Hot Off Oracle Partnership: A Chainlink (LINK) a Coinbase Pro-n jelent meg

Chainlink Coinbase Pro

2019-ben a Chainlink decentralizált oracle projektet egyre inkább legitimálták a kriptogazdaságon belül és azon kívül is. A darab legújabb előrelépése? Friss bejárata a Coinbase ökoszisztémába.

Június 26-án a Coinbase Pro – az amerikai kriptovaluta-tőzsde nehézsúlyú fejlett kereskedési ága – bejelentett a LINK (a Chainlink hálózatot ösztönző jelző) bejövő transzferjeinek aktiválása éter- és dollárkereskedelmi párok számára a vállalat összes támogatott jogrendszerében, kivéve New York államot.

Chainlink Coinbase Pro

A tőzsdei bevezetés időpontja meglepetés, de nem maga a tőzsdei bevezetés. 2018 decemberében a Coinbase vezetése kijelentette, hogy egy 31 kriptovaluta csoportot fontolgatnak a különböző platformokon történő tőzsdei bevezetésre, és a LINK-et ezután a vizsgált konkrét tokenek közé sorolták.

A célzott projektek közül sokat valóban üdvözöltek a tőzsde égisze alatt, többek között az EOS, az XRP és az Augur (REP). Mint ilyen, a LINK a legkésőbbi ilyen vágás.

Nevezetesen, mivel a Coinbase csak kezdetben szabott vásárlási korlátozásokat New York-i kereskedőkre (a kereskedők az állam szigorú BitLicense-szabályozásának hüvelykujja alatt), a tőzsde jogi csapatának ennek megfelelően meg kellett határoznia, hogy a LINK ERC20 token nem az Egyesült Államok szövetségi értékpapír-törvényei szerint nem regisztrált értékpapír.

Ezenkívül a LINK hozzáadása az első ilyen típusú projekt – vagyis az oracle middleware köré összpontosított – projekt, amely bekerül a Coinbase-be.

„Ez a hálózat lehetővé teszi az Ethereum intelligens szerződéseinek biztonságos csatlakozását külső adatforrásokhoz, API-khoz és fizetési rendszerekhez.”

Ahogy a tőzsde szerdai közleményükben leírta a Chainlinket.

A LINK / USD és a LINK / ETH rendelési könyveink hamarosan csak átviteli módba lépnek, elfogadva a LINK bejövő átviteleit a támogatott régiókban. A megrendeléseket nem lehet leadni vagy kitölteni. A megrendelési könyvek csak átutalás módban lesznek, legalább 12 órán keresztül. https://t.co/BnVOqhFUdV

– Coinbase Pro (@CoinbasePro) 2019. június 26

Az intelligens szerződések még okosabbá tétele

Az intelligens szerződéseknek segítségre van szükségük a blokkláncon túli adatokkal való interakcióhoz. Itt jön be a Chainlink.

A Chainlink decentralizált oracle rendszere lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megbízhatatlanul felpörgessék azokat az orákulumokat, amelyek felhasználhatók intelligens szerződések és külső adatforrások összekapcsolására.

Ilyen hasznosságot még a világ legnagyobb technológiai vállalatai sem veszítettek el. Június 25-én az amerikai Oracle szoftveróriás kijelentette, hogy a startup részlege, az Oracle for Startups, együttműködik a Chainlink csapattal, hogy 50 startupnak segítsen eladni adatait bevételszerzett API-k segítségével..

Az együttműködés a CloudEXPO konferencia vezérfázisától kezdve, az Oracle for Startups vezető menedzsere, Fernando Ribeiro szerint az egyesülés célja az volt, hogy segítsük a startupokat, hogy a legtöbbet hozzák ki az Oracle széleskörű ügyfélköréből. Mint előadásában kifejtette:

“50 szakképzett startupdal közösen fejlesztjük a Chainlinkeket, hogy felkészítsük őket arra, hogy adataikat eladják az Oracle 430 000 ügyfelének 175 országban az Oracle Blockchain Platformon.”

Néhány nappal az Oracle hírek előtt az Allen Day, a Google Cloud fejlesztői szószólója a felhőalapú számítástechnikai egység nevében írt egy írást, amely részletesen leírta, hogy a Chainlink, az Ethereum és a Google BigQuery adatbázisa hogyan használható fel közösen annak létrehozására, amit ő úgynevezett „hibrid blokklánc-felhő alkalmazások”.

Ahogy Day kifejtette magyarázatában:

“A lehetséges alkalmazások megszámlálhatatlanok, de néhány olyanra összpontosítottunk, amelyekről azt gondoljuk, hogy nagy és azonnali hasznosságuk van: előrejelzési piacok, határidős szerződések és tranzakciók titkossága.”

A nagy horderejű kiáltás érthető módon felháborította a Chainlink közösséget. És bár nincs megmondva, hogy ki vagy mi fogadhatja el a projektet legközelebb, egy biztos: ha az Oracle és a Google Cloud kedvelői ilyen korán szemügyre veszik a Chainlink lehetőségeit, akkor valószínűleg további vállalkozások is követik majd a köztes technológiát is figyelembe véve.

A LINK Price minden idők legmagasabb pontját eléri

Optimizmussal és áramló vásárlási nyomással a LINK rekordértéket ért el, $ 2.42 USD június 26-án.

A token most 660 százalékkal emelkedett az elmúlt hat hónapban, és 1233 százalékkal emelkedett az elmúlt évben.

A felfelé irányuló trend miatt a LINK a késõbbiekben a kriptogazdaság legjobban teljesítõ eszközei közé került. És most, hogy belépett a Coinbase ökoszisztémába, a token minden eddiginél több likviditást és figyelmet fog élvezni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me