Új év, új BTC: A Bitcoin mégis a legmagasabb árat érte el 2019-ben

Bitcoin árnövekedés

A kriptogazdaság élenjáró kriptovaluta éppen mostanában érte el a legmagasabb értékelését 2019-ben.

Április 1-jén a bitcoin (BTC) ár konszolidálódott a 4000 USD értékhatár fölé, mivel a vásárlási nyomás az OG kriptot 4100 dollár fölé tolta, majd április 2-án kora órákban egy ideig 5000 dollár felé emelkedett..

Bitcoin árnövekedés

Az azonnali emelkedés, amelyet a napi 10 milliárd dolláros kereskedelmi volumen támaszt alá, akkor következik be, amikor a kriptovaluta-ökoszisztéma legfontosabb eszközei az elmúlt hetekben viszonylag nem volatilisak voltak, különösen a BTC piacok voltak 2018 decembere óta oldalirányban.

Jelenleg minden Bloomberg terminálon villog &# 128293; pic.twitter.com/TAaBaWDQW6

– Yuji Nakamura (@ ynakamura56) 2019. április 2

A Bitcoin ára továbbra is több mint 70 százalékkal csökkenhet a 2017 végi valamivel több mint 20 000 USD-t meghaladó csúcsról, de az érme hirtelen hirtelen megugrása az űrben a közelmúltban javuló hangulattal kombinálva kétségtelenül felpörgeti azt a spekulációt, hogy a bearish crypto market kezdődött tavaly januárban csökken.

Hová vezet a BTC értékelése innen rövid távon, még várat magára, bár a kriptoverse középtávú optimizmusa nőhet, ha a kereskedők a bitcoin legújabb lépését a 2019-es események jeleként fogják fel.

Ez minden bizonnyal függ attól, hogy a bitcoin képes-e időközben 4000 dollár feletti támogatást fenntartani.

A tranzakciók megugrása az elmúlt héten

A friss bitcoin áremelkedéssel érdekes összefüggés mutatkozott a BTC tranzakciók megugrásában az elmúlt napokban.

#bitcoin a hálózat ma elfoglalt! https://t.co/QFueructXe

– Peter Smith (@OneMorePeter) 2019. április 1

A Blockchain társalapítója és vezérigazgatója, Peter Smith a Twitterén, ahol kiemelte, hogy április 1-jén a Bitcoin mempoolja meghaladta az 51 000 tranzakciót – ez az összeg körülbelül 3300 százalékos növekedést jelentett csak egy hét alatt.

Hogy miért történtek ilyen hirtelen tranzakciók, egyelőre nyitott kérdés. Az egyik lehetséges tényező lehet, hogy a bitcoin árának a közelmúltban történt konszolidációja 4000 dollár felett egyszerűen több kereskedőt hozott vissza portfóliójába.

A Bitcoin érvelése továbbra is formát ölt

A Visa jelenleg lényegesen magasabb másodpercenkénti teljesítőképességet kínál, mint a Bitcoin, de mindkét fizetési hálózat drasztikusan eltérő módon közelíti meg a pénz fogalmát, és ez egy fontos dinamika, amelyet fontolóra kell venni, amikor megpróbálják értékelni a BTC-t..

Természetesen érdemes megemlíteni, hogy mindkét hálózat folyamatosan fejlődik – néha folyamatosan, néha hirtelen ugrásokban -, és hogy a közöttük folyó verseny folyékony, ha nem is aszimmetrikus, de.

Ezzel azt mondta, hogy a Bitcoin nem tett rosszat magának ezen a versenyen, ha a projekt tranzakcióinak volumene 2018-ban erre utal.

A tavaly a Bitcoinnal átutalt megdöbbentő 3,4 billió dollár összérték mellett úgy döntöttünk, hogy összehasonlítjuk a Bitcoint a hagyományos fizetési rendszerekkel, és az eredmények nagyon meglepőek.

Kövesse az alábbi linket a teljes tanulmány elolvasásához! https://t.co/QxAjZrzeyb

– DataLight (@DataLightMe) 2019. április 1

Szerint a új jelentés a DataLight kriptovaluta-adatelemző cégtől az átlagos bitcoin tranzakciós összeg 2018-ban 41 615 dollár volt – sok nagyságrenddel magasabb, mint a Visa átlagos, 90 dolláros tranzakciós nagysága ugyanebben az időszakban. A vállalat kutatói szerint:

“2018-ban egy átlagos Bitcoin tranzakció volumene 450-szer nagyobb volt, mint a Visa átlag, míg a 2018-ban a Bitcoinnal átutalt 3,4 billió dollár összege 5,8-szor nagyobb, mint a PayPalé.”

A Bitcoin hálózat nagy tranzakciós méretátlaga azt mutatja, hogy DataLight-onként “nagyobb, valószínűleg nemzetközi fizetéseknél” népszerű. Nevezetesen, a hálózat tavalyi 3,4 billió dolláros tranzakció volumene viszonylag szembetűnő távolságra tette a kriptovalutát a 11,2 billió dollár értékű tranzakcióktól, amelyeket a Visa aztán elősegített..

Van még hová növekedni, ha az Ikigai Asset Management befektetési igazgatója, Travis Kling új Bitcoin “biztosítási kötvénye” op-ed bármilyen nyomot kínál.

Thererin, Kling érzékletesen megjegyezte:

„Ma a globális aranykészleteket 8 billió dollárra becsülik. Ha a világ úgy dönt, hogy a Bitcoin az arany felett álló értékraktár, akkor a Bitcoin ára valószínűleg jelentősen megnő a jelenlegi szinthez képest. Időközben a központi bankok és kormányok szerte a világon bebizonyítják, hogy mélyen szükség van egy nem szuverén, nehezen korlátozott ellátásra, globális, megváltoztathatatlan, decentralizált, digitális értéktárolóra. ”

És azzal a lehetőséggel, hogy a második rétegű villámhálózati csomópontokon keresztül éves szinten megtérüljön a befektetési hozam, a bitcoin hosszú távú jövője úgy tűnik, biztonságosan irányul a további érés felé.

A BitMEX Research egy villámcsomópont futtatásával képes volt a legjövedelmezőbb díjcsomag alapján majdnem 1% -os éves befektetési megtérülést elérni (a kimenő csatornaegyenlegünkön), a legjövedelmezőbb díjcsomag alapján.. pic.twitter.com/ph2xzBBP7t

– BitMEX Research (@BitMEXResearch) 2019. március 27

A dolgok mindenesetre még nagyon korán vannak. És ez a dinamika egyszerre hátránya és áldása a genezis kriptójának.