Útmutató kezdőknek a Poloniex-hez: Teljes áttekintés

Poloniex Review

Még annyi különféle Bitcoin és más kriptovaluta cseréje esetén is, Poloniex vezető marad. Több éve van az iparban, és minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyet a kereskedők keresnek. Ez egyike azon kevés cseréknek, amelyek székhelye az Egyesült Államokban található. A Poloniex büszke arra, hogy fejlett kereskedési funkciókat és maximális biztonságot kínál.

A Poloniex 2014-ben indult és székhelye az egyesült államokbeli Delaware állambeli Wilmington. Nagyon nemrég volt a Circle megszerezte, egy nagy Goldman-Sachs által támogatott vállalat, amely nagyszerű hír a Poloniex számára, és a felhasználóknak, sőt, általában a Cryptocurrency számára. A Circle új tulajdonosoként arra törekszenek, hogy a Poloniex az első szabályozott tőzsde azáltal, hogy brókerként / kereskedőként regisztrálnak a SEC-nél és a FINRA-nál. Tervezik továbbá a tőzsde kiterjesztését az ázsiai piacra.

Poloniex Review

A Poloniex következetesen rendelkezik az altcoinok, például a Litecoin legnagyobb kereskedési volumenével. A tőzsde kivételesen sok kereskedési párral rendelkezik. Míg egyes platformok lehetővé teszik a kriptovaluta cseréjét fiat pénznemekkel és fordítva, ez nem áll fenn a kizárólag a kriptovalutával foglalkozó Poloniex esetében.

Látogassa meg a Poloniex-et

Ki a Poloniex?

Azok, akik újak a kriptovaluta világban, vagy meg akarják vásárolni első Bitcoinjukat vagy Altcoins-jukat, elsőre kissé ijesztőnek találhatják a Poloniex-et. Mint említettük, a tőzsde csak a kriptovalutával foglalkozik, így nem tudja első kriptográfiai vásárlását ezen a tőzsdén keresztül végrehajtani. Ezenkívül a tőzsde által kínált elrendezés és funkciók inkább a tapasztalt kereskedők felé irányulnak, mint azok, akik újak a kriptovaluta gondolatában. Nincs mobilalkalmazás, így a Poloniex kissé kihívást jelent útközben használni, bár rendelkezik mobilbarát weboldallal.

Milyen szolgáltatásokat fognak értékelni a kereskedők és a fejlesztők?

A Poloniex számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyet a tapasztalt kereskedők értékelni fognak. Megtalálható számos hatékony adatelemző eszköz, valamint nagyon részletes diagramok, amelyek segítségével képzett döntéseket hozhat a kereskedelemről. A Poloniex nagy volumenű jellege vonzóvá teszi a kereskedőket is, különös tekintettel a hitelezésre és az árrés-kereskedelemre.

Poloniex Exchange

A kódolási ismeretekkel rendelkező kereskedők értékelni fogják, hogy a kereskedési felület kódjának nagy részét az ügyfél oldalon hajtják végre, vagyis nyílt forráskódú, és megvizsgálhatja, ha többet szeretne megtudni a Poloniex működéséről. A fejlesztők értékelni fogják azt a tényt is, hogy az API elérhető. Ez lehetővé teszi olyan eszközök létrehozását a számlák kezeléséhez és az adatok elemzéséhez, hogy a legtöbbet hozza ki a Poloniexből.

Hol használhatja a Poloniex-et?

A Poloniex platformja az Egyesült Államokon belül található, de bárki használhatja, amíg országában nincsenek törvények, amelyek tiltják a kriptovaluta cseréjét. Mivel a Poloniex csak kriptovalutákat használ fiat pénznemek nélkül, nem kell megfelelnie a pénzügyi és banki előírásoknak. Ez azt jelenti, hogy nem valószínű, hogy olyan jogi korlátozásokkal találkozik, amelyek megakadályozzák a Poloniex használatát az Ön országában.

Milyen kriptovalutákat fogad el a Poloniex?

A legtöbb felhasználót a kereskedési párok magas száma miatt vonzza a Poloniex. Az írás idején a tőzsdén 97 kereskedési pár volt, ami nagy valószínűséggel lehetővé teszi, hogy a kívánt kriptovalutákkal kereskedhessen. Az egyetlen hátrány, hogy betéteit kriptovalutában kell teljesítenie, hitelkártya vagy banki átutalás lehetősége nélkül.

Poloniex Betétek

Ennek pótlására azonban betétjének értékét tárolhatja USDT-ben, egy Tether kriptovalutában, amely közvetlenül kapcsolódik az USD-hez. Ezért 1 USDT-nek mindig körülbelül 1 USD-nak kell lennie. Ez a funkció némi nyugalmat ad azoknak a kereskedőknek, akiknek aggályaik vannak a kriptovaluta piac volatilitásával kapcsolatban.

Hogyan hozhat létre fiókot?

Fiók létrehozása a Poloniex-en viszonylag egyszerű, különösen összehasonlítva más cserékkel. Mivel a Poloniex csak kriptovalutákat használ, és nem fiat pénznemeket, a szabályozás hiánya, amelyet be kell tartania, lehetővé teszi, hogy a csere megkönnyítse és kevésbé invazívvá tegye a regisztrációt. A felhasználók csak egy fiókot hozhatnak létre, és ennek a számnak a túllépése felfüggesztheti vagy kizárhatja a platformból. Fiók létrehozásakor hozzáférést kap az összes szolgáltatáshoz, beleértve a tőzsdét, a hitelezést és a kereskedést is.

Bár a Poloniex nem a legjobb a kezdők számára, mivel nincs lehetőség kriptot vásárolni fiat pénznemről, a felhasználói felülete nagyon egyszerű minden szint számára.

A kezdőknek először kriptovalutát, például Bitcoint kell vásárolniuk egy olyan tőzsdéről, mint a Coinbase, majd el kell küldenie azt a Poloniex-nek kereskedésre.

Milyen fiókellenőrzési szintek vannak?

Annak ellenére, hogy azoknak alacsonyabb díjak vannak, akik mindennap nagy mennyiségű BTC-vel kereskednek, ne feledje, hogy a Poloniex-szel nem lehet napi 2000 dollárt meghaladó összeget felvenni, ha kitart az első ellenőrzési szint mellett. Ez akadályt jelenthet a rendszeresen forgalmazott mennyiségtől függően. Ehhez az ellenőrzési szinthez csak a neved, az e-mail címed és a lakóhelyed országának megadása szükséges. Ez az ellenőrzés továbbra is lehetővé teszi cseréjét, kölcsönzését és kereskedését.

A kétszintű ellenőrzéshez meg kell adnia a fizikai címét, postai címét, születési dátumát, útlevelét és telefonszámát. Tényleg feltöltenie kell az igazolványt és az útlevelet. A jóváhagyást követően a felvételi és befizetési korlátok 25 000 dollárra emelkednek.

Magasabb szintű ellenőrzés áll rendelkezésre azok számára, akiknek még magasabb korlátra van szükségük, de közvetlenül az ügyfélszolgálathoz kell fordulnia az ellenőrzés eléréséhez.

Hogyan kereskedjünk a Poloniex-en?

Nagyon egyszerű kereskedni a Poloniex-en. Először győződjön meg arról, hogy elegendő összeget helyezett el a számláján. Egyes érmék minimális betétet igényelnek, amelyet kereskedés előtt ellenőrizhet. Miután készen áll a kereskedésre, válassza ki a megfelelő fület a piacokon. Válassza ki a használni kívánt kriptovaluta fülét, majd válassza ki a kereskedési párost.

Hogyan kereskedjünk a Poloniex-en

Innen kiválaszthatja a vételt vagy eladást a kívánt ár és az érme mennyiségének megadásával. Dönthet úgy, hogy manuálisan megad egy összeget, kiválasztja a legalacsonyabb eladási árat, vagy megrendelést választ a „rendelési könyvből”. Nyomja meg a „Vásárlás” gombot, és a rendszer automatikusan keres partnert.

Vásárlás Eladás a Poloniex-en

Meg lesz töltve, vagy bekerül a „rendelési könyvbe”, hogy megvárja, ha nem érkezik egy másik felhasználó kérése. Miután megtelt, megtekintheti a Kereskedelmi előzmények között.

Poloniex kereskedelem története

A Poloniex kínál fedezeti kereskedést?

A Poloniex vezető a margin-kereskedelmével. A platform ezen funkciója gyorsan és hatékonyan használható peer-to-peer funkcionalitással az alapok hitelfelvételéhez és az árrés-kereskedelem megkezdéséhez. A platform segítségével kereskedési alapokat biztosíthat, és együttműködhet más kereskedőkkel a hitelezési funkciókon keresztül.

Poloniex Margin Trading

A Poloniex biztonságos?

A Poloniex többféle módon gondoskodik a biztonságról. A hackerek távol tartása érdekében az ügyfelek betéteinek többségét offline állapotban tárolja a légréses hűtőházakban. Arra törekszik, hogy csak elegendő forrást tartson online ahhoz, hogy az aktív kereskedés egyszerű és zökkenőmentes legyen, ami minimalizálja az expozíciót és a kockázatot, anélkül, hogy a kereskedőkre negatív hatással lenne.

A cserének vannak ellenőrzési programjai is, amelyek folyamatosan működnek, 24/7/365. Ezek a programok gyanús tevékenység észlelése céljából figyelik a tevékenységet. Ha bármi észlelhető, a programok jelentést készítenek, majd blokkolják, mielőtt problémává válna.

Egy kisebb biztonsági megsértés történt, és ezt követően a Poloniex teljes visszatérítést adott az érintett felhasználóknak, jelezve, hogy ez tisztességes az ilyen típusú előre nem látható helyzetek kezelésekor. Erre még 2014-ben került sor, amikor a csere még új volt. Azóta azonban nem jelentettek jogsértést, enyhítve az aggodalmat, hogy ez még egyszer megismétlődik.

Nincs aggodalom a Poloniex pénzének felhasználásával kapcsolatban. Kulcsfontosságú különbség a tőzsde és a bankok között, hogy nem fog töredéktartalékokkal működni. A tőzsdén elhelyezett pénzeszközök a tiéd, nem a Poloniex. Ezeket az összegeket csak a kereskedés megkönnyítésére használják fel a számláján keresztül, semmi más.

A további biztonság érdekében a Poloniex kétfaktoros hitelesítést kínál. Ez drámai módon csökkenti annak kockázatát, hogy a hackerek hozzáférjenek a fiókjához, és minden felhasználónak ki kell használnia. A biztonság további javítása érdekében kerülje a nagy mennyiségű pénz hosszabb ideig tartó cseréjét, ahelyett, hogy az alapokat egy hideg, kemény pénztárcába helyezze át, amelyet Ön irányít.

Poloniex díjak

A futás és a profit elérése érdekében a Poloniexnek bizonyos díjakat kell felszámítania, csakúgy, mint bármely más tőzsdét. A csapat azonban megpróbálja minimalizálni ezeket a díjakat, hogy minél többet megtarthasson a pénzéből. Rendelkezik gyártói felvevővel és volumenszintű díjtáblázattal. A felhasználók a kereskedési szint állapotát a számlájukon megtekinthetik, hogy megnézzék, melyik szinten vannak. Ahogy az várható volt, minél nagyobb a forgalma, annál alacsonyabbak a díjai.

A díjak figyelembevételével a döntéshozók azok, akik a kereskedés előtt megrendelést hoznak létre a megrendelésen belül. A vásárlók olyan megrendelést adnak le, amely megegyezik a gyártó megrendelésével, ami úgynevezett „megrendelés felvétele”. A döntéshozók a piaci likviditás „megteremtésével” kapják meg a nevüket, míg az ügyfelek eltávolítják ezt a likviditást. A Poloniex azért választotta ezt a modellt, mert ösztönzi a piaci likviditást. Ez azért következik be, mert a készítői díjak alacsonyabbak, mint a felvevőké, ami pénzügyi megtérülést jelent a piaci likviditást létrehozók számára. A felvevő magasabb díját jellemzően ellensúlyozza a jobb árképzés a szorosabb elterjedésnek köszönhetően, mivel a gyártók célja az, hogy túllicitálják egymást.

MakerTakerTrade mennyiség (30 napos átlag után)
0,15% 0,25% < 600 BTC
0,14% 0,24% ≥ 600 BTC
0,12% 0,22% ≥ 1200 BTC
0,10% 0,20% ≥ 2400 BTC
0,08% 0,16% ≥ 6000 BTC
0,05% 0,14% ≥ 12 000 BTC
0,02% 0,12% ≥ 18 000 BTC
0,00% 0,10% ≥ 24 000 BTC
0,00% 0,08% ≥ 60 000 BTC
0,00% 0,05% ≥ 120 000 BTC

A kereskedési volumen 24 óránként kerül kiszámításra, az elmúlt 30 nap alapján, kombinálva a fedezeti és az azonnali kereskedést. Az írás idején a 600 BTC alatti kereskedési volumenű gyártók 0,15 százalékot, míg a felvevők 0,25 százalékot fizetnének. 600 BTC feletti mennyiség esetén ezek 0,14, illetve 0,24 százalékra csökkennek. A többi szint 1200, 2400, 6000, 12 000, 18 000, 24 000, 60 000 és 120 000 BTC-n kezdődik. A 12 000 BTC feletti forgalommal bíró kereskedők már csak 0,05 százalékot fizetnek készítőként, 0,14 százalékot pedig felvevőként. A 24.000 BTC-nél a gyártói díjak teljesen eltűnnek, és az átvevői díjak csak 0,1 százalékosak. A lehető legalacsonyabb vevői díj 0,05 százalék azoknak, akiknek a kereskedési volumene meghaladja a 120 000 BTC-t. A hitelezőknek szintén 15 százalékos díja van a megszerzett kamatok után.

Poloniex kötet?

Az írás idején a Poloniex 24 órás mennyisége 11 075 BTC, 1 887 ETH, 451 XMR és 54 291 370 USDT volt. Mint említettük, 97 kereskedési pár van. A 24 órán belüli kereskedések száma meghaladja a 33 972 742-et az ipari webhelyeken.

Poloniex ügyfélszolgálat

Az egyik olyan terület, ahol a Poloniex kevésbé jó hírnévnek örvend, az ügyfélszolgálat. Könnyedén megtalálhatja az interneten több mesét, rendkívül hosszú várakozási idővel, az esetleges jelentések szerint a felhasználók 90 napot (vagy tovább) kell várniuk problémáik megoldására. Úgy tűnik, a probléma nem az, hogy a Poloniex nem akar ügyfélszolgálatot nyújtani, pusztán az, hogy a kereslet túlságosan magas. Ez várható egy olyan iparágban, amely folyamatosan ilyen gyorsan növekszik, de a felhasználók továbbra is azt kívánják, hogy javuljon az ügyfélszolgálat sebessége.

A lassú támogatási idők pótlására rengeteg dokumentáció található a Poloniex webhelyén, különös tekintettel a Támogatási Központra. Itt megtalálja a választ a leggyakoribb kérdésekre, például az alapokra, a kereskedési útmutatóra, a díjakra, az érmék hozzáadására, az API-ra és egyebekre. A gyakran ismételt kérdések oldalon megtalálhatja az első lépéseket, a kétfaktoros hitelesítést, a befizetéseket, a visszavonásokat és a támogatást. Ezen erőforrások miatt valószínűleg nem kell kapcsolatba lépnie az ügyfélszolgálattal, kivéve, ha technikai problémája van.

Poloniex vásárlói vélemények

Mint minden csere esetében, a Poloniex véleménye is vegyes. A lassú ügyféltámogatási válasz alacsony véleményeket eredményez, és néhány kereskedő a likviditással és az alapok felvételével kapcsolatos kérdéseket idézi. Több jelentés arról szól, hogy sokáig várni kell egy visszavonási kérelem jóváhagyására, és nincs idővonal, amely azt is javasolná, hogy mikor érkezik a jóváhagyás. A kereskedők szintén nem szeretik a fiat pénznemben történő kivonást, de könnyen megkerülhetik egy másik cserével.

Ezen kérdések ellenére a kereskedők továbbra is visszatérnek a Poloniex-be hasznos kereskedési eszközei, nagy kereskedési volumene és nagy számú párja miatt. Nagyra értékelik a kiegészítő funkciókat is, például az árrés-kereskedelmet, ami még a kriptográfia növekvő területén is ritka.

Következtetés

Azok számára, akik megbízható cserét szeretnének az iparágban vezető számú kriptovaluta párral és további funkciókkal, például árrés kereskedéssel, a Poloniex kiváló lehetőséget kínál. Azok számára, akik úgy döntenek, hogy használják, csak fel kell készülniük arra, hogy hosszú várakozással küzdjenek minden ügyfélszolgálat mellett, és tisztában kell lenniük azzal, hogy csak kriptovalutával tudnak betétet készíteni és felvenni. A Poloniex nagy kereskedési volumene miatt feltételezhetjük, hogy funkcionalitásának nagy részében zökkenőmentesen fog működni.

Az ügyfélszolgálat problémát jelenthet a lassú válaszidőkkel, ez úgy tűnik, hogy probléma az összes kriptovaluta-csere körében elterjedt, és ezt meg kell oldani, ha a kriptográfia valóban át akar menni. Nagy pénzösszegek esetén elfogadhatatlan, hogy napokat vagy akár heteket várjon a támogatási jegyekre adott válaszra.

A Circle nemrégiben történt felvásárlásával biztos lehet benne, hogy a tőzsde jó kezekben van, és betartja az összes vonatkozó szabályt és előírást, így ez bizalmat adhat Önnek a tőzsdén való kereskedéshez.

Poloniex

src = “~ images \ kezdők-útmutató-poloniex-teljes-áttekintés.gif”

alt = “Poloniex áttekintés”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Egyszerű használat

8.0 / 10

Hírnév

9.0 / 10

Díjak

9.0 / 10

Vevőszolgálat

8.0 / 10

fizetési módok

7.0 / 10

Előnyök

  • Fedezeti kereskedési opciók
  • Piacok köre
  • Világos és alacsony díjstruktúra
  • Nagy mennyiségű csere
  • Megbízható & Biztonságos

Hátrányok

  • Nem kezdőknek
  • A támogatás lassú lehet
  • Még nincsenek Fiat fizetési lehetőségek
  • Nincs mobilalkalmazás
  • Nincs telefonos támogatás

Látogatás {"@kontextus":"http: \ / \ / schema.org \ /","@típus":"Termék","név":"Poloniex","kép":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 03 \ /poloniex-review.gif","leírás":"A Poloniex a Bitcoin és más kriptovaluták sokféle cseréje ellenére is vezető szerepet tölt be. Több éve van az iparban, és minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyet a kereskedők keresnek. Ez egyike azon kevés cseréknek, amelyek székhelye az Egyesült Államokban található. A Poloniex büszke arra, hogy fejlett kereskedési funkciókat és…","ajánlatok": {"@típus":"Ajánlat","ár":"0,00","priceCurrency":"$","eladó": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"}},"felülvizsgálat": {"@típus":"Felülvizsgálat","reviewRating": {"@típus":"Értékelés","bestRating":"10.","legrosszabb":"0","ratingValue":"8.20"},"név":"Poloniex","reviewBody":"A Poloniex a Bitcoin és más kriptovaluták sokféle cseréje ellenére is vezető szerepet tölt be. Több éve van az iparban, és minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyet a kereskedők keresnek. Ez egyike azon kevés cseréknek, amelyek székhelye az Egyesült Államokban található. A Poloniex büszke arra, hogy fejlett kereskedési funkciókat és maximális biztonságot kínál. \ R \ n \ r \ nPoloniex 2014-ben indult, és székhelye az egyesült államokbeli Delaware állambeli Wilmingtonban található. Nemrégiben a Circle, egy nagy Goldman-Sachs által támogatott vállalat vásárolta meg, amely nagyszerű hír a Poloniex és felhasználói számára, sőt általában a Cryptocurrency számára. A Circle új tulajdonosoként arra törekszenek, hogy a Poloniex legyen az első szabályozott tőzsde, regisztrálva a SEC-nél és a FINRA-nál brókerként / kereskedőként. Tervezik továbbá a tőzsde kiterjesztését az ázsiai piacra. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA Poloniex következetesen abban áll, hogy az altcoinok, például a Litecoin kereskedelmének volumene a legnagyobb. A tőzsde kivételesen sok kereskedési párral rendelkezik. Míg egyes platformok lehetővé teszik a kriptovaluta cseréjét fiat pénznemekkel és fordítva, ez nem áll fenn a kizárólag a kriptovalutával foglalkozó Poloniex esetében. \ R \ n \ r \ nLátogasson el a Poloniex oldalra \ r \ nKinek tervezték a Poloniex-et? \ nAkik újak a kriptovaluta világban, vagy meg akarják vásárolni első Bitcoinjukat vagy Altcoins-jukat, elsőre kissé ijesztőnek találhatják a Poloniex-et. Mint említettük, a tőzsde csak a kriptovalutával foglalkozik, így nem tudja első kriptográfiai vásárlását ezen a tőzsdén keresztül végrehajtani. Ezenkívül a tőzsde által kínált elrendezés és funkciók inkább a tapasztalt kereskedők felé irányulnak, mint azok, akik újak a kriptovaluta gondolatában. Nincs mobilalkalmazás sem, így a Poloniex kissé kihívást jelent útközben használni, bár van egy mobilbarát webhelye. \ R \ nMilyen szolgáltatásokat fognak értékelni a kereskedők és a fejlesztők? \ R \ nA Poloniex számos funkcióval rendelkezik, amelyeket tapasztalt kereskedők értékelni fogja. Megtalálható számos hatékony adatelemző eszköz, valamint nagyon részletes diagramok, amelyek segítségével képzett döntéseket hozhat a kereskedelemről. A Poloniex nagy volumenű jellege vonzóvá teszi a kereskedőket is, különös tekintettel a hitelezésre és az árrés-kereskedelemre. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA kódolási ismeretekkel rendelkező kereskedők értékelni fogják, hogy a kereskedési felület kódjának nagy része kliens oldalon kerül végrehajtásra, vagyis nyílt forráskódú, és megvizsgálhatja, hogy többet megtudjon a Poloniex működéséről. A fejlesztők értékelni fogják azt a tényt is, hogy az API elérhető. Ez lehetővé teszi a fiókok kezelésére és az adatok elemzésére szolgáló eszközök létrehozását, hogy a legtöbbet hozza ki a Poloniexből. \ R \ nHol használható a Poloniex? \ R \ nA Poloniex platformja az Egyesült Államokban található, de bárki használhatja mindaddig, amíg országukban nincsenek törvények, amelyek tiltják a kriptovaluta cseréjét. Mivel a Poloniex csak kriptovalutákat használ fiat pénznemek nélkül, nem kell megfelelnie a pénzügyi és banki előírásoknak. Ez azt jelenti, hogy nem valószínű, hogy olyan jogi korlátozásokkal találkozik, amelyek megakadályozzák a Poloniex használatát az Ön országában. \ R \ nMilyen kriptovalutákat fogad el a Poloniex? \ R \ nA legtöbb felhasználót vonzza a Poloniex a kereskedési párok magas száma miatt. Az írás idején a tőzsdén 97 kereskedési pár volt, ami nagy valószínűséggel lehetővé teszi, hogy a kívánt kriptovalutákkal kereskedhessen. Az egyetlen hátrány, hogy betéteit kriptovalutában kell teljesítenie, hitelkártya vagy banki átutalás lehetősége nélkül. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEzért bepótolhatja azonban betétjének értéke USDT-ben, egy Tether kriptovalutában, amely közvetlenül kapcsolódik az USD-hez. Ezért 1 USDT-nek mindig körülbelül 1 USD-nak kell lennie. Ez a szolgáltatás némi nyugalmat ad azoknak a kereskedőknek, akiknek aggályaik vannak a kriptovaluta piac ingadozásával kapcsolatban. \ R \ nHogyan hoz létre fiókot? \ R \ nFiók létrehozása a Poloniex-en viszonylag egyszerű, különösen más tőzsdékhez képest. Mivel a Poloniex csak kriptovalutákat használ, és nem fiat pénznemeket, a szabályozás hiánya, amelyet be kell tartania, lehetővé teszi, hogy a csere megkönnyítse és kevésbé invazívvá tegye a regisztrációt. A felhasználók csak egy fiókot hozhatnak létre, és ennek a számnak a túllépése felfüggesztheti vagy kizárhatja a platformból. Fiók létrehozásakor hozzáférést kap az összes szolgáltatáshoz, ideértve a tőzsdét, a hitelt és a kereskedést is. \ R \ n \ r \ nBár a Poloniex nem a legjobb a kezdők számára, mivel nincs mód kriptot vásárolni fiat pénznemről, A felhasználói felület minden felhasználó számára nagyon egyszerű. \ r \ n \ r \ nA kezdőknek először kriptovalutát, például Bitcoinot kell vásárolniuk egy olyan tőzsdéről, mint a Coinbase, majd el kell küldenie azt a Poloniex-hez kereskedés céljából. \ r \ nMilyen számlaellenőrzési szintek vannak? \ r \ nAz alacsonyabb díjak ellenére, akik naponta nagy mennyiségű BTC-t forgalmaznak, ne feledje, hogy a Poloniex-szel nem lehet napi 2000 dollárt meghaladó összeget felvenni, ha kitart az első ellenőrzési szint mellett. Ez akadályt jelenthet a rendszeresen forgalmazott mennyiségtől függően. Ehhez az ellenőrzési szinthez csak a neved, az e-mail címed és a lakóhelyed országának megadása szükséges. Ez az ellenőrzés továbbra is lehetővé teszi cseréjét, kölcsönzését és kereskedését. \ R \ n \ r \ nKétszintes ellenőrzéshez meg kell adnia a fizikai címét, postai címét, születési dátumát, útlevelét és telefonszámát. Tényleg feltöltenie kell az igazolványt és az útlevelet. A jóváhagyást követően a felvételi és befizetési korlátok 25 000 USD-re emelkednek. \ R \ n \ r \ nAzok számára, akiknek még magasabb korlátra van szükségük, magasabb szintű ellenőrzés áll rendelkezésre, de az ellenőrzés eléréséhez közvetlenül kapcsolatba kell lépniük az ügyfélszolgálattal. \ R \ nHogyan lehet kereskedni a Poloniex-en? \ r \ nNagyon egyszerű a Poloniex-en kereskedni. Először győződjön meg arról, hogy elegendő összeget helyezett el a számláján. Egyes érmék minimális betétet igényelnek, amelyet kereskedés előtt ellenőrizhet. Miután készen áll a kereskedésre, válassza ki a megfelelő fület a piacokon. Válassza ki a használni kívánt kriptovaluta fülét, majd válassza ki a kereskedési párost. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Innen kiválaszthatja a vételt vagy az eladást a kívánt ár és érme mennyiségének megadásával. . Dönthet úgy, hogy manuálisan megad egy összeget, kiválasztja a legalacsonyabb kérési árat, vagy megrendelést választ a \ n20 könyvkönyvből. \ U201d Hit \ u201cVásárlás \ u201d, és a rendszer automatikusan keres egy partnert. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBe lesz töltve, vagy bemegy a \ u201kamerakönyvbe \ u201d, hogy megvárja, ha nem érkezik egy másik felhasználótól egyező kérés. Miután megtelt, megtekintheti a kereskedelem előzményeiben. \ R \ n \ r \ n \ r \ nA Poloniex kínál Margin Trading-et? \ R \ nPoloniex vezető a margin-kereskedelmével. A platform ezen funkciója gyorsan és hatékonyan használható peer-to-peer funkcionalitással az alapok hitelfelvételéhez és az árrés-kereskedelem megkezdéséhez. Használhatja a platformot kereskedési alapok biztosításához, és együttműködhet más kereskedőkkel a hitelezési funkciókon keresztül. \ R \ n \ r \ n \ r \ nPoloniex Safe? \ R \ nPoloniex többféle módon gondoskodik a biztonságról. A hackerek távol tartása érdekében az ügyfelek többségét offline módon tárolja légréses hűtőtárolókban. Arra törekszik, hogy csak elegendő forrást tartson online ahhoz, hogy az aktív kereskedés egyszerű és zökkenőmentes legyen, ami minimálisra csökkenti az expozíciót és a kockázatot a kereskedőkre gyakorolt ​​negatív hatások nélkül. \ R \ n \ r \ nA tőzsdén folyamatosan működő ellenőrzési programok is vannak, 24 \ / 7 \ / 365. Ezek a programok gyanús tevékenység észlelése céljából figyelik a tevékenységet. Ha bármi észlelhető, a programok jelentése blokkolja, mielőtt problémává válna. \ R \ n \ r \ nEgy kisebb biztonsági megsértés történt, és ezt követően a Poloniex teljes visszatérítést adott az érintett felhasználóknak, jelezve, hogy ez igazságos amikor ilyen típusú előre nem látható helyzetet kezel. Erre még 2014-ben került sor, amikor a csere még új volt. Azóta azonban nem jelentettek semmiféle jogsértést, enyhítve az aggodalmat, hogy ez még egyszer megtörténik. \ R \ n \ r \ nNem aggódunk amiatt, hogy a Poloniex felhasználja a pénzét. Kulcsfontosságú különbség a tőzsde és a bankok között, hogy nem fog töredéktartalékokkal működni. A tőzsdén elhelyezett pénzeszközök a tiéd, nem a Poloniex. Ezeket az összegeket csak a kereskedelem megkönnyítésére használják fel a számláján keresztül, semmi más. \ R \ n \ r \ nA további biztonság érdekében a Poloniex kétfaktoros hitelesítést kínál. Ez drámai módon csökkenti annak kockázatát, hogy a hackerek hozzáférjenek a fiókjához, és minden felhasználónak ki kell használnia. A biztonság további javítása érdekében kerülje a nagy mennyiségű pénz hosszú távú cseréjét, ahelyett, hogy az alapokat egy hideg, kemény pénztárcába helyezze át, amelyet Ön irányít. \ R \ nPoloniex-díjak \ r \ nFuttatásának folytatása és nyereség elérése érdekében A Poloniexnek bizonyos díjakat kell felszámítania, csakúgy, mint bármely más tőzsdét. A csapat azonban megpróbálja minimalizálni ezeket a díjakat, hogy minél többet megtarthasson a pénzéből. Rendelkezik gyártói felvevővel és volumenszintű díjtáblázattal. A felhasználók a kereskedési szint állapotát a számlájukon megtekinthetik, hogy megnézzék, melyik szinten vannak. Ahogy az várható volt, minél nagyobb a kereskedési volumene, annál alacsonyabbak a díjai. \ R \ n \ r \ nA díjak figyelembevételével a döntéshozók azok, akik a kereskedés előtt megrendelést hoznak létre a megrendelésen belül. A vevők olyan megrendelést adnak le, amely megegyezik a készítő megrendelésével, ami úgynevezett \ u201a megrendelés leadása. A készítők a piaci likviditás megteremtésével kapják meg a nevüket, míg a felvevők eltávolítják ezt a likviditást. A Poloniex azért választotta ezt a modellt, mert ösztönzi a piaci likviditást. Ez azért következik be, mert a készítői díjak alacsonyabbak, mint a felvevőké, ami pénzügyi megtérülést jelent a piaci likviditást létrehozók számára. A felvevő magasabb díját általában a jobb árképzés kompenzálja a szorosabb elterjedésnek köszönhetően, mivel a gyártók célja az egymással túllicitálás. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMaker \ r \ nTaker \ r \ nKereskedelmi mennyiség (30 napos átlag után) \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n0,15% \ r \ n0,25% \ r \ n< 600 BTC \ r \ n \ r \ n \ r \ n0,14% \ r \ n0,24% \ r \ n \ u2265 600 BTC \ r \ n \ r \ n \ r \ n0,12% \ r \ n0,22% \ r \ n \ u2265 1200 BTC \ r \ n \ r \ n \ r \ n0,10% \ r \ n0,20% \ r \ n \ u2265 2400 BTC \ r \ n \ r \ n \ r \ n0.08% \ r \ n0.16% \ r \ n \ u2265 6000 BTC \ r \ n \ r \ n \ r \ n0.05% \ r \ n0.14% \ r \ n \ u2265 12.000 BTC \ r \ n \ r \ n \ r \ n0.02% \ r \ n0.12% \ r \ n \ u2265 18.000 BTC \ r \ n \ r \ n \ r \ n0.00% \ r \ n0,10% \ r \ n \ u2265 24 000 BTC \ r \ n \ r \ n \ r \ n0,00% \ r \ n0,08% \ r \ n \ u2265 60 000 BTC \ r \ n \ r \ n \ r \ n0.00% \ r \ n0.05% \ r \ n \ u2265 120 000 BTC \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA kereskedési volumen 24 óránként kerül kiszámításra, a múlt alapján 30 nap, kombinálva a margin és az azonnali kereskedést. Az írás idején a 600 BTC alatti kereskedési volumenű gyártók 0,15 százalékot, míg a felvevők 0,25 százalékot fizetnének. 600 BTC feletti mennyiség esetén ezek 0,14, illetve 0,24 százalékra csökkennek. A többi szint 1200, 2400, 6000, 12 000, 18 000, 24 000, 60 000 és 120 000 BTC-n kezdődik. A 12 000 BTC feletti forgalommal bíró kereskedők már csak 0,05 százalékot fizetnek készítőként, 0,14 százalékot pedig felvevőként. A 24.000 BTC-nél a gyártói díjak teljesen eltűnnek, és az átvevői díjak csak 0,1 százalékosak. A lehető legalacsonyabb vevői díj 0,05 százalék azoknak, akiknek a kereskedési volumene meghaladja a 120 000 BTC-t. A hitelezőknek szintén 15 százalékos díja van a megszerzett kamatok után. \ R \ nPoloniex kötet? \ R \ nAz írás idején a Poloniex 24 órás mennyisége 11 075 BTC, 1 887 ETH, 451 XMR és 54 291 370 USD volt. Mint említettük, 97 kereskedési pár van. A 24 órán belüli kereskedések száma meghaladja a 33 972 742-et az ipari weboldalakon. \ R \ nPoloniex ügyfélszolgálat \ r \ nAz egyik terület, ahol a Poloniex kevésbé jó hírnévnek örvend, az ügyfélszolgálat. Könnyedén megtalálhatja az interneten több mesét, rendkívül hosszú várakozási idővel, az esetleges jelentések szerint a felhasználók 90 napot (vagy tovább) kell várniuk problémáik megoldására. Úgy tűnik, a probléma nem az, hogy a Poloniex nem akar ügyfélszolgálatot nyújtani, pusztán az, hogy a kereslet túlságosan magas. Ez várható egy olyan iparágban, amely folyamatosan ilyen gyorsan növekszik, de a felhasználók továbbra is azt kívánják, hogy javuljon az ügyfélszolgálat sebessége. \ R \ n \ r \ nA lassú támogatási idők pótlásához rengeteg dokumentáció áll rendelkezésre. a Poloniex webhelyén, különösen a Támogatási Központban. Itt megtalálja a választ a leggyakoribb kérdésekre, például az alapokra, a kereskedési útmutatóra, a díjakra, az érmék hozzáadására, az API-ra és egyebekre. A gyakran ismételt kérdések oldalon megtalálhatja az első lépéseket, a kétfaktoros hitelesítést, a befizetéseket, a visszavonásokat és a támogatást. Ezen erőforrások miatt valószínűleg nem kell kapcsolatba lépnie az ügyfélszolgálattal, kivéve, ha technikai problémája merül fel. \ R \ nPoloniex vásárlói vélemények \ r \ nMint minden csere esetén, a Poloniex véleményei általában vegyesek. A lassú ügyféltámogatási válasz alacsony véleményeket eredményez, és néhány kereskedő a likviditással és az alapok felvételével kapcsolatos kérdéseket idézi. Több jelentés arról szól, hogy sokáig várni kell egy visszavonási kérelem jóváhagyására, és nincs idővonal, amely azt is javasolná, hogy mikor érkezik a jóváhagyás. A kereskedők szintén nem szeretik a fiat pénznemben történő kivonást, de könnyen megkerülhetik egy másik tőzsdével. \ R \ n \ r \ nEzek a kérdések ellenére a kereskedők továbbra is visszatérnek a Poloniex-be hasznos kereskedési eszközei, magas kereskedési volumene, és nagyszámú pár. Nagyra értékelik a további funkciókat, például a fedezeti ügyleteket, ami még a kriptográfia növekvő területén is ritka. \ R \ nKövetkeztetés \ r \ nAzok számára, akik megbízható cserét szeretnének az iparágban vezető számú kriptovaluta párral és további jellemzők, például árrés kereskedés, a Poloniex kiváló lehetőséget kínál. Azok számára, akik úgy döntenek, hogy használják, csak fel kell készülniük arra, hogy hosszú várakozással küzdjenek minden ügyfélszolgálat mellett, és tisztában kell lenniük azzal, hogy csak kriptovalutával tudnak betétet készíteni és felvenni. A Poloniex nagy kereskedelmi volumene miatt feltételezhetjük, hogy a legtöbb funkcionalitása zökkenőmentesen fog működni. \ R \ n \ r \ nAz ügyféltámogatás problémát jelenthet a lassú válaszidőkkel, ez úgy tűnik, hogy az összes probléma széles körben elterjedt. kriptovaluta-cserék, és ezt meg kell oldani, ha a kriptográfia valóban a mainstream irányába akar menni. Nagy pénzösszegek esetén elfogadhatatlan, hogy napokat vagy akár heteket várjon a válaszra a támogató jegyekre. \ R \ n \ r \ nA Circle nemrégiben történt felvásárlásával biztos lehet benne, hogy a csere jó kezekben van és be kell tartania az összes vonatkozó szabályt és előírást, így ez bizalmat adhat Önnek a tőzsdén való kereskedelemben.","szerző": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"},"datePublished":"2018-03-16"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me