Kezdő útmutató a Huobihoz: Teljes áttekintés

Huobi Szemle

Amint a kriptopénzpiac felveszi a gőzt, számos csere szolgáltatás lépett be az arénába. Mindegyik a díjak, a párosítás, a földrajzi érdekességek és a felhasználói felületek különböző keverékét mutatja be.

Huobi egy szingapúri központú központ, amely az ügyfélszolgálatra és a független kriptovaluta elemzésre összpontosít. A 2013-ban alapított Huobi továbbra is nagyon az ázsiai piac középpontjában áll, irodája Japánban, Koreában és Hongkongban van, a szingapúri főiroda mellett. A Huobi egyetlen irodát tart fenn az Egyesült Államokban. 2018 májusától azonban Huobi figyelmezteti a webhely amerikai látogatóit, hogy az amerikai szabályozási törvények miatt nem tudja elfogadni a regisztrációikat. A vállalat kijelentette, hogy a közeljövőben szolgáltatást kíván nyitni az amerikai állampolgárok számára, a kaliforniai San Francisco-i telephelyén..

Huobi Szemle

Ez az áttekintés a Huobi kereskedésének anyáira és csavarjaira, valamint a tőzsdére jellemző sajátosságokra összpontosít, beleértve az érmepárosításokat, a biztonsági funkciókat és a kereskedési eszközöket. Megtekintjük a Huobi ügyfélszolgálati modelljét is, amely Huobi állítása szerint a létező első 24/7 kriptovaluta ügyfélszolgálati egység volt, valamint a Huobi speciális befektetővédelmi alapját..

Látogassa meg Huobit

Huobi-fiók regisztráció

A Huobi fiók létrehozása viszonylag egyszerű. A kapcsolat fiókot létrehozni a kezdőlap jobb felső sarkában található. A regisztrációs képernyő először arra kéri, hogy válassza ki a származási országot, figyelmeztetve, hogy a belépés után nem lehet megváltoztatni. Huobi több mint 130 országban képes működni. Mondandó módon azonban az Egyesült Államok nem szerepel mint lehetséges nemzetiségi lehetőség. A leggyakrabban választott nemzetiségek 2018. májusáig Kína, Hongkong, Tajvan, Japán, Korea, Németország, az Egyesült Királyság és Kanada.

Huobi-fiók regisztráció

A kiválasztott felhasználónév lehet telefonszám vagy e-mail cím. Huobi arra figyelmeztet, hogy az e-mail cím ellenőrzését tévesen spamként jelölhetik meg, ezért fontos, hogy a fiók létrehozása után ellenőrizze a spam mappában az ellenőrző e-mailt.

Miután létrehozta a fiókját, ellenőrizte az e-mailt, majd először bejelentkezett, megjelenik egy üdvözlő képernyő, amely lehetőséget kínál a kínai jüan (CNY), az amerikai dollár (USD) és a szingapúri dollár ( SGD) az OTC szolgáltatásuk igénybevételével vagy a már meglévő részek átruházásával a tőzsdére.

Fiók nyitva

Hogyan kereskedjünk a Huobin

Miután létrehozott egy fiókot, itt az ideje, hogy felkeresse az alapcserét. Huobi USDT, BTC és ETH párosításokat kínál. Alig több mint 40 USDT párosítás, körülbelül 100 BTC párosítás és hasonló számú ETH párosítás van. A párosításokat kategóriák szerint osztják fel aszerint, hogy mennyi ideig voltak a Huobin, és hogy egy meglévő érme villája-e. Az összes párár megtekinthető a kereskedési pár vagy az amerikai dollár szempontjából.

A fő kereskedési képernyő meglehetősen átfogó, az összes elérhető kereskedési pár bal oldalon található a saját oldalsávjukban.

Huobi Markets

A képernyő jobb oldalán egy interaktív gyertyatáblázat dominál, amelyet a Trading View működtet, így hozzáférést biztosít a technikai elemző eszközök teljes skálájához, például a Bollinger szalagokhoz, a mozgó átlagokhoz és így tovább.

Huobi kereskedési képernyő

A megrendelőlapok közvetlenül a diagram alatt találhatók, lehetővé téve, hogy korlátozott vagy piaci megrendeléssel vásároljon és adjon el. Ennek jobb oldalán található a kiválasztott érme legutóbbi ára és megrendelése.

Vásárlási űrlap

Ezen eszközök alatt található egy piaci mélységi diagram, a piaci kereskedések futtatása és egy rendkívül hasznos rész, amely részletesen bemutatja az egyes érmék személyes statisztikáit. Ez teszi Huobi csereeszközét igazán népszerűvé más tőzsdékhez, például a Binance-hez képest.

Piacmélység

Röviden, egy potenciális kereskedő betekintést nyerhet az adott érme teljes kínálatába, forgalomba kerülő készletébe, weboldalába, fehér könyvébe és egyebekbe. Ez a beállítás nagymértékben csökkenti a kriptovaluta-kereskedelem saját kutatási tényezőjét azáltal, hogy az alkalmazandó információk nagy részét egy praktikus dobozban mutatja be közvetlenül a csere képernyőn. Ezeket az információkat tovább bővíti Huobi eszközbevezetési oldalán, amely a képernyő alján található „Súgó” linkre kattintva érhető el..

Kereskedés készítése

Miután pénztárcáját finanszírozta az Ön által választott kriptovalutával, Huobi lehetővé teszi, hogy közvetlenül a piacra ugorjon a csere képernyőjén keresztül. A megbízások két típusa a támogatás – limit és piaci.

Mindkettő kereskedési felülete nagyrészt magától értetődő. Az árak mind a potenciális párosításban, mind az amerikai dollárban jelennek meg, az összeget pedig kézzel lehet megadni vagy egy csúszkával kiválasztani. A csúszka különösen hasznos eszköz a jelenlegi érmefedezet részarányának megjelenítésére, amelyet egy kereskedelemben kíván tervezni. A csúszka egészen jobbra húzása azt jelzi, hogy all-in megy, félig húzva azt feltételezi, hogy az érmék felét forgalomba hozza stb..

Egyéb kereskedési opciók

Az alap kereskedési felület mellett a Huobi két ingyenes kereskedési platformot kínál.

HADAX

A HADAX – Huobi Autonomous Digital Asset Exchange – platform professzionális kereskedőknek biztosít hozzáférést a szokásos kriptovaluta-piac még vadabb nyugati verziójához. A Huobi nem ellenőrzi függetlenül a HADAX rendszeren forgalmazott érmék és zsetonok befektetési értékét, mint az elsődleges Huobi platformon. A HADAX felhasználói a token listákra szavaznak, amelyeket aztán a HADAX hitelesnek és legitimnek ellenőriz. A HADAX felhasználóvá váláshoz a befektetőknek meg kell felelniük a minimális befektetési normáknak az ezen érmék és zsetonok kereskedésével járó nagyobb kockázat miatt..

Hadax

Ha egy érmét vagy zsetont elfogadnak a HADAX platformon, akkor lehetséges, hogy új érmeként szerepeljen a Huobi fő kereskedési webhelyén, feltéve, hogy megfelel a Huobi befektetési normáinak. Egy érme eltávolítása Huobiból nem feltétlenül jelenti azt, hogy eltávolítják a HADAX-ból.

OTC

A Huobi tőzsdén kívüli vagy tőzsdén kívüli részlege a potenciális vevőknek és eladóknak lehetőséget kínál arra, hogy nagy mennyiségű érmét mozgassanak anélkül, hogy kitennének az ingatag tőzsdei piacra. A minősített kereskedők itt regisztrálhatnak, és a csúszás minimalizálható a vevők és az eladók közvetlen egyeztetésével a piaci megrendelések létrehozása helyett..

Huobi OTC

A tőzsdén kívüli kriptovaluta-ügyleteket általában akkor hajtják végre, amikor a vétel vagy az eladás mérete valószínűleg elég nagy ahhoz, hogy önállóan mozogjon a piacon, vagy amikor az idő jelentős tényezővé válik.

Margin Trading

Huobi emellett margin-kereskedést is kínál. A fedezeti ügylet eltér az alaptőzsdétől. A brókertől kölcsönzött pénzeszközöket egy adott kriptovaluta kereskedésére használják, és a kriptovaluta a bróker hitelének fedezetéül szolgál. Hosszú és rövid pozíciók egyaránt elfoglalhatók. Ez megnövelheti mind a nyereséget, mind a veszteséget, ezért csak tapasztalt és hozzáértő profi kereskedőknek ajánlott. Az árrés-kereskedelem olyan szintű piaci megértést igényel, amely lehetővé teszi a kereskedő számára, hogy több lépést láthasson előre egy érme vagy zseton jövőjében. A félrelépések rendkívül költségesek lehetnek, de rendkívül jövedelmezőek is.

A Huobi Margin Trading részének használata előtt van egy extra hitelügyleti szerződés, amelyet a folytatás előtt meg kell erősíteni.

Margin Trading

Huobi kereskedési opciói az egyszerűtől a bonyolultig terjednek. Van egy kereskedési platform, amely minden igényt kielégít, függetlenül attól, hogy minimalizálja a csúszást a nagy vásárlásoknál vagy a kockázatos holdlövéseket a nem bizonyított érméken..

Huobi díjak

A rengeteg rendelkezésre álló kereskedési lehetőség ellenére a Huobi meglehetősen egyszerű díjrendszerrel rendelkezik. A készítő és az átvevő díja jelenleg szinte az összes kereskedési pár esetében 0,2 százalék.

A gyártói díjak akkor kerülnek megállapításra, amikor a Huobi rendelési könyvéhez hozzáadják a likviditást az utolsó vételár alatt és a legutóbbi eladási ár felett egy limitáras megbízással. A felvételi díjakat akkor is felmérjük, amikor a likviditást az adott megbízás ellen végrehajtott megbízás útján eltávolítják a megbízási könyvből. A díjakat mindig a teljes érméből vonják le a teljes érméből.

Huobi díjak

Huobi egy többszintű VIP kereskedési díjkedvezmény programot kínált, amely Huobi natív tokennel, a HT-vel vásárolható meg. A kedvezmények 10-50 százalék között mozognak.

Huobi token: Huobi natív kriptovaluta

A Binance BNB-jéhez és a Kucoin-féle KCS-hez hasonlóan Huobi is saját kriptovalutáját űzi. A HT a tőzsdén keresztül vásárolható meg, és hűség- és új felhasználói jutalmazási programok részeként adják ki. A HT összesen 500 millió készlettel rendelkezik, és Huobi rendszeresen visszavásárolja az érmék egy részét, hogy sürgősségi felhasználóvédelmi alapként szolgáljon. Május óta a HT 2,679 dolláron kereskedett.

Huobi biztonságos?

Huobi magas szintre emeli a kriptovaluta-biztonság professzionalizmusát. A globális pénzügyi titán, Goldman Sachs segíti a tőzsde biztonságát és kockázatkezelését, míg maga a tőzsde a HT tokent használja befektetői biztonsági alap létrehozására. A független kriptovaluta-elemző rendszert úgy tervezték, hogy megakadályozza a potenciálisan rosszindulatú érmék kereskedését a tőzsde fő webhelyén. Ezenkívül Huobi profitál a decentralizált és edzett anti-DDOS struktúra eredendő biztonságából.

Huobi Security

Rendelkezésre áll az igazolvány-igazolás, valamint a kereskedelem és visszavonás kétfaktoros engedélyezése. A befektetői alapok több mint 98 százaléka hűtőraktárba kerül, hogy megvédje a feltöréseket. 2018 májusától Huobi hackelési kísérletek áldozatává vált, de ezekben a próbálkozásokban egyetlen ügyfél sem veszett el.

Érdemes egy kicsit részletesebben felfedezni Huobi meglehetősen egyedi befektetői biztonsági alapját, mivel létezése piacként szolgál a tőzsde elkötelezettségének fenntartása érdekében a piacon.

Az évszakonként beszedett tranzakciós díjak 20 százalékának felhasználásával Huobi visszavásárolja saját HT-jét, és félreteszi őket a veszteségek megtérítésére. Ezenkívül Huobi állítólag 20 000 BTC tartalékot tart fenn a platform tulajdonában és független címen tárolva. Ha a tőzsdét valaha is katasztrofálisan megtámadják, a BTC-t szabadon engedik a befektetők veszteségeinek fedezésére. Ez nem fedezi azokat a veszteségeket, amelyek az egyes felhasználók feltörési vagy adathalász kísérletei miatt következnek be, de a tőzsde egésze alapvetően önbiztosított. Becslések szerint a 20 000 BTC tartalék nagyobb értéket képvisel, mint a tőzsde teljes forró pénztárca kapacitása, ami lehetővé teszi ezen alapok azonnali cseréjét egy pusztító – és valószínűtlen – feltörés esetén..

Huobi Ügyfélszolgálat

Huobi büszke arra, hogy a legjobb ügyfélszolgálattal rendelkezik a kriptovaluta-csere térben, és ezzel az értékeléssel nehéz vitatkozni. 24/7-es ügyfélszolgálati modellje a hagyományos piacokról árulkodik és elsőként került bevezetésre. A 24/7 modell is bemutatja Huobi globális elérhetőségét; a Huobi központjától való földrajzi és időbeli távolság nem akadálya az ügyfélszolgálat fogadásának.

A vállalat weboldala a GYIK és a súgó részeket teljes körűen tartalmazza, bár témakörök és platformok szerint vannak elosztva, nem pedig központi helyen. Néhány felhasználó számára ez sokkal kényelmesebbnek tekinthető, mivel a GYIK és a súgótémák csak az adott műveletre korlátozódnak. Mások számára azonban frusztráló lehet, ha több webhelyet átkutatnak, hogy választ kapjanak a nem kapcsolódó kérdések választékára..

Következtetés

Biztató, hogy Huobi azon dolgozik, hogy betartsa az amerikai szabályozásokat annak érdekében, hogy az Egyesült Államok állampolgárai használhassák a platformját, mert a Huobi némi szükséges profizmust hoz a kriptovaluta térbe. Alapvető kereskedési eszközei egyszerűen használhatók és érthetőek. A felsorolt ​​érmék független elemzése megsemmisíti az abszolút hatalmas marginális érmék és zsetonok állományát, amelyekbe lehet befektetni, miközben a potenciális kereskedőknek elegendő választási lehetőséget biztosítanak a lehetőségek megtalálásához. A fejlett kereskedési eszközök az idő múlásával egyre hasznosabbnak bizonyulnak, mivel a kriptovaluták származékos piaca kibővül. Sőt, a Huobi egyfajta többszintű kockázati rendszert kínál, kezdve az OTC-ajánlataival és a HADAX platformjával.

Néhány olyan információ került napvilágra, amely arra utal, hogy Huobi esetleg meghamisította a kereskedési volumeneket, amit megtehet itt olvashat bővebben.

A biztonság szempontjából Huobi lépéseket tesz a hagyományos bankokkal és tőzsdékkel megegyező szintű tisztelet elérése felé. A Huobi nem csak a lehetséges biztonsági feltörések ellen fedezi magát központosított biztonsági berendezésével, hanem viszonylag szigorú azonosítási szabványok és kétfaktoros engedélyezéssel is segíti a felhasználókat saját tőkéjük megóvásában. Sőt, fizikailag félreteszi a befektetők potenciális veszteségeinek visszaszerzését arra az esetre, ha az otthoni biztonsági rendszerei meghibásodnak. Ez egy olyan jellemző, amely meglehetősen ritka a kriptovaluta térben, de szinte kötelező a hagyományos piacok számára. Önmagában ez teszi Huobit az átlagos Joe kriptopénzbe történő belépési pontjává.

Valójában ez teszi Huobit a fejlett kriptovaluta-kereskedelem teljes csomagjához. Az új befektetők egy könnyen használható, grafikus kereskedési platformra támaszkodhatnak, amely minden lépésben elérhető segítséggel és támogatással rendelkezik. A tapasztaltabb kezek kipróbálhatják szerencséjüket és ügyességüket a margin kereskedési piacon, vagy a HADAX pusztájába merülve. Úgy tűnik, hogy Huobiban minden a befektetők rendelkezésére áll, készségtől és tapasztalattól függetlenül. Csak kár, hogy az amerikai befektetők hatalmas potenciális állománya jelenleg nem tudja kihasználni a platform előnyeit.

Látogassa meg Huobit

Huobi

src = “~ images \ a-beginners-guide-to-huobi-complete-review.gif”

alt = “Huobi áttekintés”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.4

Egyszerű használat

9.0 / 10

Hírnév

7.0 / 10

Díjak

8.0 / 10

Vevőszolgálat

9.0 / 10

fizetési módok

9.0 / 10

Előnyök

  • Kifinomult kereskedési platform
  • Könnyen kezelhető
  • Ésszerű kereskedési díjak
  • Natív token
  • OTC kereskedések

Hátrányok

  • Kereskedési volumen meghamisításának vádjai

Látogatás {"@kontextus":"http: \ / \ / schema.org \ /","@típus":"Termék","név":"Huobi","kép":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 06 \ /huobi-review.gif","leírás":"Amint a kriptopénzpiac felveszi a gőzt, számos csere szolgáltatás lépett be az arénába. Mindegyik a díjak, a párosítás, a földrajzi érdekességek és a felhasználói felületek különböző keverékét mutatja be. A Huobi egy szingapúri központú központ, amelynek középpontjában az ügyfélszolgálat és a független kriptovaluta elemzés áll. A 2013-ban alapított Huobi továbbra is nagyon az ázsiai piac középpontjában áll,…","ajánlatok": {"@típus":"Ajánlat","ár":"0,00","priceCurrency":"$","eladó": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"}},"felülvizsgálat": {"@típus":"Felülvizsgálat","reviewRating": {"@típus":"Értékelés","bestRating":"10.","legrosszabb":"0","ratingValue":"8.40"},"név":"Huobi","reviewBody":"Amint a kriptopénzpiac felveszi a gőzt, számos csere szolgáltatás lépett be az arénába. Mindegyik a díjak, a párosítás, a földrajzi érdekességek és a felhasználói felületek különböző keverékét mutatja be. \ R \ n \ r \ nHuobi egy szingapúri központú csere, amelynek középpontjában az ügyfélszolgálat és a független kriptovaluta-elemzés áll. A 2013-ban alapított Huobi továbbra is nagyon az ázsiai piac középpontjában áll, irodája Japánban, Koreában és Hongkongban van, a szingapúri főiroda mellett. A Huobi egyetlen irodát tart fenn az Egyesült Államokban. 2018 májusától azonban Huobi figyelmezteti a webhely amerikai látogatóit, hogy az amerikai szabályozási törvények miatt nem tudja elfogadni a regisztrációikat. A vállalat kijelentette, hogy a közeljövőben szolgáltatást kíván nyitni az amerikai állampolgárok számára, a kaliforniai San Francisco-i helyszínen. \ R \ n \ r \ nEz a felülvizsgálat a Huobi-i kereskedelem anyáira és csavarjaira összpontosít. , valamint a tőzsde egyedi jellemzői, beleértve az érmepárosításokat, a biztonsági funkciókat és a kereskedési eszközöket. Megnézzük a Huobi ügyfélszolgálati modelljét is, amely Huobi állítása szerint a létező első 24 \ / 7 kriptovaluta ügyfélszolgálati egység volt, valamint a Huobi speciális befektetővédelmi alapját. \ R \ n \ r \ nLátogasson el a Huobiba \ r \ nHuobi-fiók regisztrációja \ r \ n \ r \ nA fiók létrehozása a Huobin viszonylag egyszerű. A fiók létrehozására szolgáló link a kezdőlap jobb felső sarkában található. A regisztrációs képernyő először arra kéri, hogy válassza ki a származási országot, figyelmeztetve, hogy a belépés után nem lehet megváltoztatni. Huobi több mint 130 országban képes működni. Mondandó módon azonban az Egyesült Államok nem szerepel mint lehetséges nemzetiségi lehetőség. A leggyakrabban választott nemzetiségek 2018. májusától Kína, Hongkong, Tajvan, Japán, Korea, Németország, az Egyesült Királyság és Kanada. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA kiválasztott felhasználónév lehet legyen telefonszám vagy e-mail cím. Huobi arra figyelmeztet, hogy az e-mail cím ellenőrzését tévesen spamként jelölhetik meg, ezért fontos, hogy a fiók létrehozása után ellenőrizze a spam mappában az ellenőrző e-mailt. \ R \ n \ r \ nHa létrehozta a fiókját, ellenőrizze az e-mailt majd először bejelentkezett, és megjelenik egy üdvözlő képernyő, amely felajánlja, hogy vásárolhat-e kriptovalutát \ u00a0Kínai jüan (CNY), USA dollár (USD) és Szingapúr dollár (SGD) segítségével OTC szolgáltatásuk használatával, vagy átutalhat néhányat amely már a tőzsde tulajdonosa. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHogyan lehet kereskedni a Huobiban \ r \ n \ r \ nMiután létrehozott egy fiókot, ideje meglátogatni az alapcserét. Huobi USDT, BTC és ETH párosításokat kínál. Alig több mint 40 USDT párosítás, körülbelül 100 BTC párosítás és hasonló számú ETH párosítás van. A párosításokat kategóriákba osztják aszerint, hogy mennyi ideig voltak Huobiban, és hogy egy meglévő érme villája-e. Az összes párár a kereskedési pár vagy az amerikai dollár szempontjából tekinthető meg. \ R \ n \ r \ nA fő kereskedési képernyő meglehetősen átfogó, az összes rendelkezésre álló kereskedési pár a bal oldalon, a saját oldalsávjukban található. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA képernyő jobb oldalán egy interaktív gyertyatáblázat dominál, amelyet a Trading View szolgáltat, így hozzáférést biztosít a technikai elemző eszközök egész sorához, például a Bollinger szalagokhoz, a mozgó átlagokhoz és így tovább. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA megbízási űrlapok közvetlenül a diagram alatt találhatók, lehetővé téve, hogy korlátozott vagy piaci megbízásokkal vásároljon és adjon el. Ennek jobb oldalán a kiválasztott érme legújabb árai és megrendelései találhatók. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEzek az eszközök alatt egy piac mélységi diagramja, a piaci kereskedések futtatása és egy rendkívüli érték található. hasznos szakasz, amely részletesen bemutatja az egyes érmék személyes statisztikáit. Ez teszi a Huobi csereeszközét igazán népszerűvé más tőzsdékhez, például a Binance-hez képest. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEgy pillantásra egy potenciális kereskedő betekintést nyerhet az adott érmékbe. teljes kínálat, forgalomban lévő kínálat, weboldal, fehér könyv és még sok más. Ez a beállítás nagymértékben csökkenti a kriptovaluta-kereskedelem saját kutatási tényezőjét azáltal, hogy az alkalmazandó információk nagy részét egy praktikus dobozban mutatja be közvetlenül a csere képernyőn. Ezeket az információkat tovább bővíti a Huobi eszközbevezetési oldala, amely a képernyő alján található \ u201cSúgó \ u201d linkre kattintva érhető el. \ R \ nKereskedelem készítése \ r \ nAzután, hogy pénztárcáját finanszírozta a választott kriptovalutával, A Huobi lehetővé teszi, hogy közvetlenül a piacokra ugorjon a csere képernyőjükön keresztül. A megbízások két típusa a támogatás \ u2013 limit és a piac. \ R \ n \ r \ nA mindkettő kereskedési felülete nagyrészt magától értetődő. Az árak mind a potenciális párosításban, mind az amerikai dollárban jelennek meg, az összeget pedig kézzel lehet megadni vagy egy csúszkával kiválasztani. A csúszka különösen hasznos eszköz a jelenlegi érmefedezet részarányának megjelenítésére, amelyet egy kereskedelemben kíván tervezni. A csúszka jobbra húzása azt jelzi, hogy all-in megy, félig húzva azt feltételezi, hogy az érmék felét forgalomba hozza stb. \ R \ nEgyéb kereskedési opciók \ r \ nAz alapszinteken kívül kereskedési felület, a Huobi két ingyenes kereskedési platformot kínál. \ r \ nHADAX \ r \ nA HADAX \ u2013 Huobi Autonomous Digital Asset Exchange \ u2013 platform professzionális kereskedőknek biztosít hozzáférést a szokásos kriptovaluta-piac még vadabb nyugati verziójához. A Huobi nem ellenőrzi függetlenül a HADAX rendszeren forgalmazott érmék és zsetonok befektetési értékét, mint az elsődleges Huobi platformon. A HADAX felhasználói a token listákra szavaznak, amelyeket aztán a HADAX hitelesnek és legitimnek ellenőriz. A HADAX felhasználóvá váláshoz a befektetőknek meg kell felelniük a befektetési minimumkövetelményeknek, mivel az érmék és zsetonok kereskedelme nagyobb kockázattal jár. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHa egy érmét vagy zsetont el kell fogadni a A HADAX platform lehetővé teszi, hogy új érmeként szerepeljen a Huobi fő kereskedési webhelyén, feltéve, hogy megfelel a Huobi befektetési normáinak. Egy érme eltávolítása a Huobiból nem feltétlenül jelenti azt, hogy eltávolítják a HADAX-ból. \ R \ nOTC \ r \ nA Huobi tőzsdén kívüli vagy tőzsdén kívüli részlege a potenciális vevőknek és eladóknak lehetőséget kínál nagy mennyiségű érme mozgatására. a ingatag tőzsde piacának való kitettség nélkül. A tanúsított kereskedők itt regisztrálhatnak, és a csúszás minimalizálható a vevők és az eladók közvetlen egyeztetésével a piaci megrendelések létrehozása helyett. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOTOT kriptovaluta-kereskedelemre általában akkor kerül sor, amikor a vétel mérete vagy az eladás valószínűleg elég nagy ahhoz, hogy a piac önállóan mozogjon, vagy amikor az idő jelentős tényezővé válik. \ r \ nMargin Trading \ r \ nHuobi emellett margin-kereskedelmet is kínál. A fedezeti ügylet eltér az alaptőzsdétől. A brókertől kölcsönzött pénzeszközöket egy adott kriptovaluta kereskedésére használják, és a kriptovaluta a bróker kölcsön fedezetéül szolgál. Hosszú és rövid pozíciók egyaránt elfoglalhatók. Ez megnövelheti mind a nyereséget, mind a veszteséget, ezért csak tapasztalt és hozzáértő profi kereskedőknek ajánlott. Az árrés-kereskedelem olyan szintű piaci megértést igényel, amely lehetővé teszi a kereskedő számára, hogy több lépést láthasson az érme vagy token jövőjébe. A félrelépések rendkívül költségesek lehetnek, de rendkívül jövedelmezőek is. \ R \ n \ r \ nHa Huobi Margin Trading részének használata előtt létezik egy külön Hitelügyleti szerződés, amelyet a folytatás előtt meg kell erősíteni. \ R \ n \ r \ n \ Az r \ n \ r \ nHuobi kereskedési opciói az egyszerűtől a bonyolultig terjednek. Van egy kereskedési platform, amely minden igényt kielégít, függetlenül attól, hogy minimalizálja a nagy vásárlások csúszását vagy a nem bizonyított érmék kockázatos holdlövéseit. \ R \ nHuobi díjak \ r \ n \ r \ nA rengeteg rendelkezésre álló kereskedési lehetőség ellenére a Huobi meglehetősen egyszerű díjrendszer. A készítői és felvevői díjak jelenleg szinte minden kereskedési pár esetében 0,2 százalékosak. \ R \ n \ r \ nA gyártói díjak akkor kerülnek meghatározásra, amikor a Huobi megbízási könyvéhez hozzáadják a likviditást egy limitáras megbízás útján az utolsó vételár alatt, és meghaladják az árfolyamot. utolsó eladási ár. A felvételi díjakat akkor is felmérjük, amikor a likviditást az adott megbízás ellen végrehajtott megbízás útján eltávolítják a megbízási könyvből. A díjakat mindig a teljes érméből vonják le a teljes összegből. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHuobi felajánlotta a többszintű VIP kereskedési díjkedvezmény programot, amelyet a Huobi \ n2019s natívnál vásárolhat meg. token, a HT. A kedvezmények 10 és 50 százalék között mozognak. \ R \ nHuobi token: A Huobi natív kriptovaluta \ r \ nHasonlóan a Binance BNB és a Kucoin KCS, Huobi saját kriptovalutáját űzi. A HT a tőzsdén keresztül vásárolható meg, és hűség- és új felhasználói jutalmazási programok részeként adják ki. A HT összesen 500 millió készlettel rendelkezik, és Huobi rendszeresen visszavásárolja az érmék egy részét, hogy sürgősségi felhasználóvédelmi alapként szolgáljon. Májustól a HT 2,679 dolláron kereskedett. \ R \ nHuobi Safe? \ R \ n \ r \ nHuobi magas szintre emeli a kriptovaluta-biztonság professzionalizmusát. A globális pénzügyi titán, Goldman Sachs segíti a tőzsde biztonságát és kockázatkezelését, míg maga a tőzsde a HT tokent használja befektetői biztonsági alap létrehozására. A független kriptovaluta-elemző rendszert úgy tervezték, hogy megakadályozza a potenciálisan rosszindulatú érmék kereskedését a tőzsde fő webhelyén. Ezenkívül Huobi profitál a decentralizált és megerősített anti-DDOS struktúra eredendő biztonságából. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nID hitelesítés érhető el, csakúgy, mint a kereskedelem és visszavonás kétfaktoros engedélyezése. A befektetői alapok több mint 98 százaléka hűtőraktárba kerül, hogy megvédje a feltöréseket. 2018 májusától Huobi hacker-kísérletek áldozatává vált, de ezek során nem veszítettek el ügyfélpénzt. \ R \ n \ r \ nHa érdemes egy kicsit részletesebben felfedezni a Huobi meglehetősen egyedi befektetői biztonsági alapját, mivel létezése piacként szolgál a tőzsde iránti elkötelezettségének fenntartása érdekében a piacon. \ r \ n \ r \ nAz évszakban beszedett tranzakciós díjak 20 százalékának felhasználásával Huobi visszavásárolja saját HT-jét, és félreteszi őket kártérítés. Ezenkívül Huobi állítólag 20 000 BTC tartalékot tart fenn a platform tulajdonában és független címen tárolva. Ha a tőzsdét valaha is katasztrofálisan megtámadják, a BTC-t szabadon engedik a befektetők veszteségeinek fedezésére. Ez nem fedezi azokat a veszteségeket, amelyek az egyes felhasználók feltörési vagy adathalász kísérletei miatt következnek be, de a tőzsde egésze alapvetően önbiztosított. Becslése szerint a 20 000 BTC tartalék nagyobb értéket képvisel, mint a tőzsde teljes forró pénztárca kapacitása, ami lehetővé teszi ezen alapok azonnali cseréjét pusztító és valószínűtlen feltörés esetén. \ R \ nHuobi ügyfélszolgálat \ r \ n \ r \ nHuobi büszke arra, hogy a legjobb ügyfélszolgálatot nyújtja a kriptovaluta-csere térben, és ezzel az értékeléssel nehéz vitatkozni. 24/7-es ügyfélszolgálati modellje utal a hagyományos piacokról, és ez volt az első ilyen jellegű megoldás. A 24 \ / 7-es modell is bemutatja Huobi globális elérését; a Huobi központjától számított földrajzi és időbeli távolság nem akadályozza az ügyfélszolgálat fogadását. \ r \ n \ r \ nA cég webhelyén a GYIK és a súgó részek teljes körűek találhatók, bár téma és platform szerint vannak elosztva, nem pedig központi helyen. Néhány felhasználó számára ez sokkal kényelmesebbnek tekinthető, mivel a GYIK és a súgótémák csak az adott műveletre korlátozódnak. Mások számára azonban frusztráló lehet, ha több webhelyet átkutatnak, hogy választ kapjanak egymással nem összefüggő kérdésekre. \ R \ nKövetkeztetés \ r \ nBíztató, hogy Huobi azon dolgozik, hogy betartsa az amerikai szabályozásokat, hogy az amerikai állampolgárok használhassák platformja, mert Huobi némi szükséges profizmust hoz a kriptovaluta térbe. Alapvető kereskedési eszközei egyszerűen használhatók és érthetőek. A felsorolt ​​érmék független elemzése megsemmisíti az abszolút hatalmas marginális érmék és zsetonok állományát, amelyekbe lehet befektetni, miközben a potenciális kereskedőknek elegendő választási lehetőséget biztosítanak a lehetőségek megtalálásához. A fejlett kereskedési eszközök az idő múlásával egyre hasznosabbnak bizonyulnak, mivel a kriptovaluták származékos piaca kibővül. Ezenkívül a Huobi egyfajta többszintű kockázati rendszert kínál, kezdve az OTC-ajánlatoktól és a HADAX platformig. \ R \ n \ r \ nRajzolódtak olyan információk, amelyek arra utalnak, hogy a Huobi esetleg meghamisította a kereskedési volumeneket, amelyeket Ön itt olvashat bővebben. \ r \ n \ r \ nA biztonság szempontjából Huobi lépéseket tesz a hagyományos bankokkal és tőzsdékkel megegyező szintű tisztelet elérése felé. A Huobi nem csak a lehetséges biztonsági feltörések ellen fedezi magát központosított biztonsági berendezésével, hanem viszonylag szigorú azonosítási szabványok és kétfaktoros engedélyezés révén segíti a felhasználókat a saját források megóvásában. Sőt, fizikailag félreteszi a befektetők potenciális veszteségeinek megtérülését arra az esetre, ha a saját biztonsági rendszere meghibásodna. Ez egy olyan jellemző, amely meglehetősen ritka a kriptovaluta térben, de szinte kötelező a hagyományos piacok számára. Csak ez teszi Huobi-t az átlagos Joe kriptopénzbe történő belépési pontjává. \ R \ n \ r \ nTényleg ez teszi Huobi-t a fejlett kriptopénz-kereskedelem teljes csomagjához. Az új befektetők egy könnyen használható, grafikus kereskedési platformra támaszkodhatnak, amely minden lépésben elérhető segítséggel és támogatással rendelkezik. A tapasztaltabb kezek kipróbálhatják szerencséjüket és ügyességüket a margin kereskedési piacon, vagy a HADAX pusztájába merülve. Úgy tűnik, hogy Huobiban minden a befektetők rendelkezésére áll, készségtől és tapasztalattól függetlenül. Csak szégyen, hogy az amerikai befektetők hatalmas potenciális állománya jelenleg nem tudja kihasználni a platform előnyeit. \ R \ n \ r \ nLátogasson el Huobiba","szerző": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"},"datePublished":"2018-06-05"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me