Mi az a CODEX Exchange? Teljes útmutató kezdőknek

Codex Review

KÓDEX egy digitális eszközök és kriptovaluták engedélyezett kereskedési platformja. Egyedülálló jutalmazási rendszerre épül, és élen járó biztonsági struktúrát használ. A tőzsde csak 2018 decemberében indult, így viszonylag új. Ennek ellenére a mögötte álló vállalat rengeteg tapasztalattal rendelkezik, bizalmat adva a felhasználóknak.

AtticLab a CODEX-et működtető cég. Ennek a vállalatnak már van tapasztalata a kriptovalutákkal kapcsolatban, köszönhetően az EOS blokkgyártó státuszának. Maga a tőzsde Észtországban található, az ország kriptobarát szabályozásának köszönhetően kényelmes helyszín.

Codex Review

Látogassa meg a Codexet

Sergii Vasylchuk a vezérigazgató & az AtticLab és a CODEX csereprogramok társalapítója, 15 éves tapasztalattal rendelkezik pénzügyi és szoftverfejlesztés terén. Tanácsot adott mind az Alliance Banking Group, mind a SmartBank, egy online banki szervezet számára. Vasylchuk emellett ismert előadója a FinTech és a Blockchain eseményeinek világszerte, köztük Lengyelországban, Indiában és Ukrajnában.

Milyen kriptovalutákat támogat a CODEX?

A CODEX több mint 100 kriptovaluta kereskedési párt támogat, beleértve az ETH, BTC, LTC, EOS, GRIN, ZRX, BAT és még sok mást. A CODEX azt tervezi, hogy alapos biztonsági és alapos ellenőrzés után nemcsak számos más kriptovaluta támogatását bővíti, hanem kiterjeszti elérhetőségét fiat párokra is, főleg USD-re és EUR-ra..

Codex-szolgáltatások

A CODEX szabályozott?

A CODEX engedéllyel rendelkezik a fiat és a virtuális pénznemek cseréjéhez kapcsolódó szolgáltatások nyújtására. A licencek lehetővé teszik a pénztárca szolgáltatás nyújtását a virtuális pénznemek számára is. A Gazdasági Tevékenységek Nyilvántartása szabályozza ezt az engedélyt, és ennek köszönhetően a CODEX megőrzi teljes körűen szabályozott csereállapotát az EU-n belül. A vonatkozó engedélyek: FVR000169 és FRK000141.

A kriptovaluta térben a bizalom fontos kérdés. Mivel a tőzsdéket naponta feltörik, és sok ICO kilépési csalással jár, a befektetők és a kereskedők most óvatosak és alaposan ellenőrzik, hogy kiben bíznak az alapjaikban.

Ezért a CODEX úgy döntött, hogy az egyik legnagyobb célja a bizalom elérése és fenntartása. Ezt a közösséggel és a közösség érdekében végzett munkával teszi.

Codex Közösség

Míg sok kriptovaluta-tőzsde egyszerűen a profit megszerzésére összpontosít, a CODEX célja a közösségorientáltság. Mint ilyen, számos olyan infrastrukturális megoldást kínál, amelyek különböző blokkláncokkal működhetnek. Jelenleg a CODEX leginkább az EOS-ra összpontosít, mivel ez az a blokklánc, amellyel a csapat nagyobb tapasztalattal rendelkezik. A jövőben azonban ez más közösségekre is kiterjed.

Például a CODEX azt reméli, hogy hibrid tőzsdévé válik. A decentralizált és a centralizált csere jellemzőinek ötvözésével a CODEX azt jelenti, hogy kihasználja az előnyöket, miközben minimalizálja a hátrányokat. Ezt úgy tervezi megtenni, hogy felhasználónév és jelszó helyett privát kulcsokkal engedélyezi a webes / asztali bejelentkezési módot. Míg elsősorban az EOS felhasználók számára érhető el, a CODEX kiszélesíti elérhetőségüket, és lehetővé teszi, hogy más blokkláncok is ugyanúgy bejelentkezzenek. Így a CODEX nem fog felhasználói forrásokat tartani, miközben csökkenti az ügyfeleivel kapcsolatos személyes adatok mennyiségét.

Codex Exchange

Ráadásul a CODEX továbbra is olyan infrastruktúra-megoldásokat hoz létre, amelyeket a különböző blokklánc-közösségek használhatnak, például ingyenes EOS-pénztárcák létrehozását vagy a CODEX-kódok megosztását a közösséggel. A kódok egy elektronikus utalványrendszer, amely megkönnyíti a pénzeszközök platformokon történő, azonnali, díjmentes átutalását. Először belső használatra fejlesztették ki őket, de hamarosan széles körben elérhetővé válnak.

Két hónap alatt már több mint 9000 aktív felhasználó van. Ez azt mutatja, hogy a CODEX jó úton halad a közösségi cél elérésében.

Biztonsági intézkedések

A CODEX csere komolyan veszi a biztonságot, mivel az alapok mindig részt vesznek benne. A CODEX túlmutat más cserék biztonsági intézkedésein azáltal, hogy a felhasználók API-jához EdDSA titkosítást használ. Mint ilyen, a CODEX nem tárol semmilyen titkot vagy adatot az API-ból. Ehelyett a CODEX csak a releváns nyilvános kulcsot tárolja.

Ezenkívül a CODEX saját belső csalásellenes rendszerrel rendelkezik. Ez a rendszer azon szokatlan viselkedések azonosítására szolgál, amelyek csalásra utalhatnak, például nagy visszavonás, figyelmeztetés nélkül. Ha a rendszer jelzi a csalást, akkor a CODEX kivizsgálja.

A CODEX biztonságának további biztosítása érdekében a csere többlépcsős biztonsági auditot folytat. Eleinte ellenőrzi Hacken külső biztonsági auditcsoport. A második szakasz egy belső biztonsági auditot tartalmazott, a harmadik pedig egy folyamatban lévő hibajáték program. Van egy másik kulcsfontosságú 4. lépés, azonban mivel jelenleg folyamatban van, nem hozható nyilvánosságra.

CODEX kereskedési díjak

Cseréül a CODEX-nek pénzt kell keresnie, hogy fenntartsa weboldalát, szervereit, csapatát és egyéb költségeit. Üzleti modelljük azon kereskedési díjakra összpontosít, amelyeket a kereskedők fizetnek digitális eszközeik vásárlásakor vagy eladásakor. Ennek ellenére a CODEX képes ezeket a díjakat meglehetősen versenyképes szinten tartani.

Codex-díjak

A CODEX célja alacsony díjak biztosítása, hogy a felhasználóknak ne kelljen aggódniuk a magas jutalékok miatt. A CDX-számlájára történő befizetéssel kapcsolatban nincs díj. A kereskedések díjai a készítő-elvevő modellt követik, és csak 0,05 százalékig emelkednek.

A CODEX token

A CODEX tokent, a CDX-et a platform felhasználói támogatására és kiszolgálására tervezték. Serkenti a platform növekedését, jutalmazza a felhasználókat a hűségért, és cselekvésre ösztönöz. Nem volt ICO a CDX token számára, és a CDX teljes kínálatát kereskedelmi bányászaton és másokon keresztül ítélik oda.

Codex Token

Összesen 2 milliárd CDX kínálat van, 15 százalékot a befektetőknek szánnak. 9 százalékot a csapatnak, 25 százalékot a tartaléknak és 51 százalékot a cashbacknek szánnak. Ez az 51 százalék a kereskedelmi bányászat része. Ne feledje, hogy a tokenek 49 százaléka előre kitermelt. Ezeknek az előre kitermelt érméknek a megszerzési ideje egyenlő egy évvel, mivel ez segít stabilizálni a token árát.

Mi a CODEX kereskedelmi bányászati ​​szolgáltatása?

A CODEX másik érdekes tulajdonsága a kereskedelmi bányászat, amelyről talán más tőzsdéken sem hallottál. Ez az a mód, ahogy a kereskedők CDX formájában automatikusan osztalékot szereznek, egyszerűen kereskedéssel. Az ösztönzők bizonyos meghatározott piacokra összpontosítanak. Naponta a tőzsde különböző kereskedői akár 1.000.000 CDX tokent kapnak egymás között. Ezeket a CDX tokeneket arányosan osztják szét. Azok, akiknek több CDX van a pénztárcájukban, magasabb megtérülést kapnak a kereskedelem bányászatáért. A disztribúció minden nap 1 millió CDX tokent tartalmaz, a CODEX első évében. A napi összeg minden évben csökken.

Más kereskedelmi bányászati ​​módszerekhez képest nincs annak a kockázata, hogy egyetlen ember uralja teljes mértékben a bányászatot. Ez egy volumen / bónusz egyensúly mellett történik, amely csökkenti a hatást, amikor eléri, egyenlő esélyeket biztosítva az alkalmi kereskedőknek a tokenek megszerzéséhez.

CODEX hűségprogram

Amellett, hogy a kereskedelem bányászata révén CDX-tokeneket keresnek, azokat a hűségprogramon keresztül is megszerezheti. Ez a program jutalmazza azokat a kereskedőket, akik napi kereskedéseket folytatnak a platformon. A jutalmak CDX tokenek formájában érkeznek.

Hűségprogram

A CDX-tartók egyéb előnyei

Arra ösztönözve a felhasználókat, hogy tartsanak CDX tokent, a CODEX néhány további előnyt kínál ennek érdekében. A kereskedési díjak CDX-rel történő befizetése 50% -os kedvezményhez vezet az első évben.

Lehetőség van arra is, hogy a CDX token egyenlegére szorzót kérjen. Ez vonatkozik azokra, akik kereskedelmi bányászatban vesznek részt. Lehetővé teszi azok számára, akik teljesítik a CDX token küszöböt, hogy a hangerő-szorzót használják a bevételek növelésére.

Ezenkívül a leányvállalatok, akik rendelkeznek CDX tokenekkel, magasabb jutalékot kapnak minden hivatkozásért. Az alap utalási jutalék a kereskedési díjak 20 százaléka. A leányvállalat CDX token egyenlegétől függően ez a szám 40 százalékra nőhet.

Egy bizonyos időpontban a CDX tokenek birtokosainak lehetőségük lesz részt venni az új tokenek felsorolásában. Szavazhatnak arról is, hogy melyik váljon elérhetővé a jövőben.

Egyéb főbb jellemzők

  • Van egy demo verzió, így megtekintheti a platformot, mielőtt befizetne és megkezdené a kereskedést.
  • Választhat nappali és éjszakai mód között.
  • A tőzsde skálázott megrendeléseket kínál, amelyet a tapasztalt kereskedők használnak arra, hogy egy ártartományban belépjenek vagy kilépjenek egy kereskedésből..
  • A CODEX 9 különböző nyelvet támogat, köztük angol, német, spanyol, francia, portugál, dél-koreai, kínai és japán.

CODEX ütemterv

2019 második negyedévében a CODEX várhatóan számos funkciót és közösségorientált infrastrukturális megoldást vezet be, beleértve az EOS privát kulcs bejelentkezést és a pénztárca generálást.

Ezenkívül elindít egy új megfelelő motort, amely a semmiből és a fiat kereskedési párokból készül, miközben megkezdi a hitel- és betéti kártyákkal történő vásárlások engedélyezését.

Következtetés

A CODEX a rendelkezésre álló újabb kriptovaluta-tőzsdék közé tartozik, de célja a bizalom és a közösségorientáltság új szellemiségének megteremtése a kriptotérben.

Míg a mennyiség még mindig alacsony, és a fiat kereskedési párok még nem állnak rendelkezésre, a kriptovaluta-tőzsde erős biztonsággal rendelkezik titkosítással, kereskedési díj ösztönzőkkel és sok más funkcióval, amelyek véleményük szerint új felhasználókat csábítanak.

A CODEX minden bizonnyal érdekes új platformnak tűnik, fényes jövő előtt áll.

Látogassa meg a Codexet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me