Shping Token Sale: kriptovaluta za trženje kupcev in nagrade

Trenutno poteka prodaja žetona Shping, zato je pravi čas, da izveste več o tej tehnologiji veriženja blokov. Shping želi nakupovanje narediti bolj koristno, varnejše in pametnejše. Projekt že ima aktivne partnerje z vsega sveta, kar kaže, da platforma deluje in ima veliko podpore.

Spletno mesto Shping

Kaj počne Shping?

Shping ima več funkcij in služi kot integrirana storitev, ki v en ekosistem vključuje trženje kupcev, varnost izdelkov, globalno bazo podatkov o izdelkih in zaščito blagovne znamke. Potrošniki prejmejo nagrade za uporabo platforme in prispevanje k njej, kovanec Shping pa bo spodbudil platformo, tako njeno uvedbo kot tudi rast med kupci.

Ali aplikacija Shping ponuja popolno funkcionalnost?

Z aplikacijo Shping lahko potrošniki storijo vse, kar je povezano s platformo. Ogledajo si lahko sestavine izdelka in si ogledajo podrobne informacije o njegovem poreklu, sestavi in ​​hranilni vrednosti. Ogledajo si lahko tudi dodatne informacije, ki jih blagovne znamke želijo deliti, na primer videoposnetke, oglase, recepte, priročnike za izdelke in dokumentarne filme o “snemanju”.

Kako deluje

Potrošnike spodbujamo, da uporabljajo aplikacijo Shping za posodobitev globalne baze podatkov o izdelkih, zlasti za izdelke, ki potrebujejo več informacij. Uporabniki lahko tudi ocenjujejo izdelke, berejo in pišejo ocene, izpolnjujejo raziskave blagovnih znamk in vprašalnike ter preverjajo, ali je bil izdelek odpoklican. Blagovne znamke lahko uporabnikom aktivirajo dodatne funkcije, vključno z registracijo izdelkov za garancijo in preverjanjem pristnosti izdelka. Certifikacijski organi lahko uporabnikom aktivirajo tudi informacije o certifikacijah izdelka.

Kako imajo potrošniki in podjetja koristi od Shpinga?

Potrošniki lahko Shping uporabljajo za skeniranje črtne kode izdelka v mobilni aplikaciji Shping. To tudi pomaga razširiti bazo podatkov o izdelkih in jim omogoči, da posodobijo podrobnosti o izdelku in napišejo mnenja. Potrošniki nato prejmejo Shping Coins kot nagrado.

Blagovne znamke lahko Shping uporabljajo za trženje potrošnikov. Uporabniki bodo prejeli predstavitve in priporočila za izdelke glede na svoje želje, profil in lokacijo. Blagovne znamke lahko potrošnike nagradijo tudi za ogled promocij, na primer videoposnetkov, z Shping Coins. Zahvaljujoč Shpingu bodo blagovne znamke lahko uporabljale digitalne podpise, da zagotovijo pristnost izdelka, preprečijo, da bi ponarejeni izdelki prišli na trg, in preprečijo odpoklic.

Potrošniki, blagovne znamke in trgovci bodo imeli koristi od novih načinov medsebojnega komuniciranja in interakcije. To lahko privede do bolj smiselne in koristne nakupovalne izkušnje, ki temelji na zaupanju in zaupanju v izdelek.

Kakšne so funkcije Shping Coins?

Shping Coins so gorivo platforme Shping in njena glavna decentralizirana valuta. Kupci prejmejo Shping Coins v zameno za uporabo in prispevanje k aplikaciji. Pooblaščeni zastopniki, kot so blagovne znamke, certifikacijski organi in trgovci na drobno, lahko s Shping Coins nagradijo in spodbudijo potrošnike v različnih situacijah na drobno. Z Shping Coin lahko ti subjekti vplivajo na kupčevo odločitev o nakupu, spodbujajo zvestobo in angažiranost potrošnikov ter potrjujejo pristnost izdelka.

Shping Coin

Kaj morate vedeti o prodaji Shping Token?

Predprodaja Shping Coins je že potekala od 22. do 31. januarja. Množična prodaja se je začela 22. februarja in se bo nadaljevala do 23. marca. Predprodaja je vključevala bonus v višini 40 odstotkov Shping Coins, najmanjši nakup žetonov pa je bil 300.000 Shping Coins. Začetna stopnja je 0,01 USD.

Časovnica prodaje žetonov

Tisti, ki sodelujejo v tekoči prodaji žetonov, lahko prejmejo tudi bonuse, odvisno od njihove naložbe. Za vsakogar, ki ima ali bo pridobil več kot milijon Shping kovancev (brez bonusov), je na voljo milijon + dodaten bonus. Ti sodelavci bodo prejeli 25-odstotni bonus in platinasti status za življenje pod pogojem, da bodo njihovi žetoni zaklenjeni šest mesecev po prodaji žetonov.

Tisti, ki prispevajo manj, bodo upravičeni tudi do bonusov, minimalni prispevek v katerem koli trenutku pa je 1.000 kupljenih žetonov. Prvi dan prodaje (22. februarja) je vključeval 20-odstotni bonus, ki je do 1. marca padel na 15 odstotkov. Bonus nato znaša 10 odstotkov do 8. marca in 5 odstotkov do 15. marca. Zadnji teden prodaje je nimajo nobenega bonusa. Ti sodelavci lahko status Shping Platinum za življenje dobijo tudi z nakupom 100.000 kovancev do 1. marca, 150.000 do 8. marca, 200.000 do 15. marca ali 250.000 do 23. marca.

42 odstotkov iz bazena Shping Coin bo uporabljenih za spodbujanje uporabnikov ter spodbujanje zmogljivosti in rasti platforme. Ti 42 odstotkov je znan kot rezervni bazen. Obstaja tudi program Shping Bounty, ki udeležence nagrajuje s Shping Coins, kar predstavlja 1 odstotek skupne ponudbe žetonov 10 milijard. Petdeset odstotkov žetonov je razdeljenih med prodajo žetonov, dodatnih 5 odstotkov gre svetovalcem in 2 odstotka ekipi Shping.

Sodelujoči imajo možnost, da po potrditvi transakcije prejmejo svoje kovance Shping v želeno denarnico z žetoni, vendar kovancev ne morejo premikati, dokler se prodaja žetonov ne konča. Tisti, ki kupujejo žetone, se lahko odločijo tudi, da bodo svoje žetone začeli uporabljati na platformi. Prebivalci ZDA, Nove Zelandije in Kitajske ne morejo sodelovati pri prodaji žetonov.

Kakšne partnerje ima Shping?

Kot smo že omenili, so Shpingovi aktivni partnerji iz celega sveta. V Avstraliji vključujejo nacionalno zvezo kmetov in avstralsko certificirano organsko snov. Slednji je največji organ za certificiranje organskih proizvodov v državi. Na Novi Zelandiji vključujejo vladno družbo AsureQuality. Med drugimi partnerji sta tudi Azijska cona za varnost hrane v Changchunu na Kitajskem in Rosselkhoznadzor, ruska zvezna služba, zadolžena za veterinarski in fitosanitarni nadzor. Shping se trenutno pogaja tudi z več podjetji in oblastmi po vsem svetu.

Partnerji

Partnerstvo s temi certifikacijskimi organi je ključni del Shpinga, saj omogoča platformi, da vključuje certificirane podatke in rezultate preskusov izdelkov, tako da so informacije dostopne uporabnikom.

Zaključek

Shping bi moral pritegniti vse, ki se ukvarjajo z industrijo. Potrošniki bodo cenili nagrade za ocene in še več, blagovnim znamkam pa bo všeč sposobnost boljšega doseganja strank, izboljšanja angažiranosti in zaupanja v njihove izdelke. Uporaba Shping Coin bo osrednjega pomena za platformo, ki naj bi poenostavila vse transakcije in nagrade, tako da bo vsem vpletenim subjektom olajšala interakcijo.

Uporabne povezave

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me