A Bitcoin a Q2 felett leválasztva az altcoinokról a “repülés a minőség érdekében” miatt

Bitcoin

Annak ellenére, hogy a Bitcoin a vezető kriptovaluta, az altcoinok, mivel ismertek a BTC-n kívüli digitális eszközök, 2017 végén és 2018 elején dühöngtek. Valójában a 2016-tól 2018 elejéig tartó bika során a Bitcoin-dominancia 90% -ról 33% -ra esett vissza alul.

Ezt a kambriumi robbanás katalizálta a különböző kriptovalutákban, az ICO forradalom és az olyan régebbi projektek hatalmas növekedése, mint az XRP és az Ethereum.

Bitcoin

De azóta, hogy 2018 januárjában tetőzött, az altcoinok széles körben alulteljesítették a Bitcoint. Egy Binance Research cikk szerint ez a tendencia 2019 második negyedévében is folytatódott. Éljen a kriptopénz „királya”.

Az altcoinok és a Bitcoin továbbra is eltérnek

A kriptopiac történelmének nagy részében altcoinok kereskedtek a Bitcoin mellett. Ha a vezető kriptovaluta 10% -ot emelkedett, akkor az Ethereum és altcoin testvérei is. De a Binance kutatócsoportja szerint a Bitcoin elkezdett kitűnni, a BTC és a fő altcoinok közötti összefüggés 2019 első negyedévének 0,73-ról az utolsó negyedévben 0,61-re csökkent. Ez azt jelenti, hogy van egy kis pozitív összefüggés a Bitcoin és az ívása között.

A Binance jelentése akkor érkezik, amikor a Bitcoin dominanciája látszólag magasabb tendenciát mutat, és nemrégiben elérte az év eleji, alig több mint 62% -os csúcsot. A dominancia közelmúltbeli növekedése azután kezdődött, hogy a BTC április elején elkezdett erősödni, és sok kriptovalutát felülmúlt, mivel a legfontosabb ellenállási szinteken 5000, 8000 és 10 000 dollár felett emelkedett..

Miért van ez így?

A crypto startup elemzői azt sugallják, hogy ez a tendencia a „minőség felé repülés” stratégia eredménye, amelyet számos ipari befektető és kereskedő felvett.

Látja, hogy a projektek nem tudtak teljesíteni, és arra kötelezték befektetőiket, hogy dobják el a tokenjüket a nagyobb tőkével rendelkező kriptovaluták, például a Bitcoin számára. Augur szerint például csupán 44 felhasználót látott az elmúlt 24 órában DAppRadar. Míg a mikrohasználó bázis érthető lenne egy új blockchain alkalmazás számára, az Augur Reputation (REP) token piaci értéke 150 millió dollár, és valójában az első sikeres Ethereum tokenek értékesítésének terméke volt.

A Tetras Capital Alex Sunnarborg című alkotása magyarázza, „Az Augur mögött álló befektetők tízmilliókat tettek ki. Több százmilliós piaci sapkával rendelkezik. Ez a hatalmas összefüggés abban áll, hogy mennyi pénz van még lekötve ezekben a projektekben, és mennyi ember használja fel őket valójában. ” Az Augur alkalmazás gyenge teljesítménye csak a jéghegy csúcsa, ezért kezdték el a gőzveszteséget a kisebb cap kriptovaluták.

A bitcoin dominanciája az altcoinok felett egyszerű kriptovaluta-piaci ciklusokkal is összefüggésben lehet. Chris Burniske, a kockázati alap Placeholder partnere egy Twitter-szálban azt javasolta, hogy amikor a BTC erőteljesen gyűl, akkor a „alták” többsége a Bitcoin ellen esik.

Íme a ciklus: $ BTC kemény gyűlések, többségük "alt" csökken, mivel a BTC a fő likviditásszolgáltató # crypto (jelenleg), és senki sem akarja eladni a BTC-t.

Értéke "alt" * BTC kifejezésekben *, majd csökken, amíg a bálnák nem választják a ciklust "alt." Azután… https://t.co/lX9VZz5ecC

– Chris Burniske (@cburniske) 2019. május 10

A Burniske ezt annak tulajdonítja, hogy a Bitcoin a fő likviditásszolgáltató az űrben, így logikátlanná teszi az idő nagy részét. Hozzátette, hogy a nagybefektetők, akiket “bálnáknak” neveznek, végül olyan altcoinokba költöznek, amelyek elveszítették a tapadást a BTC-vel szemben. Ez „alt-szezont” eredményez, míg egyes altcoinok több nyereséget tapasztalnak, mint maga a piacvezető.

A legtöbb kriptovaluta elpusztul?

Úgy tűnik, hogy Binance jelentése megerősíti azt, amit a kriptovaluta számos prominens elemzője nemrégiben javasolt.

Amióta a Bitcoin 2018-ban elkezdte „ellopni” az uralkodót az altcoinoktól, a közösség bizonyos szereplői az altcoinok halálát követelik. És eddig jóslataik helyesek voltak, ha a Bitcoin elleni lassú, több hónapos csökkenést halálnak tekintjük.

Egyesek szerint az altcoinokat még erősebben kalapálják. Ran Neunerrel beszélve A CNBC Africa „Crypto Trader” a múlt hónap végén, az RT közreműködője és kockázatitőke-befektető, Max Keizer megjegyezte, hogy sok altcoin elpusztulására számít, főleg, hogy a Facebook Mérlege sok ilyen projektet haszontalanná tesz.

Peter Brandt, a legendás árukereskedő követte a példáját. Számos friss tweetben a prominens befektető azt állította, hogy az altcoinok 95% -ának elhullására számít, az elkövetkező években talán még ennél is többet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me