Predstavljamo PayPro ICO: Decentralizirano finančno tržišče

PayPro ICO

PayPro se ponaša s tem, da je prvo finančno tržišče v obliki decentralizirane avtonomne organizacije ali DAO. S PayPro lahko vsaka decentralizirana aplikacija ponuja svoje storitve. Ekipa, ki stoji za PayPro, to vidi kot lepo prednost za uporabnike, saj dApps tekmujejo med seboj, kdo bo vaš dobavitelj, namesto da bi morali tekmovati z drugimi strankami, da bi našli pravega. Ker je PayPro v finančnem sektorju, je to močno v nasprotju s trenutnim poslovanjem bank.

PayPro

Da bi dosegel ta cilj, bo PayPro začel z izdelavo univerzalne denarnice, v katero lahko shranite vse najbolj priljubljene kriptovalute in vse vrste žetonov ERC-20. Ko je denarnica dokončana, se ekipa preseli na gradnjo tržnice.

Zakaj je PayPro potreben?

Glede na to, da skupina PayPro svojo prihodnost vidi kot kraj v svetu, kjer se pametne pogodbe uporabljajo za vsakodnevne dejavnosti, vključno z zavarovanjem, trgovanjem in uporabo decentralizirane računalniške moči. S tako veliko decentralizacijo ekipa vidi, da bančništvo sledi isti poti.

Trenutne bančne storitve se po zaslugi svetovnih pobud in aplikacij dApps premikajo k neki decentralizaciji. Težava pa je v tem, da ni skupne platforme, na kateri bi uporabniki lahko brskali, primerjali in dostopali do vseh teh aplikacij dApps. Skupina predvideva, da je trg PayPro postal ta platforma, ki deluje na podoben način kot funkcija Google Play za aplikacije za Android, vendar v svetu dApps za finančni sektor.

Ker se uporablja več pametnih pogodb, bo PayPro uporabnikom omogočil, da vse valute in pametne pogodbe hranijo v eni sami denarnici, kar odpravlja potrebo po več denarnicah. Končni cilj, kot je omenjeno zgoraj, je ustvariti decentraliziran finančni trg, ki uporabnikom omogoča upravljanje in shranjevanje vseh kripto sredstev, vključno z naložbami, valutami in posojili. PayPro bo prvi ponudil tovrstno tržnico.

Kdo stoji za PayPro?

Generalni direktor PayPro je Pablo Ruiz, ki je po izobrazbi diplomirani pravnik in magister znanosti s področja menedžmenta ter prejšnje podjetje pod njegovim pasom. Finančni direktor Gabriel Llambias ima več kot 10 let izkušenj z bančništvom in je pomagal ustanoviti drugo podjetje. Tehnični direktor, Enric Giribet, ima nekaj manj kot 10 let izkušenj s programiranjem, vključno z večletnim razvojem na verigi blokov.

Ekipa PayPro

Roger Baiget je mlajši razvijalec in je delal v podjetju Accenture ter študiral telekomunikacijski inženiring. Tržni svetovalec Jonas Karlberg je ustanovil AmaZix, vodilno podjetje za upravljanje in sodelovanje v skupnosti, ki je bilo ključnega pomena za večkratno uspešno prodajo žetonov. Nazadnje je Josep Sanjuas tehnični svetovalec; je doktor znanosti v računalništvu in zagon na področju analize omrežnega prometa IP.

Kaj bo denarnica?

Denarnica iz PayPro bo delovala kot druge denarnice na trgu, vendar bo ponudila dodatno prednost shranjevanja vseh žetonov ERC-20 in priljubljenih kriptovalut. To je močan kontrast obstoječim denarnicam, ki ponavadi shranjujejo le peščico kriptovalut. Da bi ustvarili denarnico, bo skupina v sistem vključila Ethereum. Ko je denarnica dokončana, lahko tržnico uporabi za naložbe v platforme za množično financiranje. Vsi denarni žetoni, prejeti od naložbe, bi bili shranjeni tudi v denarnici, kar pomeni, da je tam mogoče shraniti vse obveznosti in kripto-sredstva. Glavna valuta v denarnici bo žeton PayPro, ki ga bo enostavno zamenjati z drugimi valutami.

Tržnica & amp; Denarnica

Kaj bo tržnica naredila?

Decentralizirani finančni trg bo prvi te vrste. Tržnica bo imela dve plasti decentralizacije, da bo sledila ciljem razvijalcev. Za začetek ga bodo zgradili na Ethereumu v obliki decentralizirane avtonomne organizacije. Za izpolnitev zahtev DAO bo aplikacija odprtokodna z avtonomnim delovanjem. Uporaba kriptografskega žetona bo nagradila sodelavce, hkrati pa bo uporabnikom omogočila dostop do aplikacije. Če želite PayPro ločiti od dApps in ga uvrstiti med DAO, trg sam odloča in ima notranji kapital.

Poleg tega PayPro ne bo ponujal svojih storitev, kot bi to storila centralizirana platforma. Namesto tega bo povabil finančne dApps, da ponudijo svoje storitve brez postopka preverjanja. To izkorišča decentralizacijo, tako da dApps omogoča, da tekmujejo za vas.

Tržnica

Kaj je PayPro že izpolnjeno?

9. januarja 2015 se je rodil PayPro. Člani ekipe so imeli končni cilj ustvariti banko, vendar so se odločili, da začnejo s plačilnim orodjem. Skupina je orodje lansirala maja 2016, potem ko je od Združenega kraljestva za finančno poslovanje pooblastila za plačilno institucijo. Do maja 2017 je PayPro imel celo leto transakcij, 100 podjetij je uporabljalo orodje in mesečne transakcije v višini 500.000 EUR.

Aprila 2017 so se člani ekipe odločili, da želijo razvijati svojo ponudbo. Začeli so preučevati, kako mislijo, da bodo banke v prihodnosti. To je privedlo do izdaje njihove denarnice iOS novembra istega leta. Ta univerzalna denarnica že lahko shranjuje Bitcoine. Letos, od 8. januarja, je PayPro imel predprodajo ICO. Glavna prodaja ICO se je začela 15. januarja.

Kako je videti načrt prihodnosti?

Naslednja velika stvar za PayPro bo julija 2018, ko bo skupina upala na trg. V tem času bodo razvijalci še naprej redno posodabljali denarnico in dodajali funkcije, ki bodo razširile njeno uporabnost.

Časovnica PayPro

Kaj morate vedeti o ICO in žetonu?

Kot smo že omenili, se je glavna prodaja ICO začela 15. januarja. Minimalna naložba je 0,5 ETH. ICO bo ekipi, ki stoji za PayPro, omogočil, da zbere sredstva, potrebna za izgradnjo platforme. PayPro Token, PIP, je vodilna valuta v ekosistemu platforme. Dobavitelji bodo prejeli PIP po prodaji svojih storitev uporabnikom, vsaka posamezna storitev na trgu pa bo plačana v PIP. Na voljo bo tudi drugi žeton, zPIP, ki skupnosti omogoča, da vrednost poveže s storitvami, ki jih prejme. Ti zPIP bodo sestavni del sistema ocenjevanja za dApps.

Nadgradnja: Prodaja žetonov se zaključi 26. februarja ob 21:00.

Tokensale

Zaključek

Čeprav obstajajo številne denarnice in plačilne platforme, kot so dApps in DAO, bo PayPro ponudil edinstveno perspektivo. Ko se tržnica lansira, bi se morala izkazati za izjemno koristno za tiste, ki želijo izkoristiti obstoječe ali na novo uvedene aplikacije dApps, vendar si raje ogledajo vse možnosti na enem mestu.

Uporabne povezave

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me