Predstavljamo Robo Advisor Coin: platforma za predviđanje kriptovaluta

RoboAdvisorCoin

Jedan od najnovijih unosa u svijetu kriptovaluta, Robo savjetnik Coin kombinira umjetnu inteligenciju s kriptovalutom i blockchainom. Tim koji stoji iza njega marljivo radi od 2013. godine na razvoju najpouzdanije i najnaprednije tehnologije za izradu prognoza o vrijednosnim papirima.

Uz Robo Advisor trebali biste moći primati dnevne prognoze uz statistiku vezanu uz kriptovalute i njihove tokene. RAC će biti prvi pružatelj terminskih ugovora na kriptovalutama, što ga čini prijeko potrebnom inovacijom na tržištu.

Web stranica Roboadvisor

Kako izgleda putokaz Robo Coin Advisor-a?

Robo savjetnik za kovanice započela je još 2013. godine, a prvo izdanje platforme bilo je 2014. Tim je dodao virtualne portfelje 2015., a Robo Advisor za sve postao je dostupan 2016. Ranije ove godine (2017.) tim je isporučio minimalno održivi proizvod koji se financira iz vlastitog izvora. Sada će ICO započeti, dajući platformi potrebna sredstva za pružanje pouzdanih prognoza korisnicima.

Tko je stvorio Robo savjetnika za kovanice?

Izvršni direktor i osnivač Robo Coin Advisora ​​je Edoardo Narduzzi, serijski poduzetnik u svijetu ICT-a. U posljednjih 20 godina osnovao je desetak tehnoloških i ICT tvrtki, otvorivši više od 2000 radnih mjesta. Također ima predznanje iz financijskog novinarstva i iskustvo u upravnom odboru raznih banaka, kao i tehnoloških i financijskih tvrtki. Alessandro Lentini, glavni tehnički direktor i suosnivač, cjeloviti je znanstvenik podataka koji također ima vrlo jaku pozadinu u računalnim znanostima. Stručnjak je za praćenje novih tehnologija i procjenu njihovog potencijala.

Marco Querini je IT savjetnik i stručnjak je za svijet računalne sigurnosti. Živo ga zanimaju tržišta financijskih predviđanja, decentralizirana infrastruktura i blockchain tehnologije. Glavni financijski direktor, Federico Narduzzi, financijski je savjetnik koji surađuje s europskom agencijom za certificiranje. Andrea Bianchini je web programer i ima nekoliko godina iskustva u web razvoju i front-end okvirima i tehnologijama. Stefano Mazzarini, softverski inženjer, ima više od sedam godina iskustva. Među ostalim članovima tima su Alessio Ciancio kao direktor digitalne umjetnosti i Giuseppe Marazia kao CMO.

Kako izgleda platforma?

Jednom dovršena i pokrenuta, platforma za Robo Advisor Coin pružat će dnevna predviđanja i prognoze kriptovaluta. Bit će takvih podataka kao što su izvorna istraživanja, izvještaji i dubinske analize. Robo Advisor motor ili umjetna inteligencija predviđaju. Blockchain tehnologija tada provjerava svoj integritet, točnost i autentičnost.

U usporedbi s drugim sličnim platformama, Robo Advisor Coin jednostavan je i lagan za upotrebu, što ga čini prijateljskim za one koji imaju sve razine iskustva. AI omogućuje veće prognoze koje se prilagođavaju, za razliku od manjih analiza drugih programa. Platforma može pružiti analize i prognoze za niz sektora, tržišta, vrijednosnih papira i zemalja. Ulagači mogu primati personalizirana izvješća na zahtjev.

Je li algoritam testiran?

Iako platforma još nije pokrenuta, algoritam koji stoji iza nje ima izvrsne rezultate. Zapravo je 80 posto robo-portfelja imalo pozitivan prinos u prvoj godini.

Postoje li ICO prekretnice?

Tijekom ICO-a bit će tri različite prekretnice. Do 3.000 ETH, omjer će biti 28 RAC za svaki 1 ETH. Ovo je minimalna granica. Mekani poklopac iznosi 15.000 ETH. Prije ove točke, 24 RAC bit će ekvivalent 1 ETH. Napokon, tvrda kapa iznosi 100 000 ETH, prije čega je 18 RAC 1 ETH.

Kako možete sudjelovati u ICO-u?

ICO započinje 24. studenog 2017. Ne postoji minimalni iznos doprinosa niti maksimalni iznos doprinosa. Oni koji žele pridonijeti ICO-u to mogu učiniti s MetaMask, Mist, MyEtherWallet ili Parity. Nažalost, oni iz Sjedinjenih Država i Republike Singapur ne mogu sudjelovati u ICO-u.

Što još trebate znati o ICO-u?

U Robo savjetniku za kovanice ICO bit će vrlo jednostavno sudjelovati jer djeluje poput ostalih početnih ponuda novčića. Postoji 4 milijuna tokena Robo Advisor Coin. Dvadeset i pet posto tokena odnosi se na kombinaciju savjetnika, kampanje, partnera, ICO troškova, budućeg financiranja tvrtke i tima. Još 25 posto ostaje u rezervi, što omogućuje dodatnu stabilnost u projektu i najnižu cijenu. Napokon, čak 50 posto bit će podijeljeno suradnicima kroz ICO. Ako ijedan RAC token ostane, ostat će uz Robo Advisor Coin platformu.

Oni koji doprinesu ICO-u dobit će svoje tokene čim pošalju svoj ETH na pametnu adresu ugovora. Neće biti dividendi u sustavu tokena, ali postoji mogućnost budućeg sustava bonova. Programeri očekuju da će se tokeni pojaviti na glavnim burzama za dva do četiri tjedna nakon završetka ICO-a. Iako ne postoji jamstvo za vremenski raspored, tim će raditi na tome da ga što prije navede.

Kako će se financirati?

Proračun za Robo Coin Advisor već je postavljen u smislu općih postotaka. Šezdeset posto usmjerit će se na istraživanje i razvoj, pomažući u uvođenju rješenja i svim prilagodbama koje treba usput izvršiti. Deset posto ići će na administraciju, poput računovodstva, osiguranja i pravnih troškova. Petnaest posto koristit će se za marketing, uključujući proširenje svijesti i usvajanje RAC sustava. Ova dodjela također uključuje održavanje i rast zajednice širom svijeta. Devet posto se izdvaja u rezervu u slučaju nepredviđenih troškova. Konačno, 6 posto će pripasti dobavljačima, poput dobavljača treće strane, za stvari poput marketinga, odnosa s javnošću, inženjeringa, partnerstva, pridruženih programa i hakiranja rasta.

Zaključak

Za one koji su zainteresirani za proširenje portfelja ulaganjem u kriptovalute, Robo Coin Advisor može biti vrlo koristan alat. Pružit će vrlo precizne prognoze u pogledu terminskih termina, omogućavajući investitorima da predvide koja su ulaganja idealna. Na temelju povijesti algoritma, ulagači bi trebali vidjeti dobre rezultate zarađujući novac s vremenom pomoću platforme.

korisni linkovi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me