Kaj je v ozadju razcveta Bitcoinov? Crypto Pioneer Erik Voorhees tehta

Bitcoin

Zdaj, ko se je Bitcoin (BTC) ustavil in si privoščil dih v najnižjih 8000 $, bi bil morda čas, da pogledamo, kaj v resnici vodi ta rally.

V nedavnem televizijskem segmentu Bloomberg se je Erik Voorhees, ki ga je Forbes poimenoval “Bitcoin’s Last Gunslinger”, potrudil, da bi razmislil o tej temi. , nedržavni in cenzuri odporen denar.

Bitcoin

Globok potop v reli Crypto

Ko smo že prišli do bistva, je Voorhees predpostavil, da je Bitcoinova cikličnost nenehnih vzponov in padcev, paraboličnih zaostankov in dih jemajočih padcev in kaj imate, je največji katalizator te poteze..

Pojasnjuje, da vsi vlagatelji prihajajo do zaključka, da je dno končno, in so se začeli skupno širiti na trg. “Te stvari so pogosto stičišče številnih posameznikov, ki se odločajo enako,” pojasnjuje Voorhees in sklepa, da ta poteza verjetno ni stranski produkt enega samega “kita” ali skupine velikih vlagateljev in tržnih akterjev.

Nadaljuje z izjavo, da je parabolično cenovno ukrepanje, tako kot zdaj pri Bitcoinih, povsem normalno, ne, pooblaščeno je, da prostor za kriptovalute z ničle spremeni na bilijone.

Bloomberg Video: Crypto prevzema svet: izvršni direktor ShapeShift #bitcoin #ethereum #blockchain #finance https://t.co/GeaawM9B93

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 14. maj 2019

Nekateri pa trdijo, da je ta poteza v celoti zasnovana na pozitivnem ciklusu novic. V nedavni temi, objavljeni na Twitterju, raziskovalec Alex Krüger ugotavlja, da so “veliki igralci”, ki sodelujejo pri “sistematičnem nakupu”, vodili trg kriptovalut.

Preiskal je “obseg, cenovne ukrepe, financiranje ter terminsko podlago in strukturo termina”, da bi prišel do njegovega zaključka: ta poteza “ni bila usmerjena v prodajo na drobno”. Po Krügerju vlagatelji verjetno poskušajo “voditi” vrsto pozitivnih novic.

Sem spadajo, med drugim, Fidelityjeva storitev izvrševanja trgovine z Bitcoinom, Bakktove kripto terminske pogodbe, TD Ameritrade in E * Trade, ki vstopajo v igro kriptovalut in trgovske verige po ZDA, ki posredno sprejemajo plačila s kriptovalutami.

Podatki bi to na videz potrjevali. V ponedeljek je bilo v ponedeljek s terminskim vozilom Bitcoin CME sklenjeno 33.677 pogodb, kar je znašalo 168.385 papirnih BTC. Na podoben način je bila v ponedeljek razkrita hčerinska družba skupine Digital Currency Grayscale, ki je svoj vodilni izdelek, Bitcoin Trust, danes na trgih objavila 141 milijonov dolarjev. Znano je, da sta obe omenjeni vozili institucionalno osredotočeni.

Ne glede na to, kaj je povzročilo premik, BTC končno teče in to zadostuje, da se nekaterim vlagateljem pospeši srce.

Kje je Bitcoin Heading Next?

Medtem ko so mnogi razdeljeni glede tega, kam se lahko Bitcoin premakne naprej, je soglasje navzgor. Kot je Blockonomi že poročal, je rezident krivine valute Fundstrata Thomas Lee opozoril, da obstajajo številni jasni znaki, ki kažejo na teorijo, da lahko BTC in njegovi bratje altcoin že kmalu zabeležijo nove najvišje vrednosti.

Lee se je posebej ozrl na naslednje dejavnike: razvoj dogodkov pri soglasju; Bitcoin drži nad 200-dnevnim drsečim povprečjem, ključno tehnično raven; razvoj na področju financializacije kriptovalut (; dolgoletni digitalni premožniki in kitovi krepijo svoje položaje; in kar je najpomembneje, ideja, da se je Bitcoin začel približevati območju FOMO v višini 10.000 ameriških dolarjev. zgoraj omenjeni katalizatorji bi morali biti močan zadnji veter, predlaga Lee.

Tudi če se Bitcoin od tu nekako umakne in se vrne na raven, na kateri so mali vlagatelji pozabili na vesolje, je nekaj gotovo: industrija je zdaj v veliko boljši formi kot pred 18, celo 12 meseci.

Kot je v četrtek na Twitterju pojasnil Tyler Winklevoss, ustanovitelj družbe Gemini, »Bitcoin, ki prebija 8k, se tokrat počuti precej drugače kot zadnjič. Od takrat je bil dosežen toliko napredek in to je le dno prvega menjalnika! “

Bitcoin, ki lomi 8k, se tokrat zdi precej drugačen kot zadnjič. Od takrat je bil dosežen toliko napredek in to je šele dno prvega menjalnika! &# 128640;&# 128077;

– Tyler Winklevoss (@tylerwinklevoss) 16. maj 2019

In kot dodaja soustanovitelj Interchangea, med zadnjim tekom bikov Bitcoin nismo imeli imen, kot so Square (v obliki Cash App in Jack Dorsey), Fidelity Investments, Bakkt, ErisX in Robinhood, ki so se poglabljali v to industrijo..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me