Peur ICO: Decentralizirano tržišče, plačilni prehod in integracija obračuna plač

Peur ICO

Platforma Peur, znan tudi kot Peur Marketplace, omogoča integracijo plačil in rešitve plačil. Peur trgovcem v bistvu omogoča, da sodelujejo v decentraliziranem gospodarstvu. Podatki, preneseni na Peur, so varni, dostop do njih imajo samo pooblaščeni uporabniki. Ekipa, ki stoji za projektom, Peur vidi kot način za revolucijo metode, s katero zaposleni plačujejo svojim zaposlenim, izboljšanje učinkovitosti in udobja.

Peur

Kdo je za Peurjem?

Predsednik uprave Peurja Joachim M Steffensen ima 17 let izkušenj na področju informacijske tehnologije, tržnih podjetij in e-trgovine v Avstraliji in Indoneziji. Finančna direktorica Taylah W Klien se zavzema za dolgoročne odnose s strankami. S finančnim načrtovanjem strankam pomaga pri strategijah zavarovanja, nepremičnin, izobraževanja, naložb in upokojevanja. Nazadnje ima skupna urednica trgov Catharina Latjuba več kot 20 let izkušenj na področju trženja in strategije.

Ekipa Peur

Kaj počne Peur?

Peur je popolnoma decentralizirano tržišče, ki omogoča integracijo plačilnih listov. Pritegniti se mora tistim vseh ravni spretnosti in izkušenj, ki jim omogočajo upravljanje in vlaganje v digitalna sredstva ter prodajo in nakup storitev in izdelkov. Ponuja tudi kriptovaluto, ki jo lahko uporabite za plačilo v aplikaciji.

Katere so nekatere ključne značilnosti Peurja?

Ker Peur uporablja verigo blokov, je decentraliziran, hiter, izjemno varen in preprost. Peur ima tudi omejeno ponudbo žetonov, omogoča neposredno pretvorbo brez kakršnih koli zahtevanih neodvisnih izmenjevalcev in deluje kot dolgoročna ali kratkoročna naložba. Poleg tega združuje B2B, B2C, C2C, B2E in storitvene sektorje. Ključnega pomena je tudi njegova integracija funkcij obračuna plač.

Kako se Peur izboljša po tradicionalnih metodah?

Za razliko od tradicionalnih platform Peur uporablja tehnologijo veriženja blokov za spodbujanje in izkoriščanje preglednosti in varnosti. Tehnologija blockchain preprečuje hekerjem, da manipulirajo s platformo. Zagotavlja preglednost prek nespremenljive knjige, ki si jo lahko kadar koli ogleda vsak. Zahvaljujoč verigi blokov tudi ni potreben posrednik, ki zmanjša stroške transakcij. Uporaba pametnih pogodb preprečuje morebitne prevare za stranke in trgovce. Peurjeva uporaba verige blokov v bistvu omogoča zanesljivo in pregledno poslovanje. Peur lahko uporabljate tudi po vsem svetu, zahvaljujoč možnosti uporabe mobilne aplikacije Peur za izmenjavo s kriptovalutami ali fiat valutami. Zahvaljujoč verigi blokov je celo skrajšan čas obdelave.

Pametna pogodba

Katere rešitve in izdelki podjetja Peur?

Peur deluje kot intuitiven in močan trg kriptovalut. Deluje prek vašega pametnega telefona, kjer koli že ste. Rešitev Peur ne zahteva obdobja hrambe, zato trgovci prejmejo takojšnje plačilo. Prav tako jim ni treba uporabljati debetnih ali kreditnih kartic ali gotovine niti skrbeti glede omejitve transakcije. Trgovci bodo cenili, da je najvišji dodatek na transakcijo 2 odstotka in pomanjkanje članarine. Vsi vpleteni bodo izkoristili programe vračila denarja in zvestobe, ki se uporabljajo za transakcije.

Delodajalci lahko predložijo tudi navodila za plačilo, s katerimi zagotovijo, da Peur z njimi pravilno posluje. Ekipa bo izračunala in nato obdelala plačila. To vključuje pregled, potrditev in obdelavo vseh izračunov glede plač. To lahko vključuje dejavnike, kot so davki in novi zaposleni. Nato se vse izvede s pametnimi pogodbami za učinkovitost, zaupanje in pravičnost. Končno lahko Peur generira transakcijske liste in poročila. S to funkcijo lahko spremljate mesečne plače prek ustvarjenih poročil ali seznamov bančnih datotek.

Kaj so žetoni PURC in kdaj ICO?

Žetoni PURC bodo glavni način plačila v aplikaciji, pa tudi za trg brez povezave in na spletu ter plačilne liste. Nikoli več ne bo ustvarjenih PURC. Ekipa ima tudi program odkupa, ki bo zagotovil povpraševanje, ki se vedno povečuje. Skupina seveda vidi tudi naraščajoče povpraševanje po žetonih, saj je v sektorju trg v višini 1 bilijona dolarjev, mreža po vsem svetu pa narašča.

PURC je žeton ERC 20. Med ICO bo 1 PURC enak 0,000125 ETH. Na prodaj je 130 milijonov žetonov, minimalna naložba pa je 1 ETH. Med to množično prodajo bo Peur sprejel prispevke v ETH, DASH, BTC in LTC, če izpolnjujejo minimalne zahteve (ali enakovredne pogoje). Mehka zgornja meja je 2,5 milijona USD, trda pa 25 milijonov USD.

Prodaja žetonov

Med 24. in 30. aprilom tisti, ki se prijavijo na Peurjev seznam dovoljenih, prejmejo dodatnih 5-odstotni bonus pri nakupu žetonov poleg 10-odstotne ugodnosti žetona in prednostnega odkupa. V tem času je 1 ETH enak 8.000 PURC. Od 1. do 7. maja ostaja 5-odstotni bonus za prijavo na seznam dovoljenih, a bonus za prodajo žetonov pade na 5 odstotkov. To vodi do stopnje 1 ETH za 6.400 PURC in minimalnega nakupa 0,1 ETH. Bonus za registracijo na seznamu dovoljenih ostaja ves čas prodaje žetonov, vendar se minimalni nakupi in standardni bonusi zmanjšajo. Od 8. do 14. maja je minimalni nakup 0,05 ETH, ugodnost pa 3-odstotni bonus. Od 15. do 21. maja bonus ni, minimalni nakup pa ostaja enak. Končno, od 22. do 28. maja se najnižji nakup zmanjša na 0,01 ETH.

Kaj še morate vedeti o žetonih PURC?

Od vseh žetonov PEUR je 65 odstotkov na voljo za prodajo, 21,15 odstotka je rezerviranih za skupnosti Peur in 8,75 odstotka razdeljenih razvojni skupini. Za akcijo nagrajevanja bo 2,6 odstotka, delničarjem pa 2,5 odstotka.

Od sredstev, zbranih med prodajo žetonov PEUR, bo 50 odstotkov namenjenih marketinški kampanji, 25 odstotkov regulaciji, 15 odstotkov lastniškemu kapitalu in 10 odstotkov razvoju Peur.

Kako izgleda načrt Peur?

Druga faza Peurjevega načrta se je končala sredi leta 2017 z razvojem minimalno izvedljivega izdelka. Zdaj je projekt v tretji fazi. Ključni del tega je ICO za žeton in uvrstitev PURC na borze, ki se bodo zgodile maja, junija in julija po ICO.

Načrt

Četrta faza se bo začela novembra in decembra 2018 z odprtim zaposlovanjem za skupnost in zaprtjem beta platforme Peur. Potem bo februarja 2019 Peur nadaljeval četrto fazo s programom odkupa imetnikov žetonov iz predprodaje in ponovno odprl platformo Peur beta.

Zaključek

Peur je trg kriptovalut, pa tudi platforma s številnimi storitvami za trgovce, vključno z integracijo plač. Njegova uporaba tehnologije veriženja blokov bi morala pomagati zagotoviti zaupanje in varnost, hkrati pa trgovcem prihraniti denar in čas, porabljen za transakcije.

Uporabne povezave

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me