Predstavljamo CRYPTO20: Sklad za indeksi kriptovalut

Komplet CRYPTO20 za ICO po uspešni predprodaji 5 milijonov USD

CRYPTO20 je prvi indeksni sklad kriptovalut, ki je bil tokeniziran. To omogoča vsakomur, da ima svoj raznolik kripto portfelj, ne da bi mu bilo treba dejansko kupiti različne kriptovalute. CRYPTO20 je trenutno v fazi ICO in vlagateljem daje priložnost, da se vključijo.

Kako CRYPTO20 ustvarja novo naložbeno paradigmo

Primarni cilj CRYPTO20 je razviti novo naložbeno paradigmo, ki olajša dejanski postopek vlaganja vpletenih. Sredstva ICO bodo uporabljena za nakup osnovnih kripto sredstev. Indeksni sklad bo nato uporabnikom zagotovil popolno preglednost verig blokov.

Eden od ciljev CRYPTO20 je poenostaviti in enostavno vlagati. Namesto da bi morali individualno analizirati tisoče nastajajočih kriptovalut, lahko vlagatelji preprosto vlagajo v CRYPTO20 in izkoristijo trg kot celoto. To zniža stroške naložbe, saj pred izbiro kriptovalute ni treba izvesti globoke analize ali se posvetovati s strokovnjaki. Namesto človeškega nasveta se CRYPTO20 zanaša na znanost o podatkih in nabor natančno določenih hiperparametrov.

Najboljše od vsega, ni posrednika

Vlagatelji bodo s CRYPTO20 imeli popoln nadzor nad lastnim premoženjem. Številna podjetja to izkoriščajo tako, da služijo kot posredniki za naložbe. Zmanjšajo dobiček vlagateljev, CRYPTO20 pa nasprotno. Glede minimalnih naložb ne bo treba skrbeti, prav tako ni izstopnin. Poleg tega vlagateljem ni treba plačevati provizij za posrednike, kar jim omogoča lažje vlaganje. Preprosto povedano, CRYPTO20 je pregleden in brez stroškov za stvari, kot so posredniki, nasveti in celo uporaba platforme.

Vlagatelji lahko ukrepajo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, saj je trgovanje tako preprosto kot menjava žetonov C20. CRYPTO20 ima tudi najnižje pristojbine. Medtem ko trg običajno ponuja 3 odstotke, letna naročnina CRYPTO20 znaša le 0,5 odstotka na leto. Če želite pomanjkanje posrednika dvigniti na naslednjo stopnjo, je ta platforma popolnoma avtonomna. To pomeni, da človeški vodja ni potreben za dokončanje aktivnega trgovanja, kar pomaga pri zniževanju stroškov.

Izbira kombinacije kriptovalut z indeksnimi skladi

S CRYPTO20 ekipa v bistvu prevzema močan ugled indeksnih skladov in ga uporablja v svetu kriptovalut. To je logičen korak, če upoštevamo, da indeksni skladi neprestano premagujejo povprečja upravljanih skladov in so jih imeli skozi vso svojo zgodovino. Z uporabo CRYPTO20 lahko vlagatelji spremljajo uspešnost kriptotrgov kot celote in jim koristijo.

Indeks uspešnosti

Kakšna sredstva ima CRYPTO20?

Portfelj za CRYPTO20 bo postavljen kot hibridni tip, ki temelji na strategiji trgovanja z indeksi. Vsa sredstva ICO bodo namenjena nakupu sredstev za kriptovalute, ki so osnova sklada. Z enim samim žetonom lahko vlagatelji diverzificirajo in v bistvu vlagajo v top 20 kripto sredstev. Z drugimi besedami, sredstva bodo razdeljena med 20 najboljših kriptovalut.

Kriptovalute bodo uravnotežene vsak teden in bodo izbrane na podlagi tržne kapitalizacije. Vsako sredstvo ima največ 10 odstotkov teže, zato nobeno sredstvo ne more prevladovati nad celotnim portfeljem. Portfelj je vedno izpostavljen široki tržni izpostavljenosti, kar pomaga uravnotežiti pomembno tveganje, ki je običajno povezano s kriptovalutami, saj so te naložbe v primerjavi s fiatnimi valutami in drugimi naložbami še vedno razmeroma nove.

Od 16. avgusta 2017 vsak Bitcoin, Ethereum, Ripple in Bitcoin-cash predstavlja 10 odstotkov portfelja. Druge kriptovalute, vključene od tega datuma, v manjšem deležu vključujejo Dash, Ethereum-Classic, EOS, Iota, Neo, Litecoin, Nem, Qtum, Monero, Omisego, Stratis, Waves, Tenx, Bitshares, Zcash in Steem. Kot smo že omenili, se bodo natančne kriptovalute in odstotek portfelja, ki ga sestavljajo, spreminjali tedensko.

Komu bo všeč CRYPTO20?

Razvijalci, ki stojijo za CRYPTO20, verjamejo, da bo ta platforma močno všeč tistim, ki se ukvarjajo z ustvarjanjem bogastva. Je dobra metoda za tiste, ki si želijo popolne izpostavljenosti s kriptovalutami ali indeksom kriptovalut. Idealni vlagatelj razume, da medtem ko metoda trgovanja z indeksi zmanjšuje tveganje, je trg kriptovalut še vedno zelo spremenljiv. To pomeni, da bi lahko kratkoročno prišlo do izgub. Dolgoročno pa bodo vlagatelji v CRYPTO20 svoj denar povečali kot odgovor na vedno večje trge kriptovalut..

O žetonih C20

Žetoni C20 so bili neposredno povezani s sredstvi, ki so osnova platforme. To omogoča možnost likvidacije znotraj pametnega stika. Ta edinstvena možnost ščiti vašo ceno sredstva, hkrati pa zagotavlja, da ne more iti pod delež osnovnih sredstev, ki jih žeton predstavlja.

Podrobnosti ICO

ICO za CRYPTO20 je v teku. V času pisanja je 2493 podpornikov. Do zdaj je bilo prodanih 5.733.294 C20 z vrednostjo sklada 5.598.802 USD. To vključuje 10.410 eterjev, 377 bitcoinov in 6.349 litecoinov. Po zaključku ICO ne bo več prodanih žetonov C20. Po tej točki bodo žetoni pridobljeni s trgovanjem. ICO se je začel 16. oktobra in bo trajal do 30. novembra.

Podrobnosti ICO

Kako lahko vlagate v ICO?

Naložba v ICO CRYPTO20 je zelo preprosta. Začnite z ustvarjanjem računa na svojem spletnem mestu ali prijavo v obstoječi račun. Račun je potreben za zagotovitev preglednosti vašega investicijskega napredka in lažjega dostopa v prihodnosti. Pomembne podatke boste morali preveriti tudi kot način preprečevanja goljufij. Ko so vaši podatki preverjeni, lahko začnete vlagati tako, da pošljete naslov svoje denarnice ETH, kjer naj bi raje prejemali žetone C20. To ne sme biti naslov za izmenjavo. Nato lahko naložbo pošljete v ETH, BTC ali LTC. Nato si lahko ogledate stanje naložbe, znesek depozita in znesek C20, ki ga boste prejeli na strani svojega računa.

Zaključek

CRYPTO20 ponuja edinstveno rešitev v svetu kriptovalut, ki je naklonjena vsem vlagateljem, ki se počutijo preobremenjeni z raziskavo ali zaskrbljeni zaradi tveganj. Navsezadnje so trgi kriptovalut znani po svoji nestanovitnosti. S CRYPTO20 lahko ohranite privlačne donose, ki jih tradicionalno ponujajo kriptovalute, hkrati pa zmanjšate tveganje in jim olajšate sodelovanje.

Uporabne povezave

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me