Predstavljamo VIABET ICO: Igre na srečo v oblaku, kjer lahko postanete igralnica

Viabet ICO

VIABET je za razliko od katere koli druge stavne platforme, ki je trenutno na voljo. Čeprav trenutno obstajajo številne platforme, VIABET izstopa s svojo sposobnostjo, da spremeni način igranja spletnih iger na srečo. Tisti, ki stojijo za VIABET, so videli, da se je prehod začel, ko so se pojavile decentralizirane igralnice s kriptovalutami, ki so jim sledile dokazljivo poštene igralnice z 0-odstotno prednostjo.

Viabet ICO

Z VIABET lahko uporabniki igrajo spletne igralniške igre ali ustvarjajo svoje. To uporabnikom omogoča ustvarjanje dobička na enega od dveh načinov: z vodenjem lastne igre ali v tradicionalnem smislu iger na srečo.

V čem se VIABET razlikuje od drugih iger na srečo?

Največja razlika med VIABET in drugimi igrami na srečo je sposobnost ustvarjanja in gostovanja igralniške igre. To še nikoli ni bilo storjeno, kar daje VIABET-u način, da izstopa iz množice. Ta svež pristop v bistvu omogoča igralcem, da izberejo svoja pravila in igre v spletni igralnici VIABET. To je podobno tradicionalnim stavniškim spletnim mestom, kot je BetFair, ki je bila ena prvih spletnih strani z igrami na srečo, ki je običajnim ljudem omogočala ponudbo kvote za športne prireditve in v bistvu “postala stavnica”.

Poleg tega je VIABET pregleden in vsebuje spodbude, ki mu omogočajo, da popolnoma spremeni panogo spletnih iger na srečo. VIABET uporablja verigo blokov, da zagotovi pravičnost pri vseh igrah na srečo. Blockchain tudi izboljša odpornost proti goljufijam, hkrati pa preprečuje manipulacije. Zagotavlja tudi preverljivost, saj so transakcije pregledne.

Kako delujejo stave v oblaku?

V poenostavljenem primeru stav v oblaku bi uporabnik A ustvaril račun, se pridružil kot hiša in nato ustvaril igro po meri z lastnimi parametri in kvotami v platformi VIABET. Ko uporabnik A vloži dovolj žetonov VIA, postanejo igralnica in dobijo hišni rob. Drugi igralci, kot je uporabnik B, se lahko nato pridružijo igram uporabnika A po meri. Če uporabnik B zmaga v igri, se uporabniku A (ki igra vlogo hiše) zaračuna znesek izgube, medtem ko se uporabniku B pripiše znesek izgube. Če uporabnik B izgubi, se zgodi ravno nasprotno, pri čemer ima uporabnik B breme, uporabnik A pa kredit.

Kako zaslužite z lastnimi igralnimi igrami?

Razumeti, kako uporabniki zaslužijo z igrami na srečo, bi moralo biti dokaj enostavno. ki se dogaja stoletja. Za tiste, ki želijo ustvariti in predstaviti svoje igralniške igre, obstajata dve glavni možnosti.

Lahko se odločite za VIABET, ki bo financiral bančni račun in izkoristil njegovo tržno prisotnost kot način za promocijo vaše igre. V tem primeru bi prejeli odstotek dobička od igre. Druga možnost je, da igro naložite v lastna sredstva. V tem primeru dobite večino denarja in plačate VIABET-u majhen odstotek kot provizijo za oglaševanje, promocijo in gostovanje. To lahko tistim, ki stojijo za igrami, da še en vir pasivnega dohodka.

Za tiste, ki vodijo denarne igre, lahko izberete bodisi 5 do 20-odstotni prevzem vsakega pota z omejitvijo od 5 do 10 dolarjev bodisi pobirate določen znesek vsake pol ure, od 5 do 15 dolarjev glede na vložke. V primeru turnirjev lahko prejmete odstotek zneska za vstop ali izberete turnirsko takso. Primer je delitev 80/20, pri čemer 20 odstotkov nameni vam.

Edina provizija, ki jo plača VIABET, je provizija za vzdrževanje, upravljanje in upravljanje iger.

Kaj počne sistem Double-Token?

Druga edinstvena značilnost VIABET-a je sistem dvojnih žetonov, znan kot DTS. Če želite ustvariti svojo igralniško igro, morate kupiti in nato vložiti žetone VIA ter igrati najmanjše število krogov iger. Na ta način zaslužite Edge Tokens. Ko se te seštevajo, se lahko kvalificirate za igralnico namesto za povprečnega igralca. Ko dosežete to sposobnost, dobite hišne kvote. Robni žetoni so pomožni žetoni znotraj hiše. Te lahko uporabite tudi za izmenjave z drugimi igralci v platformi za stave v oblaku.

Žetoni

Tisti, ki imajo žetone VIA, lahko sodelujejo tudi v četrtletnem programu odkupa VIA. Vsako četrtletje VIABET ponuja odkup kar 10 deset odstotkov žetonov vsakega imetnika.

Podrobnosti ICO

Predprodaja ICO za VIABET se bo začel 14. novembra, javna množična prodaja ICO pa se začne 11. decembra. VIA je kriptovaluta, ki temelji na tehnologiji Ethereum. Ta kriptovaluta daje VIABET-u možnost, da ustvari avtonomno in pošteno platformo za stave v oblaku.

Ima zaklenjeno zalogo in omejene količine, brez redčenja. Skupno bo ustvarjenih 70 milijonov žetonov VIA. Sedemdeset odstotkov bo namenjenih udeležencem ICO, ostalih 30 odstotkov pa jih ostane pri lastnikih.

Po množični prodaji bo 40 odstotkov zbranih sredstev šlo na račun hiše VIABET. Nadaljnjih 20 odstotkov bo šlo za trženje, 20 odstotkov za razvoj, 10 odstotkov za poslovanje, 9 odstotkov za pravne in 1 odstotek za nagrade.

Podrobnosti ICO

Katere igre so na voljo?

Seznam iger, ki so na voljo na VIABET, se nenehno širi. V prvem četrtletju 2018 je cilj imeti na voljo športne stave, blackjack, ruleto in kocke. Četrt dve dodatki vključujejo medsebojne poker turnirje in igre trgovcev v živo.

Poker igra

Kaj je še načrtovano?

Uradna spletna stran se bo začela izvajati v prvem četrtletju leta 2018, skupaj z izvajanjem večkriptovalut. Sprva bo VIABET podpiral Litecoin, Ethereum Classic, Ethereum, Bitcoin in Bitcoin Cash. V tem četrtletju se bo začel tudi program odkupa VIABET.

Načrt

V drugem četrtletju bo prišlo do izdaje alfa platforme VIABET Cloud Betting. V tretjem četrtletju bo prišlo do lansiranja beta, skupaj z dodatnimi kriptovalutami, mobilnimi aplikacijami, implementacijo fiat prehoda in splošno širitvijo. VIABET se bo pogajal tudi z drugimi spletnimi igralnicami o integraciji platforme VIA.

Zaključek

Čeprav se VIABET na prvi pogled zdi podoben drugim obstoječim platformam, je resnično inovativen in v svet spletnih iger dodaja povsem novo plast. Sposobnost igranja iger na srečo v tradicionalnem smislu ali razvoja in uvedbe lastne igralniške igre je edinstvena, saj imajo tisti, ki cenijo igralniške igre, več načinov, da se vključijo, zabavajo in zaslužijo..

Uporabne povezave

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me