#MetaHash ICO: MultiPoS Consensus blokklánc és decentralizált alkalmazásplatform

Metahash

#MetaHash egy svájci bejegyzésű MultiPoS konszenzusos blokklánc és decentralizált valós idejű alkalmazásplatform. Ezenkívül a #MetaHash célja a blokkláncok integrálása egymással, decentralizált platformot hozva létre az új internetes stílus számára. A #MetaHash a rendszerét az intelligens szerződések paradigmájának cseréjeként és frissítésként egyaránt tekinti.

A végső cél a decentralizált alkalmazások, amelyek zökkenőmentesen, valós időben működnek egymással, mint a hagyományos internetes kínálat.

Metahash

“Az önszabályozó #MetaHash hálózat tulajdonképpen megalapozza a decentralizált internet teljes értékű ágának megjelenését” – írta a fejlesztői csoport a projekt fehér könyvében. „Ez nem az egyes alkotóktól függ, ha egyszer elindultak, és a felhasználók vagy a #MetaHashCoin (#MHC) tulajdonosok nyílt szavazásával kezelik. A teljes decentralizált internet szabaddá tenné a nagyvállalatok ellenőrzését. A projektmenedzsment a végfelhasználók kezében lenne. ”

Hogyan működik?

A #MetaHash hálózatnak négy fő eleme van. A #TraceChain # MetaHash válasza a fennálló blokkláncokkal szembesülő tranzakciósebességi problémákra. Ez egy automatikus öntanulási algoritmus a jelirányításhoz, kezdeti sebessége másodpercenként körülbelül 50 000 tranzakció. A #MetaHash azt állítja, hogy a rendszer végtelenül skálázható, mivel a #MetaHash hálózat növekszik a csomópontok és a feldolgozási teljesítmény számában.

A #MetaHash hálózat következő eleme a #MetaApps. A #MetaApps kódja a hálózati erőforrásokat és a csomópontok tulajdonosainak pénzügyi motivációját helyezi előtérbe az alkalmazásmásolatok helyének optimalizálása érdekében. Lényegében a fejlesztők alkalmazásait a #MetaHashCoin tulajdonosok szavazzák meg, a tulajdonosok értékeinek megfelelően.

A #MetaGate böngésző szolgál arra a portálra, amelyen keresztül a fejlesztők hozzáférhetnek a #MetaHash hálózathoz, és maga a #MetaHashCoin a hálózat natív pénzneme.

Mi különbözteti meg a #MetaHash-t?

A fejlesztők fehér könyvükben foglalkoznak a # MetaHash hasonlóságával más platformprojektekkel:

“Nem találtunk olyan projektet, amely egy teljesen decentralizált és szinkronizált hálózat létrehozására összpontosított volna, amely képes az adatok nagyszabású, globális alapon történő gyors feldolgozására, ezért létrehoztuk a #MetaHash-t” – írták a fejlesztők. “A jelenlegi projektek közül sok világos és hasznos alkalmazási módokkal rendelkezik, de mégsem felel meg teljes mértékben a piac igényeinek.”

A fejlesztők ezt követően felsorolták a #MetaHash által kiszolgált piaci igényeket. Ezek közül a legfontosabb a teljes decentralizáció, a teljes szinkronizálás, az alacsony árak, a tranzakció sebessége három másodperc alatt és a nagy sávszélesség.

Mint a csapat fehér könyvében rámutatott: “Minél hosszabb ideig tart egy tranzakció, annál kevésbé kényelmes a rendszer használata, és annál nehezebb a decentralizált alkalmazások teljes kapacitásával futtatni.”

Június végén a #MetaHash megnyitotta MainNet-jét, a több hónapos terhelési tesztek eredményeként, amelyek eredetileg 50 000 tx / s-nál nagyobb kapacitást meghaladó eredményeket mutattak 3 másodpercnél rövidebb validálás mellett, és megkezdte a #MHC terjesztését még a kovácsolás kezdete előtt kezdeményezések. A #MHC tulajdonosai lesznek az első csomópontok, amelyek hozzájárulnak a hálózat növekedéséhez és élvezik a korai kovácsolás teljes előnyeit, amelyet 2018. augusztusára terveznek..

Metahash pénztárca

A bányászathoz képest a kovácsoláshoz nem szükséges nagy számítási teljesítményű hardver, például ASIC vagy videokártya. A hálózati konszenzus védelme a hálózati natív érmék értékén alapul, amely elegendő bármely közös webszerver bérléséhez, vagy otthoni számítógép használatához, amely jó internetkapcsolattal rendelkezik.

A projekt fehér könyve szerint „a kovácsolásért járó jutalmak 50% -át felosztják az #MHC tulajdonosok között, míg 40% -ot a csomópontok tulajdonosai kapnak. A bal oldali 10% -ot a program aktív felhasználóinak jutalmazására használják #MetaGate böngésző. Az érmék birtokosai szavazati jogukat saját csomópontjaikra is bízhatják, vagy szavazati jogukat átadhatják annak a csomópont üzemeltetőjének, amelyben megbíznak, és részesedést kapnak a jutalékból. Ily módon nagy számú szavazat koncentrálódik azokra a csomópontokra, amelyekben a közösség megbízik, ami megnehezíti a rendszer elleni támadásokat. ”

Érdekes lesz látni, hogy ez hogyan alakul az ökoszisztéma nagyobb részének beindításával.

Ki a csapat a #MetaHash mögött?

A #MetaHash három különböző vállalatból és azok vezetőiből álló konglomerátumnak tekinthető. Az első társalapító, aki a csapat fehér könyvében szerepel, Gleb Nikitin, az AdSniper automatizált hirdetéselhelyezési rendszer alapítója. A második az Adnow vezérigazgatója, Vladimir Baskin, a harmadik pedig a befektetési vállalkozás vezetője, Anton Agranovsky. Az egyes vállalatok mögött álló csapatok mind hozzájárulnak a #MetaHash fejlesztéséhez és működéséhez. Bár a projektet Svájcban regisztrálták, a fejlesztőcsoport kollektív tapasztalatainak nagy része az orosz piacon van.

Hogy néz ki a piac?

A #MetaHash kezdeti érmeajánlatot tart, és a vállalat az aktuális #MHC árát csak 0,0391 dollárként tünteti fel (ETH-ban és BTC-ben megvásárolhatók a vásárláskori árfolyamon átszámítva). Az érme teljes készlete várhatóan 9,2 milliárd lesz, amelyet a következő 10 évben bocsátanak ki.

Új érméket hoznak létre a kovácsolás során, ahogy a fejlesztők fehér könyvükben leírták.

“A hamisítási jutalmak a hamisítási készletből és a tranzakciós jutalékokból származnak” – írták a fejlesztők. „A jutalmakat hat óránként számolják, amikor új blokk (trim) jön létre. A számítások és a fizetések gyakorisága a műszaki követelményektől függően változhat, a #MetaHash csapat döntése alapján. Ellentétben a work-proof rendszerrel, a #MetaHashCoins hamisító szerverek nem mennek elavultak és nem veszítik el hatékonyságukat, mivel számuk korlátozott és az #MHC tétektől függ. “

Mi következik a #MetaHash ütemtervben?

Fejlesztési platformként nehéz megjósolni, hogy a jövő pontosan mi lesz a #MetaHash számára. Augusztusig a #MetaHash csapata arra számít, hogy megkezdi az érmék hamisítását. Ezzel megnyitva az utat egy teljesen decentralizált rendszer elindítása előtt 2019 első negyedévében.

Ütemterv

Következtetés

A #MetaHash még fejlesztés alatt áll, érdekes lesz látni, hogyan sikerül a végleges rendszer. A rendszer legfőbb értékesítési pontja a sebessége, bár a platformjukon a DApps felhasználók számára kifejlesztett pénztárca és böngésző a végfelhasználó számára is előnyös. Az említett sebességet tekintve minden bizonnyal úgy tűnik, hogy megfelelnek a hype-nak.

Bár a csapat elmagyarázza, hogy a teszt még mindig a játék neve az ütemtervükben, elmagyarázzák a biztonsági mentési stratégiákat és az esetleges esetleges eseteket is, ha módosítani kell. Bár folyamatban lévő munka, technológiai és befektetési szempontból mindenképpen ígéretesnek tűnik.

Megtekintheti a projekt weboldalát itt és elolvasta a fehér könyvet itt.

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me