Kezdő útmutató az Ikrekhez: Teljes áttekintés

Gemini Exchange Review

A Ikrek cseréje 2015 októberében alapították a Winklevoss ikrek (innen kapta a nevét). Cameron és Tyler Winklevoss vitathatatlanul a legismertebbek arról, hogy Mark Zuckerberget beperelték a Facebook miatt, azt állítva, hogy ellopta ötletüket. Végül több mint 65 millió USD kártérítést nyertek a bíróságon, amelyből 11 millió dollárt fektettek be a Bitcoinba – a Bitcoins egyik legnagyobb birtokosává téve őket a jelenlegi több mint egymilliárd dollár.

Winklevoss ikrek

Cameron és Tyler Winklevoss, Kép Mashable.

Azóta azonban az ikrek az ágazat egyik legelismertebb tőzsdéjének kiépítésére összpontosítottak, és mindössze két év alatt az Ikrek megszerezték a kriptovaluta-kereskedelem piacának jelentős részét, és a Bitcoin kereskedési volumeneihez képest bejutottak a top 20-ba..

Ebben az áttekintésben áttekintjük a Gemini Exchange-t, annak jellemzőit, egyszerű használatát és díjait.

Ikrek cseréje

A tőzsde székhelye New York-ban van, és New York állam korlátolt felelősségű vagyonkezelői státusszal rendelkezik, a Gemini teljesen megfelelt és teljes körűen bejegyzett vállalkozás, és betartja a banki előírásoknak való megfelelés legmagasabb szintjét. Ennek eredményeként a tőzsde mind intézményi, mind egyéni ügyfelekkel foglalkozik, és népszerű befektetői kör, akik a biztonságot és a hatékonyságot helyezik előtérbe.

Az Ikrek a szektor egyik legelismertebb tőzsdéje, és hídként működik a hagyományosabb pénzügyi piacok és a kriptovaluta ökoszisztéma között. A tőzsde magas szintű professzionalizmust hoz a piacra, és magas színvonalú szolgáltatást nyújt, amelyet ügyfelei dicsérnek.

Gemini Exchange webhely

Főbb jellemzők

 • Funkcionalitás – A Gemini platform jól megtervezett és könnyen használható. A felület viszonylag egyszerű, és zökkenőmentes és hatékony felhasználói élményt nyújt. Az árakra, megrendelésekre és egyenlegekre vonatkozó legfontosabb adatok azonnal frissülnek, ami rendkívül gyors reagálást biztosít a platformra, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ügyfeleik felett maradjanak..
 • Biztonság – A Gemini továbbra is teljes mértékben betartja az összes digitális eszközre vonatkozó előírást és a fogyasztóvédelmi törvényeket, és ennek eredményeként magas szintű biztonsággal és professzionalizmussal működik. Az amerikai dollár számlákat az FDIC biztosítja, pénzeszközöket egy New York-i alapítású bankban tartanak. Minden digitális eszköz hűtőtárolóba kerül, míg az online eszközöket az Amazon Web Services tárolja, amelyek számos további biztonsági intézkedést is felhasználnak.
 • Vevőszolgálat – Az Ikrek részletes GYIK-et nyújt, amely a leggyakoribb kérdések megválaszolására törekszik, valamint a blog amely a felhasználóknak útmutatást nyújt a Bitcoin adásvételéről. A konkrét felhasználói megkereséseket e-mailben kezeljük, és a Gemini célja, hogy néhány órán belül válaszoljon az ügyfelek kérdéseire.
 • Nemzetközi elérhetőség – A csere jelenleg körülbelül 45 amerikai állam, Kanada, Hong Kong, Puerto Rico, Szingapúr, Dél-Korea és az Egyesült Királyság számára elérhető..

Ikrek regisztráció & Belépés

Ikrek regisztráció

1) Regisztráció

Menjen át a webhelyre, és kezdje meg a feliratkozási folyamatot. Könnyedén megnyithat egy fiókot a nevének, az e-mail címének és a jelszavának megadásával.

Az e-mail cím ellenőrzése után:

 • Adja meg mind a tartózkodási helyét, mind a telefonszámát, ezután beállíthatja a 2-faktoros hitelesítést (2FA), amely további biztonsági réteget ad a fiókjához.
 • Adja hozzá azt a bankszámlát, amelyre és ahonnan átutalásokat fog végrehajtani. A Gemini jelenleg csak a banki átutalásokat és a banki átutalásokat fogadja el pénzeszközök befizetésének módszereként.
 • Töltse fel személyi igazolványát. Fiókjának igazolásához fel kell töltenie a kormány által kiállított személyi igazolványokat. Ez lehetővé teszi az Ikrek számára, hogy betartsa a banktitokról szóló törvényt (BSA) és a pénzmosás elleni törvényeket (AML). Ez lehetővé teszi a felhasználók számára az amerikai dollár befizetését, kivonását és kereskedelmét. Az ellenőrzési idő a feldolgozott alkalmazások számától függ, és néhány naptól több napig is eltarthat.
 • Miután ez megtörtént, a folyamat befejeződött, és áttérhet a fiók finanszírozására.

2) Fizessen be

A menüben keresse meg az Alapok átutalását, majd nyissa meg a Betét az Exchange és a Banki átutaláshoz lehetőséget. Itt adhatja meg a befizetni kívánt összeget. A banki átutalások maximális összege napi 500 dollár.

3) Vásároljon Bitcoinot és Ethereumot

A banki átutalással befizetett betétek azonnal elérhetőek a kereskedéshez, és a Menüben való navigálás és a kívánt kereskedési pár kiválasztásával vásárolhat. Például BTC / USD a Bitcoin esetében, és ETH / USD az Ethereum esetében.

Csak meg kell adni az árat és a mennyiséget, és feldolgozni a vételi rendelést. Lehetőség van arra is, hogy kereskedéseket folytasson a piacon, ahol a többi felhasználó piaci megrendelései találhatók.

Vásároljon Bitcoin-t

A vásárlás befejezése után számláján jóváírják a Bitcoin és / vagy Ethereum vásárlásait. Eladhatja kriptovalutáját a tőzsdén, de addig nem tehet fel, amíg a banki átutalását nem dolgozták fel teljesen.

Ikrek Piactér

Az Ikrek a piactér amely a nap 24 órájában, a hét minden napján működik. Itt a felhasználók annyi megbízást nyújthatnak be, amennyit csak akarnak, különféle kereskedési lehetőségekkel. Ezek tartalmazzák:

 • Piaci Megbízások – amelyeket az aktuális elérhető legjobb áron azonnal kitöltünk a többi megrendelés ellen.
 • Limit Megrendelések – amelyeket egy meghatározott áron teljesítenek vagy meghaladnak. Bármely meg nem töltött mennyiség a folyamatos megrendelésen nyugszik, amíg ki nem töltik vagy lemondják.
 • Azonnali vagy törölt (IOC) Limit megbízások – amelyeket azonnal, meghatározott áron vagy annál jobban teljesítenek. Bármely mennyiség, amelyet nem töltenek fel azonnal, törlődnek, és nem nyugszik a folyamatos rendelési könyvön
 • Maker vagy Cancel (MOC) Limit megbízások – amelyek a folyamatos megrendelés könyvén nyugszanak egy meghatározott áron. Ha bármilyen mennyiség azonnal kitölthető, akkor a teljes megrendelés törlésre kerül.

A Gemini teljes tartaléktőzsdeként működik, és a platformon végrehajtott összes megrendelés teljes finanszírozású. Az Ikrek azonban nem kínál árrés-kereskedelmet, és a megrendelési könyveik esetleges kamatai soha nem haladhatják meg a felhasználó számlájának egyenlegét. Érdemes megjegyezni azt is, hogy minden nyitott megrendelés csökkenti a rendelkezésre álló egyenleget mindaddig, amíg teljesítik vagy törlik.

Ikrek díjai

Ami az átigazolásokat illeti, az Ikrek működik alacsony díjas politika és a platform felhasználói ingyenesen befizethetik a Bitcoin-ot, az Ether-t, valamint banki és elektronikus átutalásokat hajthatnak végre. Az egyes bankok azonban díjat számíthatnak el ügyfeleiktől, hogy pénzt utaljanak a Gemini-számlájukra. A platformon történő kifizetések szintén díjtalanok, és minden ügyfél 30 ingyenes kifizetést kap naptári hónaponként. Az ezen összeg feletti kivonások díjakat eredményeznek, amelyek megegyeznek az egyik hálózaton fizetendő bányadíjakkal. Becslések szerint körülbelül 100 000 satoshi (0,001 BTC) tranzakciónként a Bitcoin hálózaton és 0 GWei (0 ETH) tranzakciónként az Ethereum hálózaton.

Ikrek díjai

A kereskedési díjak 0,25% -ban vannak meghatározva mind az eladók (gyártók), mind a vevők (felvevők) számára, azonban ezek a díjak bizonyos kereskedelem volumenének teljesülésekor csökkennek. Az 5 000 Bitcoin vagy 100 000 étert meghaladó 30 napos kereskedési volumen esetén a gyártói díjat 0% -ra csökkentik. Ugyanazon kereskedési összegeknél a felvételi díj 0,10% -ra csökken.

Az Ikrek dinamikus készítői és felvevői díjat vagy visszatérítési ütemtervet is alkalmaznak; és a kereskedők visszatérítést kaphatnak a likviditásteremtő ügyletekre. A konkrét összegek a bruttó kereskedési volumenektől és a 30 napos vételi és eladási aránytól függenek. Az adatokat 24 óránként újraértékelik, és további információk találhatók a díjakról itt.

Kereskedési limitek

A legtöbb átutalási módszer esetében a betétekre és a felvételekre nincsenek korlátozások. Az automatizált klíringház (ACH) átutalása azonban legfeljebb napi 500 dolláros, havi 15 000 dolláros betétre korlátozódik az egyes számlatulajdonosok számára. Az intézmények napi 10 000 dolláros vagy havi 300 000 dolláros ACH betét befizetésére korlátozódnak.

Ami a vásárlásokat illeti, a Bitcoin minimális vásárlási összege 0.00001 BTC, vagy 1000 satoshis, Ether esetében a minimális mennyiség 0,001 ETH.

Az Ikrek biztonságos?

Az Ikrek az ágazat egyik legbiztonságosabb cseréjének hírében áll, és számos módszert alkalmaz a magas szintű biztonság biztosítására, hasonlóan a hagyományosabb pénzintézetekhez. A felhasználói fiókok kétfaktoros hitelesítéssel készülnek, ami azt jelenti, hogy egy további eszközt kell használni a fiókhoz való hozzáféréshez, és további biztonsági réteget biztosít.

Amellett, hogy amerikai dollárszámláikat az FDIC biztosította, és pénzeszközeiket egy New York-i alapítású bankban tartották. A Gemini emellett minden digitális eszközét hűtőtárolóba helyezi, míg az online eszközöket az Amazon Web Services tárolja. Ez egyben rendkívüli biztonsági szintet is biztosít, mivel az Amazon webtárhely olyan biztonsági funkciókat használ, mint a többtényezős hitelesítés, a többszintű hozzáférés vezérlése, valamint a dedikált hardveres biztonsági modulok.

A Gemini elkötelezettsége a rendelkezésre álló legmagasabb szintű biztonság fenntartása mellett népszerű választás az intézményi befektetők és a magas nettó vagyonú magánszemélyek, valamint a mindennapi lakossági befektetők körében. Minden típusú ügyfelek bizalommal végezhetik tranzakcióikat, mennyiségüktől függetlenül.

A Gemini továbbra is a szektor egyik újabb cseréje, de folyamatosan növekszik. A tőzsde úgy döntött, hogy egy alapvetően biztonságos, biztonságos és hatékony platform kiépítésére összpontosít, amely gondoskodik az ügyfelek alapvető igényeiről.

Amerikai Bitcoin-tőzsdeként indult, és lassan elágazik a gyökereitől. Az Ethereum kereskedési párok felajánlásával a tőzsde megnyitotta lehetőségeit, de még mindig sok hellyel rendelkezik a felajánlott kereskedési párok terén. Annak ellenére, hogy számos különféle joghatóságban elérhető, az amerikai dollár továbbra is az egyetlen elérhető pénznem mind a betétek, mind a pénzfelvételek esetében.

A Gemini emellett javíthatja ügyféltámogatási lehetőségeit, mivel a kriptovaluta kereskedelem világának új belépői nemcsak e-mailes kommunikációt igényelhetnek. A telefonos támogatás és az élő chat funkció nagyban hozzájárulna az általános élmény javításához, és segítené a felhasználókat abban, hogy kapcsolatba lépjenek a platformmal.

Következtetés

Az Ikrek szilárd csere, amely jó hírnevet tart fenn a nyilvánosság szemében. A tőzsde átjáróként működik a kriptovaluta-kereskedelem világában, és sok felhasználó lehet az első kikötő a Bitcoin és az Ethereum megvásárlásával kapcsolatban. A Gemini a Coinbase-hez hasonló helyet foglal el, mivel lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy közvetlenül a bankszámlájukra és a bankszámlájukra utaljanak be és ki. Sokak számára ez egy kulcsfontosságú tényező, amely segíti az Ikreket abban, hogy teret nyerjen számos versenytársa előtt.

Azok számára, akik biztonságosan szeretnének kereskedni akár a Bitcoin, akár az Ethereum mellett, a Gemini jó választás. A tőzsde életképes lehetőség a piac új belépői, valamint a letelepedettebb kereskedők számára, akik inkább a bankszámlájukon keresztül utalnak be és utalnak át. A tőzsdén még rengeteg hely van a növekedésre, és számos fejlesztést képes megvalósítani a jelenleg kínált szolgáltatásban. Azok számára azonban, akik bizakodva és nyugalommal szeretnének kereskedni a Bitcoin és az Ether kereskedelmével, az Ikrek az egyik legjobb lehetőség.

Ikrek

src = “~ images \ kezdők-útmutató-az ikrek-teljes-áttekintés.gif”

alt = “Ikrek áttekintése”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9.2

Egyszerű használat

9.0 / 10

Hírnév

10.0 / 10

Díjak

9.0 / 10

Vevőszolgálat

9.0 / 10

fizetési módok

9.0 / 10

Előnyök

 • Megbízható & Biztonságos
 • Átlátszó & Ésszerű díjak
 • Nagy mennyiségű csere
 • Fiat Betétek & Kivonások
 • Könnyen kezelhető

Hátrányok

 • Korlátozott pénznemek állnak rendelkezésre
 • Nincs telefonos támogatás
 • Nincs fedezeti kereskedés
 • Csak amerikai dollár átutalások

Látogatás {"@kontextus":"http: \ / \ / schema.org \ /","@típus":"Termék","név":"Ikrek","kép":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2017 \ / 12 \ /gemini.gif","leírás":"A Gemini Exchange-t 2015 októberében alapították a Winklevoss ikrek (innen kapta a nevét). Cameron és Tyler Winklevoss vitathatatlanul a legismertebbek arról, hogy Mark Zuckerberget beperelték a Facebook miatt, azt állítva, hogy ellopta ötletüket. Végül több mint 65 millió USD kártérítést nyertek a bíróságon, amelyből 11 millió dollárt fektettek be a Bitcoin-ba – így…","ajánlatok": {"@típus":"Ajánlat","ár":"0,00","priceCurrency":"$","eladó": {"@típus":"Személy","név":"Eugene Kem"}},"felülvizsgálat": {"@típus":"Felülvizsgálat","reviewRating": {"@típus":"Értékelés","bestRating":"10.","legrosszabb":"0","ratingValue":"9.20"},"név":"Ikrek","reviewBody":"A Gemini Exchange-t 2015 októberében alapították a Winklevoss ikrek (innen kapta a nevét). Cameron és Tyler Winklevoss vitathatatlanul a legismertebbek arról, hogy Mark Zuckerberget beperelték a Facebook miatt, azt állítva, hogy ellopta ötletüket. Végül több mint 65 millió USD kártérítést nyertek a bíróságon, amelyből 11 millió dollárt fektettek be a Bitcoinba – így a Bitcoins egyik legnagyobb birtokosává váltak, és a jelenlegi értékük meghaladja az egymilliárd dollárt. \ R \ n \ r \ n \ r \ nCameron és Tyler Winklevoss, a Mashable képe. piacon van, és bejutott a top 20-ba a Bitcoin kereskedési volumeneihez viszonyítva. \ r \ n \ r \ nA jelen áttekintésben áttekintjük az Ikrek Tőzsdéjét, annak jellemzőit, egyszerű használatát és díjait. Tőzsde \ r \ nA tőzsde New York-i székhellyel rendelkezik, és New York-i állami korlátolt felelősségű vagyonkezelői státusszal rendelkezik, a Gemini teljesen megfelelt és teljes körűen bejegyzett vállalkozás, és betartja a banki előírásoknak való megfelelés legmagasabb szintjét. Ennek eredményeként a tőzsde mind intézményi, mind egyéni ügyfelekkel foglalkozik, és népszerű befektetői kör, akik a biztonságot és a hatékonyságot helyezik előtérbe. \ R \ n \ r \ nA Gemini az ágazat egyik legelismertebb tőzsdéje, és híd a hagyományosabb pénzügyi piacok és a kriptovaluta ökoszisztéma között. A csere magas szintű professzionalizmust hoz a piacra, és magas színvonalú szolgáltatást nyújt, amelyet az ügyfelek dicsérnek. \ R \ n \ r \ n \ r \ nFőbb jellemzők \ r \ n \ r \ n \ tFunkcionalitás – A A Gemini platform jól megtervezett és könnyen használható. A felület viszonylag egyszerű, és zökkenőmentes és hatékony felhasználói élményt nyújt. Az árakra, a megrendelésekre és az egyenlegekre vonatkozó legfontosabb adatok azonnal frissülnek, ami rendkívül gyors reagálást biztosít a platformra, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ügyeiket folyamatosan figyelemmel kísérjék. és ennek eredményeként magas szintű biztonsággal és professzionalizmussal működik. Az amerikai dollár számlákat az FDIC biztosítja, pénzeszközöket egy New York-i alapítású bankban tartanak. Minden digitális eszköz hűtőtárolóba kerül, míg az online eszközöket az Amazon Web Services tárolja, amelyek számos további biztonsági intézkedést is igénybe vesznek. \ R \ n \ tAz ügyféltámogatás \ u2013 A Gemini mélyreható GYIK-et kínál, amely a lehető legtöbbet akarja megválaszolni. gyakori kérdések, valamint egy blog, amely a felhasználóknak útmutatást nyújt a Bitcoin adásvételéről. A konkrét felhasználói megkereséseket e-mailben kezeljük, és a Gemini célja, hogy néhány órán belül válaszoljon az ügyfelek kérdéseire. \ R \ n \ t Nemzetközi elérhetőség – A csere jelenleg körülbelül 45 amerikai állam, Kanada, Hong Kong, Puerto Rico, Szingapúr, Dél felé érhető el. Korea és az Egyesült Királyság. \ R \ n \ r \ nIkrek regisztráció & Bejelentkezés \ r \ n \ r \ n1) Regisztráció \ r \ nVissza a webhelyre, és kezdje meg a regisztrációs folyamatot. Könnyedén megnyithat egy fiókot a nevének, az e-mail címének és a jelszavának megadásával. \ R \ n \ r \ nE-mail címének igazolása után \ u2019 szükséges: \ r \ n \ r \ n \ tA hely és a hely megadása telefonszám, ezt követően beállíthatja a 2-faktoros hitelesítést (2FA), amely további biztonsági szintet ad a fiókjához. \ r \ n \ tAdja hozzá azt a bankszámlát, amelyre átutalásokat fog végrehajtani. A Gemini jelenleg csak a banki átutalásokat és a banki átutalásokat fogadja el pénzeszközök befizetésének módszereiként. \ R \ n \ tTöltse fel személyi igazolványát. Fiókjának igazolásához fel kell töltenie a kormány által kiállított személyi igazolványokat. Ez lehetővé teszi az Ikrek számára, hogy betartsa a banktitokról szóló törvényt (BSA) és a pénzmosás elleni törvényeket (AML). Ez lehetővé teszi a felhasználók számára az amerikai dollár befizetését, kivonását és kereskedelmét. Az ellenőrzési idő a feldolgozott kérelmek számától függ, és néhány naptól akár több napig is eltarthat. \ R \ n \ tEzt követően elkészült a folyamat, és áttérhet a fiók finanszírozására. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n2) Befizetés készítése \ r \ nNavigáljon a pénzátutaláshoz a Menü segítségével, majd lépjen be a Betét az Exchange és a Banki átutalásba. Itt adhatja meg a befizetni kívánt összeget. A banki átutalások maximális összege napi 500 dollár. \ R \ n3) Vásároljon Bitcoin-ot és Ethereum-ot \ r \ nA banki átutalással befizetett betétek azonnal elérhetőek kereskedésre, és vásárolhat a Menüben való navigálás és a kívánt elem kiválasztásával. kereskedési pár. Például a BTC \ / USD a Bitcoin esetében és az ETH \ / USD az Ethereum esetében. \ R \ n \ r \ nCsak meg kell adnia az árat és a mennyiséget, és feldolgoznia kell a vételi rendelését. Lehetőség van arra is, hogy kereskedéseket folytasson a piactéren keresztül, ahol a többi felhasználó által adott piaci megrendelések találhatók. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA vásárlás befejezése után számláján jóváírják a Bitcoin és \ / vagy Ethereum vásárlások. Eladhatja kriptovalutáját a tőzsdén, de addig nem tehet fel, amíg a banki átutalását nem dolgozták fel teljesen. \ R \ nIkrek Piactér \ r \ nA Gemini piacot is üzemeltet, amely a nap 24 órájában, a hét minden napján működik. Itt a felhasználók annyi megbízást nyújthatnak be, amennyit csak akarnak, különféle kereskedési lehetőségekkel. Ide tartoznak a következők: \ r \ n \ r \ n \ tPiaci megrendelések – amelyeket azonnal kiegyenlítenek az aktuális elérhető legjobb áron lévő nyugalmi megbízások ellen. \ R \ n \ tLimit megrendelések \ u2013, amelyeket egy meghatározott áron vagy annál jobban töltenek be. Bármely meg nem töltött mennyiség a folyamatos rendelési könyvön nyugszik, amíg azt ki nem töltik vagy törlik. \ R \ n \ tAzonnali vagy a (IOC) korlátozási megbízások – amelyek azonnal, meghatározott áron vagy annál jobb áron kerülnek kitöltésre. Bármely olyan mennyiség, amelyet nem töltenek fel azonnal, törlődnek, és nem nyugszik a folyamatos rendelési könyvön \ r \ n \ tMaker vagy a Cancel (MOC) Limit Orders \ u2013mely a folyamatos megrendelés könyvén marad egy meghatározott áron. Ha bármilyen mennyiség azonnal kitölthető, akkor a teljes megrendelés törlésre kerül. \ R \ n \ r \ nAz Ikrek teljes tartaléktőzsdeként működik, és a platformon végrehajtott összes megrendelés teljes finanszírozású. A Gemini azonban nem kínál árrés-kereskedelmet, és a megrendelések könyvelésében fennálló esetleges kamat bármikor nem haladhatja meg a felhasználó számlaegyenlegét. Érdemes megjegyezni azt is, hogy az összes nyitott megbízás csökkenti a rendelkezésre álló egyenleget, amíg teljesítik vagy törlik. \ R \ nIkrek díjai \ r \ nAz átutalásokkal kapcsolatban a Gemini alacsony díjas politikát alkalmaz, és a platform felhasználói a Bitcoin, az Ether, és banki és elektronikus átutalásokat ingyenesen teljesíteni. Az egyes bankok azonban díjat számíthatnak el ügyfeleiktől, hogy pénzt utaljanak a Gemini-számlájukra. A platformon történő kifizetések szintén díjtalanok, és minden ügyfél 30 ingyenes kifizetést kap naptári hónaponként. Az ezen összeg feletti kivonások díjakat eredményeznek, amelyek megegyeznek az egyik hálózaton fizetendő bányadíjakkal. Becslések szerint körülbelül 100 000 satoshi (0,001 BTC) tranzakciónként a Bitcoin hálózaton és 0 GWei (0 ETH) tranzakciónként az Ethereum hálózaton. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKereskedelmi díjak mind az eladók (gyártók), mind a vevők (felvevők) számára 0,25% -ot szabnak meg, azonban ezek a díjak bizonyos kereskedelem volumene teljesülésekor csökkennek. Az 5 000 Bitcoin vagy 100 000 étert meghaladó 30 napos kereskedési volumen esetén a gyártói díjat 0% -ra csökkentik. Ugyanazon kereskedési összeg esetén az átvevői díj 0,10% -ra csökken. \ R \ nIkrek dinamikus készítői és felvevői díjat vagy árengedmény-menetrendet is alkalmaznak; és a kereskedők visszatérítést kaphatnak a likviditásteremtő ügyletekre. A konkrét összegek a bruttó kereskedési volumenektől és a 30 napos vételi és eladási aránytól függenek. Az adatokat 24 óránként újraértékelik, és a díjakról itt találhatók további információk. \ R \ nKereskedelmi limitek \ r \ nA legtöbb átutalási módszer esetében a betétekre és a felvételekre nincsenek korlátozások. Az automatizált klíringház (ACH) átutalása azonban legfeljebb napi 500 dolláros, havi 15 000 dolláros betétre korlátozódik az egyes számlatulajdonosok számára. Az intézmények napi 10 000 USD vagy havi 300 000 USD ACH betét befizetésére korlátozódnak. \ R \ n \ r \ nA vásárlások tekintetében a Bitcoin minimális vásárlási összege 0.00001 BTC, vagy 1000 Satoshis, Ether esetében a minimális mennyiség 0, 001 ETH. \ R \ nA Gemini biztonságos? \ R \ n Az Ikrek az ágazat egyik legbiztonságosabb tőzsdéjének hírnevét képviseli, és számos módszert alkalmaz a magas szintű biztonság biztosítására, hasonlóan a hagyományosabb pénzintézetekhez . A felhasználói fiókok kétfaktoros hitelesítéssel vannak alátámasztva, ami azt jelenti, hogy egy további eszközt kell használni a fiókhoz való hozzáféréshez, és további biztonságot nyújt. \ R \ n \ r \ nAz amerikai dollár számláik biztosításán túl. az FDIC, és egy New York-i alapítású bankban tartott alapok. A Gemini emellett minden digitális eszközét hűtőtárolóba helyezi, míg az online eszközöket az Amazon Web Services tárolja. Ez egyúttal egy rendkívüli biztonsági szintet is biztosít, mivel az Amazon webtárhelye olyan biztonsági funkciókat használ, mint a többtényezős hitelesítés, a többszintű hozzáférés vezérlése, valamint a dedikált hardveres biztonsági modulok. \ R \ n \ r \ nIkrek elkötelezettsége a A rendelkezésre álló legmagasabb szintű biztonság népszerűvé teszi az intézményi befektetők és a magas nettó vagyonú magánszemélyek, valamint a mindennapi lakossági befektetők körében. Minden típusú ügyfelek bizalommal végezhetik tranzakcióikat, függetlenül azok mennyiségétől. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAz Ikrek továbbra is az egyik legújabb tőzsde a szektorban, de folyamatosan növekszik. A tőzsde egy alapvetően biztonságos, biztonságos és hatékony platform építésére összpontosít, amely ügyfeleinek alapvető szükségleteit kielégíti. \ R \ n \ r \ nEz egy amerikai Bitcoin-tőzsdén indult, és lassan elágazik gyökerei. Az Ethereum kereskedési párok felajánlásával a tőzsde megnyitotta lehetőségeit, de még mindig sok hellyel rendelkezik a felajánlott kereskedési párok terén. Annak ellenére, hogy számos különféle joghatóságban elérhető, az amerikai dollár továbbra is az egyetlen fiat valuta, amely mind a betétek, mind a pénzfelvételek esetében rendelkezésre áll. a kereskedés nemcsak e-mail kommunikációt igényelhet. A telefonos támogatás és az élő csevegés nagyban hozzájárulna az általános élmény javításához, és segítené a felhasználókat abban, hogy kapcsolatba léphessenek a platformmal. \ R \ nKövetkeztetés \ r \ nA Gemini szilárd csereprogram, amely jó hírnevet őriz a szemében. nyilvános. A tőzsde átjáróként működik a kriptovaluta-kereskedelem világában, és sok felhasználó lehet az első kikötő a Bitcoin és az Ethereum megvásárlásával kapcsolatban. A Gemini a Coinbase-hez hasonló helyet foglal el, mivel lehetővé teszi ügyfeleinek, hogy közvetlenül a bankszámlájukra és a bankszámlájukról végezzenek befizetést és kifizetést. Sokak számára ez egy kulcsfontosságú tényező, amely segíti az Ikreket abban, hogy teret nyerjen számos versenytársa előtt. \ R \ n \ r \ nAz emberek számára, akik biztonságosan szeretnének kereskedni a Bitcoin vagy az Ethereum mellett, a Gemini jó választás. A tőzsde életképes lehetőség a piac új belépői, valamint a letelepedettebb kereskedők számára, akik inkább a bankszámlájukon keresztül utalnak be és utalnak át. A tőzsdén még rengeteg hely van a növekedésre, és számos fejlesztést képes megvalósítani a jelenleg kínált szolgáltatásban. Azok számára azonban, akik bizakodva és nyugalommal szeretnének kereskedni a Bitcoin és az Ether kereskedelmével, az Ikrek az egyik legjobb lehetőség.","szerző": {"@típus":"Személy","név":"Eugene Kem"},"datePublished":"2019-01-22"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me