Cink ICO: Blockchain hirdetési platform, amely jutalmazza a felhasználókat az alkalmazásokban való figyelemért

Cink

Cink egy blokkláncon alapuló reklámprotokoll. Felhatalmazza a felhasználókat az adatok megosztására, és jutalmat szerezhet nekik a kedvenc alkalmazásokban megjelenő hirdetések megtekintéséért.

Cink

A Cink célja egy új, átláthatóbb online hirdetési ökoszisztéma fejlesztése. A platform a felhasználókat passzív nézők helyett aktív játékosokká teszi, anélkül, hogy jelentősen befolyásolná a hirdetők, az alkalmazásfejlesztők és a megjelenítők működését a jelenlegi hirdetési ökoszisztémával.

Daniel Trachtenberg megalapította a Cinket. Trachtenberg a mobil csalások megelőzésének korábbi vezetője és az IronSource mobil adatkezelési platformjának igazgatója, amely világszerte vezető szerepet tölt be a reklámtechnikában. Ez hihetetlenül hasznos partnerséget képvisel a Cink számára az IronSource-szal, amelynek hirdetési platformja havonta több mint 1,5 milliárd aktív felhasználót ér el SDK-hálózatán keresztül, amely több mint 80 000 játékkal és alkalmazással integrálódik.

Ról ről

Milyen problémával foglalkozik a cink?

Az egyik legnagyobb aggodalom, amellyel a Cink foglalkozni kíván, az a rendelkezésre álló első felhasználói felhasználói adatok hiánya, amelyek a tényleges emberi közönséget célozhatják meg. Az ezeket az adatokat gyűjtőket egyre inkább elárasztja a csalárd forgalom, ami nem segít a hirdetőknek vagy az emberi közönségnek. A Cink mögött álló csapat megvizsgálta a legjobb adatszolgáltatókat és a csalásmegelőzési eszközöket, és nem talált olyan B2B szolgáltatást, amely hatékonyan megoldotta volna ezt a problémát..

Az adatcsalás kérdése kulcsfontosságú. A 2020-ra a digitális hirdetésekre elköltött 335 milliárd dollár több mint 30 százalékát várhatóan elpazarolják a csalások és a hatékonyság hiánya miatt. A gyakori csalási típusok a következők:

  • Programozott háttérkattintások, amelyekről a felhasználók nem rendelkeznek (kattintás spam)
  • A hirdetésekkel való interakcióért és a hirdetésekre történő kattintásért fizetett alkalmazottak
  • A tulajdonítható kattintások automatikus lehallgatása (kattintásrészlet)
  • Hirdetések egymásra helyezése többszörös megjelenítéshez (hirdetéshalmozás)
  • Hamis forgalmat létrehozó és a hirdetésekkel interakcióba lépő gépek
  • Hamis műveleteket generáló rosszindulatú programok (eszköz-eltérítés)

A jelenlegi hirdetési rendszerbe több probléma is beépül. A felhasználók böngésznek egy alkalmazást, vagy játszanak, és hirdetéseket látnak, így a fejlesztő bevételre tehet szert az alkalmazással. A hirdetési bevételek mutatói alacsonyak, mivel nincsenek megbízható adatok. Ennek leküzdésére a fejlesztők több hirdetést helyeznek el, így pozitív megtérüléshez juthatnak. A nagyobb számú hirdetés tönkreteszi a felhasználói élményt és természetellenes elkötelezettséghez vezet.

Hogyan oldja meg a cink ezeket a kérdéseket?

A cink felhasználja a blokklánc technológiát, hogy a felhasználók megoszthassák adataikat. Azt is megjutalmazza, hogy kedvenc alkalmazásaikban megtekintették a hirdetéseket. E dolgok részeként létrehoz egy új, felhasználó-központú digitális hirdetési protokollt. Összességében a cinknek javítania kell a hirdetések hatékonyságán, csökkentenie kell a nem hatékony hirdetésekre fordított pénz mennyiségét, enyhítenie kell a csalásokat és növelnie kell a digitális ingatlanok bevételszerzését.

Hogyan működik

Hogyan használja a cinket?

A Cink előnyeinek kihasználásához először az alkalmazás letöltésével töltse le. A beállítás során kiválaszthatja, milyen adatokat fog megosztani a hirdetőkkel. Ezután a szokásos módon használja a kedvenc alkalmazásait, és ezért jutalmat keres. Konvertálhatja a ZINC jutalmakat fiatra, vagy felhasználhatja őket az alkalmazáson belüli funkciók feloldásához.

Mik a cink B2B funkciói?

A cinket különféle vállalkozások, például hirdetők, kiadók és fejlesztők, valamint hirdetési hálózatok támogatására hozták létre. A hirdetők hatékonyan tudják elosztani hirdetési költségkeretüket, így relevánsak maradhatnak a felhasználók számára. A robotok vagy a click farmok helyett 100% -os valós forgalmat is kapnak a cinken keresztül. Ezenkívül a hirdetők kihasználhatják az auditálhatóságot és az egyértelműséget, mivel a tranzakciók közvetlenül a blokkláncon vannak.

A kiadók és fejlesztők szokásos pénznemben kapnak fizetést a hirdetőktől, hasonlóan, mint általában. A hirdetők által a cinkkel megtakarított és megnövekedett érték miatt ZINC tokent is fizethetnek a kiadóknak és a fejlesztőknek. A ZINC ekkor fiat pénznemre cserélhető a fedezet javítása érdekében. Alternatív megoldásként a fejlesztők és a kiadók felhasználhatják ezeket a tokeneket alkalmazáson belüli jutalmakként, amelyek növelik az alkalmazás vonzerejét és ösztönzik a használatát. A fejlesztők és a kiadók prémium tartalmat is kínálhatnak a ZINC-ért cserébe.

A cinket használó hirdetési hálózatoknak többé nem kell más felekre támaszkodniuk a működésükben. Ehelyett átláthatóságot és valós értéket kapnak. A hirdetési hálózatok résztvevői képesek lesznek fejleszteni a hirdetési formátumokat, versenyképes árakat felszámítani és magabiztosan megjeleníteni a hirdetéseket.

Hogyan jár a cink az alkalmazást használók számára??

Azok, akik használják az alkalmazást, teljes mértékben ellenőrzik az adatszolgáltatásukat, beleértve a jutalom megszerzésének lehetőségét is, amikor megosztják ezeket az adatokat. Az adatokért cserébe a felhasználók olyan hirdetéseket fognak látni, amelyek relevánsak számukra, és ZINC tokent kapnak, amelyeket felhasználhatnak, vagy kicserélhetnek a fiatra. Egyes alkalmazások ZINC-jutalmakat kínálhatnak a felhasználóknak, és a felhasználók szintén keresni fogják a ZINC-t az alkalmazásokra fordított idejükből, valamint az azokon végzett tevékenységeikből, amit már csinálnak.

Pénztárca

ZINC Token

A fent említett ZINC-funkcionalitás mellett lesz egy kezdeti token-terjesztési esemény is az Ethereum blokkláncon, mivel a ZINC-token ERC20-kompatibilis. A teljes tokenek közül a ZINC 55 százalékát stratégiai partnerségekre, tartalékokra és a vállalati felhasználók megszerzésére fordítják. A cinkcsapat 20 százalékot kap 36 hónapos átengedési idővel és 12 hónapos zárási idővel. További 20 százalék a jelképes eladás. Az utolsó 5 százalék a 18 hónapos átengedési idővel és 12 hónapos zárral rendelkező tanácsadóké.

Következtetés

A cink készen áll arra, hogy megváltoztassa az online hirdetések működését. A cink ökoszisztémán keresztül a hirdetők nagyobb megtérülést érhetnek el, miközben a felhasználók jobb tapasztalattal rendelkeznek a célzott hirdetésekkel kapcsolatban, és jutalmakra tehetnek szert. A Cink beállítása lehetővé teszi, hogy segítsen a reklámozásban részt vevő valamennyi félnek, beleértve a hirdetéseket megtekintő felhasználókat, a hirdetőket, a hirdetéseket üzemeltető fejlesztőket és kiadókat, valamint a hirdetési hálózatokat. A cink előkészítésére készül, ezért van még idő befektetni tokenek vásárlásával.

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me