A Blockchain a kibővítést használja: A Blockchain technológia feltárása a franchise előmozdítása érdekében

Blockchain franchise

A blockchain technológia a határokat túlmutatja a kriptovaluta tranzakciókon és az alkalmazáson a nyilvántartás különböző formáira. Ez a technológia könyörtelennek tűnik még azokban az ágazatokban is, amelyek eddig megőrizték status quo-jukat.

A művészeti világtól kezdve a futball és kosárlabda izgalmas, csöpögő bőrjátékáig a blockchain továbbra is a „nagy hal” -jához hasonló belépőt jelent.

A következő kikötő, amelyet sokan szeretnek felfedezni, a franchise egy op-on tovább A Forbes-t Ed Teixeira, a New York-i franchise-kutató cég, a Franchise Grade operatív vezérigazgatója látta el. Kétségtelen, hogy a blockchain technológia belső jellemzői sokféle vállalkozás számára alkalmazhatók, amelyek nem is kapcsolódnak a kriptovalutákhoz – ez a legnépszerűbb használati eset.

Blockchain franchise

A blokklánc használata más innovatív technológiákkal együtt nagyszerű eredményeket hoz az ellátási lánc menedzsment folyamataiban, valamint a hatékony egészségügyi rendszerek előmozdításában.

Új talajok felfedezése a Blockchain segítségével

Teixeira rávilágít arra a lehetőségre, amely bővelkedik a blockchain technológia franchise-ban történő lehetséges alkalmazásában, amely a legutóbbi vita tárgyát képezte. Nemzetközi Ügyvédi Kamara Franchise Jogi Bizottsága Olaszországban tartott ülése. Craig Tractenberg, a Fox Rothschild LLP-nél dolgozó jogász a találkozón kijelentette:

„Az egyik kerekasztal-beszélgetés a blokklánc technológia használatával foglalkozott a franchise-on. Azok, akik jártasak a blockchain technológiában, tudják, hogy a kriptovaluta tranzakciókon túl is használható, és bármilyen nyilvántartáshoz alkalmazható. Ennek a digitális nyilvános főkönyvi technológiának a várható felhasználási lehetőségei a digitális fizetések, az intelligens szerződések és az adatbázis-nyilvántartó rendszerek. “

A megszakító technológiákról tudni lehet, hogy a tranzakció-megállapodások többségében nincs szükség a közvetítőre, amely mindazonáltal továbbra is hatékony folyamatokat és kevesebb jutalékot eredményezhet harmadik feleknek a vállalkozás típusától függően. Az intelligens szerződések alkalmazhatók a peer-to-peer megközelítésben is, amelyek önelégítő megállapodások, amelyeket az előírt előre meghatározott feltételek teljesülése után zárnak le.

Tractenberg ezzel foglalkozik, miközben hivatkozik néhány platformra, mondván:

„A vita tételesen felsorolta a technológia kereskedelmi alkalmazását a franchise kontextusában. Idézte a FOODCOIN ökoszisztémákat, mint az élelmiszer- és mezőgazdasági termékek globális piacát, amelynek célja a közvetítők intelligens kapcsolatok használatával történő megszüntetése. Egy másik feltörekvő vállalat a FANTOM Foundation, amely alkalmazásokat kínál az élelmiszer-foglaláshoz, a földrajzi helymeghatározáshoz és az ellátási lánc kezeléséhez. A Carry Protocol platform a kereskedőknek és az ügyfeleknek platformot kínál egymás kommunikációjára és megértésére, és tulajdonképpen reklámcsatorna. ”

Emlékeztetni kell arra, hogy a Walmart Inc. amerikai kiskereskedő nemrégiben bevezetett egy olyan rendszert, amelyben a leveles zöldek szállítói blokklánc-technológiát vezetnek be a nyomon követhetőség és az élelmiszer-biztonság érdekében..

Walmart Blockchain

Olvassa el: A Walmart megköveteli a zöldségszállítóktól, hogy használják a Blockchain-t a szennyezés nyomon követésére

Értékelő ügyfelek a kriptóban

Teixeira darabja a jutalomprogramok bevezetését tekinti a blockchain kiskereskedelmi szektorban történő alkalmazásának másik eszközeként. A Chanticleer Holding, amely közismert állati eredetű termékeiről (American Burger és Hooters) hűségprogramot vezetett be a Hooters számára.

Michael Pruitt, a csoport vezérigazgatója ekkor kijelentette:

„Az ügyfelek kriptovaluta hűségprogramot vehetnek igénybe a Chanticleer Holding összes márkáján – és azon kívül is. Ez a Mobility Mind kereskedelmi platformon fut, és a Merits kriptovalutában fog fizetni, amely a Bitcoin, az Ethereum, a Ripple, a Litecoin és még sok más infrastruktúrát és elveket használja fel. ”

A szépségipar egyes szereplői azt is tervezték, hogy hűséges ügyfeleiket kriptográfiával díjazzák, ami nemcsak javítja ügyfélkörüket, hanem növeli a kriptovaluta használatát és alkalmazását a kiskereskedelemben is.

Az első Blockchain franchise

Európa leggyorsabban növekvő energiaszolgáltatója Indítsa újra az energiát kezdeményezte az első blokklánc-franchise-t – RED-P – egy olyan modell alkalmazásával, amely lehetőséget kínál a vállalkozóknak arra, hogy az energetikai üzlet révén megmutassák vezetői finomságukat.

A vállalkozóknak bizonyos mennyiségű tulajdonnal kellett rendelkezniük MWAT tokenek ami hozzáférést biztosított számukra a RED-P platformon elérhető 1MWAT-os kereskedelemhez. Legalább 10 000 token (Red City Franchise) lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy energiát értékesítsenek lakóhelyük szerinti városukban, míg a 10 000 000 vagy annál nagyobb tartományban lévő MWAT-tokenek kizárólagos jogot biztosítanak alfranchise-ok birtoklására a lakóhelyük szerinti országban.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me