Bemutatjuk a Darico ICO-t: arany fedezett kriptovaluta-befektetés

Darico ICO

A fejlesztők mögött Darico létrehozta a platformot, hogy megkönnyítse a kriptovalutákba történő befektetést. „Könnyen hozzáférhető átjárónak” nevezik a biztonságos kriptovaluta-befektetést, és ez a leírás pontosnak tűnik. Úgy tervezték, hogy vonzóvá váljon a kriptográfiai befektetések világában újak számára, mivel egyesíti a kriptovalutákban rejlő lehetőségeket az arany biztonságával és stabilitásával. Ez bizalmat adhat az új befektetőknek a csökkent kockázat miatt; végül is mindenki egyetért abban, hogy az arany szilárd, megbízható befektetés.

Darico ICO

A „Darico” név valójában néhány fő jellemzőjét képviseli: Decentralizált, eszközfedezetű, hozamközpontú, befektetési minőségű, érme.

Ki áll Darico mögött?

A Darico mögött álló csapat éves tapasztalattal rendelkezik a kapcsolódó területeken. Mojtaba Asadian az alapító és vezérigazgató, míg Solange Basseterre a projektmenedzser. Ihor Pidruchny a blokklánc építész, Andrew Zubko pedig a blokklánc mérnök. A csapat további tagjai között szerepel Roman Tsivka, mint intelligens szerződés-fejlesztő, Liwaa Chehayeb, mint üzletfejlesztési vezető, Kirsten Morel, mint tartalmi vezető, Kelly Stafford, mint közösségi vezető, és Marco Schlauri, mint marketing menedzser. Tanácsadók között van Luke Szkudlarek és Mario Colombo.

Darico Team

Milyen tényezők teszik kiemelkedővé Daricót?

Vannak más kriptovaluta befektetési tokenek is, de a Darico mögött álló csapat rengeteget tervezett ezt, hogy megkülönböztesse. Az eszköz diverzifikációjának, valamint a hosszú távú befektetés biztonságának biztosítania kell a befektetők számára egyetlen kriptocoin használatát. Mint ilyen, nincs szükség a legjobb befektetések keresésére a diverzifikált portfólió bevonása érdekében; Darico megteszi helyetted. A Darico Coinba történő befektetés automatikusan megadja ezt a diverzifikált portfóliót.

Mivel Darico az aranyra, a Bitcoinra és az Etherre támaszkodik, képes biztosítani az arany stabilitását a Bitcoin és az Ether likviditásával. Tényező a kriptovalutákban rejlő lehetőségekben, és a Darico Coin a befektetők számára mind a hagyományos, mind a kriptográfiai befektetések összes legjobb tulajdonságát biztosítja.

Darico Elements

A Darico közvetlen válasz olyan kérdésekre, mint a likviditás hiánya, a magas pozitív korreláció és a magas volatilitási kockázat, amely jelenleg a kriptovaluta piacon található. A Darico diverzifikált portfóliójával mindezeket a problémákat megoldja. Fontos megjegyezni, hogy némi volatilitás szükséges, de a jelenlegi kriptográfiai opciók rendkívül ingatagak, rövid távon a veszteség és a profit szempontjából szélsőségekhez vezetnek. Darico viszont ellenőrzött volatilitást mutat, ami idővel következetesebb.

Hogyan változatos a Darico?

A Darico egyik kulcsa az a tény, hogy 35 százalékát szilárd arany felhasználásával biztosítják, amely a letétbe helyezett páncélszekrényekben található. Ez kihasználja az arany, mint állandó befektetés hírnevét, és több ezer éven át tartalékként való felhasználását. Ez az arany alap biztosítja a biztonságot és a stabilitást, mivel más kriptovaluta befektetési portfóliók általában hiányoznak.

Az arannyal fedezett rész mellett a Bitcoin Darico 55 százalékát, Ether pedig a másik 10 százalékát támogatja. Ez a részleg felállítja a Darico Coin-t, így értéket szerezhet, mivel a világ legjövedelmezőbb kriptovalutái növelik saját értéküket.

A Darico ezen egyedülálló diverzifikációja biztosítja, hogy szép, alacsony korrelációban álljon a többi megtalált kriptográfiai eszközzel. Az eredmény biztonság, megbízhatóság és vonzerő azok számára, akik diverzifikációt keresnek portfóliójukban.

Darico ICO részletek és KDK token

A Kongói Demokratikus Köztársaság az a jelző, amely táplálja a Daricot, és jelenleg az ICO előtti értékesítésben van, amely december 30-ig ér véget. Az írás idejéig 606 000 DRC-t adtak el a kiosztott 3 millióból, ami 2 038 003 dollárnak felel meg USADOLLÁR. Azok, akik az ICO előtti időszakban befektetnek, minden befektetett ETH után 110 DRC bónuszt kapnak.

Maga az ICO hat hónapig tart, ez idő alatt 60 millió Darico-t értékesítenek. Az el nem adott érmék feleslegét elégetik, mivel ez megőrzi értéküket. A 3 millió Kongói Demokratikus Köztársaság hozzájárulása minden ETH után 110 DRC-t fog biztosítani. Ezt követően az arány 100 DRC-re csökken ETH-nként. 25 000 001-től kezdődően 90 DRC lesz, és 50 000 001-nél 75 DRC-re megy. Az ICO nyomán az abban az időszakban összegyűjtött pénzeszközök legalább 90 százaléka a Darico Coin mögött lévő eszközök megvásárlására irányul, a fent említett felosztás szerint.

Darico Token akció

A Daricóról mindent úgy terveztek, hogy megkönnyítse a befektetéseket azok számára, akik nem ismerik a kriptovalutát, beleértve a Darico pénztárcát is. A pénztárca még fejlesztés alatt áll, csakúgy, mint egy Darico betéti kártya. Miután elkészült, mindkettő intuitív módon használható, lehetővé téve mindenki számára, hogy befektessen Darico érméibe és költsön rá, függetlenül attól, hogy ismeri a kriptovalutákat. A cél az, hogy lehetővé tegyék a Darico Coins internetes tranzakcióit az interneten és azokon kívül, amelyek viszont végtelen befektetési lehetőségeket tesznek lehetővé.

Hogyan jár az automatikus bányászat a Darico érmék tulajdonosainak?

A Darico Genesis számlákat, más néven DRX, jutalmazzák a befektetők minden 1000 Darico után, amelyet az ICO szakaszában vásárolnak. Azok, akik Darico Genesis számlákkal rendelkeznek, további bevételhez jutnak az automatikus bányászat révén. Ezek a számlák naponta bocsátanak ki új érméket. Ez a napi automatikus bányászat lenyűgöző 18 évig folytatódik, amíg el nem érik a 240 milliós felső határt. Ez a közel két évtizedes időkeret biztosítja Darico helyét hosszú távú befektetésként. Az emissziót megosztják a Darico Genesis számlák tulajdonosai a jelenlegi részesedésük alapján. Mind a jövőbeli érmék jogai, mind a tényleges Genesis számlák tulajdonjoga átruházható.

Mik a Darico jövőbeli tervei?

A Darico 2016 negyedik negyedévében fogant meg, és az előzetes ICO jelenleg 2017 negyedik negyedévében zajlik. Az ICO a következő év (2018) első negyedévében lesz, a kereskedő komponens és a Darico App a második negyedévben érkezik meg. A Darico Befektetési Alapok a harmadik negyedévben érkeznek meg. Innentől kezdve fejlesztik a Darico alkalmazás Messenger komponensét, majd az alkalmazás indexei és kriptovaluta készletei következnek. Végül a csapat integrálja a fedezet technológiáját, valamint az intelligens jelzálogszerződéseket.

Darico ütemterv

Következtetés

Darico képes arra, hogy mindenki számára okos, megbízható befektetés legyen, függetlenül attól, hogy ismeri a kriptovalutát, és hogy van-e már kriptovalutája. A kriptográfia és az arany kombinációjának biztosítania kell a kívánt stabilitást, likviditást és egyéb előnyöket. Bár ez egyértelműen hosszú távú befektetés, csakúgy, mint bármely más befektetési portfólió, okos döntésnek tűnik.

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me