A Bitcoin SV törlésére irányuló felhívások közepette: OKEx partnerek a BSV-alapú tőzsdén

Float SV

Mivel a Bitcoin Satoshi Vision (BSV) főszereplője, Dr. Craig Wright törvényesen megkezdte azok célzását, akik tagadják, hogy ő Satoshi Nakamoto, a kriptoverse kiemelkedő érdekelt felei kriptovaluta-cserékre szólítottak fel a BSV törléséről.

Másrészt az OKEx népszerű kriptográfiai cseréje már megtörtént társul Jack Liu, a RelayX alapítójával megalapította a Float SV kereskedési platformot, amely a BSV-t fogja használni alap kereskedési pénznemként.

A listáról való törlés és a partnerségi bejelentéssel ellentétben ismét felhívja a figyelmet arra, hogy a kriptogazdaság széttöredezettsége hogyan vezetett egyes vállalkozások a semlegesség nevében történő felépítéséhez, vagyis a felmerülő projektek felkarolásához, bármennyire is vitatottak..

Float SV

Új Exchange Challenger megközelítések: Float SV

Jack Liu, az OK Group korábbi vezetője csatlakozott az OKEx-hez, hogy segítsen irányítani a platform legújabb Float SV vállalkozását, egy BSV-alapú titkosítótőzsdét.

A platform kihasználja az OKEx OKNodes programját, amely egy saját fejlesztésű szolgáltatás, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy likviditást és infrastruktúrát osszanak meg a szélesebb OKEx ökoszisztémával – amely jelenleg a kriptovaluta térben a kereskedelem mennyiségének egyik legnagyobb elősegítője..

A partnerek kijelentették, hogy az új platform kizárólagos lesz, amennyiben csak „valós eszközöket” és blokkláncokat sorol fel, amelyek az SHA256 algoritmuson keresztül kapcsolódnak a BSV-hez:

„A Float SV valódi eszközcsere-élményt nyújt, vállalva, hogy csak a Proof of Work SHA256-ot futtató blokkláncokat és az olyan valós eszközöket sorolja fel, mint az áruk és a devizák. A Float SV nem sorolja fel más blokkláncok, nem értékpapírok vagy STO natív tokenjeit. A Float tőzsdei bevételeinek egy részét újból a munka igazolásába fektetik be. ”

Ami a semlegességet illeti, Liu szerint az együttműködés azért lehetséges, mert a Float SV támaszkodhat az OKEx „semleges” álláspontjára:

„[Nagyszerű] visszatérni az OK megbízható és skálázható csereinfrastruktúrájához, amelyet nagyon jól ismerek. A Float SV számíthat arra, hogy az OK semleges technológiai platform. “

Jelenleg a Float SV várhatóan ebben a hónapban indul, bár Liu megjegyezte, hogy a platform indítását el lehet halasztani, ha bármely más „nagy tőzsde eltávolítja” a BSV-t..

A BSV híváslistáról történő törlése nő, ahogy Craig Wright megtámadja kritikusait

A BSV támogatója és Satoshi Nakamoto követelője, Dr. Craig Wright felkavarást okozott az űrben, a közelmúltban pert indított olyan prominens Bitcoinerek ellen, mint Hodlonaut és Peter McCormack amiért tagadta, hogy Wright a Bitcoin alkotója vagy egyik alkotója.

Ami Hodlonautot illeti, Wright azt követelte, hogy a Twitter felhasználó szabadon kérjen bocsánatot a „rágalmazásért”. Az nChain CTO 5000 USD értékű BSV-t is ajánlott mindenkinek, aki hajlandó leleplezni Hodlonaut valódi kilétét.

Ezek a szöges cselekedetek a kriptováltozat számos prominens szereplőjét arra késztették, hogy vonják vissza a BSV-t törekvésként Wright ellen, aki a BSV legmagasabb szintű híve, és rendkívül vitatott azóta, hogy azt állította, hogy Nakamoto még 2016-ban.

Néhány olyan erőmű, mint a Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao azzal fenyegetőzött, hogy végleg eltávolítja a BSV-t, ha a Wright és a vállalat agresszív bohóckodása folytatódik.

Craig Wright nem Satoshi.

Ennek a sh! T-nek a többségét kivesszük! https://t.co/hrnt3fDACq

– CZ Binance (@cz_binance) 2019. április 12

Más népszerű kriptovaluta-szakértők, mint Anthony Pompliano, hasonlóan a BSV ennek megfelelő kiközösítését kérték.

Minden tőzsdének május 1-jén egyidejűleg törölnie kell a BSV-t, a szolidaritás jegyében az egyetlen valaha fontos Bitcoin mögött.

Ez a közösség az emberek felelőssége. Néha meg kell tennünk a nehéz dolgokat, nem azért, mert könnyű, hanem azért, mert helyes.#DelistBSV

– Pompás &# 127786; (@APompliano) 2019. április 12

Hogy a BSV-t tömegesen kivonják-e az ökoszisztémából, azt még várni kell. Ha a Float SV bármilyen példa, akkor egyértelmű, hogy a BSV jelenléte a kriptogazdaságban nem teljesen felszámolható.

OKEx Pivots Európa felé

Kicsinyítve az OKEx igyekszik minden irányba kiterjeszteni működését – legutóbb Európában.

Ez azért van, mert a csere csak elindult „Fogyasztó-fogyasztó” fiat kereskedési párok az Európai Unió euróért, Oroszország rubeléért és a török ​​líráért.

“Erős kriptográfiai ökoszisztéma kiépítésére törekszünk, ezért soha nem fogjuk abbahagyni a kriptográfia bővítését és előrehaladását” – mondta Andy Cheung, az OKEx operációs vezetője.