A Gram felemelkedése: A távirat kriptovaluta heteken belül megjelenhet

Távirat ICO

A Telegram népszerű, titkosított üzenetküldő alkalmazás állítólag a tervezett kriptovaluta token, a Gram nyilvános bemutatásának küszöbén áll..

A The Telegram befektetőinek triója szerint, akik beszéltek a The New York Times-szal, az azonnali üzenetküldő cég az amelynek célja a kiadás az első hullámok Gram tokenek október végéig.

Az állítások azután következnek, hogy a Telegram alapítója, Pavel Durov még januárban kijelentette, hogy a TON hálózat, a Gram pénznem megalapozására szolgáló blokklánc, akkor körülbelül 90 százalékban fejlett volt fejlesztési szempontból.

Távirat ICO

A Telegram először 2018 januárjában jelentette be a projekt első érmefelajánlását (ICO). Néhány hónapon belül a közösségi hálózat csaknem 2 milliárd dollárt gyűjtött össze az úgynevezett Telegram Open Network kiépítésére. Az eddigi második legnagyobb ICO volt az űrben az EOS kínálata mögött, amely futása során 4,2 milliárd dollárt gyűjtött.

A Vedomosti orosz sajtóorgánum külön jelentése szerint egy másik befektető szerint a Telegram szeptember 1-jétől szándékozik megnyitni a Ton nyilvános tesztjeit..

A messenger erőmű, amely több mint 200 millió felhasználóval büszkélkedhet, azt képzeli, hogy a Gram a saját ökoszisztémájában a választott pénznem. A vállalat kiemelt alkalmazása már most is támaszpontot jelent a bármilyen méretű kriptovaluta-közösségek között, és az a lehetőség, hogy az alkalmazáson belül digitális devizát könnyedén elküldhetünk szöveges üzenetként, valószínűleg sok felhasználót elkap, ha minden a tervek szerint halad.

Természetesen a Telegramnak folytatnia kell az új leendő globális pénzneme szabályozási következményeinek navigálását, ahogyan a közösségi média óriása, a Facebook jelenleg szembesül a javasolt Libra stablecoin-nal. A Facebook szabályozási figyelmet kapott a projekt kapcsán, és egyesek úgy gondolják, hogy a Telegram is várhat hasonló kezelést.

“Gyanítom, hogy a szabályozók nagyon alaposan megvizsgálják ezt az ajánlatot” – mondta Richard Levin kriptovaluta-ügyvéd az NYT-nek.

Az ETH-Gram DEX az ETHBerlin Hackathon-on jelenik meg

Így vagy úgy, úgy tűnik, hogy a TON hálózat és natív Gram pénzneme egyre közelebb kerül az érkezéshez. Ez azt jelenti, hogy ezeknek a projekteknek a közösségeinek rengeteg felzárkózási lehetősége van, amikor a kriptogazdaságban helyezkednek el..

Jó hír számukra, hogy ezen a fronton már készülnek bizonyos erőfeszítések.

Például a decentralizált csere GramEth a múlt héten ETHBerlin Hackathon projektként mutatták be. Amint azt a DEX készítői kifejtették, ez az „első olyan csere, amely lehetővé teszi az atomcserét a TON és az ETH között”.

Ha a projekt továbbra is kiépül, akkor a TON-felhasználóknak lesz egy másik életképes módja annak, hogy Gram-jeleiket éterre és fordítva cseréljék le a TON-hálózat kezdő napjaiban..

Kihívások az olyan projektek előtt, mint a Gram?

Kozmosz, Algorand, TON és Filecoin. Ez néhány a nagy nevű „1. réteg” projektek közül, amelyek serdülőkorukba lépnek be, vagy amelyek felé fordulnak.

De mivel új módon épülnek újfajta projektek, új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyeket az olyan korábbi projekteknek, mint a Bitcoin, nem kellett elviselniük. Így magyarázta Arianna Simpson, az Autonomous Partners kockázatitőke-társaság alapítója a héten egy figyelemre méltó Twitter-témában.

2 / A szoftverfejlesztés története azt mutatja, hogy a vákuumban történő építkezés és a tökéletes megoldással való várakozás soha nem működik. A fejlesztés iteratív folyamat, amely gyakran sok hamis indítást tartalmaz, és amelynek a felhasználó visszajelzésének kell lennie.

– Arianna Simpson (@AriannaSimpson) 2019. augusztus 26

Amikor a Bitcoin először elindult, nem voltak ösztönzők a támadásra, mert lényegében ismeretlen volt – jegyezte meg Simpson. De az ellenkezője igaz a nagyobb, 2019-ben és később induló kriptovaluta projektekre.

“Van tíz, ha nem százmillió dollár, amelyet a felső láncok megtámadásával lehet elérni, és ez a # növekszik” – írta.

10 / Mintha ez nem lenne elég, mivel az új láncok összetettebbé válnak, a sebezhetőségek felülete drámaian nagyobb lesz. Könnyebb hibákat találni, és a rosszindulatú szereplőknek könnyebb kihasználni ezeket a problémákat – és amint arról tárgyaltunk, több ösztönzés van erre.

– Arianna Simpson (@AriannaSimpson) 2019. augusztus 26

Természetesen ezek az új projektek kivitelezői tisztában vannak azzal, hogy ellentétes környezetbe indulnak, és ennek megfelelően különféle óvintézkedéseket tesznek. De Simpson lényege, hogy a támadási felületek most sokkal nagyobbak, és a rosszindulatú szereplőknek több pénzügyi ösztönzése van arra, hogy kihasználják ezeket a nagyobb felületeket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me