Blockchain vs Cryptocurrency: Crypto Winter & Life a bukás után

Cryptocurrency vs Blockchain

2009 óta a bitcoin több, mint néhány magas és mélypontot tapasztalt. Minden idők legnagyobb csúcsa 2017 decemberében volt, amikor a bitcoin 19 783 dollárt ért el nagy rajongás és médiafelhajtás közepette, de azóta a piac számos korrekciót tapasztalt a BTC árával kapcsolatban, amely jelenleg a 3500 dolláros jel körül mozog. A medvepiacot, amellyel most szembesülünk, többen is „kriptotélnek” nevezték, de azoknak a naysayereknek, akik „bitcoin halálának” nevezték, jó lenne emlékezniük a történelemre..

Cryptocurrency vs Blockchain

Kérjük, vegye figyelembe: Ez Alex Momot, a Remme.

További információ a Remme-ről itt.

A kriptovaluta elválasztása & Blockchain

Ha hosszabb távú befektetésekre gondolunk, fontos elkülöníteni a kriptovalutát az ezt megalapozó blokklánc-technológiától. Ehelyett meg kell vizsgálnunk a projekt eredendő értékét. A kriptovaluta mint értéktároló értéke egészen más, mint a blokklánc-projektek, amelyeknek egy konkrét segédprogramot kell hozniuk a térbe. Vitatható, hogy a tiszta kriptovaluta hajlamosabb a spekulációra, míg a blokklánc és a decentralizáció inkább az általa támogatott dApps értékén alapszik..

A múltban a kriptovaluta értékelésének népszerű módszere a kereskedelem volumene volt, azonban ez nagyon elavult és megbízhatatlan mutató. Néhány évvel ezelőtt nyilvánvaló volt, hogy a maximális likviditás az 1. tőzsdén volt, és hogy a likviditás csökkent, amikor lefelé görgett a kisebb tőzsdékig. Ma a kép sokkal kevésbé egyértelmű azoknak a botoknak köszönhetően, amelyek gyakran többször is felajánlják a mennyiséget. Ennek eredményeként az esetleges jelzők iránti érdeklődés megítélése a kereskedelem mennyiségéből bolond ügy. Még az is előfordulhat, hogy ezeken a tőzsdéken forgalmazott blockchain projektek nem képesek megfelelően felmérni az érdeklődést a vizeket iszapozó kereskedési botok révén.

A decentralizáció előnyei

Emiatt a blokklánc alapvető értéke nem kereshető meg kereskedési volumenének vagy hasonló mutatóinak megnézésével, hanem a rá építhető alkalmazásokban. Vissza kell térnünk az alapokhoz, és hozzáadott értékkel rendelkező termékeket kell létrehoznunk. Nál nél REMME éppen erre összpontosítunk: a nyílt forráskódú protokollunk és a dApps fejlesztése egy másodlagos rétegre a nyilvános kulcsú infrastruktúra új megközelítésének bemutatása céljából. Annak ellenére, hogy sok kiberbiztonsági szakember továbbra is ódzkodik az újításoktól, egyetértenek abban, hogy az iparnak új eszközökre és megoldásokra van szüksége. Ennek eredményeként még az olyan konzervatív iparágak is, mint a kiberbiztonság, kénytelenek voltak komolyan mérlegelni a decentralizáció előnyeit. Az elosztott bizalmi forrás felhasználásának előnyei felhasználóbarát biztonságnövelést eredményeznek a térben, amelyet hatalmas költségcsökkentés követ.

Ha a kiberbiztonsági szektor át akarja ölelni ezt a feltörekvő technológiát, akkor az csak az igényeik kielégítésére kifejlesztett blokkláncok és dApps révén valósulhat meg. Az intelligens blokklánc-projektek már jó irányban haladnak, és úgy gondolom, hogy 2019 lesz az az év, amikor elkezdjük látni az első dApps-okat, amelyek piaci elfogadást nyernek. A nagyvállalatoknál minden eddiginél nagyobb számú esetet fogunk látni a blokklánc számára, és a vállalkozáson kívül a blokklánc fokozottabb elfogadását látjuk a pénzügyi szolgáltatásokban.

Most kezdünk

Röviden: úgy gondolom, hogy a decentralizáció korszaka éppen most kezdődött. Ez az innovációs hullám még több kriptovalutát hoz, valamint elősegíti azok árának növekedését, amelyeket valós termékek és nem csak a hype támogat. És a szám megerősíti. Alapján Dapps állapota A havi dApp-fejlesztés 182% -kal nőtt 2017. december óta. Azoknak, akik a rejtjel telet jósolják, emlékezniük kell arra, hogy a telet mindig tavasz követi. A kripto még nem ért véget – csak most kezdődik.

Alexről

A több mint tíz éves informatikai tapasztalattal büszkélkedő Alex 2013 óta dolgozik a blockchain térben. 2014-ben ő vezette a BitX-et, egy induló vállalkozást, amely lehetővé tette az emberek számára, hogy bitcoinban fizessenek a telekommunikációért és más mindennapi szolgáltatásokért. Alex az utóbbi három évben a Bitcoin Foundation Ukraine igazgatósági tagja volt, és 2015 óta bitcoin bányászattal is foglalkozik. Jelenleg a REMME, egy elosztott nyilvános kulcsú infrastruktúra protokoll és PKI-képes alkalmazások társalapítója és vezérigazgatója. a modern web számára.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me