TOKEX: Crypto Exchange Platform tokenek értékesítésére az ICO után azonnal

Tokex

TOKEX egy olyan kriptovaluta-értékesítési platform, amelynek célja a legjobb árfolyamok biztosítása az olyan tokenek eladásához, amelyeket más központi tőzsdéken még nem vezettek be. Azt is lehetővé teszik az ICO-k számára, hogy felsorolják zsetonjaikat, hogy az emberek azonnal elkezdhessék kereskedni velük.

Tokex

A TOKEX célja, hogy leküzdje az árképzési problémákat, amelyek általában a tokenek eladóknál jelentkeznek. Pontosabban, a platform meg akarja oldani azt a problémát, hogy a tokenek kereskedelméhez meg kell találnia egy titkosító tőzsdét, amely felsorolja azokat. Ez emellett problémás, mivel az ár mindig hasonló lesz a tőzsdéken és alacsony marad. A probléma kiküszöbölése érdekében a TOKEX lehetővé teszi a tokenek értékesítését a piacon a legmagasabb áron.

Ezenkívül a TOKEX célja annak a problémának a kezelése, amelyet egy ICO-token értékesítésnek be kell fejeznie, mielőtt a tokenek bevezethetők egy tőzsdére. Ennél is rosszabb, hogy az ICO vége és a tőzsdei bevezetés között eltelt idő akár 90 nap is lehet.

Ezzel szemben a TOKEX rövid időn belül felsorolhatja a tokeneket, miután azok életbe lépnek, így könnyű hozzáférést biztosít a tokenek értékesítéséhez.

A TOKEX foglalkozik azzal az aggodalommal is, hogy a legtöbb központosított tőzsde nem biztosítja a felhasználók számára teljes körű ellenőrzést pénzeszközeik vagy névtelenségük felett. Ez adatvédelmi kockázatokhoz vezethet, különösen hackertámadások esetén.

Más kérdés, hogy a központosított tőzsdék erősen befolyásolják a tokenek piaci árát. Sok esetben az ár jelentősen csökken a tőzsdén eladható nagyobb mennyiségek, valamint a díjak miatt.

A TOKEX ezt elkerüli azzal, hogy a piacon a legjobb token árat kínálja, és lehetővé teszi, hogy névtelenül adjon el tokent.

Hogyan adsz el tokent a TOKEX-en?

A tokenek értékesítése a TOKEX-en egyszerű és gyors. Kezdje azzal, hogy megrendelést választ a token és az összeg kiválasztásával. A rendszer megmutatja az eladási árat. Ezután küldje el a tokeneket a tőzsde pénztárcájába. Amikor a TOKEX megkapja a tokeneket, a rendszer automatikusan átveszi a kiválasztott kriptovalutát a megbeszélt mennyiségben a TOKEX egyenlegébe. Azonnal visszavonhatja a kriptot a TOKEX egyenlegéből, vagy eladhatja a tokeneket a Bitcoin számára.

Tokenek eladása

Hogyan cserélhetsz tokent a TOKEX-en?

A TOKEX rendelkezik egy belső csererendszerrel, amely lehetővé teszi a különböző kriptovaluták közötti cseréket a TOKEX egyenlegének részeként. Ezen tőzsdék jutalékai a legalacsonyabbak, amelyeket a piacon talál. A cserék azonnali és nagyon egyszerűek.

Kezdje azzal, hogy kiválasztja a cserélni kívánt pénznemet és azt, amelyet meg szeretne kapni. Innen adja meg, hogy a kriptóban mekkora részt szeretne megváltoztatni. Látni fogja, hogy a megcélzott kriptovalutából mennyit fog kapni. A művelet megerősítéséhez kattintson az „Exchange” gombra az azonnali tranzakcióhoz.

Csere tokenek

Hogyan használhatják a befektetők a TOKEX-et?

Azoknak a befektetőknek, akik a TOKEX-et szeretnék befektetni, számla készítésével kell kezdeniük. A regisztráció gyors és egyszerű. Miután regisztrált, befektethet bármelyik legnépszerűbb kriptovalutába. Ha profitot termel, kihasználhatja a TOKEX azonnali visszavonását.

A TOKEX segítségével a befektetők pénzt kereshetnek anélkül, hogy el kellene adniuk a zsetonjaikat. A befektetés olyan alternatívát kínál, amely lehetővé teszi a pénzkeresést kriptovalután keresztül. A TOKEX minimális befektetése mindössze 0,005 BTC vagy azzal egyenértékű egy másik elfogadott kriptovalutában.

Milyen befektetési terveket kínál a TOKEX?

A TOKEX webhelyének megfelelő oldalán megtekintheti a beruházási terveket, hogy naprakész maradhasson a változásokkal kapcsolatban. Az írás idején négy beruházási terv közül lehet választani.

Ezek közül az első egy fix 7 százalék 10 napos befektetés után, a hét mind a hét napja fizetési napként szolgál. A teljes hozam 107 százalék (a tőkével együtt), és a befektetési korlátok 0,005 BTC és 1,25 BTC között vannak.

A következő lehetőség napi 5 százalék 30 munkanapon keresztül. Ennek a fizetési napok a hétköznapok, és összesen 150 százalékos hozamot eredményeznek (a tőkével együtt). A befektetési korlátok 0,025 BTC és 7,5 BTC között vannak.

Befektetés

Még nagyobb megtérülés érdekében választhat heti 30 százalékot nyolc héten keresztül. A fizetési napok a hét mind a hét napja, összesen 240 százalékos megtérüléssel együtt (a tőkével együtt). A befektetési korlátok 0,125 BTC és 12,5 BTC között vannak.

Végül azok, akik hosszabb nyereségű befektetésre vágynak nagyobb nyereséggel, vagy többet kell befektetniük, havonta 133 százalékot tehetnek három hónapig. Ennek fizetési napjai vannak, mint a hét mind a hét napja, és a befektetési korlátok 0,25 – 25 BTC. A teljes hozam 399 százalék (a tőkével együtt).

Üzleti modell

Amikor garantált befektetési megtérülést lát, ez aggasztó, mivel a ponzi rendszerek így működnek, ezért a Tokex felé fordultunk erről. Nyilván nagy fiat-tartalékokkal rendelkeznek a legutóbbi bikafutástól kezdve, ezért ezt jelenleg a befektetési hozam kifizetésére használják. Az oldal befektetési része korlátozott, és csak ennyi ügyfelet fogadnak el erre.

Fő tevékenységük zsetonok vásárlása az emberektől, abban a reményben, hogy profitálni tudnak belőlük a következő bikafuttatáson.

Milyen kriptovalutákat fektethet be a TOKEX-szel?

Az írás idején a TOKEX befektetéseket fogad el a Bitcoin, a Ripple, a Litecoin, a DASH, az Ethereum, a Bitcoin Gold, a Bitcoin Cash, a BinanceCoin, a DogeCoin, a DigiByte, az Electroneum, a TrueUSD, a TRON, a Waves, a VertCoin, a Verge, a Zcash és a Monero között. A platform fő kriptovaluta a Bitcoin. Ez azt jelenti, hogy az összes kriptovaluta-összeget megnézi a BTC árfolyam szerint.

Hogyan vonhatja vissza a TOKEX-et?

Könnyű visszalépni a TOKEX-től, mivel csak kitölti az elállási űrlapot. Vannak konkrét minimális kifizetési összegek, amelyek kriptovalutánként változnak. Az egyes tokenekre vonatkozó minimális minimumokat a TOKEX GYIK oldalán tekintheti meg. Néhány példa a minimumokra: 0,0002 BTC, 0,03 LTC, 28 XRP, 0,006 BCH, 0,07 BTG, 0,005 DASH és 0,006 ETH.

A tranzakció végrehajtásához szükséges megerősítések mennyisége szintén kissé változik kriptovalutánként, és szerepel a TOKEX GYIK oldalán. A legtöbb token három megerősítést igényel, de vannak kivételek. Például az XRP 30-at igényel, míg a BNB, DGB, TRX és TUSD 10-et igényel. Az ETN és az XVG öt, a WAVES pedig négyet igényel.

Visszavonás

Partnerprogram

A TOKEX egy társult programot kínál, amely lehetővé teszi, hogy pénzt keressen az ügyfelek ajánlásaival. A program előnyeinek kihasználásához nem szükséges befektetni. Mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrál, elkezdi reklámozni és keresni. A TOKEX promóciós anyagokat, köztük változó méretű és stílusú transzparenseket biztosít Önnek.

Az affiliate programnak három szintje van, így akár 6 százalékot is kereshet az egyes hivatkozásokból. A többi szint segítségével 3 és 1 százalékot kereshet. Az összes ajánlásod 6 százalékos, a második szintű 3 és a harmadik 1 százalékos. A bónuszok a betéti összegekre vonatkoznak. Van egy reprezentatív program is, amely lehetővé teszi, hogy regionális képviselővé váljon magasabb jutalmakért. Pontosabban az első szintű referenciák a képviseleti státusszal rendelkezők számára 10 százalékot kapnak.

Következtetés

A TOKEX egy kriptovaluta értékesítési platform, amely lehetővé teszi a tokenek eladását a piacon elérhető legjobb áron. Leküzdi a központosított kriptovaluta-cserékkel járó kihívásokat, mint például a rejtett díjak, a rossz árak és az anonimitás hiánya.

A TOKEX emellett rendkívüli árfolyamot is tartalmaz, hihetetlenül alacsony jutalékokkal. A platform még rendelkezik olyan befektetési lehetőséggel, amely lehetővé teszi, hogy több kriptovalutát szerezzen anélkül, hogy kockáztatná a tokenjeit vagy eladná azokat. Ezek közül az utolsó egyedülálló, mivel kevés platform kínál valami hasonlót a kriptográfia számára. A TOKEX megkönnyíti a pénzeszközök azonnali felvételét is.

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me