Pregled Crypto.com: Crypto Exchange z nekaterimi edinstvenimi lastnostmi izdelkov

Pregled izmenjave Crypto.com

Začetek leta 2016 kot pionir v svetu kriptovalute, Crypto.com je bil in je še vedno v misiji, da pospeši prehod na kriptovalute po vsem svetu. Obstaja veliko kripto borz, vendar Crypto.com svojim strankam ponuja več kot številne druge platforme.

Medtem ko so ljudje postopoma sprejemali nove digitalne valute z naraščajočim razvojem boljših platform, je Crypto.com presegel in ima eno najmočnejših platform, ki ji zaupa milijon uporabnikov po vsem svetu.

V poskusu spodbujanja množičnega sprejemanja kriptov je Crypto.com sodeloval s podjetjem Travala.com v strateškem sodelovanju, vključno z vključitvijo Crypto.com Pay na spletni strani za potovanja.

Crypto.com ponuja tudi številne druge storitve, povezane s kripto, in s platformo bi lahko oseba nadomestila vlogo fiat valute na številnih področjih svojega življenja. Nova funkcija, ki jo je Crypto.com pred kratkim dodal, je Exchange, ki uporabnikom omogoča trgovanje na stabilni platformi za izmenjavo.

Obiščite Crypto.com

Izmenjava Crypto.com

Leta 2019 je Crypto.com predstavil novo funkcijo: a Izmenjava kriptovalut. Ta inovacija utira pot širši uporabi kriptofonov in dodaja robustnost svoji že dobro zasnovani platformi.

Skupaj z močmi spletnega vmesnika za trgovanje, API-ja za trgovanje in poceni aplikacije Crypto.com bo začetek izmenjave kriptovalut Crypto.com okrepil svoj položaj v svetu kriptovalut..

Izmenjava crypto.comIzmenjava crypto.com

Izmenjava informacij

Izmenjava Crypto.com pomaga več kot dvema milijonoma uporabnikov trgovati z digitalnimi sredstvi v enem izmed najbolj dostopnih in stabilnih omrežij na trgu.

Ponudbe Crypto.com Cryptocurrency Exchange vključujejo:

  • Likvidnost: Uporabniki dobijo dostop do velike globalne platforme in konkurenčnih stopenj izvajanja z naprednim sistemom likvidnosti Vortex Crypto.com
  • Provizije za trgovanje: Glede na obseg trgovanja v zadnjih 30 dneh in stopnjo vložka CRO v zameno lahko uživate do 100% popusta na provizijo za trgovanje, več informacij je na voljo v tukaj
  • Skrbništvo in upravljanje varnosti:com je ena prvih platform, ki je dosegla ISO certifikat 27001: 2013, stopnja 1 PCI DSS in CCSS (3. stopnja) Ledger Vault uveljavitev in sodelovanje

Crypto.com Exchange ima zdaj na seznamu 35 tržnih parov. Z Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), EOS, XLM, MCO, CRO, USDC, USDT in drugimi priljubljenimi žetoni je mogoče trgovati prek borze Crypto.com. Seznam kriptovalut se bo verjetno povečeval v prihodnjih mesecih in letih.

Kovanec Crypto.com (CRO)

V tem času bo platforma delovala na osnovi Crypto.com Coin (CRO).

Uporabniški računi bodo opremljeni z dodatnimi funkcijami in ugodnostmi, kot so dostopnost, nizki stroški in konkurenčni stroški izvedbe, žeton CRO pa bo uporabnikom pomagal še bolj izkoristiti platformo.

CRO Staking

Kako deluje?

Uporabniki lahko s CRO vložki dobijo trgovinske popuste do 100%.

Koristi, ki uporabnikom omogočajo, da zaslužijo 20% letno (plača se dnevno), so na voljo uporabnikom, ki najmanj 6 mesecev vložijo najmanj 10.000 CRO. Dnevne obresti se izračunajo kot:

Dnevne obresti = Znesek glavnice (v vloženi kriptovaluti) x (APR / 365)

Na primer, če ste 180 dni vložili 10.000 CRO, bi vsak dan prejeli 5.47945205 CRO kot obresti. Za več informacij o ugodnostih v zvezi s CRO obiščite Crypto.com.

Z vložkom 10.000 CRO v Crypto.com Exchange bodo uporabniki lahko sodelovali v drugi funkciji, imenovani Syndicate. Sistem zbiranja sredstev „Syndicate“ bo na borzi navajal nova digitalna sredstva, ki bodo imetnikom CRO omogočila, da prejmejo prednostno dodelitev žetonov za trgovalne dogodke. Prosimo, obiščite tukaj za več podrobnosti

Vložite CRO na izmenjavo Crypto.comVložite CRO na izmenjavo Crypto.com

Depoziti & Umiki

Kako položiti na borzo:

  • Položite kriptovaluto na denarnico Exchange: se boste morali prijaviti v aplikacijo Crypto.com. Nato na domači strani sledite vrstnemu redu: Prenos – umik – kripto – izmenjava Crypto.com. Postopek je končan, ko izberete kriptovaluto s takojšnjim prenosom in brez dodatnih stroškov.
  • Polog z naslova zunanje denarnice: Najprej se morate prijaviti v Crypto.com Exchange, nato pa v zgornjem kotu izberite gumb Stanje. Naslednji korak je izbrati kriptovaluto, ki jo želite položiti.
  • Depozit v kriptovalutah je mogoče upravljati na dva načina: Kopirajte naslov ali prikažite kodo QR. Po tem ne pozabite pregledati podatkov o dvigu, tako da preverite kopijo pravilnega naslova za polog, ustrezne provizije in druge podrobnosti o potrditvi. Ko je pravilna številka potrjena, boste po uspešnem nakazilu prejeli e-poštno obvestilo.

Kako dvigniti na borzi

Ta postopek je bolj ali manj enak kot polog. Če želite podrobno prebrati, kako dvigniti denar, samo kliknite tukaj za informacije od Crypto.com.

PologPolog

Trgovanje na borzi Crypto.com

Na borzi Crypto.com lahko začnete trgovati z začetno stopnjo (dostop do te funkcije bodo imeli tudi napredni nivoji):

  • Prvi korak je prijava v Crypto.com Exchange. Ko je ta postopek končan, lahko dejansko trgujete na borzi.
  • V zgornjem levem kotu navigacijske vrstice izberite zavihek Trgi, nato izberite želeni trg za trgovanje.
  • Pojdite na valutni trg in izberite Trgovina (npr. Če želite MCO zamenjati v BTC ali če želite MCO kupiti z BTC, pojdite na BTC Markets in izberite menjalni par MCO / BTC). Nato se vam prikaže stran za trgovanje.
  • V spodnjem desnem kotu strani lahko enostavno najdete razdelek Omejitev in tržno naročilo. Spustite vrednost in vsoto, ki jo želite kupiti ali prodati.

Sklenili ste in stanje bo prikazano na vašem računu. Crypto.com je preprosta platforma za trgovanje, ki strankam Crypto.com omogoča, da trgujejo z različnimi žetoni po izjemnih cenah.

Zaslon za trgovanjeZaslon za trgovanje

Druge lastnosti

Izmenjava Crypto.com je izjemno uporabna lastnost, sama platforma pa ima še veliko drugih orodij, ki omogočajo odličen način za vključitev kriptoslov v vaše vsakdanje življenje. Morda boste še vedno morali uporabiti fiat valuto za plačilo nekaterih računov, vendar lahko z Crypto.com varčujete in porabite v decentralizirani valuti.

Kartica MCO Visa

Verjetno najbolj uporabno kripto orodje, ki ga ponuja Crypto.com, je Kartica MCO Visa. Kdor koli v ZDA (49 zveznih državah), EU ali Singapurju lahko s kartico MCO Visa porabi kripto na milijonih lokacij po vsem svetu.

Kartico je enostavno uporabljati. Vse, kar morate storiti, je, da se odločite, katero kartico želite (obstaja več možnosti, kliknite tukaj za več podrobnosti), vložite znesek MCO žetonov na raven in nato lahko začnete porabljati.

Zaslužite obresti za kripto vloge

Crypto.com poleg tega, da ponuja možnosti kripto izmenjave in porabe, obravnava eno največjih težav za kripto vlagatelje. Tako kot zlato je tudi kriptos težko varno donositi, saj niso obrestovalna valuta.

Crypto.com svojim strankam omogoča, da svoje kripto naložijo na podlagi možnosti fleksibilnega, enomesečnega ali trimesečnega roka in bo plačal obresti na te žetone. Znesek, ki ga lahko prejmete v obresti, je odvisen od zneska, ki ga deponirate, žetona in časa, ko deponirate žetone.

Podobno kot potrdilo o vlogi, večji kot je znesek, ki ga položite, in daljše je trajanje, več obresti boste prejeli. To je odlična lastnost in na odličen način zaokroži ponudbe podjetja Crypto.com.

Zaključek

Crypto.com je ustvaril platformo, ki ljudem omogoča delovanje tako v kriptosferi kot v obstoječem finančnem sistemu fiat. Mnogi bi verjetno vlagali v kriptos in jih uporabljali, če bi razumeli, kako enostavno jih je uporabljati za vsakdanje stvari, pa tudi količino varnostnih kriptos ustvarjajo v negotovih časih.

Ljudje morajo imeti celovita orodja za upravljanje s svojimi kripto imetji in se tudi vrniti, ne da bi tvegali svoje žetone. Crypto.com daje ljudem orodja, ki jih potrebujejo za delo s kripto, in jih tudi trguje, če in kdaj želijo.

Če želite izvedeti več o Crypto.com in vseh stvareh, ki jih ponuja svojim strankam, preprosto obiščite crypto.com od spodnjega gumba. Preprosto se lahko prijavite za izmenjavo, prenesete aplikacijo ali zaprosite za kartico MCO Visa. Finančni sistem se spreminja in Crypto.com je v odličnem kraju za rast.

Obiščite Crypto.com