Aerum ICO: Új generációs blokklánc a programozható P2P Finance számára

Aerum ICO

Aerum egy programozható P2P finanszírozásra tervezett új generációs blokklánc. Azt tervezi, hogy „megszakítja a fintech iparát azáltal, hogy valós idejű ingyenes tranzakciókat vezet be, megbízhatatlan pénzügyi műveletekkel és a tokenizálásra optimalizált, rendkívül skálázható intelligens szerződéses protokollal együtt”.

Aerum ICO

Alex Randarevich az Aerum vezérigazgatója, Nik Page pedig a stratégiai vezérigazgató. A marketing vezérigazgatója Malte Christensen, a blokklánc mérnöke pedig Patrick O’Sullivan.

A csapat további tagjai: Bran Ballay, mint termékvezető, Dave Rooney, mint az infrastruktúra vezetője, Ross Kishenkov, mint kommunikációs vezető, Daria Paraskevopoulou, mint befektetői kapcsolattartó, és Daniel Baznamin, mint vezető tervező. Emellett megtalálhatja Anfisa Bogomolovát kreatív tanácsadóként, Petro Sidlovsky és blokklánc fejlesztőként, valamint Jurij Kashnikovot a szilárdság fejlesztőjeként..

Stratégiai tanácsadók: Eleftherios Jerry Floros és Giovanni Casagrande. Malcolm Tan és Robby Schwertner a jelképes stratégiai tanácsadók. További tanácsadók: Bernhard Elkuch mint médiastratégiai tanácsadó, Ethan Clime mint crowdfundation stratégiai tanácsadó, Maxim Anchipolovsky mint jogi tanácsadó és Fionn Stakelu mint fintech tanácsadó.

Mi az Aerum célja?

Az Aerum célja egy használatra kész, teljes és praktikus infrastruktúra biztosítása, amely lehetővé teszi a dApps építését és használatát. Ugyanakkor nagy teljesítményt, igény szerinti méretezhetőséget, valamint ingyenes és gyors tranzakciókat fog biztosítani a végfelhasználók számára. Az Aerum teljes körű szolgáltatási platform lesz piacok, játékok, előrejelző piacok és közösségi hálózatok elindításához.

Főbb jellemzők

Az Aerum legfontosabb jellemzői közé tartozik, hogy ingyenes tranzakciókat szállít az ügyfelek számára, és gyors tranzakciós ideje mindössze 5 másodperc. Ezenkívül skálázható, 500 és 100 000 tps közötti sebességet tesz lehetővé. Az Aerum is áthidalva kínál atomcserét az Ethereummal. Kiterjeszthető az e-kereskedelem és az alkalmazások API-ján keresztül, valamint többfunkciós a mobil és webes pénztárcákon keresztül.

Jellemzők

Kulcsstatisztikák

Az Aerum blokklánc nyílt forráskódú MIT licenc alatt, és több token fizetési protokollt tartalmaz. Decentralizált tokencserét, több láncot és dxPoS konszenzust tartalmaz. A blokklánc blokkonként 21 millió gázzal rendelkezik, és 2 másodperces blokkokat tartalmaz.

Aerum Blockchain

XRM tokenek

Az XRM a jelző az Aerum mögött, és összesen 1 milliárdnyi készlet áll rendelkezésre. A token szabvány EIP 20 kompatibilis. Az XRM kínálata állandó marad, mivel nem verhető. A rendelkezésre álló 1 milliárd XRM token 30 százalékát a magánjellemzők eladásának, 30 százalékát a nyilvános tokenek értékesítésének, 10 százalékát a műveleteknek és a növekedésnek, 10 százalékot a csapatnak és tanácsadóknak, 10 százalékot az alap befektetőknek és 10 százalékot a marketing és jogi.

Az XRM token az Aerum értékgeneráló PoS protokollját hajtja végre. Azok, akik 100 XRM-zsetont foglalnak egy aktív küldöttel együtt, elegendő Aero-érmét kaphatnak ahhoz, hogy 24 óránként elvégezzék az alapátvitelt. 20 000 XRM vásárlása, amelynek értéke 10 000 dollár az engedélyezőlistán, lehetővé teszi az elegendő Aero előállítását évente akár 73 000 tranzakció végrehajtására. Ez megegyezik a 21 462 éter értékével.

Az Aero érmének lesz egy másodlagos piaca is, amely lehetővé teszi a token tulajdonosok számára, hogy felesleges Aero-jukat Etherre cseréljék. Ez decentralizált bevételi forrást hoz létre, amely jutalomként szolgál azok számára, akik biztosítják az Aerum decentralizált konszenzusát.

Token akció részletei

A nyilvános értékesítés 2018. október 15-én kezdődött és 2019. január 31-ig tart. Van egy 5 millió USD-os és 20 millió USD-os kemény kupak. A fizetéseket Ethereumban, Bitcoinban, Bitcoin Cash-ben, Ethereum Cash-ben, Monero-ban és Litecoin-ban fogadják el. Kínából, az Egyesült Államokból és Kanadából érkezők nem vehetnek részt az eladásban, és a KYC-nek 2000 dollárnál nagyobb összegű hozzájárulásokra van szüksége.

A cikk írásakor az Aerum már kapott 1,2 millió dolláros forrást 12,92 millió XRM-el záloggal és 100 millió XRM-eladással. A cikk írásakor az engedélyezési listán szereplő értékesítés volt a szakasz, amikor minden XRM-et 0,05 dollárra állítottak. 2019. január 1-jén kezdődik a következő szakasz. Ez lesz a tömeges eladás, amely idő alatt minden egyes XRM értéke 0,06 USD. A legalább 25 000 dolláros magánbefektetések különleges alkuképes feltételeket kaphatnak.

Tokenek

A token értékesítésből származó bevétel ötven százaléka termékfejlesztésre, amely magában foglalja a szellemi tulajdonjogok beszerzését és a szerződéses szoftverfejlesztést. Tizenöt százaléka a marketing és a közösség, további 15 százaléka az örökbefogadás és a támogatások jut. Tíz százalékot különítenek el a BizDev és a legal, az utolsó 10 százalékot pedig a műveletek és az infrastruktúra.

Airdrops és Bounties

Számos olyan légcsepp és jutalom is létezik, amelyek lehetővé teszik az Aerum megszerzését anélkül, hogy részt vennének a token eladásban. Versenyelemzés elvégzésével 5000 XRM-et kaphatott. Szintén volt egy Aerum 2 in 1 multimédiás légcsepp szeptember 28. és október 12. között a Telegramon és az Instagramon, összesen 1 millió XRM kiosztással. Volt egy Aerum Twitter promóciós jutalom 50 000 XRM-el. Az Aerum emellett rendelkezik egy engedélyezőlista-referálási programmal is, 175 000 XRM-mel azok számára, akik referenciákon keresztül hozzák a legnagyobb befektetést, amely nagyon hamar lejár.

Jutalmak

Aerum ütemterv

Az Aerum projekt elindítása 2017 novemberében történt. 2018 májusáig elindította a TestNet szolgáltatást. 2018 augusztusában számos mérföldkő volt, köztük az Aerum web pénztárca, az Aerum mobil pénztárca, az Aerum integrációs eszköztár, a token staking protokoll és a konszenzus protokoll béta verziója. A privát token értékesítési forduló 2018. szeptember 17-én kezdődött, az engedélyezőlistán szereplő token értékesítési fordulóval október 15-én kezdődött.

A tömegeladási forduló 2019. január 1-jén kezdődik, és január 31-én zárul. 2019. februárban tőzsdei jegyzések, webes és mobil pénztárcák megjelenése, a MainNet önindítás, láncokon átívelő csereügyletek és az Integration Toolkit kiadása.

Márciusban lesz egy Aerum Developer Meetup, áprilisban a Collateral Gateway Release, májusban az Aerum Hackathon és júniusban a Token Payment Protocol kiadás. Júliusban megjelenik a v1.0 produkció és az Aerum konferencia. 2019 decemberében jelenik meg a produkciós v2.0, a V3.0 pedig 2020 júliusában jelenik meg.

Ütemterv

Következtetés

Az Aerum egy olyan infrastruktúra létrehozására összpontosító projekt, amely lehetővé teszi az Ethereummal kompatibilis következő generációs fintech blokklánc fejlesztését. Az Aerum blokklánc nagy teljesítményű, méretezhető és decentralizált lesz, a decentralizált gazdaságra és a programozható pénzügyekre összpontosítva.

Hasznos Linkek