Troy Trade Review: Decentralizált kriptokereskedelem és vagyonkezelés

Troy Trade Review

A kriptovaluta-kereskedelem világa terjeszkedik, és az új vállalatok kedvelik Troy Trade azon dolgoznak, hogy kiterjesszék az elsődleges ügynöki szolgáltatásokat a megalapított pénzügyi vállalkozásokra, valamint olyan kriptokereskedelmi műveletekre, amelyekhez 1-es szintű likviditási szolgáltatóra van szükség, amely számos kriptográfiai likviditási poolban működik.

A Troy Trade a szakemberekre összpontosít. A cég kriptográfia működtetése helyett professzionális kereskedők és nagy pénzkezelők számára készült. Ha kíváncsi arra, hogy az elsődleges bróker a következő logikus lépés-e a kriptográfiai kereskedelem során, érdemes lehet többet megtudni a Troy Trade-ről.

Nagyon sok kriptográfia van odakinn, de közülük kevesen kínálnak olyan szolgáltatásokat, amelyeket egy elsődleges bróker képes nyújtani. Ha azon gondolkodik, hogy milyen típusú tőkeáttétel érhető el a meglévő kereskedési platformok közül, fontos megértenie a kitettség struktúrájának módját és a tulajdonosi lánc kialakítását.

Troy Trade Review

A Troy Trade lehet az első igazi kriptográfiai bróker a világon, és minden bizonnyal jó ötlete van, amikor ugyanolyan szintű szolgáltatást kell nyújtani, mint amelyet egy olyan cég, mint a Goldman Sachs, fedezeti alapok számára kínál a kriptók világába.

Látogasson el a Troy Trade oldalra

Miben különbözik a Prime Broker a tőzsdétől?

Lehet, hogy kíváncsi vagy … miben különbözik az elsődleges bróker a tőzsdétől?

Nos, a kettő között óriási a különbség. A központosított tőzsde átveszi a zsetonjait, és lehetőséget kínál arra, hogy az adott betét alapján kereskedjen. Az elsődleges ügynöki ügynökök letétkezelőként járhatnak el, de nem garantálhatják ügyfeleik számára, hogy tudják, ki a digitális vagyonuk letétkezelője..

A legtöbb ember nem sokat gondol a partnerkockázatra. Az olyan decentralizált digitális eszközöket, mint a Bitcoin, azért hozták létre, hogy eltávolítsák a bankok szükségességét a pénzügyi egyenletből, de a központosított kriptotőzsdék általában jóval magasabb likviditást (és ezáltal alacsonyabb árakat) kínálnak a tokenek számára.

A kriptovilág nagyobb pénzintézeteinek egyik problémája a letétkezelés, mivel egy központosított tőzsde lesz partnerük. Amikor centralizált kriptotőzsdén helyezik el zsetonjaikat, ez az adósság csak a tőzsde pénzügyi helyzeteként értékes.

Kereskedési platform

A Troy Trade jól finanszírozott és készen áll az indulásra

A mögötte álló világszínvonalú csapat mellett a Troy Trade most fejezte be a 10 millió dolláros adománygyűjtést, amelynek során a BlockVC, az NGC Ventures, a Consensus Labs, a Bixin Invest befektetéseket hajtott végre. Olyan infrastruktúrát is kifejlesztett, amely tökéletes bármilyen nagy kereskedelmi művelethez, amelynek kezelnie kell az eszközök és partnerek kitettségét.

A Troy Trade szerint a következő előnyöket kínálja ügyfeleinek (az információkat közvetlenül a vállalattól reprodukálják):

  • Mester szintű kereskedési platform

    Egy fiók egyetlen interfésszel teljes hozzáférést biztosít az összes kriptotőzsde összesített likviditásához. Néhány kulcsfontosságú funkció az intelligens megbízásirányítás, a rugalmas számlavezetés, az elszámolási szolgáltatás és az automatikus kockázatkezelés.

  • Kifinomult adatelemzés Lehetővé teszi az ügyfelek döntéshozatalát az adatmátrix kifinomult keretrendszerével, amely magában foglalja a blokklánc-adatokat, a kereskedési adatokat, a piaci adatokat, a szociális adatokat és az AI által optimalizált médiaadatokat és a kvantitatív modelleket.
  • Diverzifikált ügynöki szolgáltatás Versenyképes díjszabás és kiváló megbízási teljesítési sebesség. Valós idejű átutalási és elszámolási szolgáltatás. Fejlett kényelemmel nyújt árrés-kereskedési és tőzsdén kívüli szolgáltatásokat.
  • Teljes verem mennyiségi megoldások Infrastruktúra, amelyet helymegosztási szolgáltatás működtet a nagyfrekvenciás kereskedési algoritmusok teljesítményének javítása érdekében. Kínáljon a kategóriájában legjobb expozíciót kvantitatív megoldásokkal, közvetlen feldolgozással, pontos kullancselőzményekkel és stratégiaértékelő rendszerekkel.

A Troy Trade nem egy nagyszerű kriptovaluta elsődleges alkusz ötlete, készen áll arra, hogy segítse a professzionális kriptográfiai kereskedelem növekedését nagyszerű szolgáltatással és jobb hozzáféréssel a piac legjobb likviditásához. A meglévő pénzintézeteknek képesnek kell lenniük arra, hogy hasznot húzhassanak egy olyan struktúrából, amelyet már értenek és a megfeleléshez szükségük van.

Beszéljünk a tőkeáttételről

Vannak olyan kriptovaluta-tőzsdék, amelyek igen sok tőkeáttételt kínálnak, de a hivatásos kereskedők nem szokták ugyanúgy használni a CFD-tőzsde tőkeáttételét, mint a kiskereskedők. Az elsődleges bróker kulcsfontosságú része annak, hogy a szakemberek hogyan alakítják a tőkeáttételt, és a Troy Trade jó helyzetben van ahhoz, hogy segítse a nagyobb kereskedési műveleteket a tőkeáttétel alkalmazásában a kriptopiacokon..

Kezdjük egy szerződéssel a különbségért (CFD), amely egy olyan tőkeáttételes eszköz, amelyet a legtöbb kiskereskedő ismerni fog. A crypto CFD-k a tőkeáttételes szerződés legáltalánosabb formája, amely a kereskedőknek kitettséget jelent a tokenek számára, ugyanakkor partnerkockázati problémát is okoznak egy olyan intézmény számára, amelynek letétkezelési kockázati paraméterei vannak.

Amikor a kiskereskedő a kockázatra gondol, általában ezt a kockázati egyenletet alkalmazza a kereskedelemre, és nem a tőzsdére (partnerre), akivel kereskednek. Az elsődleges alkusz strukturálja a tőkeáttételt kölcsönzött forrásokkal, amelyeket közvetlenül eszközök vásárlására használnak, ahelyett, hogy CFD-tőzsdét használna partnerként..

A kereskedő nettó eredménye kitettség szempontjából megegyezik, de a partnerkockázat megszűnik, mivel a digitális eszközök megvásárolhatók, és a kereskedelem időtartama alatt hűtőben tárolhatók. Úgy tűnhet, hogy lassabb lenne gyorsan eladni a kriptókat, de ez megint megoldható a készpénzes alapon vásárolt kriptók által fedezhető kriptotermékek használatával..

Adat

Miért számít megint a felügyelet??

Aki megérti a pénzügyi piacok működését, azonnal megtudhatja, hogy a partnerkockázat miért az egyik legfontosabb dolog bármely intézmény számára. Néhány kriptográfia-hiba történt az elmúlt években, de Mt. A Gox az egyik leghírhedtebb.

Kereskedők, akiknek zsetonjaikat letétbe helyezték az Mt.-nél. Gox még mindig várja a kriptók visszaszerzését, és közben olyan meghajtókon ülnek, amelyeket a japán jogrendszer tart. Mivel a kriptográfia csődjének nincs kidolgozott jogi kerete, még sok évbe telhet, mire bárki visszakapja a Bitcoins-ját.

Ez a helyzet teljesen elfogadhatatlan egy intézményi befektető számára, és vannak olyan biztosítékok, amelyek megakadályozzák, hogy valaha is előforduljon a kialakult pénzügyi piacokon. Bármely elsődleges alkusz ismeri ezeket az eljárásokat, és üzleti modelljük középpontjában partnerkockázat áll.

Találkozzon a csapattal a Troy Trade-en

A legfontosabb bróker csak olyan jó, mint azok az emberek, akik napról napra működnek, és a Troy Trade csapatának nagy tapasztalata van a pénzügyi piacokon. Az összes kereskedési opció mellett fontos tudni, hogy ki fog dolgozni annak érdekében, hogy a kereskedéseket a legjobb áron hajtják végre, és a tőke biztonságban maradjon a hatékony partnerkockázat-elemzés révén.

A Troy Trade szerint ezek az emberek alkották és működtetik:

  • Kira Sun, a Troy társalapítója Pénzügyi alapképzés a Pekingi Egyetemen és a Tsinghua-MIT Global MBA-ban. A BlockVC előtt Kira a CITIC Trust alapkezelője volt, valamint szakértelem a REITS / ABS / PPP és az alternatív vagyonkezelés terén. Kira gazdag tapasztalattal rendelkezik a kriptográfiai eszközök kezelésében, például BVC16 Index alap, Pure Alpha Alap stb.
  • Qihan Lin, a Troy társalapítója, termékvezető A Sanghaji Jiaotong Egyetemen végzett és a matematika kiszámításán tanult Qihan a származékos kereskedelem és az árképzés szakértője. Qihan termékmenedzserként dolgozott az Eastmoney-nál, a Tiger Brokersnél és az OKEx-nél, gazdag tapasztalattal rendelkezik a tőzsdei alkuszok és a kriptokereskedelem terén, különösen ismeri az árrés-kockázat kezelését és elszámolását. Qihan kulcsfontosságú tagként szolgált a Tiger Brokers jövőbeni származékos kereskedési projektjében, és az OK06 indexet és a relatív ETF-et is megtervezte az OKEx-ben..
  • Clark Tong, a Troy társalapítója, technológiai vezérigazgató A Pekingi Műszaki Intézet mestere: tapasztalattal rendelkezik a pénzügyekben, a kereskedelemben, az e-kereskedelemben, a blokkláncban és más iparágakban. Fokozatosan az R vezérigazgatójaként dolgozott&D, Haiyin Group, a China Building Materials Group műszaki vezetője, amely a Top 500-at stb. Foglalja magába. Több mint 200 fős csapatot irányítottak. A kereskedési rendszer tranzakciós értéke meghaladja a 15 milliárd dollárt, a Csoport által kezelt alapok teljes összege közel 50 milliárd dollár.

A kriptopiacoknak szilárd miniszterelnökökre van szükségük

Minőségi elsődleges brókerek birtoklása egy új piacon sokkal többről szól, mint csupán új lehetőségekről a professzionális kereskedők számára. A fejlett ügynöki szolgáltatásokhoz való hozzáférés elősegítheti a nagyobb, likvidebb pénzügyi intézmények piacra vonzását, ami nagyszerű a kriptográfiai tér számára.

Egy piac a likviditás miatt él és hal meg, és a bevált ügynökök jelentik a likviditás idegközpontját a kialakult piacokon. Ugyanez lehet a helyzet a kriptográfia területén is, és a Troy Trade azon dolgozik, hogy az egyik elsődleges bróker legyen a kriptográfiai térben.

A szilárd platform mellett a Troy Trade létrehozta a Troy Tokent (TROY) is, amelyet számos dologra lehet használni a Troy Network-en. Ha kereskedési vállalkozásának szüksége van egy elsődleges alkusz szolgáltatásaira, a Troy Trade megérheti egy mélyebb ásatást.

A vállalat csapata képes lesz hozzáférést biztosítani az ügyfelek számára ahhoz a know-how-hoz, amelyhez más tőzsdék normál lakossági számlái nem férhetnek hozzá, ami létfontosságú a professzionális kereskedelemhez.

Látogasson el a Troy Trade oldalra

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me