Peur ICO: Decentralizált piactér, Payment Gateway és bérszámfejtési integráció

Peur ICO

A Peur platform, más néven Peur Marketplace, lehetővé teszi a bérszámfejtés integrációját és fizetési megoldásait. Lényegében a Peur lehetőséget ad a kereskedőknek arra, hogy részt vegyenek egy decentralizált gazdaságban. A Peur-on továbbított információk biztonságosak, csak az arra jogosult felhasználók férhetnek hozzá. A projekt mögött álló csapat úgy látja, hogy a Peur megújítja a munkavállalók fizetésének módszerét, javítva ezzel a hatékonyságot és a kényelmet.

Peur

Ki áll Peur mögött?

A Peur vezérigazgatója, Joachim M Steffensen 17 éves tapasztalattal rendelkezik Ausztráliában és Indonéziában az informatika, a piactársaságok és az e-kereskedelem területén. A pénzügyi igazgató, Taylah W Klien elkötelezett az ügyfelekkel való hosszú távú kapcsolatok mellett. Pénzügyi tervezéssel segíti az ügyfeleket olyan ügyekben, mint a biztosítás, a vagyon, az oktatás, a befektetések és a nyugdíjtervezési stratégiák. Végül: a CMO, Catharina Latjuba, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a marketing és a stratégia területén.

Peur Team

Mit csinál Peur?

A Peur egy teljesen decentralizált piac, amely lehetővé teszi a bérszámfejtést. Meg kell szólítania azokat, akik minden készséggel és tapasztalattal rendelkeznek, lehetővé téve számukra a digitális eszközök kezelését és befektetését, valamint szolgáltatások és termékek eladását és vásárlását. Az alkalmazáson belüli fizetéshez kriptovalutát is biztosít.

Mik a Peur néhány legfontosabb jellemzője?

Mivel a Peur a blokkláncot használja, decentralizált, gyors, extra biztonságos és egyszerű. A Peur korlátozott token-kínálattal rendelkezik, lehetővé teszi a közvetlen konverziót minden szükséges harmadik féltől származó cserélő nélkül, és hosszú távú vagy rövid távú befektetésként működik. Ezenkívül egyesíti a B2B, a B2C, a C2C, a B2E és a szolgáltató szektort. A bérszámfejtés funkcióinak integrálása szintén döntő fontosságú.

Hogyan javítja a peur a hagyományos módszereket??

A hagyományos platformokkal ellentétben a Peur blokklánc technológiát használ az átláthatóság és a biztonság ösztönzésére és kihasználására. A blockchain technológia megakadályozza, hogy a hackerek manipulálják a platformot. Átláthatóságot nyújt a változhatatlan főkönyvön keresztül, amelyet bárki bármikor megtekinthet. A blokkláncnak köszönhetően nincs szükség közvetítőre sem, ami csökkenti a tranzakciók költségeit. Az intelligens szerződések használata megakadályozza az ügyfelek és kereskedők csalásának lehetőségét. Lényegében Peur blokkláncának használata megbízható, átlátható kereskedelmet tesz lehetővé. A Peur világszerte is használható, köszönhetően annak, hogy a Peur mobilalkalmazást kriptovalutákra vagy fiat pénznemekre cserélhetjük. A blokkláncnak köszönhetően még rövidebb a feldolgozási idő is.

Intelligens szerződés

Mik a Peur néhány megoldása és terméke?

A Peur intuitív és hatékony kriptovaluta piacként működik. Az okostelefonon keresztül működik, a kényelem érdekében bárhol is van. A Peur megoldás nem igényel tartási időszakot, ezért a kereskedők azonnali fizetést kapnak. Nincs szükségük sem betéti, hitelkártya, sem készpénz használatára, és nem kell aggódniuk a tranzakciós korlát miatt. A kereskedők értékelni fogják, hogy a tranzakciónkénti maximális felár 2 százalék és a tagdíjak hiánya. Minden érintett igénybe veszi a tranzakciókhoz használt cashback és hűségprogramokat.

A munkáltatók fizetési utasításokat is benyújthatnak annak biztosítására, hogy a Peur azokat helyesen lebonyolítsa. A csapat kiszámítja, majd feldolgozza a befizetéseket. Ez magában foglalja a fizetésekkel kapcsolatos összes számítás áttekintését, megerősítését és feldolgozását. Ez olyan tényezőket tartalmazhat, mint az adók és az új alkalmazottak. Ezután mindent intelligens szerződésekkel hajtanak végre a hatékonyság, a bizalom és a méltányosság érdekében. Végül a Peur tranzakciós bizonylatokat és jelentéseket készíthet. Ezzel a funkcióval nyomon követheti a havi bérszámfejtést generált jelentések vagy banki fájlok listázása révén.

Mik a PURC tokenek és mikor az ICO?

A PURC tokenek lesznek a fő fizetési módok az alkalmazásban, valamint az offline és az online piacon, valamint a bérszámfejtésben. Soha nem lesz több PURC létrehozva. A csapatnak visszavásárlási programja is van, amely biztosítja a mindig növekvő igényt. A csapat természetesen növekszik a tokenek iránti igény iránt is, mivel az ágazatban 1 billió dollár van, és a hálózat világszerte növekszik.

A PURC egy ERC 20 token. Az ICO során 1 PURC egyenlő lesz 0.000125 ETH-val. 130 millió token eladó, és a minimális befektetés 1 ETH. A tömeges eladás során a Peur elfogadja az ETH-ban, a DASH-ban, a BTC-ben és az LTC-ben való hozzájárulásokat, feltéve, hogy azok megfelelnek a minimális követelménynek (vagy azzal egyenértékűnek). Van 2,5 millió USD puha és 25 millió USD kemény sapka.

Token akció

Április 24. és április 30. között azok, akik regisztrálják magukat a Peur fehérlistájára, további 5 százalékos bónuszt kapnak token vásárlásukban a 10 százalékos bónusz token juttatás és a visszavásárlási prioritás mellett. Ez idő alatt 1 ETH egyenlő 8000 PURC-vel. Május 1-től 7-ig megmarad az 5% -os bónusz az engedélyezőlistán történő regisztrációért, de a token sale bónusz 5% -ra csökken. Ez 1 400 ETH értékhez vezet 6400 PURC esetében, és minimális 0,1 ETH vásárláshoz vezet. Az engedélyezőlistán regisztrációs bónusz a token értékesítés során megmarad, de a minimális vásárlások és a standard bónuszok csökkennek. Május 8. és 14. között a minimális vásárlás 0,05 ETH, az előny pedig 3 százalékos bónusz. Május 15. és 21. között nincs bónusz, és a minimális vásárlás változatlan marad. Végül május 22. és 28. között a minimális vásárlás 0,01 ETH-ra csökken.

Mit kell még tudni a PURC tokenekről?

Az összes PEUR token 65 százaléka értékesíthető, 21,15 százaléka a Peur közösségek számára van fenntartva, 8,75 százaléka pedig a fejlesztői csapatnak van elosztva. A fejpénz-kampányra 2,6 százalék, a részvényesek számára pedig 2,5 százalék lesz.

A PEUR zsetonok értékesítése során összegyűjtött pénzeszközök 50 százaléka marketing kampányra, 25 százaléka szabályozásra, 15 százaléka saját tőkére és 10 százaléka Peur fejlesztésre kerül..

Hogyan néz ki a Peur ütemterve?

A Peur ütemterv második szakasza 2017 közepén fejeződött be egy minimálisan életképes termék kifejlesztésével. A projekt a harmadik fázisban van. Ennek kulcsfontosságú része a token ICO-ja és a PURC tőzsdei bevezetése, amelyek májusban, júniusban és júliusban kerülnek megrendezésre, az ICO nyomán..

Ütemterv

A negyedik szakasz 2018 novemberében és decemberében kezdődik a közösség nyílt toborzásával és a Peur béta platform bezárásával. Ezután 2019 februárjában a Peur folytatja a negyedik fázist a token tulajdonosok visszavásárlási programjával az előértékesítésből, és ismét megnyitja a Peur béta platformot.

Következtetés

A Peur egy kriptovaluta piactér, valamint egy platform, amely számos szolgáltatást kínál a kereskedők számára, beleértve a bérszámfejtést. A blockchain technológia használatának hozzá kell járulnia a bizalom és a biztonság megőrzéséhez, ugyanakkor meg kell takarítania a kereskedők pénzét és a tranzakciókra fordított idejét.

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me