Switcheo Network Review: Decentralizált kriptovaluta-csere

Switcheo egy decentralizált kriptovaluta-csere amely a „Preferált tőzsde” pozícióban van. Jelenleg három blokklánccal van integrálva, beleértve a NEO, az Ethereum és az EOS blokkláncokat az ERC-20, NEP-5 és EOS tokenek támogatására. A kriptovaluta kereskedési platform emellett over-the-counter szolgáltatásokat is kínál, és rendelkezik Atomic Swap piacokkal, amelyek lehetővé teszik a kereskedők számára, hogy láncokon átívelő ügyleteket végezzenek megbízható harmadik fél igénye nélkül..

„Decentralizált csereként” (DEX) bárki használhatja a Switcheo Exchange szolgáltatást anélkül, hogy KYC (Know-Your-Customer) folyamaton keresztül menne át. A csereplatform egyszerűvé teszi a peer-to-peer kereskedelmet, és már több mint 30.000 kereskedő használja rendszeresen a világ minden tájáról..

Miben különbözik a Switcheo a többi DEX-től?

A decentralizált cseréknek sokféle típusa van, mindegyik változó mértékű decentralizációval rendelkezik. A Switcheo decentralizált „pénztárca” tőzsdeként indul, ahol a kereskedők a teljes kereskedési folyamat során saját eszközeik letéteményesei maradnak, más néven nem letétkezelő tőzsdeként.

A Switcheo Exchange minden pénzátutalása és kereskedése intelligens szerződésekkel történik. Ennek eredményeként a Switcheo immúnis a tipikus cserealkatrészekkel szemben, mivel a cserének nincs központi pénztárcája, amely a felhasználók pénzét tárolja – ami a hackerek közös célpontja. Ennek a központi gyengeségnek a hiánya miatt nagyon biztonságos a kereskedelem a Switcheo Exchange-en. A csere támogatja a hardveres pénztárcák, például a Ledger és a Trezor közvetlen bejelentkezését is.

A biztonság mellett a Switcheo nagyon felhasználóbarát a decentralizált cseréhez. A tőzsde egyszerű, intuitív és zavartalan kialakítású, amely megkönnyíti az új és a szokásos kereskedők számára egyaránt.

Főbb jellemzők

Biztonság

A felhasználók kereskedés közben fenntartják az alapok őrzését. Ez megvédi a kereskedőket az alapok elvesztésétől azáltal, hogy a tőzsdék közös pénztárcája elvész vagy feltörik, ami gyakran előfordul a központosított tőzsdéknél. Ez a kereskedőket is megvédi a tőzsdezárásoktól vagy a csalásoktól. Ez azt jelenti, hogy még akkor is, ha a Switcheo már nem működik, a felhasználók továbbra is képesek lesznek pénzt felvenni a blokklánc közvetlen interakciójával. Ennek végrehajtására vonatkozó utasításokat a projektek Github oldal.

A Switcheo határozottan hangsúlyozza, hogy a csere nem tárolja a felhasználók adatait, és az olyan bizalmas adatok, mint például a magánkulcsok vagy a jelszavak, soha nem hagyják el a böngészőt.

Teljesítmény

Ellentétben azzal a közhiedelemmel, hogy a decentralizált cserék lassúak és nehezen használhatók, a Switcheo Exchange-en leadott megrendeléseket azonnal megerősítik. A Switcheo ezt úgy éri el, hogy saját rendelési könyvét kezeli egy láncon kívüli egyeztetési rendszer segítségével. Az alapok kiegyenlítését a Switcheo háttérprogramja állítja a háttérben, és közvetíti a megfelelő blokkláncoknak (Ethereum, EOS, NEO). Ez lehetővé teszi a Switcheo számára, hogy minimalizálja a rosszindulatú támadásoknak való kitettséget, miközben továbbra is biztosítja a csere hatékony működését. Összességében zavartalan kereskedési élményre és jobb biztonságra számíthat, amikor a Switcheo Exchange-en kereskedik.

Egyszerű használat

A Switcheo és más decentralizált központok közötti legfontosabb különbség mindenképpen az általa nyújtott kiváló felhasználói élmény. Mint már korábban említettük, a tőzsdei platform egy nagyon intuitív kereskedési felületet mutat be. Akár haladó kereskedő, akár új befektető vagy, képes lesz arra, hogy gyorsan és egyszerűen versenyképes áron vásároljon és adjon el kriptot..

A Switcheo Exchange szolgáltatáshoz közvetlenül is hozzáférhet a mobileszközökről, mivel a központ megtekinthető a mobil webböngészőjéből. Emellett integrációt kínál olyan népszerű mobil pénztárcákkal, mint a Trust Wallet és az O3 Wallet. Létrehozhat egy Switcheo fiók opciót is, amely lehetővé teszi, hogy azonnal elkezdhesse kriptovaluta pénztárcák nélkül. A bejelentkezési lehetőségek széles skálájával bárki gyorsan beszállhat a Switcheo-ra.

Mivel a használata intuitív és a bejelentkezési lehetőségek széles skáláját kínálja, bárki gyorsan megtanulhatja a Switcheo használatát.

Vevőszolgálat

A Switcheo informatív GYIK és támogatási oldal amely megválaszolja a felmerülő általános kérdéseket. A támogatási oldal útmutatást nyújt a különböző piacokon történő kriptográfia bejelentkezéséhez, megvásárlásához és eladásához is. A speciális megkeresésekkel rendelkező felhasználók e-mailben vagy e-mailben fordulhatnak ügyfélszolgálatukhoz Távirat, amely a nap 24 órájában elérhető.

Switcheo Regisztráció & Belépés

Számos módon lehet bejelentkezni és kereskedni a Switcheo Exchange-en, és jelenleg egyikük sem igényel KYC-folyamatot.

Jelentkezzen be egy Switcheo-fiókkal

A Switcheo számla valóban a többláncú csere pénztárca ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Switcheo által integrált összes blokklánc kriptotartalmát tárolják és kezeljék. Mnemonikus kifejezésekkel generál pénztárcákat, és egy titkosított verziót tárol a Switcheo háttérprogramján. Ez azt jelenti, hogy a memória kifejezés mentése a fiók létrehozásakor fontos, mivel a Switcheo nem fér hozzá a pénztárcájához, és akkor kell használni, ha elfelejtette a jelszavát!

A 2FA a Google Authenticatoron keresztül, és az e-mail-ellenőrzés további biztonsági intézkedésekként is elérhető.

A feliratkozási folyamat néhány egyszerű lépésből áll, és a beállítása körülbelül 3 percet vesz igénybe.

Belépés

Jelentkezzen be saját kriptotárcájával

A Switcheo lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kapcsolatba lépjenek saját blockchain pénztárcájukkal is, ha nem akarnak Switcheo-fiókot létrehozni. Támogatott pénztárca van minden kapcsolóhoz, amelyet a Switcheo integrált:

  • NEO: Főkönyv, O3 pénztárca, JSON fájl, titkosított kulcs, privát kulcs
  • Ethereum: Főkönyv, Trezor, Metamask, Trust Wallet, Coinbase Wallet, imToken Wallet, Private Key
  • EOS: Scatter, TokenPocket, privát kulcs

Minden pénztárca opció esetén a Switcheo megmutatja a csatlakozás lépéseit az alábbiak szerint.

Csatlakoztassa a Pénztárcát

Jelentkezzen be a mobilalkalmazásokon keresztül

Ha mobilalkalmazással szeretne kereskedni a Switcheo Exchange-en, akkor ezt megteheti harmadik féltől származó mobil pénztárca-alkalmazásokon keresztül, például Bízzon Walletben, imToken Wallet, Coinbase pénztárca és O3 pénztárca. Ezek az integrációk a Switcheo azon kezdeményezésének részei, amelyek lehetővé teszik a kriptográfiai felhasználók számára, hogy minél könnyebben kihasználhassák platformja előnyeit.

 

Betétek és visszavonások

A Switcheo-nak egyszerű be- és kifizetési folyamata van, mindkettő ingyenes (a hálózati díjak nélkül).

Bejelentkezés után navigáljon a A pénztárcád a jobb felső sarokban írja be a befizetni vagy felvenni kívánt összeget, majd kattintson a zöld nyílra.

Betétek

Ne feledje, hogy ha először fizet be ETH-t, és ezzel bejelentkezik Switcheo számla, minimum 0,03ETH-t tartanak fenn a „Switcheo GAS” alatt az Ethereum hálózati díjának megfizetésére az átutalások során. Ez az összeg a „Beállítások” alatt módosítható.

Vásárlás és eladás

A letétbe helyezett eszközök bekerülnek a tőzsde szerződéses egyenlegébe, és azonnal rendelkezésre állnak kereskedésre.

A kereskedés megkezdéséhez egyszerűen használja a bal felső sarokban található legördülő mezőt a kereskedési párok kiválasztásához. A „Swap” címkével ellátott párok a Switcheo Atomic Swap piacok.

Vásárlás & amp; Eladási

A Switcheo Exchange megrendelőlapja az oldal bal oldalán található. A felhasználók a két rendelési lehetőség közül választhatnak: Limit sorrend vagy Piaci megbízás.

A megrendeléshez a kiválasztott tokenen válassza a Vásárlás vagy Eladás lapot, és adja meg a mennyiséget.

Kereskedési képernyő

Ha a MetaMask használatával van bejelentkezve, akkor egy külön ablakban kér aláírást, amelyet a megerősítés gombra kell kattintania a tranzakció engedélyezéséhez.

Kereskedés az Atomic Swap piacokon

A láncok közötti kereskedelem ugyanolyan egyszerű, mint a kereskedés a szokásos piacokon.

Először legalább két blockchains pénztárcára vagy a Switcheo Exchange-hez csatlakoztatott Switcheo-fiókra lesz szüksége.

A vételi vagy eladási megrendelés leadása után kattintson a gombra „Bejelentkezés a befejezéshez” a tranzakció megerősítéséhez.

10 perc áll rendelkezésére a tranzakció megerősítésére, mielőtt lejárna. Amint egy kereskedelem lejár, a tokenek 24 órán át zárolva vannak a Switcheóban. Ezt követően visszatér a pénztárcájába.

Ha át akarja hagyni a fenti további lépést, aktiválja a váltót „Várakozás kihagyása” a bal oldalon található megrendelőlapon. Ez az opció alapértelmezés szerint minden új felhasználó számára ki van kapcsolva.

Atomcsere

A vétel és eladás a Switcheo Atomic Swap piacokon lehetővé teszi, hogy két különböző blokklánc között kereskedjen, például cserélje a NEO-t Ether-re. Ezeknek a piacoknak nincsenek megbízási könyvei, mivel a Switcheo az összes láncközi kereskedelem partnere. A tőzsde egy algoritmikus piackészítési képlet a likviditás biztosítása, valamint az egyes eszközök kereskedési árának helyes és a piaci kereslethez viszonyított aránya.

A Switcheo OTC platform használata

A Switcheo egy OTC kereskedési platform amely lehetővé teszi a kriptográfiai vevők és eladók közvetlen kapcsolatba lépését. A tőzsde használata helyett a vevő és az eladó elfogadhatja a kívánt feltételeket, és a Switcheo OTC platformot használhatja az ügylet teljesítéséhez.

Az OTC platform mind az Ethereum, mind a NEO hálózatokhoz használható, és intelligens szerződéseket használ letéti funkcióként, ami biztosítja, hogy mindkét fél nulla kockázatú legyen. Ha többet szeretne megtudni a Switcheo OTC platform használatáról, ez az oldal minden szükséges információt megad.

Switcheo díjak

A Switcheo Exchange rendelkezik egy alacsony díjstruktúra amely alkalmas az új és a rendszeres kereskedők számára egyaránt. A kereskedési díjakat a Switcheo tokennel (SWTH) is fizetheti 25% kedvezménnyel.

A Switcheo támogatja a hálózati díjakat minden felhasználójuk számára. Ezek olyan díjak, amelyeket a blockchainen végrehajtott tranzakciók költségeinek fedezésére fizetnek.

Bár nagyon kicsi ügyleteket folytat, ahol a hálózati díja meghaladja a kereskedési díjat több mint 10% -kal, akkor a hálózati díjakat elvárják.

A tényleges felszámított hálózati díjak függenek attól, hogy melyik piacon kereskednek, és a hálózat aktuális terhelésétől. Látogassa meg a Switcheo oldalt teljes lista.

A készpénzforgalomra vonatkozó kivonások és kereskedési díjak ingyenesek, így nagyon vonzóak a piaci döntéshozók és az arbitrázs botok számára.

Switcheo árengedmények

A Switcheo rendelkezik az Ethereum blokkláncon lebonyolított Maker-visszatérítési programmal, amely minden gyártóként végrehajtott megrendelésre vonatkozik..

Ha megrendelését a Switcheo API-n keresztül hajtja végre, akkor az átvevő által fizetett kereskedés díjának 50% -át megkapja. Ha nem használja az API-t, és más módon, például a tőzsdén vagy harmadik féltől származó pénztárca alkalmazással küldi el megrendelését, megkapja a vevő kereskedési díjának 25% -át. Ezek az engedmények a fenti kereskedési díjtáblázatból láthatók.

Az árengedmények minden kereskedésnél felhalmozódnak, és a készítő negyedévente megkapja a kedvezményeket a szerződéses egyenlegükben. A kifizetések csak a minimális egyenleg elérésekor történnek. Megtekintheti a teljes lista a minimálisan szükséges egyenleg minden pénznemben a Switcheo Támogatás szakaszában.

Közösségi jelenlét

A Switcheo erős közösségi jelenléttel rendelkezik. Vannak hivatalos csatornák a Távirat, Twitter, Reddit, Facebook, Közepes, és LinkedIn. A felhasználókat erősen javasoljuk, hogy csatlakozzanak a közösséghez. Ezzel hozzáférést biztosít a frissítésekhez, a támogatáshoz, valamint a hasonló gondolkodású egyénekhez való kapcsolathoz.

Következtetés

Összességében elmondható, hogy a Switcheo Exchange egy nagyon jól megtervezett DEX, amelyet meglepően könnyű használni. Ez volt az első a maga nemében a NEO (NEP-5) blokklánc számára, és most már támogatja az Ethereum (ERC-20) és az EOS tokeneket is.

Lenyűgöző felület, nem őrizetbe vett jellegű, kombinálva a láncok közötti csere képességekkel Switcheo Exchange nagyon vonzó választás azoknak a kereskedőknek, akik jelenleg új DEX-t keresnek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me