Predstavljamo PayPro ICO: Decentralizirano financijsko tržište

PayPro ICO

PayPro ponosi se time što je prvo financijsko tržište u obliku decentralizirane autonomne organizacije ili DAO. Uz PayPro bilo koja decentralizirana aplikacija može ponuditi svoje usluge. Tim koji stoji iza PayPro-a to vidi kao lijepu prednost za korisnike jer se dApps međusobno natječu tko će postati vaš dobavljač, umjesto da se morate natjecati s drugim kupcima kako biste pronašli pravog. Budući da je PayPro u financijskom sektoru, ovo je oštar kontrast načinu na koji banke trenutno posluju.

PayPro

Da bi postigao taj cilj, PayPro će započeti s izgradnjom univerzalnog novčanika u koji se mogu pohraniti sve najpopularnije kriptovalute, kao i sve vrste ERC-20 tokena. Nakon što novčanik bude završen, tim će prijeći na izgradnju tržnice.

Zašto je PayPro potreban?

Prema njegovoj tehničkoj knjizi, PayPro tim svoju budućnost vidi kao mjesto u svijetu u kojem se pametni ugovori koriste za svakodnevne aktivnosti, uključujući osiguranje, trgovinu i korištenje decentraliziranog računarskog napajanja. S toliko puno decentralizacije, tim vidi da bankarstvo slijedi istu rutu.

Trenutne bankarske usluge kreću se prema nekoj decentralizaciji zahvaljujući svjetskim inicijativama i dAppsima. Međutim, problem je što ne postoji zajednička platforma na kojoj korisnici mogu pregledavati, uspoređivati ​​i pristupati svim tim dApps-ima. Tim zamišlja da tržište PayPro-a postaje ova platforma, koja radi na sličan način kao Google Play funkcija za Android aplikacije, ali u svijetu dApps-a za financijski sektor.

Kako se koristi više pametnih ugovora, PayPro će omogućiti korisnicima da drže sve valute i pametne ugovore u jednom novčaniku, eliminirajući potrebu da imaju više novčanika. Krajnji cilj, kao što je gore spomenuto, je stvaranje decentraliziranog financijskog tržišta koje korisnicima omogućuje upravljanje i pohranu sve kripto imovine, uključujući ulaganja, valute i zajmove. PayPro će biti prvi koji će ponuditi ovu vrstu tržišta.

Tko stoji iza PayProa?

Izvršni direktor PayPro-a je Pablo Ruiz, koji je diplomirao pravo i magistar znanosti iz menadžmenta, plus prethodna tvrtka pod njegovim pasom. Financijski direktor, Gabriel Llambias, ima više od 10 godina iskustva s bankarstvom i pomogao je pokrenuti drugu tvrtku. Tehnički direktor, Enric Giribet, ima nešto manje od 10 godina iskustva s programiranjem, uključujući i više godina s razvojem na blockchainu.

PayPro tim

Roger Baiget je mlađi programer i radio je u Accentureu i studirao je telekomunikacijski inženjering. Savjetnik za marketing Jonas Karlberg osnovao je AmaZix, vodeću tvrtku za upravljanje i angažman u zajednici koja je bila presudna za višestruku uspješnu prodaju tokena. Napokon, Josep Sanjuas je tehnički savjetnik; doktorirao je u računalnoj znanosti i pokretanje u području analize IP mrežnog prometa.

Što će novčanik?

Novčanik s PayProa funkcionirat će kao i drugi novčanici na tržištu, ali pružit će dodatnu pogodnost pohrane svih ERC-20 tokena i popularnih kriptovaluta. Ovo je oštar kontrast postojećim novčanicima koji imaju tendenciju pohraniti samo nekoliko kripto valuta. Da bi stvorio novčanik, tim će integrirati Ethereum u sustav. Jednom dovršen, novčanik može koristiti tržište za ulaganje u platforme za crowdfunding. Svi tokeni primljeni od ulaganja također će se pohraniti na novčanik, što znači da se tamo mogu pohraniti sve obveze i kripto-imovina. Glavna valuta u novčaniku bit će PayPro token, koji će biti lako zamijeniti s drugim valutama.

Tržište & amp; Novčanik

Što će tržnica učiniti?

Decentralizirano financijsko tržište bit će prvo takve vrste. Tržište će imati dva sloja decentralizacije kako bi slijedili ciljeve programera. Za početak će ga graditi na Ethereumu u obliku decentralizirane autonomne organizacije. Kako bi udovoljila zahtjevima DAO-a, aplikacija će biti otvorenog koda s autonomnim radom. Korištenje kriptografskog tokena nagradit će suradnike, a korisnicima istovremeno omogućiti pristup aplikaciji. Da bi PayPro odvojio od dApps-a i omogućio mu da se klasificira kao DAO, tržište samostalno donosi odluke i ima interni kapital.

Uz to, PayPro neće nuditi vlastite usluge, kao što bi to imala centralizirana platforma. Umjesto toga, pozvat će financijske daprimatelje da ponude svoje usluge bez postupka provjere. Ovo iskorištava decentralizaciju dopuštajući dApps-u da se natječe kako bi vas osvojio.

Tržište

Što je PayPro već ispunjeno?

Dana 9. siječnja 2015. godine rođen je PayPro. Članovi tima imali su konačni cilj stvoriti banku, ali odlučili su započeti s alatom za plaćanje. Tim je lansirao alat u svibnju 2016. godine, nakon što je dobio odobrenje od UK Financial Conduct Authority da bude platna institucija. Do svibnja 2017. PayPro je imao cijelu godinu transakcija, a 100 tvrtki koristilo je taj alat i mjesečne transakcije od 500 000 eura.

U travnju 2017. članovi tima odlučili su da žele razvijati svoju ponudu. Počeli su ispitivati ​​kako misle da će banke biti u budućnosti. To je dovelo do puštanja njihovog iOS novčanika u studenom te godine. Ovaj univerzalni novčanik već je u stanju pohraniti Bitcoine. Samo ove godine, počevši od 8. siječnja, PayPro je imao ICO pretprodaju. ICO glavna prodaja započela je 15. siječnja.

Kako izgleda budući putokaz?

Sljedeća velika stvar za PayPro bit će u srpnju 2018. godine, kada se tim nada pokretanju tržišta. U međuvremenu, programeri će i dalje povremeno ažurirati novčanik, dodajući značajke kako bi proširili njegovu korisnost.

PayPro vremenska crta

Što biste trebali znati o ICO-u i tokenu?

Kao što je spomenuto, glavna prodaja ICO-a započela je 15. siječnja. Minimalno ulaganje je 0,5 ETH. ICO će omogućiti timu koji stoji iza PayPro-a da prikupi sredstva potrebna za izgradnju platforme. PayPro Token, PIP, vodeća je valuta u ekosustavu platforme. Dobavljači će dobiti PIP-ove po prodaji svojih usluga korisnicima, a svaka pojedinačna usluga na tržištu platit će se u PIP-u. Tu će biti i drugi token, zPIP, koji zajednici omogućuje da poveže vrijednost sa uslugama koje dobivaju. Ovi zPIP-ovi bit će sastavni dio sustava ocjenjivanja za dApps.

Ažuriraj: Prodaja žetona završava 26. veljače u 21:00.

Tokensale

Zaključak

Iako postoje brojni novčanici i platforme za plaćanje kao dApps i DAO, PayPro će ponuditi jedinstvenu perspektivu. Jednom kada se tržište pokrene, trebalo bi se pokazati nevjerojatno korisnim za one koji žele iskoristiti postojeće ili novo pokrenute dApps, ali više vole imati mogućnost pregleda svih opcija na jednom mjestu.

korisni linkovi