Kezdő útmutató a VirWox Exchange-hez: Teljes áttekintés

VirWox Review

VirWoX a Virtuális Világtőzsde rövidítése és a virtuális pénznemek vásárlásának szentelt tőzsde. Érdekes módon régebbi, mint a Bitcoin első megjelenése a tőzsdéken, mivel 2007-ben Ausztriában központosított digitális pénzváltásként indult. Lényegében a VirWoX-t olyan online tőzsdeként tervezték, amelynek célja az online játékokban használható virtuális pénznemek vásárlása. Egy kiskapun keresztül azonban a VirWoX rivaldafénybe került azzal, hogy lehetővé tette a Bitcoin vásárlását PayPal-on keresztül, bár ez néhány további lépést igényel.

VirWox Review

Látogasson el a VirWox oldalára

VirWoX előzmények

Mint említettük, a VirWoX története 2007-ben kezdődött. Először a Second Life Lindens, SLL és néhány más virtuális valuta kereskedésére hozták létre. Ma más virtuális pénznemekkel is kereskedhet, például a Second Life hársdollárjaival, nyitott metaverse valutájával, OMC-jével és az Avination C $ -jával. 2015 augusztusától a VirWoX-nak le kellett állítania a Linden dollárok kivonását a Second Life avatárokhoz, mivel a Second Life csak saját tőzsdéjén keresztül tette elérhetővé őket. Mindazonáltal továbbra is átválthat más pénznemekre, és az SLL továbbra is magas kereskedési forgalommal rendelkezik a webhelyen. Ugyanezen év szeptemberében a VirWoX hozzáadta az MVC V $ kereskedését, amelyet a My Virtual Community, az OpenSim alapú virtuális világ használ..

A VirWoX 2011 áprilisában lépett be a hagyományos kriptovaluta világába, amikor elfogadta a Bitcoin-ot. Ezen a ponton a felhasználók gyorsan rájöttek, hogy lehetséges SLL vagy más virtuális pénznem megvásárlása a PayPal használatával, majd a VirWoX használatával egy második tranzakcióra konvertálják a virtuális valutát Bitcoin-ba.

Virwox

Mennyire népszerű a VirWoX?

A VirWoX népszerűségének mérésére többféle módszer létezik, de a regisztrált felhasználók száma jó módszer annak bemutatására, hogy milyen széles a platform elérhetősége. A VirWoX-nak 1 087 462 regisztrált felhasználója van, bár az írás idején csak 269 volt online, ami valószínűleg a napszak függvényében változik.

Azok, akik érdeklődnek a VirWoX kereskedési volumene iránt, megnézhetik az SLL-t és az ACD-t, a két legnépszerűbb devizát. Az SSL 24 órás kereskedési volumene az írás idején 123 628 158 volt, 30 napos állománya 4 079 041 865 és összesen 217 739 498 511. Az ACD 24 órás kereskedési volumene 92 844 volt, a 30 napos összértéke 1 923 566 és összesen 514 755 585.

Hogyan készíts VirWoX-fiókot?

Hihetetlenül egyszerű egy VirWoX fiókot létrehozni, és ezt megteheti a domain bármely oldala. Az oldal bal felső sarkában mindig van egy Ügyfél bejelentkezési mező. Ez alatt vannak lehetőségek az elfelejtett jelszavakra, a regisztrációra és a partnerként való regisztrációra. A regisztrációhoz csak lépjen a regisztrációs oldalra, és ideiglenes jelszót kap az e-mail postaládájába. 24 órán belül jelentkezzen be, és változtassa meg a jelszót. Ekkor a VirWoX-fiók aktív lesz.

VirWox regisztráció

Milyen diagramokat és adatokat kínál a VirWoX?

Annak érdekében, hogy a felhasználók megalapozott döntést hozzanak a virtuális pénznem kereskedésében, a VirWoX a honlap jobb oldalán egy diagramot mutat a legnépszerűbb párok aktuális árfolyamáról. Itt megtalálja az ajánlattételi és eladási árakat USD / SLL, EUR / SLL, GBP / SLL, CHF / SLL, USD / ACD, EUR / ACD, SLL / OMC, SLL / ACD, EUR / OMC, USD / OMC, EUR / MVC és BTC / SLL. Ez alatt grafikonokat talál, amelyek az elmúlt 14 nap mindegyik párjának sebességi mozgását mutatják.

Pénznemek

Ha egy devizapár valamelyik grafikonjára kattint, akkor az adott párosítás piaci mélységét áttekintheti. Ezen az oldalon egy grafikon jelenik meg, amely bemutatja az egyes devizák vásárlásának összesített mennyiségét a párban, és az alatta lévő diagramokat az ajánlatok részletesebb ismertetésével. Az ajánlatok minden egyes táblázata tartalmaz egy oszlopot az arányról, a mennyiségről és a felhalmozott mennyiségről. Ily módon az ajánlat megadása előtt megtekintheti a devizapárral kapcsolatos legfontosabb információkat.

VirWox Bitcoin

Milyen típusú megrendeléseket adhat le a VirWoX használatával?

A VirWoX-on kétféle kereskedési módszer létezik: az egyik a tranzakció gyors teljesítését, a másik pedig a lehető legjobb árfolyam elérését helyezi előtérbe. Ha azt szeretné, hogy a megbízás azonnal teljesüljön, akkor megtehet egy piaci megbízást, ami azt jelenti, hogy elfogadja a jelenleg elérhető legjobb árfolyamot. Ha jobb árfolyamra vágyik, és hajlandó várni, akkor limithatást adhat le. Ezzel a típusú kereskedéssel megadja a kívánt árfolyamot, de csak akkor hajtja végre, ha valaki elfogadja az ajánlatot.

Hogyan kereskedhet a VirWoX-szal?

Miután bejelentkezett, először pénzt kell befizetnie számlájára PayPal, hitel- vagy betéti kártyák, Skrill, Paysafe kártya vagy bármely más támogatott lehetőség egyikén keresztül. Ezután léphet az „Exchange” oldalra annak a párnak, amelyet vásárolni és eladni szeretne. Ott egyszerűen töltse ki az űrlapot egy piaci vagy limit megbízáshoz, és küldje el.

A rendelésegyeztetési rendszer teljesen automatikus. Ez azt jelenti, hogy a rendszer automatikusan egyezteti az Ön megrendelését az azonos árfolyammal szemben. Tehát, ha USD-t szeretne SLL-ért eladni, és valaki ugyanolyan árfolyamon USD-t szeretne eladni, akkor a rendszer megfelel az Ön megrendeléseinek. Részleges végrehajtások is előfordulhatnak, amikor a megrendelés több más megrendeléssel párosul, hogy elérje a kereskedni kívánt mennyiséget.

Limit sorrend

Bitcoin vásárlása PayPal segítségével

Mint korábban említettük, a kriptográfiai közösség kitalálta, hogy a VirWox használatával lehetséges a Bitcoin vásárlása PayPal használatával, amit sok más tőzsdén nem talál meg. A módszer meglehetősen egyszerű – finanszírozza számláját PayPal-szal az SLL vásárlásához, majd cserélje le SLL-jét Bitcoin-ra, majd visszavonhatja a bitcoint a saját pénztárcájába a webhelyről.

Ennek a módszernek a használata meglehetősen sok díjat fog felszámolni, de ha a PayPal az egyetlen lehetőség a Bitcoin vásárlására, akkor ügyes megoldás.

Mik a betéti módszerek és díjak?

A VirWoX egyik legnépszerűbb fizetési módja a PayPal, de ez díjjal jár. A VirWoX áthárítja a PayPal által felszámított díjakat az ügyfelekre. A díj a fizetési mód, az ügyfél tartózkodási helye, a pénznem, a tranzakció nagysága és a korábbi tranzakciók függvényében változik, vagyis kiszámíthatatlan. A VirWoX a hitel- és betéti kártya befizetéséért felszámított díjakat, valamint a Skrillen (Moneybookers) keresztül is továbbítja. Az euró ügyfelek jelenlegi díja 0,39 EUR plusz 3,5 százalék. A betétek Paysafe kártyával lehetségesek, de a díj 20 százalék, ezért óvatosan használja ezt a lehetőséget.

Fiókkorlátok

Korlátok az EUR-szinten 0, 1. szint, 2. szint, 3. szint, 4. szintazonnal 10 nap után 30 nap után 60 nap után kérésrePayPal /

Skrill

Betétek 24 órán át

30 napon belül

90 120 200 400 1000
270 900 2000 5000 15 000

Használhatja a SOFORT banki szolgáltatást is, amelynek díja 2,5 százalékos és minimum 0,25. Egyéb betétek, például az MVC által a My Virtual Community által befizetett betétek, nem számítanak fel díjat.

Mik a betéti limitek és szintek?

A befizetési korlátok az Ön számlájának szintjén alapulnak, amely attól függ, hogy meddig rendelkezett aktív VirWoX számlával. A 0. szint azonnali, és a PayPal-on és a Skrill-en keresztül befizetett betétekre minden 24 órás időszakra 90 eurós limit vonatkozik. 30 napra vonatkozó limit 270 EUR. 10 nap múlva éri el az 1. szintet, ekkor a 24 órás limit 120 EUR-ra emelkedik, a 30 napos limit pedig 900 EUR-ra válik. A 2. szintet 30 nap elteltével érjük el 200, illetve 2 000 eurós limitekkel. 60 nap elteltével eléri a 3. szintet 400 és 5000 EUR limitekkel. A 4. szint kérésre rendelkezésre áll, a 24 órás limitet 1000 euróra, a 30 napos limitet pedig 15 000-re növelve. A limit USD-ben történő megszerzéséhez szorozzuk meg az összeget 1,3-mal. Szorozza meg 1,2-vel CHF-ért vagy 0,9-vel GBP-ért. A szintjét bármikor megtekintheti a fiók áttekintő oldalán.

Hogyan lehet visszavonni a VirWoX alkalmazást?

A VirWoX nem rendelkezik visszavonási korlátokkal. Az SLL visszavonása az SL fiókokhoz általában csak másodperceket vesz igénybe. A bankszámlákra, a PayPalra vagy a Skrillre történő felvétel általában hosszabb ideig tart, mivel kézi beavatkozást igényelhetnek. A Bitcoin-kivételek kezelési díja 0,0005 BTC. A PayPal-on keresztül történő kivonások kezelési díja 1 EUR / USD / CHF / GBP plusz 2 százalék. Minden más kifizetési típus, beleértve a Skrill és a banki átutalásokat is, kezelési díja 1 EUR / USD / CHF / GBP.

Milyen egyéb díjakat számít fel a VirWoX?

A piaci megrendelések és a limit megbízások díjai némileg eltérnek, de az egyes devizapárok mindkét típusú tranzakciójának díjainak részletes listáját a VirWoX súgó oldalán találja. A piaci megbízások díja 50 SLL, 25 vagy 50 ACD, 25 vagy 50 OMC vagy 50 MVC, plusz 1,90-3,90 százalékos változó díj, a devizapártól függően. Bár a piaci megrendelésekre nincs kedvezmény, a befizetett jutalék beleszámít a limit megbízások kedvezményébe.

Piaci megrendelések díjai

CurrencyFixedVariable
EUR / SLL 50 SLL 2,90%
USD / SLL 50 SLL 3,90%
GBP / SLL 50 SLL 3,90%
CHF / SLL 50 SLL 3,90%
EUR / ACD 50 ACD 3,90%
USD / ACD 50 ACD 3,90%
SLL / ACD 25 ACD 3,90%
SLL / OMC 25 OMC 1,90%
EUR / OMC 50 OMC 2,90%
USD / OMC 50 OMC 1,90%
BTC / SLL 50 SLL 3,90%
EUR / MVC 50 MVC 2,90%

A VirWoX csak akkor terheli a limit megbízásokat, amikor egy megbízás ténylegesen végrehajtásra kerül. Részben teljesített megbízások esetén csak a végrehajtott rész után számítunk fel jutalékot. A jutalék minden devizapárnál 3,9 százaléknál kezdődik, de csökken, ha többet cserél. Ez a kedvezmény a kereskedési tevékenységen alapul, nevezetesen az SLL által fizetett jutalékon, amely a piaci és a limit megbízásokat egyaránt ötvözi az elmúlt 30 napban. Miután az elmúlt 30 napban 1000 SLL-t fizetett jutalékként, 10 százalékos kedvezményt kap. 2000 SLL-nél ez 20 százalékra nő. A kedvezmények továbbra is 30 százalékkal 5000 SLL-nél, 40 százalékkal 10 000 SLL-nél, 50 százalékkal 20 000 SLL-nél, 60 százalékkal 50 000 SLL-nél, 70 százalékkal 100 000 SLL-nél és 80 százalékkal 200 000 SLL-nél.

Korlátozza a megrendelések díját

Bizottság fizetett

(az elmúlt 30 napban) Kedvezményes

jutalék

0 SLL 0% 3,90%
1000 SLL 10% 3,51%
2 000 SLL 20% 3,12%
5000 SLL 30% 2,73%
10 000 SLL 40% 2,34%
20 000 SLL 50% 1,95%
50 000 SLL 60% 1,56%
100 000 SLL 70% 1,17%
200 000 SLL 80% 0,78%

Az SLL, az ACD és az OMC más felhasználóknak történő elküldéséért nem kell díjat fizetni. Bár a VirWoX nem számít fel számlakarbantartási díjat, 12 hónap inaktivitás után inaktivitási díj jár. Ez havi 2 EUR (vagy azzal egyenértékű) összegű, de csak akkor kerül felszámolásra, ha a számla egyenlege pozitív.

Mik azok a VirWoX terminálok?

Azok, akik a VirWoX-et használják SLL vásárlásához és értékesítéséhez, érdemes kihasználniuk a Terminálok előnyeit a Second Life virtuális világban. Ezek a terminálok a fiók érvényesítésének kötelező részét képezik. A fiók érvényesítése után a felhasználók állandó kapcsolatokat létesítenek a VirWoX-fiókok és a Second Life avatarok között. Ez az állandó kapcsolat fontos része a Linden dollár biztonságos és hatékony átutalásának. Fiókjának érvényesítéséhez és ennek a linknek a létrehozásához egyszerűen várjon, amíg bejelentkezik az újonnan létrehozott VirWoX-fiókba. Ezután jelentkezzen be az SL világába, és látogasson el egy VirWoX terminálra. Érintse meg a Terminált, és megjelenik egy előugró párbeszédpanel, amely megjeleníti a kiválasztott felhasználónevet a VirWoX-ban az avatár számára. A link létrehozásához erősítse meg a felhasználónevet.

Terminálok

A Terminal helyeit a VirWoX weboldalon keresztül találhatja meg. A VirWoX figyelmeztet arra, hogy hamis VirWoX terminálok lehetnek. Az eredeti VirWoX terminálok mindig bebizonyítják, hogy valóságosak, azáltal, hogy megmutatják az Ön VirWoX felhasználónevét és titkos terminálazonosító számát (TIN). Kiválaszthatja ezt a TIN-t, és annyiszor módosíthatja, amennyit csak akar, a Beállítások oldalon. Mindig ellenőrizze, hogy a terminál megjeleníti-e az Ön TIN-jét és felhasználónevét, mielőtt a Pay-t elérné.

A VirWoX érdeklődése azoknak az embereknek a meghallgatása, akiknek van egy termináljuknak megfelelő helyük. További információt kaphat, vagy kapcsolatba léphet a céggel, hogy beszerezzen egyet és javítsa a további forgalmat.

A VirWox biztonságos?

A VirWoX-ot az osztrák Virtual World Services GmbH üzemelteti, fejleszti és tervezi. A vállalat egyetlen célja az ilyen szolgáltatások működtetése, valamint a virtuális világokon belüli és a virtuális világokkal kapcsolatos üzleti tevékenység folytatása. A biztonság kedvéért a VirWoX útmutatásokat ad a jelszavakról, például arról, hogy legalább nyolc karakter hosszúak, és kombinálják a kis- és nagybetűket, valamint a számokat.

Virtuális világszolgáltatások

A VirWoX-nak bizonyos személyes adatokra lesz szüksége, például az Ön nevére, amikor valós pénzeket küld bankszámlákra, PayPalra és Skrillre. Ezeket az információkat soha nem adja vagy adja el harmadik feleknek, hacsak a hatóságok nem kérik, kivéve a statisztikai célokra használt névtelen adatokat. Nem tárolja a hitelkártya adatait.

Milyen erőforrásokat biztosít a VirWoX a fejlesztők számára?

A VirWoX szerver megbízhatósága és skálázhatósága miatt megnyitotta belső felületeit külső fejlesztők előtt, akik a termékeken vagy alkalmazásokon keresztül szeretnének hozzáférni hozzá. Ez lehetővé teszi a fejlesztők számára olyan alkalmazások felépítését is, amelyek programozott hozzáférést igényelnek a virtuális pénznemek cseréjéhez. A VirWoX három API-t kínál a fejlesztők számára: Basic, Trading és MicroPayment.

Következtetés

A VirWoX vagy a Virtual World Exchange virtuális pénznemek cseréje. Eredetileg az online játékokban használt virtuális pénznemek adásvételére készült. Amikor a platform bevezette a Bitcoin támogatását, még népszerűbbé vált azáltal, hogy lehetővé tette a Bitcoin közvetett vásárlását PayPal-nal és más nehezen elérhető fizetési módszerekkel, ha először SLL-t vásárolt, majd ezt átváltotta Bitcoin-ra..

A VirWoX különösen hasznos csere azok számára, akik további módszereket akarnak a Bitcoin vásárlására, és nem bánják, ha ezért külön díjat fizetnek, vagy akik bármilyen okból névtelenek akarnak maradni. Hasznos erőforrás azok számára is, akik támogatott online játékokat játszanak, amelyek a VirWoX-on forgalmazható virtuális pénznemek egyikét használják..

Látogasson el a VirWox oldalára

VirWox

src = “~ images \ kezdők-útmutató-virwox-csere-teljes-áttekintés.gif”

alt = “VirWox áttekintés”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.

Egyszerű használat

8.0 / 10

Hírnév

8.0 / 10

Díjak

7.0 / 10

Vevőszolgálat

8.0 / 10

fizetési módok

9.0 / 10

Előnyök

  • Lehetséges BTC vásárlása a PayPal segítségével
  • Nincs szükség személyazonosító igazolásra
  • Fiat vásárlások

Hátrányok

  • Dátumozott felület
  • Magas díjak
  • Korlátozott pénznemek

Látogatás {"@kontextus":"http: \ / \ / schema.org \ /","@típus":"Termék","név":"VirWox","kép":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 05 \ /virwox-review.gif","leírás":"A VirWoX a Virtual World Exchange rövidítése, és egy virtuális pénznemek vásárlásának szentelt tőzsde. Érdekes módon régebbi, mint a Bitcoin első megjelenése a tőzsdéken, mivel 2007-ben Ausztriában központosított digitális pénzváltásként indult. Lényegében a VirWoX-ot online virtuális csereként tervezték, amelynek célja a virtuális vásárlás…","ajánlatok": {"@típus":"Ajánlat","ár":"0,00","priceCurrency":"$","eladó": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"}},"felülvizsgálat": {"@típus":"Felülvizsgálat","reviewRating": {"@típus":"Értékelés","bestRating":"10.","legrosszabb":"0","ratingValue":"8.00"},"név":"VirWox","reviewBody":"A VirWoX a Virtual World Exchange rövidítése, és egy virtuális pénznemek vásárlásának szentelt tőzsde. Érdekes módon régebbi, mint a Bitcoin első megjelenése a tőzsdéken, mivel 2007-ben Ausztriában központosított digitális pénzváltásként indult. Lényegében a VirWoX-t olyan online tőzsdeként tervezték, amelynek célja az online játékokban használható virtuális pénznemek vásárlása. Hézagon keresztül azonban a VirWoX rivaldafénybe került azzal, hogy lehetővé tette a Bitcoin PayPal-on keresztül történő vásárlását, bár ehhez néhány további lépés szükséges. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nLátogasson el a VirWox \ oldalra r \ nVirWoX History \ r \ nAmint említettük, a VirWoX története 2007-ben kezdődött. Először a Second Life Lindens, SLL és néhány más virtuális valuta kereskedésére hozták létre. Ma más virtuális pénznemekkel is kereskedhet, például a Second Life hársdollárjaival, nyitott metaverse pénznemével, OMC-jével és az Aviation C $ -val. 2015 augusztusától a VirWoX-nak le kellett állítania a Linden Dollár kivonását a Second Life avatárokhoz, mivel a Second Life csak saját tőzsdéjén keresztül tette elérhetővé őket. Mindazonáltal továbbra is átválthat más pénznemekre, és az SLL továbbra is magas kereskedési forgalommal rendelkezik a webhelyen. Ugyanezen év szeptemberében a VirWoX hozzáadta az MVC V $ kereskedését, amelyet a My Virtual Community, az OpenSim-alapú virtuális világban használnak. \ R \ n \ r \ nVirWoX 2011 áprilisában lépett be a hagyományos kriptovaluta világába, amikor elfogadta a Bitcoint . Ezen a ponton a felhasználók gyorsan rájöttek, hogy lehet SLL-t vagy más virtuális valutát vásárolni a PayPal használatával, majd a VirWoX használatával egy második tranzakciót lehet használni, amely a virtuális valutát Bitcoinra konvertálja. \ R \ n \ r \ n \ r \ nMilyen népszerű a VirWoX ? \ r \ nA VirWoX népszerűségének mérésére többféle módszer létezik, de a regisztrált felhasználók száma jó módszer annak bemutatására, hogy milyen széles a platform elérhetősége. A VirWoX-nak 1 087 462 regisztrált felhasználója van, bár az írás idején csak 269 volt online, ez a szám valószínűleg a napszak függvényében változik. \ R \ n \ r \ nAzok, akik a VirWoX-on kereskednek, érdeklődhetnek az SLL és az ACD mellett, a két legnépszerűbb deviza. Az SSL 24 órás kereskedési volumene az írás idején 123 628 158 volt, 30 napos állománya 4 079 041 865 és összesen 217 739 498 511. Az ACD 24 órás kereskedési volumene 92 844 volt, 30 napos összege 1 923 566 és összesen 514 755 585. \ R \ nHogyan készít VirWoX-fiókot? \ R \ nHihetetlenül egyszerű egy VirWoX-fiókot létrehozni, és ezt a domain bármely oldaláról megteheti. Az oldal bal felső sarkában mindig van egy Ügyfél bejelentkezési mező. Ez alatt vannak lehetőségek az elfelejtett jelszavakra, a regisztrációra és a partnerként való regisztrációra. A regisztrációhoz csak lépjen a regisztrációs oldalra, és ideiglenes jelszót kap az e-mail postaládájába. 24 órán belül jelentkezzen be, és változtassa meg a jelszót. Ezen a ponton a VirWoX-fiók aktív lesz. \ R \ n \ r \ n \ r \ nMilyen diagramokat és adatokat kínál a VirWoX? \ R \ nA VirWoX diagramja a felhasználók megalapozottabb meghozatala érdekében a legnépszerűbb párok jelenlegi aránya a honlap jobb oldalán. Itt megtalálja az ajánlattételi és eladási árakat USD / SLL, EUR \ / SLL, GBP \ / SLL, CHF \ / SLL, USD \ / ACD, EUR \ / ACD, SLL \ / OMC, SLL \ / ACD, EUR \ / OMC, USD \ / OMC, EUR \ / MVC és BTC \ / SLL. Ez alatt grafikonok találhatók, amelyek az elmúlt 14 nap mindegyik párjának árfolyammozgását mutatják. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA valuta pár bármelyik grafikonjára kattintva eljuthat az adott párosítás piaci mélység áttekintése. Ezen az oldalon egy grafikon jelenik meg, amely bemutatja az egyes devizák vásárlásának összesített mennyiségét a párban, és az alatta lévő diagramokat az ajánlatok részletesebb ismertetésével. Az ajánlatok minden egyes táblázata tartalmaz egy oszlopot az arányról, a mennyiségről és a felhalmozott mennyiségről. Így megnézheti a devizapárral kapcsolatos legfontosabb információkat, mielőtt licitálna. \ R \ n \ r \ n \ r \ nMilyen típusú megrendeléseket tehet a VirWoX segítségével? \ R \ nKereskedelemnek két módja van. a VirWoX-on az egyik a tranzakció gyors teljesítését helyezi előtérbe, a másik pedig a lehető legjobb arány elérését. Ha azt szeretné, hogy a megbízás azonnal teljesüljön, akkor megtehet egy piaci megbízást, ami azt jelenti, hogy elfogadja a jelenleg elérhető legjobb árfolyamot. Ha jobb árfolyamra vágyik, és hajlandó várni, akkor limithatást adhat le. Ennél a típusú kereskedésnél megadja a kívánt árfolyamot, de csak akkor hajtja végre, ha és amikor valaki elfogadja az ajánlatot. \ R \ nHogyan kereskedik a VirWoX szolgáltatással? \ R \ nMiután bejelentkezik, először be kell fizetnie pénzeszközöket számlájára PayPal, hitel- vagy betéti kártyák, Skrill, Paysafe kártya vagy bármely más támogatott opció segítségével. Ezután felkeresheti a \ u201cExchange \ u201d oldalt annak a párnak, amelyet vásárolni és eladni szeretne. Ott egyszerűen töltse ki az űrlapot egy piaci vagy limit megbízáshoz, és küldje el. \ R \ n \ r \ nA megrendelések egyeztetési rendszere teljesen automatikus. Ez azt jelenti, hogy a rendszer automatikusan egyezteti az Ön megrendelését az azonos árfolyammal szemben. Tehát, ha USD-t szeretne SLL-ért eladni, és valaki ugyanolyan árfolyamon USD-t szeretne eladni, akkor a rendszer megfelel az Ön megrendeléseinek. Részleges végrehajtások is előfordulhatnak, amikor megrendelését több más megrendeléssel egyeztetik, hogy elérje a kereskedni kívánt mennyiséget. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBitcoin vásárlása PayPal-lal \ r \ nAz előzőekben említettük, amire a kriptográfiai közösség rájött, az az, hogy a VirWox használatával lehetséges a Bitcoin vásárlása a PayPal segítségével, amit nem talál sok más tőzsdén. A módszer meglehetősen egyszerű – finanszírozza számláját a PayPal segítségével SLL vásárlásához, majd cserélje le SLL-jét Bitcoinra, majd visszavonhatja a bitcoinot a saját pénztárcájába a webhelyről. \ R \ n \ r \ nEz a módszer használata felmerül meglehetősen sok díj, de ha a PayPal az egyetlen lehetőség a Bitcoin vásárlására, akkor ez egy egyszerű megoldás. \ r \ nMelyek a befizetési módszerek és díjak? \ r \ nA VirWoX egyik legnépszerűbb fizetési módja a PayPal, de ez díjjal jár. A VirWoX áthárítja a PayPal által felszámított díjakat az ügyfelekre. A díj a fizetési mód, az ügyfél tartózkodási helye, a pénznem, a tranzakció nagysága és a korábbi tranzakciók függvényében változik, vagyis kiszámíthatatlan. A VirWoX a hitel- és betéti kártya befizetéséért felszámított díjakat, valamint a Skrillen (Moneybookers) keresztül is továbbítja. Az euró ügyfelek jelenlegi díja 0,39 EUR plusz 3,5 százalék. Betétek Paysafe kártyával lehetségesek, de a díj 20 százalék, ezért óvatosan használja ezt a lehetőséget. \ R \ nSzámlahatárok \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nLimitek euróban \ r \ n 0. szint \ r \ n1. szint \ r \ n2. szint \ r \ n3. szint \ r \ n4. szint \ r \ n \ r \ n \ r \ azonnal \ r \ 10 nap után \ r \ na 30 nap után \ r \ na 60 nap után \ r \ non request \ r \ n \ r \ n \ r \ nPayPal \ / \ r \ nSkrill \ r \ nBetétek 24 órán keresztül \ r \ n90 \ r \ n120 \ r \ n200 \ r \ n400 \ r \ n1 000 \ r \ n \ r \ n \ r \ n 30 nap alatt \ r \ n270 \ r \ n900 \ r \ n2000 \ r \ n5000 \ r \ n15 000 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSzintén használhatja a SOFORT banki szolgáltatást, amelynek díja 2,5 százalékos és minimum 0,25. Egyéb betétek, például az MVC által a My Virtual Community által befizetett betétek, nem számítanak fel díjat. \ R \ nMelyek a betéti korlátok és szintek? \ R \ nA betéti korlátok az Ön számlájának szintjén alapulnak, amely attól függ, hogy mennyi ideig volt már számlája aktív VirWoX fiók. A 0. szint azonnali, és a PayPal-on és a Skrill-en keresztül befizetett betétekre minden 24 órás időszakra 90 eurós limit vonatkozik. 30 napra vonatkozó limit 270 EUR. 10 nap múlva éri el az 1. szintet, ekkor a 24 órás limit 120 EUR-ra emelkedik, a 30 napos limit pedig 900 EUR-ra válik. A 2. szintet 30 nap elteltével érjük el 200, illetve 2 000 eurós limitekkel. 60 nap elteltével eléri a 3. szintet 400 és 5000 EUR limitekkel. A 4. szint kérésre rendelkezésre áll, a 24 órás limitet 1000 euróra, a 30 napos limitet pedig 15 000-re növelve. A limit USD-ben történő megszerzéséhez szorozzuk meg az összeget 1,3-mal. Szorozza meg 1,2-vel CHF-ért vagy 0,9-vel GBP-ért. Bármikor megtekintheti a szintjét a fiók áttekintő oldalán. \ R \ nHogyan lehet visszavonni a VirWoX szolgáltatásból? \ R \ nA VirWoX nem rendelkezik visszavonási korlátokkal. Az SLL visszavonása az SL fiókokhoz általában csak másodperceket vesz igénybe. A bankszámlákra, a PayPalra vagy a Skrillre történő felvétel általában hosszabb ideig tart, mivel kézi beavatkozást igényelhetnek. A Bitcoin-kivételek kezelési díja 0,0005 BTC. A PayPal-on keresztül történő kivonások kezelési díja 1 EUR \ / USD \ / CHF \ / GBP plusz 2%. Minden más kifizetési típus, beleértve a Skrill és a banki átutalásokat is, kezelési díja 1 EUR \ / USD \ / CHF \ / GBP. \ R \ nMilyen egyéb díjakat számít fel a VirWoX? \ R \ nA díjak kissé eltérnek a piaci megbízásoktól és a limitektől megrendeléseket, de az egyes devizapárok bármelyik típusú tranzakciójának díjainak részletes listáját a VirWoX súgó oldalán találja. A piaci megbízások díja 50 SLL, 25 vagy 50 ACD, 25 vagy 50 OMC, vagy 50 MVC, plusz 1,90-3,90 százalékos változó díj, a devizapártól függően. Bár a piaci megrendelésekre nincs kedvezmény, a befizetett jutalékok beleszámítanak a limit megbízások kedvezményébe. \ R \ nPiaci megrendelések díjai \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPénznem \ r \ nFixed \ r \ nVáltozó \ r \ n \ r \ n \ r \ nEUR \ / SLL \ r \ n50 SLL \ r \ n2,90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nUSD \ / SLL \ r \ n50 SLL \ r \ n3,90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nGBP \ / SLL \ r \ n50 SLL \ r \ n3,90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nCHF \ / SLL \ r \ n50 SLL \ r \ n3.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nEUR \ / ACD \ r \ n50 ACD \ r \ n3.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nUSD \ / ACD \ r \ n50 ACD \ r \ n3.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nSLL \ / ACD \ r \ n25 ACD \ r \ n3.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nSLL \ / OMC \ r \ n25 OMC \ r \ n1.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nEUR \ / OMC \ r \ n50 OMC \ r \ n2.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nUSD \ / OMC \ r \ n50 OMC \ r \ n1.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTC \ / SLL \ r \ n50 SLL \ r \ n3.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nEUR \ / MVC \ r \ n50 MVC \ r \ n2,90% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVirWoX csak a limit megrendelésekért számít fel díjat, ha egy megrendelés valójában kivégzik. Részben teljesített megbízások esetén csak a végrehajtott rész után számítunk fel jutalékot. A jutalék minden devizapárnál 3,9 százaléknál kezdődik, de csökken, ha többet cserél. Ez a kedvezmény a kereskedési tevékenységen alapul, nevezetesen az SLL által fizetett jutalékon, amely a piaci és a limit megbízásokat egyaránt ötvözi az elmúlt 30 napban. Miután az elmúlt 30 napban 1000 SLL-t fizetett jutalékként, 10 százalékos kedvezményt kap. 2000 SLL-nél ez 20 százalékra nő. A kedvezmények továbbra is 30 százalékkal 5 000 SLL-nél, 40 százalékkal 10 000 SLL-nél, 50 százalékkal 20 000 SLL-nél, 60 százalékkal 50 000 SLL-nél, 70 százalékkal 100 000 SLL-nél és 80 százalékkal 200 000 SLL-nél vannak. n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFizetett jutalék \ r \ n (az elmúlt 30 napban) \ r \ nDiszkont \ r \ nHatékony \ r \ nBizottság \ r \ n \ r \ n \ r \ n0 SLL \ r \ n0% \ r \ n3,90% \ r \ n \ r \ n \ r \ n1 000 SLL \ r \ n10% \ r \ n3,51% \ r \ n \ r \ n \ r \ n2, 000 SLL \ r \ n20% \ r \ n3.12% \ r \ n \ r \ n \ r \ n5 000 SLL \ r \ n30% \ r \ n2.73% \ r \ n \ r \ n \ r \ n10 000 SLL \ r \ n40% \ r \ n2,34% \ r \ n \ r \ n \ r \ n20 000 SLL \ r \ n50% \ r \ n1,95% \ r \ n \ r \ n \ r \ n50 000 SLL \ r \ n60% \ r \ n1,56% \ r \ n \ r \ n \ r \ n100 000 SLL \ r \ n70% \ r \ n1,17% \ r \ n \ r \ n \ r \ n200 000 SLL \ r \ n80% \ r \ n0,78% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSLL, ACD küldésének díja nincs , és az OMC-t más felhasználóknak. Bár a VirWoX nem számít fel számlakarbantartási díjat, 12 hónap inaktivitás után inaktivitási díj jár. Ez havi 2 EUR (vagy azzal egyenértékű) összegű, de csak akkor kerül felszámolásra, ha a számla egyenlege pozitív. \ R \ nMik azok a VirWoX terminálok? \ R \ nAzok, akik a VirWoX-ot vásárolják és adják el SLL-t, esetleg igénybe veszik a Terminálok előnye a Second Life virtuális világban. Ezek a terminálok a fiók érvényesítésének kötelező részét képezik. A fiók érvényesítése után a felhasználók állandó kapcsolatokat létesítenek a VirWoX-fiókok és a Second Life avatarok között. Ez az állandó kapcsolat fontos része a Linden dollár biztonságos és hatékony átutalásának. Fiókjának érvényesítéséhez és ennek a linknek a létrehozásához egyszerűen várjon, amíg bejelentkezik az újonnan létrehozott VirWoX-fiókba. Ezután jelentkezzen be az SL világába, és látogasson el egy VirWoX terminálra. Érintse meg a Terminált, és megjelenik egy előugró párbeszédpanel, amely megjeleníti a kiválasztott felhasználónevet a VirWoX-ban az avatár számára. A link létrehozásához erősítse meg a felhasználónevet. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA terminál helyét a VirWoX webhelyen találja meg. A VirWoX figyelmeztet arra, hogy hamis VirWoX terminálok lehetnek. Az eredeti VirWoX terminálok mindig bebizonyítják, hogy valóságosak, azáltal, hogy megmutatják a VirWoX felhasználónevet és a titkos terminál azonosító számát (TIN). Kiválaszthatja ezt a TIN-t, és annyiszor módosíthatja, amennyit csak akar, a Beállítások oldalon. Mindig győződjön meg arról, hogy a Terminál megjeleníti az Ön TIN-jét és felhasználónevét, mielőtt eljutna a Pay-be. További információt kaphat, vagy kapcsolatba léphet a céggel a további információk megszerzéséhez és a további forgalom javításához. \ R \ nA VirWox Safe? \ R \ nA VirWoX üzemeltetése, fejlesztése és tervezése az osztrák Virtual World Services GmbH vállalat részéről történik. A vállalat egyetlen célja az ilyen szolgáltatások működtetése, valamint a virtuális világokon belüli és a virtuális világokkal kapcsolatos üzleti tevékenység folytatása. A biztonság érdekében a VirWoX iránymutatásokat ad a jelszavakról, például arról, hogy azok legalább nyolc karakter hosszúak, és kombinálják a kis- és nagybetűket, valamint a számokat. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA VirWoX-nak bizonyos személyes adatokra lesz szüksége. nevéhez hasonlóan, amikor valós pénzeket küld bankszámlákra, PayPalra és Skrillre. Ezeket az információkat soha nem adja vagy adja el harmadik feleknek, hacsak a hatóságok nem kérik, kivéve a statisztikai célokra használt névtelen adatokat. Nem tárolja a hitelkártya adatait. \ R \ nMilyen erőforrásokat biztosít a VirWoX a fejlesztők számára? \ R \ nA VirWoX szerver megbízhatósága és skálázhatósága miatt megnyitotta belső interfészeit külső fejlesztők előtt, akik hozzáférni szeretnének hozzájuk. termékeken vagy alkalmazásokon keresztül. Ez lehetővé teszi a fejlesztők számára olyan alkalmazások felépítését is, amelyek programozott hozzáférést igényelnek a virtuális pénznemek cseréjéhez. A VirWoX három API-t kínál a fejlesztők számára: Basic, Trading és MicroPayment. \ R \ nKonklúzió \ r \ nVirWoX vagy Virtual World Exchange a virtuális pénznemek cseréje. Eredetileg az online játékokban használt virtuális pénznemek adásvételére készült. Amikor a platform bevezette a Bitcoin támogatását, még népszerűbbé vált azáltal, hogy lehetővé tette a Bitcoin közvetett megvásárlását PayPal-nal és más nehezen elérhető fizetési módokkal úgy, hogy először SLL-t vásárolt, majd ezt átváltotta Bitcoin-ra. \ R \ n \ r \ Az nVirWoX különösen hasznos csere azok számára, akik további módszereket szeretnének vásárolni a Bitcoin-ban, és nem bánják, ha ezért külön díjat fizetnek, vagy bármilyen okból névtelenek akarnak maradni. \ u00a0 Hasznos forrás azok számára is, akik a támogatott online játékot játsszák. játékok, amelyek a VirWoX-on forgalmazható virtuális pénznemek egyikét használják. \ r \ n \ r \ nLátogasson el a VirWox oldalra","szerző": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"},"datePublished":"2018-05-08"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me