Celsius Network ICO: P2P decentralizált hitelezési és hitelfelvételi platform

Celsius útmutató

A Celsius hálózat a Celsius-pénztárca köré épített decentralizált, személyenként kölcsönöket kínáló platform. Ez lesz az egyetlen online kriptovaluta pénztárca, amely lehetővé teszi a pénztárcában lévő érmék fedezetként történő felhasználását kölcsön ellenében. A jövőben a Celsius pénztárca lehetővé teszi a kriptó kölcsönzését is kamatszerzés céljából.

Celsius weboldal

A Celsius Network mögött álló csapat úgy érzi, hogy a “banki szolgáltatások megszakadtak”, rámutatva néhány speciális kérdésre az iparággal. Például néha készpénzre van szüksége, még akkor is, ha Ön rendelkezik kriptovalutával. A mindennapi dolgok, például a hitelkártyák kifizetése vagy az autóvásárlás miatt sok helyen még mindig nem fogadják el a kriptovalutát, ami azt jelenti, hogy az ilyen típusú eszközökkel rendelkezőknek el kell adniuk a kriptot. A Celsius Network kiküszöböli ezt a problémát azáltal, hogy megkönnyíti a készpénz kölcsönzését, a kripto felhasználásával az alacsony kamatozású hitelek fedezetéül. Így a felhasználók fenntarthatják titkosítási portfóliójukat.

A csapat rámutat arra is, hogy a kriptovaluta pénzváltókban, pénztárcákban vagy hűtőházakban ül, ahol nem lehet kamatot szerezni. A hagyományos banki modellhez képest, ahol a készpénz bármilyen típusú számlán általában legalább minimális kamatot keres, ez minden érintett számára veszít-veszít. A Celsius hálózat úgy oldja meg ezt a problémát, hogy lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy kölcsönadják érmeiket, így valóban kamatra tehetnek szert, sok esetben többet, mint egy hagyományos banknál..

Celsius pénztárca

Végül a Celsius Network csapata vitatja, hogy a pénzintézetek nem értik teljesen a kriptovalutát. Mivel nem rendelkeznek nagy érdekekkel, ezért nem érdekeltek abban, hogy előmozdítsák, és inkább rövidíteni fogják. A Celsius hálózat kihasználja az 1 százalékos kapzsiságot és a piac elzárkózásának vágyát azzal, hogy akár 50 százalék készpénzbetétet is felvesz, majd kamatot számít fel, ha fedezeti ügyletet köt. Így a közösség megszerezheti a bevételek nagy részét, és több pénzt biztosít a közösség hitelfelvételéhez.

Mit tehet a Celsius pénztárcával?

Miután betette a kriptocoinokat Celsius pénztárcájába, csatlakozik a platform decentralizált, sokszorosan beszerzett hitelezési medencéjéhez, amelynek segítségével naponta kamatot kereshet. A Celsius Network olyan hitelezési platformot hoz létre, amely lehetővé teszi a kriptográfiai közösség számára, hogy élvezze a fedezeti hitelezést és a határidős piacot anélkül, hogy aggódnia kellene a nyereség főleg a hagyományos pénzintézetek felé történő eljutása miatt. Lehetőség van arra is, hogy készpénzben kölcsönt nyerjen az érméihez képest, vagyis nem kell eladni őket.

Hogyan működik a kriptográfia?

A kriptográfiai állományokat fedezetként felhasználva a tagok USD-t vehetnek fel. Ennek a funkciónak a célja annak lehetővé tétele, hogy azok, akiknek készpénzre van szükségük, könnyen kölcsönözhessenek a platformról anélkül, hogy eladási követelményeket igényelnének. Ez a funkció azonnal megjelenik, amint kiadják a Celsius tokeneket.

Kölcsönök

Hogyan működik a kripto kamat?

Néhány további fejlesztés után az érméket, amelyeket a tagok a saját Celsius pénztárcájukba helyeznek el, fel lehet használni azonnali shortolásra és hitelfelvételre a piacon. A tag pénztárcájából kölcsönzött érmék érdeklődést váltanak ki. Ez az érdeklődés a CEL-en (Celsius tokenek) keresztül érkezik, és minden tranzakcióhoz akár 9 százalékos éves kamatot is lehetővé tesz. Hihetetlen sokféle hitelezési lehetőség kínálkozik, amelyek lehetővé teszik, hogy a teljes évtől az egy napig terjedő hosszúságok közül válogathasson, és mindegyik versenyképes kamatlábú lesz. Így azok, akik a Celsius pénztárcát használják, kamatot szerezhetnek a kriptójukon, ugyanúgy, mint a bankban ülő készpénz esetén. Az arány azonban még jobb.

Mik a legfontosabb adatok a Crowdsale-ről?

A CEL elővétel már megkezdődött, és nagyon hamar megkezdődik a tömegeladás. Az eladás minimális befektetése 10 000 USD vagy azzal egyenértékű a BTC-ben és az ETH-ban, a crowdsale pedig 500 USD vagy azzal egyenértékű. A kemény sapka 50 millió dollár, a puha sapka 15 millió dollár. Összességében 650 millió tokent tartalmaz, amelyekből 325 millió lesz elérhető az előértékesítés során. A token kezdeti ára 1 CEL, 0,30 USD.

Tömeg akció

Az elővásárlás március 15-ig tart. Amíg a Celsius Network 35 millió dollárt nem gyűjtött össze, az arány 0,20 dollár lesz 1 CEL-en 20 százalékos bónusszal. 35 millió dollár után az előértékesítés ugyanolyan ütemben folytatódik, de a bónusz nélkül. A tömegárusítás március 15-én kezdődik, az árfolyam 0,30 USD. Az előfizetésben való részvételhez csak fiókot kell készítenie.

Mit kell még tudni a Celsius fokú tokenről?

A Celsius Network token (CEL) egy ERC20 Degree token, amely a Celsius Network gerincét képezi, és amely az értékvezérelt hitelfelvételi és kölcsönzési platformot szolgáltatja. A token-generációs esemény pillanatában a CEL-nek már több segédprogramja lesz. A tokenek birtokosai a platform és a közösség tagjai lesznek. Ezenkívül képesek lesznek letétbe helyezni kriptovalutáikat a Celsius-pénztárcában, dollárban folyamodhatnak hitelekért, felhasználva fedezetként ezeket a kriptopénzeket, és kedvezményes kamatlábbal fizethetnek kamatot ezekért a hitelekért..

Tokenek

A CEL-tokennek a jövőben még több segédprogramja lesz, beleértve a kriptovaluták hitelezésének lehetőségét, mint kamatszerzés módját, és kamatjuttatást kapva a kölcsönzött kriptovalutákról. A tokenek birtokosai a platformon belül is megszerezhetik az idõsséget, javítva a megszerzett kamatlábat.

Hogyan néz ki a Celsius hálózati ütemterv?

A Celsius hálózat koncepciója 2017 márciusában kezdődött, a csapat májusban gyűlt össze, a fejlesztés pedig szeptemberben kezdődött, amely egyúttal a nyilvános bejelentés is volt. A privát előértékesítés negyedik negyedévben kezdődött. Idén januárban jelent meg a Celsius mobil pénztárca, valamint a kereskedő alkalmazás bétaverziója és az előértékesítés kezdete. A 40, 35 és 30 százalékos bónuszszinteket túljegyezték.

Ütemterv

Most márciusban befejeződik az elővétel és megkezdődik a nyilvános tömeges eladás. Áprilisban sor kerül a token-generációs eseményre, amely lehetővé teszi dollár hitelfelvételt a kriptográfia ellen. Novemberben a Celsius piacra dobja az árrés-kereskedési platform bétaverzióját. 2019 magában foglalja a közösség kiterjesztését és a decentralizált érmepiacokra való kiterjesztést, amikor ez biztonságos.

Következtetés

A Celsius hálózat a kriptovaluta tulajdonosainak számos olyan előnyt nyújt, amelyek korábban nem voltak elérhetők. Legfőképpen a felhasználók kamatot szerezhetnek a kriptográfiai állományukról, akárcsak egy hagyományos bankszámlán, de magasabb árfolyamon. Fiat valutát kölcsönözhetnek kriptójukkal fedezetként. Ennek javítania kell a kriptopénz általános elfogadását, és számos ösztönzést kell biztosítania a kriptográfusok számára a hálózat használatára.

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me