmat osztottak meg közöttük, a nyertes 100 millió HAND-t kapott. Áprilisban hasonló versenyt folytatott az ATN tranzakció volumene miatt, amely akár 3000 ATN tokent nyerhet a legmagasabb rangú kereskedő számára. A HOT tokenek május eleji bevezetését követően volt egy olyan esemény is, ahol a felhasználók, akik egy tranzakció során legalább 1000 HOT-ot befizettek a számlájukra, jutalom formájában 5 HOT tokent kaptak, fejenként összesen legfeljebb 10 000 HOT jutalmat..

HotBit versenyek

A HotBit biztonságos?

A webhelyen nem sok információ található a HotBit mögött álló vállalatról, csak néhány rövid információ és néhány információ a hűtőtárolók vásárlói pénzeszközökhöz történő felhasználásáról. A körülbelül oldaluk ezt mondja

Csapatunk alaptagjai mind mélyreható tapasztalatokat szereztek mind a hagyományos pénzügyi, mind a kriptopénziparban. Sikeres vállalkozói tapasztalattal, tapasztalt globális befektetési konzultációs csapattal és különféle együttműködési partnerekkel platformunk célja, hogy különböző forrásokból vonzza a likviditást, ami viszont támogatást nyújt platformunk zavartalan működéséhez is.

Fontos, hogy a központosított tőzsdék a lehető legtöbb információt szolgáltassák platformjukról és a vállalatról, megbízik bennük pénzeszközeikkel, ezért elengedhetetlen, hogy biztonságban érezzék magukat az Ön által használt platformon. Ezt szem előtt tartva, amíg még több nem lesz ismert, és a platformnak nincs ideje beérni és további online véleményeket gyűjteni, javasoljuk, hogy csak kis összegek átutalásával, kereskedéseivel és a saját pénztárcájába történő visszavonással használja. Soha ne tartson nagy egyenleget egyetlen tőzsdén sem, és csak egy kis kereskedési halmot tartson – célja a kereskedés, nem a pénztárca.

Milyen egyéb szolgáltatásokat és programokat kínál a Hotbit?

Mivel a Hotbit még mindig viszonylag új tőzsde, a weboldal még nem fejeződött be. A jövőben részleteket ad hozzá egy társult programról és egy elit programról. Az írás idején mindegyik programnak van egy üres oldala a Hotbit weboldalán, azzal az üzenettel, hogy hamarosan érkeznek információk. Más platformok hasonló programjai alapján számíthatunk arra, hogy mind az Affiliate, mind az Elite programok jutalomhoz vezetnek, és ez utóbbi valószínűleg a nagyobb mennyiséget kereskedőknek szóló program.

A Hotbit egyik különösen hasznos szakasza a „Coin Information” oldal, amely a Támogatási Központban található. Itt talál részletes információkat a legtöbb kriptovalutáról, amelyet a csere támogat. Kattintson bármelyik érmére, hogy megismerje a projekt jellemzőit, a token terjesztését és állapotát, valamint hasznos linkeket, például a token webhelyére és / vagy a fehér papírra..

HotBit ügyfélszolgálat

A Hotbit egy gyakran feltett kérdéssel rendelkezik, ésszerű számú kérdéssel és válaszsal, bár nem annyira részletesen, mint néhány más kriptovaluta-csere. Az egyik különösen hasznos link ezen az oldalon az „Új felhasználói kézikönyv”, amely mind a súgócikk, mind pedig az összes tanulási stílus befogadására alkalmas video-oktatóanyagon keresztül elérhető. Lehetőség van további kérdések benyújtására vagy a GYIK szakasz keresésére. A Támogatás oldal jobb felső sarkában talál egy gombot a „Kérelem benyújtása” gombra. Mivel a Hotbit új, az ügyfélszolgálatukról még kevés értékelés készült. A kérelem benyújtása egyszerű, csupán az e-mail címét, a kérés típusát, a leírást és a melléklet opcióját tartalmazza.

HotBit ügyfélszolgálat

Következtetés

A Hotbit még mindig viszonylag új kriptovaluta-csere, de nagyon sok potenciállal rendelkezik. Az elmúlt napokban hozzáadott kriptovaluták száma valódi erőfeszítést jelez a kínálat bővítése érdekében, amit a kereskedők biztosan értékelni fognak, és versenyképes számú kriptovaluta-párhoz vezethet.

A tőzsde használata egyszerű és intuitív, a kereskedési képernyő modern és jól megtervezett.

A kereskedési díjak ésszerűek, de a kivonási díjak meglehetősen magasak, összehasonlítva másokkal.

A vállalattal kapcsolatos részletek és átláthatóság hiánya aggodalomra ad okot – ha egy központi központban, például a HotBitben bízik, az segít többet megtudni arról a vállalatról, amelyben megbízik az érmeiben. Ezt szeretnénk javítani.

Összességében javasoljuk a HotBit kipróbálását, ha van néhány érméjük vagy zsetonjuk, amelyet meg akar szerezni, javasoljuk azonban, hogy ne tartson nagy egyensúlyt a tőzsdén, és győződjön meg arról, hogy engedélyezte a 2FA biztonsági opciót.

Látogasson el a HotBit oldalra

HotBit

src = “~ images \ kezdők-útmutató-hotbit-csere-teljes-áttekintés.gif”

alt = “HotBit áttekintés”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7.6

Egyszerű használat

9.0 / 10

Hírnév

6.0 / 10

Díjak

8.0 / 10

Vevőszolgálat

8.0 / 10

fizetési módok

7.0 / 10

Előnyök

  • Vonzó felület
  • Piacok köre
  • Ésszerű kereskedési díjak

Hátrányok

  • Nincs Fiat fizetési lehetőség
  • Az átláthatóság hiánya
  • Magas felvételi díjak

Látogatás {"@kontextus":"http: \ / \ / schema.org \ /","@típus":"Termék","név":"HotBit","kép":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 05 \ /hotbit-review.gif","leírás":"A Hotbit egy viszonylag új kriptovaluta-tőzsde, amely készen áll arra, hogy a kripto befektetők számára lehetővé tegye az érmék hosszú listájának kereskedését. Digitális eszközcsere-platformot kínál, amely jól megtervezett, intuitívan használható és támogatja a főbb kriptovalutákat. A Hotbit globális csapatának tapasztalata van a kriptopénziparban…","ajánlatok": {"@típus":"Ajánlat","ár":"0,00","priceCurrency":"$","eladó": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"}},"felülvizsgálat": {"@típus":"Felülvizsgálat","reviewRating": {"@típus":"Értékelés","bestRating":"10.","legrosszabb":"0","ratingValue":"7.60"},"név":"HotBit","reviewBody":"A Hotbit egy viszonylag új kriptovaluta-tőzsde, amely készen áll arra, hogy a kripto befektetők számára lehetővé tegye az érmék hosszú listájának kereskedését. Digitális eszközcsere-platformot kínál, amely jól megtervezett, intuitívan használható és támogatja a főbb kriptovalutákat. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA Hotbit globális csapata tapasztalattal rendelkezik a kriptopénziparban, valamint a hagyományos pénzügyi ipar. A csapat vállalkozói tapasztalatának és együttműködő partnereinek számos forrásból kell segíteniük a platformot a likviditás megszerzésében. \ R \ n \ r \ nA Hotbit mögött álló emberek a weboldalukon felvázolják, hogy hisznek a blockchain technológia és a Bitcoin alapvető értékeiben. Úgy érzik, hogy ezek az alapelvek, az intelligens szerződések és az elosztott főkönyvek mellett, megváltoztatják az emberek egymásba vetett bizalmát. A csapat azt is érzi, hogy a blokklánc-technológián keresztül megnő a tranzakciók hatékonysága, kevesebb akadály áll a tranzakciók leállítása előtt, és végül nagy hatással lesz a globális gazdaságra. A Hotbit felvázolja küldetését, hogy biztonságosabb és kényelmesebb eszközcsere szolgáltatást nyújt, miközben világszínvonalú csereplatformot épít és integrálja a vezető blokklánc-eszközöket. \ R \ n \ r \ nLátogasson el a HotBit \ r \ nHotbit Technology \ r \ oldalra n A tőzsde által használt fejlett technológiák egy része magában foglal egy memóriaalapú nagysebességű kereskedési motort, több gép biztonsági másolatával, offline magánkulcsokat tartalmazó forró pénztárcákkal, hűtőtároló helyekkel, elosztott tárolókkal, globális szerverterhelés-kiegyenlítéssel és elosztott szerverfürtökkel A. \ r \ n \ r \ nHotbit a weboldalán keresztül érhető el, így bármilyen eszközről elérhető a központ. Számítógépes terminálok és mobilalkalmazások is rendelkezésre állnak a könnyebb használat érdekében. \ R \ nHotbit-fiók regisztrációja \ r \ nRegisztrálhat a Hotbit-ra a webhely szinte minden oldaláról, beleértve a kezdőlapot is. A kezdőlapon a \ u201cRegister \ u201d gomb a jobb felső sarokban található. A rendszer megkéri, hogy adja meg e-mail címét, és fogadja el a feltételeket és irányelveket. Innen tölti ki a fiók adatait. Ekkor meg kell erősítenie a fiókját az e-mailben kapott kulcskóddal. Innentől kezdve kétfaktoros hitelesítésre kerül, a Google Hitelesítő vagy a Mobil szöveges üzenet választásával. A fiók beállításának befejezéséhez írja be a kapott hitelesítési kódot. Most már készen áll a bejelentkezésre és a jövőben a Hotbit használatára. \ R \ nHogyan lehet kereskedni a HotBiten \ r \ n \ r \ nMinden kereskedés a Hotbit-tal a \ u201cExchange \ u201d oldalon keresztül történik. Kezdje azzal, hogy a képernyő bal oldalán kiválasztja a kereskedni kívánt kriptovalutapárt. Ezután görgessen kissé lefelé a grafikon alatt közvetlenül a vétel \ / eladás szakaszig. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA kereskedés korlátozott megbízásokon keresztül történik, azzal a lehetőséggel, hogy bal oldalon vásároljon és eladjon a jobb. Például az ETH \ / BTC pár esetén a választása \ u201cVásárlás ETH \ u201d vagy \ u201cEladó ETH. \ U201d Mindkét esetben az ár automatikusan kitöltésre kerül piaci szinten, plusz és mínusz gombokkal hogy a számot a választott árhoz igazítsa. Ezután vagy írja be a vásárolni vagy eladni kívánt kriptovaluta összegét, vagy válassza ki a számláján a teljes összeg százalékát (25, 50, 75 vagy 100 százalék). A célpénznemben szereplő összeg automatikusan frissül. \ R \ nMilyen információt nyújt a Hotbit a kereskedőknek? \ R \ nArra ne feledje, hogy a Hotbit minden kereskedési párja vagy ETH-t, vagy BTC-t tartalmaz, mivel ez a két legnépszerűbb kriptovaluta. Amikor a Hotbit webhely \ u201cExchange \ u201d oldalára lép, az alapértelmezett pénznempár az ETH \ / BTC. Ez az oldal teteje közelében jelenik meg, az utolsó ár mellett, mind a kriptopénz, mind a dollár tekintetében. Ettől jobbra látni fogja a 24 órás változást, a 24 órás csúcsot, a 24 órás mélypontot és a 24 órás hangerőt. Az oldal közepén egy grafikon látható, amely megmutatja a pár kriptovalutái közötti kapcsolatot azzal a képességgel, hogy az egeret mozgathatja a pontos érték megtekintéséhez egy adott időpontban. \ R \ n \ r \ nEz a diagram számos lehetőséget kínál: testreszabás, ideértve az oszlopdiagram, gyertyák, üreges gyertyák, Heikin Ashi, vonaldiagram vagy terület megválasztását. Az alapértelmezett opció a gyertyák. Lehetőség van a megjelenített intervallumok megváltoztatására is, az 1, 5, 15 és 30 perces opciókkal; 1, 2 és 4 óra; és 1 nap. A haladó kereskedők rákattinthatnak egy grafikon szimbólumára, amely közvetlenül a grafikon felett található, és több tucat mutatót találnak, amelyeket meg kell nézni. A grafikont teljesen testreszabhatja a színek, az árvonal vastagsága, a méretarány helye és típusa, a háttér és az időzóna szempontjából. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA grafikon jobb oldalán megtalálja a rendelési könyvet, azzal a lehetőséggel, hogy csak a \ u201vásárlás \ rendeléseket, csak a megrendeléseket, vagy mindkettőt tekintheti meg, és az ön által választott tizedesjegyeket öt-nyolc között választja. A megrendelési könyv alatt található a kereskedelem előzményei, beleértve az árat, az összeget, valamint a dátumot és az időt. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA kereskedési előzmények bal oldalán és a grafikon alatt található a megrendelések leadásának szakasza a személyes rendelési előzményekkel, és közvetlenül az alatt nyitja meg a megrendeléseket. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA \ u201cExchange \ u201d oldal bal oldalán található az összes a Hotbit által támogatott kriptovaluta-párok. Válassza a BTC vagy az ETH fület, vagy lépjen a kedvenceivel, amelyeket szívvel jelölt meg. Rendezheti a kriptopárokat ár, mennyiség vagy USD szerint, és mindegyiken megjelenik a választott rendezési módszer, mellette a százalékos változás. Lehetőség van egy kriptopár keresésére is, így nem kell végiggörgetnie a kibővülő listát. Ezen kriptovaluta-párok bármelyikére kattintva az összes diagram, grafikon és 24 órás információ ennek megfelelően módosul. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMilyen kriptovalutákat támogat a Hotbit? \ R \ nHotbit folyamatosan dolgozik a csere fejlesztésén, és gyorsan felveszi a kriptovalutákat a listára. Az írás idején 28 támogatott kriptovaluta szerepelt a díjak oldalán: BTC, ETH, ACAT, ATN, BOOL, BOX, BXX, EKO, ELF, EOS, EOSDAC, GVT, HAND, HOT, HTB, ICX, OMG , ONT, QASH, QUN, SPHTX, TCASH, THETA, TNB, TOMO, TRX, WICC és ZIL. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHotbit szintén bejelentette, hogy támogatja a további kriptovalutákat, amelyekkel rendelkezik még nem került fel a díjoldalra, beleértve: ENG, LOOM, NEXO, SKM, SS és ZRX. A híroldal alapján egyértelmű, hogy a Hotbit aktívan dolgozik a kriptovaluta-kínálat bővítésén, különösen azért, mert a hozzáadott kriptovalutákról szóló közelmúltbeli bejelentések mind az elmúlt napokban voltak. Mint ilyen, számíthat arra, hogy a listák folyamatosan növekednek. \ R \ n \ r \ nAz oldal alján a Hotbit tartalmaz egy linket, amelyet alkalmazni kell a listára, beleértve az utasításokat és a jelentkezési űrlapot. Sajnos a link egy kínai oldalra vezet, de maga az űrlapra mutató link angolul található, és az oldal webhelyfordítása elegendő az alapok megértéséhez. Egyszerűen töltse ki az űrlapot és küldje el e-mailben a felsorolt ​​e-mail címre. A tanúsítási folyamat két munkanapot vesz igénybe. Ezt követően egy napon belül visszahallja. \ R \ nHotBit-díjak \ r \ n \ r \ nA Hotbit-re történő befizetés gyors és ingyenes, lehetővé téve a befizetést a token mennyiségének csökkenésével kapcsolatos aggodalmak nélkül. Minimális kifizetési díjak vannak, amelyek a kérdéses tokentől függően változnak. A visszavonási díjak megtekintésekor ne feledje, hogy mindegyik szerepel a visszavont kriptovalutában, így nagyobb mennyiségű tokenek díja valójában viszonylag kicsi lehet. \ R \ n \ r \ nA díjak frissített listáját megtalálja a a Hotbit webhelyét az oldal alján található \ u201cDíjak \ u201d linkre kattintva. Az írás idején a díjak a következők voltak: 1.00E-03 a BTC esetében; 0,01 az ETH esetében; 0,1 ONT esetén; 0,11 a GVT esetében; 0,28 az OMG esetében; 0,5 az EOS esetében; 1 a QASH és az ICX esetében; 1,5 a TOMO esetében; 2 a WICC esetében; 5 az ELF esetében; 7 az ATN esetében; 8 a BKX és az SPHTX esetében; 10 a THETA és az ACAT esetében; 15 a BOX esetében; 20 a TCASH, EKO és TRX esetében; 21 az EOSDAC esetében; 30 a QUN esetében; 50 HTB és TNB esetében; 1700 for HOT; és 40 000 a HAND számára. \ r \ n \ r \ nHotbit tranzakciós díjakon keresztül profitál, és a készítő-elvevő modellt követi. Azoknak a gyártóknak, akik likviditást adnak a piacra, nulla tranzakciós illeték van, ideértve a vételi és eladási ajánlatokat is. A vevők 0,0025 tranzakciós díjat fizetnek, függetlenül attól, hogy vételi vagy eladási megbízásokat fogadnak-e el. A HAND tokenekkel rendelkező korlátozott tizedesjegyek miatt a gyártók nem fizetnek tranzakciós díjat ezért a tokenért, az ügyfelek pedig 0,2 százalékos díjat fizetnek a tranzakció feldolgozásáért. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA díjak oldal gyors frissítést nyújt a készítő-felvevő modellről is. A gyártók korlátozott megrendeléseket adnak le, vagy a felsoroltnál alacsonyabb áron kívánnak vásárolni, vagy a felsoroltnál magasabb áron adják el. A likviditás növeléséért járó jutalomként nem kell tranzakciós díjat fizetniük. A kezesek a megrendeléseket célzott megrendeléseket adják le a megrendelési könyvben, vagyis csökkentik a likviditást. Ez tranzakciós díjakhoz vezet. Ne feledje, hogy a rejtett megrendelések, valamint a rejtett megbízásokkal egyező limit megbízások továbbra is tranzakciós díjakat igényelnek. \ R \ nHotbit versenyek \ r \ nHotbit számos versenyt kínál, jellemzően meghirdetve azokat a kezdőlapon és a hírek részben. A tőzsde híroldalának megtekintésével megérezheti néhány korábbi versenyt. Május elején versenyt rendezett, amelyben a felhasználókat a HAND-t érintő tranzakciók mennyisége alapján rangsorolták, majd a rangsor szerinti elhelyezés alapján 300 millió jutalmat osztottak meg közöttük, a nyertes 100 millió HAND-t kapott. Áprilisban hasonló versenyt folytatott az ATN tranzakció volumene miatt, amely akár 3000 ATN tokent nyerhet a legmagasabb rangú kereskedő számára. A HOT tokenek május eleji bevezetését követően volt egy olyan esemény is, ahol a felhasználók, akik egy tranzakció során legalább 1000 HOT-ot befizettek a számlájukra, jutalom formájában 5 HOT tokent kaptak, fejenként összesen legfeljebb 10 000 HOT jutalmat. . \ r \ n \ r \ n \ r \ nVagy biztonságos a HotBit? \ r \ nA webhelyen nem sok információ található a HotBit mögött álló cégről, csak néhány rövid és néhány információ a hűtőtároló ügyfélpénztári felhasználásáról. . Körülbelül oldaluk ezt mondja: \ r \ nCsapatunk tagjai mind mélyreható tapasztalatokat szereztek mind a hagyományos pénzügyi, mind a kriptopénziparban. Sikeres vállalkozói tapasztalattal, tapasztalt globális befektetési konzultációs csapattal és különféle együttműködési partnerekkel platformunk arra törekszik, hogy különféle forrásokból vonzza a likviditást, ami viszont támogatást nyújt platformunk zavartalan működéséhez is. \ R \ nFontos, hogy központosított cserék adjon meg minél több információt a platformjukról és a vállalatról, megbízik bennük az alapjaiban, ezért elengedhetetlen, hogy biztonságban érezzék magukat az Ön által használt platformon. Ezt szem előtt tartva, amíg még több nem lesz ismert, és a platformnak nincs ideje beérni és további online véleményeket gyűjteni, javasoljuk, hogy csak kis összegek átutalásával, kereskedéseivel és a saját pénztárcájába történő visszavonással használja. Soha ne tartson nagy egyenleget egyetlen tőzsdén sem, és csak egy kis kereskedési csomagot tartson meg – célja a kereskedés, nem a pénztárca. \ R \ nMilyen egyéb szolgáltatásokat és programokat kínál a Hotbit? \ R \ nMivel a Hotbit még mindig viszonylag új csere, a weboldal még nem teljes. A jövőben részleteket ad hozzá egy társult programról és egy elit programról. Az írás idején mindegyik programnak van egy üres oldala a Hotbit weboldalán, azzal az üzenettel, hogy hamarosan érkeznek információk. Más platformok hasonló programjai alapján számíthatunk arra, hogy mind az Affiliate, mind az Elite programok jutalomhoz vezetnek, és ez utóbbi valószínűleg a nagyobb mennyiséget kereskedőknek szóló program. \ R \ n \ r \ nEgy különösen hasznos szakasz A Hotbit of the \ u201cCoin Information \ u201d oldal, amely a Támogatási Központban található. Itt talál részletes információkat a legtöbb kriptovalutáról, amelyet a csere támogat. Az érmék bármelyikére kattintva megismerheti a projekt funkcióit, a tokenek terjesztését és állapotát, valamint hasznos linkeket, például a token webhelyére és / / vagy a fehér papírra. \ R \ nHotBit ügyfélszolgálat \ r \ n \ r \ nHotbit rendelkezik egy gyakran feltett kérdéssel, ésszerű számú kérdéssel és válaszsal, bár nem annyira részletesen, mint néhány más kriptovaluta-csere. Az egyik különösen hasznos link ezen az oldalon az \ u201cÚj felhasználói kézikönyv, amely mind a súgócikk, mind az oktatóvideók segítségével elérhető az összes tanulási stílus befogadásához. Lehetőség van további kérdések benyújtására vagy a GYIK szakasz keresésére. A Támogatás oldal jobb felső sarkában talál egy gombot a kérelem elküldéséhez. \ U201d Mivel a Hotbit új, az ügyfélszolgálatukról még kevés értékelés található. A kérelem benyújtása egyszerű, csupán az e-mail címét, a kérés típusát, a leírást és a melléklet opcióját tartalmazza. \ R \ n \ r \ n \ r \ nKonklúzió \ r \ nHotbit még mindig viszonylag új kriptovaluta-csere, de nagyon sok lehetőség rejlik benne. Az elmúlt napokban hozzáadott kriptovaluták száma azt jelzi, hogy valódi erőfeszítéseket tettek a kínálat bővítésére, amit a kereskedők biztosan értékelni fognak, és versenyképes számú kriptovaluta-párhoz vezethet. \ R \ n \ r \ nA csere egyszerű és intuitív a használata, és a kereskedési képernyő modern és jól megtervezett. \ r \ n \ r \ nA kereskedési díjak ésszerűek, de a kivonási díjak meglehetősen magasak másokhoz képest. \ r \ n \ r \ nA részletek és az átláthatóság hiánya A vállalat aggodalomra ad okot – ha egy központi központban, például a HotBitben bízik, az segít többet megtudni arról a cégről, amelyben megbízik az érméiben. Ezt szeretnénk javítani. \ R \ n \ r \ nÖsszességében azt javasoljuk, hogy tesztelje a HotBit-et, ha van néhány érméjük vagy zsetonjuk, amelyet meg akar szerezni, javasoljuk azonban, hogy ne tartson nagy egyensúlyt a tőzsdén, és tegyen feltétlenül engedélyezze a 2FA biztonsági opciót. \ r \ n \ r \ nLátogasson el a HotBit oldalra","szerző": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"},"datePublished":"2018-05-14"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me