Kedves hirdetések: Hirdetési platform felhasználóbarát hirdetésekkel és középső díjak nélkül

Kindads

A hagyományos reklámozáshoz képest, Kedves hirdetések olyan fejlesztéseket kínál, amelyek fokozzák az online hirdetést. Először is, sokkal kevesebb lesz a spam, mert a kiadók jobban ellenőrizhetik, hogy milyen típusú hirdetések jelennek meg a webhelyeiken, és végső soron kevésbé tolakodó, idegesítő hirdetésekkel javítják a felhasználói élményt. A felhasználói élményről szólva a hirdetések barátságosabbá válnak az olyan reklámtechnika használatának köszönhetően, mint az e-mail, a push értesítések és a csevegőrobotok.

Kindads

A jelenlegi online hirdetési platformokon, mint a Google és a Facebook, a kiadóknak hónapokat kell várniuk a kifizetések fogadására, de a Kedves Hirdetések ezt megváltoztatják azzal, hogy azonnali fizetéseket kínálnak a KIND tokenjük használatával.

A Kind Ads ’célja számos fontos kérdés megoldása, amelyek a jelenlegi online hirdetési ökoszisztémát sújtják. A csapat azt reméli, hogy megkönnyíti a kiadók számára, hogy pénzt keressenek forgalmukból, és hozzáférést biztosítsanak a hirdetők számára a hirdetések leghatékonyabb formátumaihoz, miközben lehetővé teszik az alkalmazáspartnerek számára a méretezést anélkül, hogy saját piacot kellene létrehozniuk..

Melyek a kedves hirdetések legfontosabb jellemzői?

A Kind Ads egyik fontos jellemzője a decentralizált hírnév és a Kind platformon megjelenítők és domainek minőségi pontozása. A Kind Ads Protocol algoritmus segítségével automatikusan pontozza a megjelenítőket az orákulumok (Google Analytics) információi alapján, és mérlegelni fogja a korábbi kampányok hatékonyságát is. A hírnevet javítani lehet harmadik fél tétjei és platformon kívüli hirdetők, előfizetők / látogatók és más kiadók támogatásával.

Alapjában véve a Kind Ads egy decentralizált hálózat, amely lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy ügyfeleikkel és a közönségükhöz való hozzáférés érdekében üzleteljenek a kiadókkal. Ez ellentétes azzal, hogy jelenleg nincs egyetlen hely, ahol a hirdetők több platformon vagy kiadón keresztül indíthatnának kampányt.

Hirdetések

A kedves hirdetések tokenizált jutalomkészletet is tartalmaznak. Ezzel a felhasználók kiválaszthatják az adataik felhasználásának módját, és tokenjutalmakban részesülhetnek ösztönzésként, hogy további adathasználatot biztosítsanak a hirdetőknek és a megjelenítőknek. Mind a megjelenítők, mind a felhasználók magasabb jutalmat kapnak, ha a szóban forgó felhasználó jobb minőségű lead.

Mivel a kedves hirdetések elismerik, hogy nem mindenki akar hirdetésekkel foglalkozni, globális leiratkozási listát fog tartalmazni. Azok a felhasználók, akik szerepelnek ezen a listán, nem lesznek részesei a Kind Ads ökoszisztémának, és nem látnak hirdetéseket abból. Ez javítja a jobb minőségű ólom százalékos arányát az ökoszisztémában.

További fontos jellemzők a napi befizetések és az egyeztetések, a kis minőségű kiadók felhatalmazásának lehetősége a hirdetőkhöz való kapcsolódás révén, több nagy konverziót biztosító formátum felajánlásával, valamint a hirdetési dollárok díjának hiánya (szemben a legtöbb hirdetési hálózat által felszámított több mint 30 százalékkal).

Milyen előnyöket nyújtanak a kedves hirdetések?

A néző szempontjából a Kind Ads ’javítja a felhasználói élményt az internet böngészése során, mert relevánsabb hirdetéseket fognak észrevenni push értesítések és e-mailes marketing útján. Emiatt a felhasználók kevésbé tolakodó, bosszantó hirdetési élményben részesülnek, mint amit jelenleg más hirdetési platformokon kínálnak.

A kiadók szintén részesülnek a továbbfejlesztett felhasználói élményből, és azonnal fizetnek. A kiadók végre képesek lesznek olyan releváns hirdetésekkel szolgálni a felhasználók számára, amelyek nem irritálják őket.

Mind a hirdetők, mind a kiadók pénzt fognak megtakarítani (vagy többet keresnek), mivel már nincs olyan közvetítő, aki belevágna a profitjukba. A kriptovaluta kiszorítja a közvetítőt, hogy a hirdetők és a kiadók közvetlen tranzakciókat hajthassanak végre, anélkül, hogy olyan közvetítőt kellene igénybe venniük, amely százalékos díjat számít fel a szolgáltatásaik használatáért.

Hogyan integrálja a kedves hirdetéseket a platformjába?

A kedves hirdetések segíthetnek a kiadóknak abban, hogy a kedves hirdetéseket zökkenőmentesen integrálják a választott platformjukba. A csapat már létrehozta az integrációkat a legfontosabb kiadók, köztük az előfizetők, a Campaign Monitor, a pushcrew, a MailChimp és az AWeber számára..

Integrációk

Mik a KIND tokenek?

A KIND a Kind Ads token. Ez egy nyitott forráskódú intelligens szerződéssel az Ethereum blokkláncra épített ERC-20 token. A token használható az ökoszisztéma be- vagy kikapcsolására. A hirdetők felhasználhatják hirdetések vásárlását a kiadóktól és a kiadók napi fizetésére. Ezenkívül a felhasználók és az alkalmazáspartnerek számára járó jutalomkészlet, amely naponta fizet.

KIND tokenek

Mi a virtuális csúcstalálkozó?

A Kind Ads virtuális csúcstalálkozót rendez május 4-én, olyan főelőadókkal, mint Neil Patel online marketing guru (a Kind Ads projekt tanácsadója is), valamint a Shopin, a Current, a Cryptovest.com, a Crypto20, a Simplyvital Health, a fr8 Network előadóival. és több. Az előadók szakértők, akik meglátást osztanak meg a kriptográfia jövőbeni területeiről, a felhasználók biztonságáról és az adatjogokról, többek között. Arra számítanak, hogy Patel, aki a CrazyEgg alapítója és vezérigazgatója, felszólal, valamint Eran Eyal, a Shopin alapítója és vezérigazgatója, valamint Daniel Schwartzkopff, a Crypto20 alapítója és vezérigazgatója.

Kindads virtuális csúcstalálkozó

Az esemény során meghallgathatja az élő előadókat, valamint néhány előre rögzített előadót, és részt vehet a kriptográfia etikájáról, biztonságáról és alapjairól szóló megbeszéléseken. Élő kérdések és válaszok lesznek szakértőkkel, valamint ingyenes hozzáférést biztosítanak mind a rögzített, mind az élő tartalomhoz.

Ingyenes jegyet igényelhet itt regisztrál, és akkor indul a verseny, hogy megnyerjen néhány kripto swag.

Következtetés

A Kind Ads célja, hogy megváltoztassa az online hirdetések működését azáltal, hogy minden érintett számára kedvesebb eljárást hoz létre. A felhasználók jobb online élményt kapnak, ha relevánsabb hirdetéseket kapnak e-mailben és leküldött értesítésekkel, a böngészés során megszokott megszakítások helyett..

A kiadók azonnali fizetéseket és sokkal boldogabb látogatókat fognak kapni, és még több profitot eredményeznek a közvetítők hiánya miatt. A hirdetők kevesebbet költenek hirdetéseikre, és jobb eredményeket érnek el a kedves hirdetések protokollján keresztül történő jobb célzásnak köszönhetően. A Kind Ads azt reméli, hogy jobb élményt nyújt a hirdetők, a kiadók és az internetet böngészők számára, és úgy tűnik, hogy szilárd terve van a cél elérésére..

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me