Bemutatjuk a PikcioChain ICO-t: Biztonságos blokklánc-alapú személyes adatok cseréje

PikcioChain a személyes adatok cseréje közvetlenül a blokkláncon, biztosítva a biztonságot és az átláthatóságot. A PikcioChain szintén kompatibilis és terjesztett, egy olyan adat-ökoszisztéma, amely megkönnyíti a személyes adatok gyűjtését, igazolását és cseréjét.

Pikcio Chain ICO

Ki birtokolja és fejleszti a Pikcio-t?

A hálózat a Pikcio mögött a MatchUpBox, a tulajdonjogáért és fejlesztéséért egyaránt felelős vállalat munkája. A MatchUpBox-ot Fabien Bucamp, Didier Collin de Casaubon és Jorick Lartigau alapította. Collin de Casaubon a vezérigazgató, posztgraduális filozófiával, matematikai mesterképzéssel és MBA-val rendelkezik. Vállalkozó volt a szoftveriparban, és több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a banki tevékenység terén.

A csapat

A Bucamp CTO-ként dolgozik, és a hardver- és szoftverfejlesztés irányításáért és felügyeletéért felel. A múltban a francia védelmi minisztérium hálózatbiztonsági csapatmenedzsere volt. Lartigau felel a kutatási részlegért, új funkciók kidolgozásán dolgozik. Ph.D.-jával az informatikában a big data algoritmusok és az adatbiztonság specialistája.

Alizon Konig a fejlesztésen dolgozik, a MatchUpBox motorját kódolja. Gonzague Grandval felügyeli a stratégiát a Sorbonne-i közgazdász diplomát követően. Szakterülete a blokklánc és a kriptovaluta. Az értékesítési igazgató Jean-Francois Lienart, aki több éves tapasztalattal rendelkezik az informatikai szolgáltatások és megoldások értékesítésében a Benelux államok piacán, különlegessége az, hogy új technológiákat találjon, majd alkalmazzon a nagy szervezetek növekedésének elősegítésére. Egy másik társalapító, Cherie Arruda, az MBA felelős a tervezésért és az ellenőrzésért, miután 26 éven át dolgozott egy nagy amerikai banknál. Végül Delphine Benat-Rassat felügyeli a műveleteket és mesterképzéssel rendelkezik az üzleti menedzsment területén.

Miért kellene a felhasználóknak a PikcioChain mellett dönteniük?

A PikcioChain kifejezetten a jelenlegi „Tudd hogy kik az ügyfeleid”(KYC) rendszereket szem előtt tartva. Ez biztosítja, hogy zökkenőmentesen működjön a meglévő rendszerekkel, lehetővé téve a tanúsított adatok közvetlen csatlakoztatását a KYC rendszerbe. A Pikcio formázza és készen áll az információk készítésére a KYC rendszeréhez, zökkenőmentes használatot biztosítva.

Előnyök

Pikcio szintén teljes mértékben megfelel a GDPR-nek. Soha nem fog aggódni a Pikcio engedélyei miatt sem, mivel a felhasználók folyamatosan ellenőrzik az adatokat. A PikcioCoin miatt a felhasználók ösztönözni fogják adataikat. A Pikcio lehetővé teszi a szolgáltatók számára, hogy ne csak gyorsabb, de biztonságosabb fedélzeti ellátást is biztosítsanak. Ez nem csak nyugalmat és hatékonyságot nyújt a szolgáltatóknak, hanem javítja ügyfeleinek felhasználói élményét is.

Mik a PikcioChain átjárók?

A felhasználó típusától függően két átjáró létezik a PikcioChain számára. A PikcioPro azoknak a vállalatoknak szól, amelyek szolgáltatásokat (például hirdetéseket, kereskedelmi ajánlatokat és adatátvitelt) kívánnak igénybe venni vagy ajánlani az adatok tanúsítása és az ügyfelek engedélyei alapján. Ez lényegében a Pikcio piactér portálja tanúsított adatok cseréjére, vásárlására vagy értékesítésére.

Eközben a PikcioMe-t az egyes végfelhasználók számára tervezték. Ez a platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságosan kommunikáljanak harmadik felekkel és megosszák az adatokat. A PikcioMe lehetővé teszi az egyének számára, hogy adatokat szerezzenek be webszolgáltatásokból és különböző forrásokból. Adataik igazolásával vagy értékesítésével képesek PKC tokenek megszerzésére is.

Hogyan használhatja a PikcioMe alkalmazást?

A PikcioMe könnyen elérhető a több alkalmazás egyikén keresztül. A platform használatával kezelheti személyes adatait, fájlokat cserélhet vagy kezelhet, hozzáférhet a napirendjéhez, hozzáférhet a Pikcio tokenek pénztárcájához, megtekintheti a partnerek híreit, cseveghet a többi felhasználóval, valamint peer-to-peer e-maileket küldhet vagy fogadhat. A közeljövőben a felhasználók kezelhetik a jelszavakat, és dolgozhatnak a peer-to-peer videocsevegésen.

Mennyibe kerül a PikcioChain használata?

A PikcioMe teljesen ingyenesen használható a különféle alkalmazások formájában. Díjmentesen használhatja fájlcserére, csevegésre vagy más személyes feladatokra. Néhány más funkcióhoz PKC-kre, a platform tokenjére van szükség. Mások lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy PKC-ket keressenek, kiegyenlítve a költségeket.

Míg a PikcioMe ingyenes a felhasználók számára, a vállalatok valóban fizetnek a PikcioPro szolgáltatások, például a tanúsítás használatáért. Azt is fizetik, hogy a privát blokkláncokat kezeljék, amelyek megfelelnek a vállalkozás sajátos igényeinek.

Hogyan nyújt a PikcioMe biztonságot?

A PikcioMe-vel kapcsolatban nincsenek biztonsági aggályok, mivel minden tranzakció végpontig titkosítva van. Annak érdekében, hogy még jobb legyen, a titkosítási kulcsot mindig a felhasználó eszközével generálják a PikcioMe alkalmazásból, szemben az egyik MatchUpBox szerverrel. Emiatt csak Ön, mint felhasználó tudja visszafejteni az adatait és a kommunikációt.

Mit kell tudni a PKC-ről?

A PKC-k a tokenek a PikcioChain mögött, és jelenleg elővételben vannak. Az elővétel december 7-én, csütörtökön ér véget. A PikcioCoin értéket ad az Ön személyes adatainak, miközben ösztönzi a felhasználókat arra, hogy biztosítsák adatrekordjaik naprakészségét. Ily módon a rendszer mindig a legfrissebb adatokat tartalmazza a legnagyobb pontossággal. Vannak olyan funkciók is, amelyek csak a tokeneken keresztül érhetők el.

ICO részletek

Az első érme-felajánlás decemberben kezdődik, és a korábbi közreműködőknek vannak bónuszok. Minden Bitcoin-hozzájárulás (1 XBT) 6000 PKC allokációt biztosít a felhasználónak. Időfüggő bónuszt is kapnak attól függően, hogy mikor járultak hozzá az ICO-hoz. Az eladás első három napján ez a bónusz 25 százalék. A negyedik-hatodik nap 20 százalékra emelkedik. Ezután a hét-kilenc napra 15 százalékra csökken. Azok, akik a 10–12. Napon járulnak hozzá, 10 százalékos bónuszt kapnak, a 13. vagy a 14. napon pedig 5 százalékos bónuszt kapnak.

A PKC 2018 februárjában kezd megjelenni a tőzsdéken, így ha lemarad az ICO-ról vagy az előértékesítésről, akkor egy rövid várakozás után továbbra is van esély befektetni ebbe a kriptovalutába..

Ütemterv

Következtetés

A PikcioChain egy kényelmes módszer arra, hogy kihasználja a blokklánc előnyeit, miközben információt cserél. Ezzel a platformmal az egyéni felhasználók és a vállalatok egyaránt profitálnak. A blokklánc használatának köszönhetően a Pikcio hihetetlenül biztonságos és átlátszó, eloszlatva a félelmeket.

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me