Aerum ICO: Blockchain naslednje generacije za programabilno financiranje P2P

Aerum ICO

Aerum je naslednja generacija verige blokov, zasnovana za programabilno financiranje P2P. Načrtuje, da bo “motil industrijo fintecha z uvedbo brezplačnih transakcij v realnem času, skupaj z nezaupljivimi finančnimi operacijami in zelo razširljivim protokolom pametnih pogodb, ki je optimiziran za tokenizacijo.”

Aerum ICO

Alex Randarevich je izvršni direktor Aeruma, Nik Page pa glavni strateški direktor. Glavni direktor trženja je Malte Christensen, glavni inženir veriženja blokov pa Patrick O’Sullivan.

Med drugimi člani ekipe so Bran Ballay kot glavni produktni direktor, Dave Rooney kot glavni infrastrukturni direktor, Ross Kishenkov kot glavni komunikacijski direktor, Daria Paraskevopoulou kot vodja odnosov z vlagatelji in Daniel Baznamin kot višji oblikovalec. Anfisa Bogomolova boste našli tudi kot kreativno svetovalko, Petra Sidlovskega in kot razvijalca verig blokov ter Jurija Kašnikova kot solidarnega razvijalca.

Med strateškimi svetovalci sta Eleftherios Jerry Floros in Giovanni Casagrande. Malcolm Tan in Robby Schwertner sta svetovalca za strateško strategijo. Drugi svetovalci so Bernhard Elkuch kot svetovalec za medijsko strategijo, Ethan Clime kot svetovalec za množično financiranje, Maxim Anchipolovsky kot pravni svetovalec in Fionn Stakelu kot svetovalec za fintech.

Kaj je cilj Aeruma?

Cilj Aeruma je zagotoviti pripravljeno, popolno in praktično infrastrukturo, ki omogoča izdelavo in uporabo dApps. Hkrati bo zagotovil visoko pretočnost, razširljivost na zahtevo ter brezplačne in hitre transakcije za končne uporabnike. Aerum bo platforma s polno storitvami za lansiranje tržnic, iger, napovednih trgov in družbenih omrežij.

Ključne funkcije

Ključne lastnosti Aeruma vključujejo dejstvo, da zagotavlja brezplačne transakcije za stranke in ima hiter čas transakcij le 5 sekund. Poleg tega je prilagodljiv in omogoča od 500 do 100.000 tps. Premoščen je tudi Aerum, ki ponuja atomske zamenjave z Ethereumom. Razširljiv je prek API-ja za e-trgovino in aplikacije ter večnamenske funkcije prek mobilnih in spletnih denarnic.

Lastnosti

Ključne statistike

Blok veriga Aerum je odprtokodna pod licenco MIT in vključuje plačilni protokol z več žetoni. Odlikuje ga decentralizirana izmenjava žetonov, več verig in konsenz dxPoS. Blockchain ima 21 milijonov plina na blok in ima 2-sekundne bloke.

Aerum Blockchain

XRM žetoni

XRM je žeton Aeruma, skupna ponudba pa je 1 milijarda. Standard žetona je združljiv z EIP 20. Dobava XRM ostaja nespremenjena, saj je ni mogoče spremeniti. Od teh 1 milijarde razpoložljivih žetonov XRM je 30 odstotkov namenjenih zasebni prodaji žetonov, 30 odstotkov javni prodaji žetonov, 10 odstotkov operacijam in rasti, 10 odstotkov skupinam in svetovalcem, 10 odstotkov vlagateljem semen in 10 odstotkov tržno in pravno.

Žeton XRM poganja protokol PoS Aeruma, ki ustvarja vrednost. Tisti, ki stavijo 100 XRM žetonov skupaj z aktivnim delegatom, lahko prejmejo dovolj kovancev Aero za izvedbo osnovnega prenosa vsakih 24 ur. Nakup 20.000 XRM, ki je v krogu uvrščenih na beli seznam ocenjen na 10.000 USD, omogoča generiranje dovolj Aero-ja za letno izvedbo do 73.000 transakcij. To je enakovredno vrednosti 21.462 etra.

Obstajal bo tudi sekundarni trg za kovanec Aero, ki bo imetnikom žetonov omogočil, da svoj odvečni Aero zamenjajo za eter. To bo ustvarilo decentraliziran tok prihodkov, ki bo nagrajen za tiste, ki si zagotovijo decentralizirano soglasje družbe Aerum.

Podrobnosti prodaje žetonov

Javna prodaja se je začela 15. oktobra 2018 in bo trajala do 31. januarja 2019. Mehka zgornja meja znaša 5 milijonov USD in trda omejitev 20 milijonov USD. Plačila sprejemajo v Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum Cash, Monero in Litecoin. Tisti iz Kitajske, ZDA in Kanade ne morejo sodelovati pri prodaji, KYC pa mora prispevati več kot 2.000 USD.

V času pisanja tega članka je Aerum že prejel 1,2 milijona dolarjev sredstev, obljubljenih 12,92 milijona XRM in prodanih 100 milijonov XRM. Faza v času pisanja je bila prodaja na seznamu dovoljenih, ko je bil vsak XRM nastavljen na 0,05 USD. 1. januarja 2019 se začne naslednja stopnja. To bo množična prodaja, v tem času pa je vsak XRM vreden 0,06 USD. Zasebne umestitve v višini najmanj 25.000 USD lahko prejmejo posebne pogoje za pogajanja.

Žetoni

Petdeset odstotkov prihodkov od prodaje žetonov bo namenjenih razvoju izdelkov, ki vključuje prevzem pravic intelektualne lastnine in pogodbeni razvoj programske opreme. Petnajst odstotkov bo namenjenih trženju in skupnosti, še 15 odstotkov pa posvojitvam in nepovratnim sredstvom. Deset odstotkov je namenjenih BizDevu in pravnemu, zadnjih 10 odstotkov pa operacijam in infrastrukturi.

Airdrops in Bounties

Obstaja tudi več zračnih kapljic in nagrad, s katerimi lahko dobite Aerum, ne da bi sodelovali pri prodaji žetonov. Z analizo konkurence bi lahko prejeli 5000 XRM. Med 28. septembrom in 12. oktobrom na Telegramu in Instagramu je bilo tudi večpredstavnostno letalo Aerum 2 v 1 s skupno dodelitvijo 1 milijon XRM. Izkoristili smo promocijsko nagrado Aerum Twitter z dodeljenimi 50.000 XRM. Aerum ima tudi program za napotitev na beli seznam s 175.000 XRM, namenjenim tistim, ki prek napotnic prinesejo največjo investicijo, ki pa poteče kmalu.

Nagrade

Načrt Aerum

Začetek projekta Aerum se je zgodil novembra 2017. Do maja 2018 je sprožil TestNet. Avgust 2018 je zaznamoval številne mejnike, med drugim beta izdajo spletne denarnice Aerum, mobilne denarnice Aerum, zbirke orodij za integracijo Aerum, protokola vstavljanja žetonov in protokola konsenza. Zasebni krog prodaje žetonov se je začel 17. septembra 2018, krog prodaje žetonov s seznama dovoljenih pa se je začel 15. oktobra.

Krog množične prodaje se bo začel 1. januarja 2019 in končal 31. januarja 2019, ko bodo na seznamih izmenjav, izdajah spletnih in mobilnih denarnic, samozagonu MainNet-a, sprostitvi zamenjav med verigami in izdaja zbirke orodij za integracijo.

Marca bo sestanek Aerum Developer, april bo izdan Collateral Gateway, maj bo Aerum Hackathon, junija pa bo izdan Token Payment Protocol. Julija bo izšla produkcija različice 1.0 in konferenca Aerum. Decembra 2019 bo predstavljena produkcija različice 2.0, različica V3.0 pa julija 2020.

Načrt

Zaključek

Aerum je projekt, osredotočen na ustvarjanje infrastrukture, ki omogoča razvoj naslednje generacije fintech blockchain, ki je združljiva z Ethereumom. Blok veriga Aerum bo visoko zmogljiva, razširljiva in decentralizirana, s poudarkom na decentraliziranem gospodarstvu in programabilnih financah.

Uporabne povezave