Bemutatjuk a Safinus: Befektetési platform a kriptovaluta és az ICO-k számára

Safinus ICO

Safinus egy olyan platform, amely lehetővé teszi, hogy azok, akik újak a kriptovaluta világban, csatlakozzanak a profitot termelő portfóliókhoz. Lényegében a Safinus lehetővé teszi az ICO-kba és a kriptovalutákba történő befektetést anélkül, hogy ezt külön-külön kellene tennie. A Safinus azoknak szól, akik rendelkeznek minden szintű kriptográfiával és kereskedési tapasztalattal. A tapasztalattal rendelkezők jelentősen növelhetik kezelt tőkemennyiségüket, a hivatásos kereskedők pedig új ügyfeleket hozhatnak világszerte.

Milyen problémákat kezel a Safinus?

A Safinus létrehozásával a mögötte álló csapat reméli, hogy megoldja a jelenlegi piac néhány problémáját. A befektetők számára a fő kérdés az a sok erőfeszítés és idő, amely a kriptopiac tanulmányozásához szükséges a befektetés előtt. Sok befektető egyszerűen nem rendelkezik a blokklánc és a kriptovaluta megértéséhez szükséges technikai ismeretekkel, nem beszélve az előlegekről. Az általános koncepciók megértése mellett a befektetőknek jelenleg meg kell vizsgálniuk, hogy mely ICO-tokenek lesznek nyereségesek. A befektetőket aggódhatja a meglévő szabályozási keret hiánya is.

Safinus weboldal

Még a piac világos megértésével rendelkező tapasztalt befektetőknek is megvannak a maguk problémái. A Safinus által a befektetők számára a fő probléma az általuk kezelt alapok korlátozása. A csapat emellett meg akarja oldani a titkosítási alapokkal kapcsolatos problémákat, például az új ügyfelek behozatalával kapcsolatos kihívásokat, különösen a saját régión kívül. Ha egy kisebb ügyféllel dolgozik, a kriptográfiai alapoknak sok időt kell fordítaniuk a kommunikációra, mivel a kisbefektetők általában rengeteg kérdést tesznek fel.

Melyek a Safinus legfontosabb előnyei?

A tapasztalt befektetők, valamint a kriptográfiai alapok átfedéseket fognak tapasztalni, például képesek lesznek egyéni platformot létrehozni és kiválasztani a kritériumokat mások csatlakozásához. Élvezhetik a szolgáltatások testreszabását, tevékenységeik globalizálódását, az automatizált vagyonkezelési stratégiákat és a bevallás igazolásának képességét is..

Az új befektetők profitálni fognak a befektetési képességből anélkül, hogy meg kellene érteniük az ICO mechanizmusait, a kriptovalutát vagy a blokkláncot. Mivel az összes tranzakció megjelenik a blokkláncban, a befektetők megerősíthetik azt is, hogy a kriptográfiai alap bevételei hitelesek. A befektetőknek kisebb a belépési korlátja is. Bár a kriptográfiai alapok a jövedelmezőség hiánya miatt nem működnek kis tőkével, a platform lehetővé teszi, hogy csupán 100 dollárral csatlakozzon egy portfólióhoz. Végül a nagyobb befektetők egyedi megbízható menedzsmenthez juthatnak.

Melyek a Safinus platform legfontosabb elemei?

Mindezen problémák kijavításához a Safinus platformjának több funkciója van, kezdve a portfólió létrehozásának mechanizmusával. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a tapasztalt befektetők portfóliót hozzanak létre ICO-kkal és kriptovalutákkal, amelyekhez más befektetők (tapasztalattól függetlenül) csatlakozhatnak. Van egy univerzális portfólió-besorolás is, amely automatikusan a bevételek alapján jön létre.

Alkatrészek

A professzionális kereskedők a Safinus segítségével egyedi befektetéseket tudnak nyújtani nagybefektetőik számára az egyedi kriptográfiai eszközkezelés mechanizmusával. Van egy másik mechanizmus, amely lehetővé teszi egyidejű kereskedést több tőzsdén egyetlen interfésszel, javítva az eszköz likviditását.

A Safinus egy szavazási rendszert tartalmaz az ICO-k és a kriptovaluták hozzáadásához, ami megvédi a felhasználókat a csalásoktól. A platform tartalmaz egy decentralizált kriptopénz-cserét és olyan eszközöket is, amelyek lehetővé teszik a portfóliókezelés és a kriptopénz-kereskedelem stratégiáinak automatizálását..

Hogyan hozhat létre és használhat portfóliót a Safinus programmal?

Tapasztalt kereskedők, alapok és befektetők portfóliókat hozhatnak létre tokenekkel és kriptovalutákkal. A portfólió elkészítéséhez a befektetőket regisztrálni kell a platformon, majd létre kell hozni a portfóliót, és le kell írniuk eszközei kezelésének stratégiáját. Végül ki kell tölteniük az SAF token egyenleget a portfólió létrehozásának befejezéséhez. Az alkotók ezt követően befizetik saját tőkéjüket, és szétosztják azokat, ahogy jónak látják. A nagyobb kezdeti befektetéssel rendelkező portfóliót nagyobb bizalommal fogják nézni, mivel a felhasználók tudják, hogy a portfóliókezelő saját pénzét kockáztatja.

Portfólió

Miután létrehozott egy portfóliót, kiválaszthatja a csatlakozni kívánó befektetők kritériumait. Megadhat egy fix jutalékot a csatlakozáshoz vagy a kilépéshez, jutalékot a befektető jövedelméből és egy minimális időtartamot, ameddig a befektetőnek rendelkeznie kell a portfólióval. A portfólió jutalékának megállapításával meghatározhatja saját bevételeit.

Hogyan értékeli a Safinus a portfóliókat?

A Safinus értékeli a portfóliókat, hogy segítse a felhasználókat abban, hogy mely portfóliókba fektessenek be. Ez USD-ben történik a legnépszerűbb tőzsdéken található árfolyamok felhasználásával. A még nem tőzsdén lévő ICO tokenek esetében az érték a vételáron alapul. A portfólió értékeit naponta kiszámítják, hogy a befektetők naprakész információkat kapjanak.

Mit fog tartalmazni a decentralizált kriptográfia?

A legtöbb kriptográfia jelenleg is központosított, így nyitottá válik a hackelésre. A portfólióbefektetési képességek mellett a Safinus egy teljesen decentralizált tőzsde kifejlesztését reméli, amelyet szakaszosan fog megtenni. Az első szakaszban a csapat létrehoz egy hagyományos központot, amely központosítva kapcsolódhat más API-khoz.

A második szakaszban a rendszer hibriddé válik. Az Ethereumon alapuló cserék decentralizált csereprogramokat fognak követni, ideértve az intelligens szerződések alkalmazását is. A többi kriptovaluta továbbra is a hagyományos modellt követi. Ennek a részleges átmenetnek javítania kell a rendszer biztonságát.

Végül a harmadik szakasz egy globális decentralizált csere létrehozását vonja maga után. Támogatja a láncok közötti jellegű cseréket is. Mivel a rendszer nem függ egyetlen ellenőrző féltől sem, a kereskedők és a befektetők bízhatnak tőkéjük biztonságában. Ez az utolsó szakasz további technológiai fejlesztést igényel, és a Safinus jelenleg különféle lehetőségeket kutat, amelyekre építenie lehet.

Csere

Mit kell tudni a Safinus Token-ről?

A SAF Safinus Token megfelel az ERC-20 szabványnak, és a portfóliókezelők fogják használni. A portfólió létrehozásához a vezetőknek legalább 200 SAF-mel kell rendelkezniük. SAF tokenek csak az ICO során kerülnek kiadásra, 1 SAF értéke 1 USD. A tokenek 92 százaléka az ICO-n keresztül kerül terjesztésre, 3 százalékot a fejpénz kampányban, 5 százalékot pedig PR-re és marketingre fordítanak. Van egy 16 millió USD kemény sapka, és az el nem adott SAF megég.

ICO részletek

Az elővétel 2018. január 23-tól február 14-ig tart. Az elővétel során a bónuszok 50 és 20 százalék közötti, korábban magasabb kedvezményekkel járnak. Az ICO március 2-tól április 2-ig működik, 10 százalékos kedvezménnyel az első hét napra.

Következtetés

Azok számára, akik meg akarják kezdeni a befektetéseket a kriptográfiai eszközökbe és az ICO-kba, de nem tudják, hol kezdjék, a Safinus kiváló lehetőség. Jó választás lehet azoknak a tapasztalt kereskedőknek is, akik el akarnak ágazni a kriptográfia világában, és tudásukat és készségeiket portfóliókon keresztül hasznosítani akarják..

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me